Παρέμβαση βόμβα Ομπάμα για το χρέος: Τι θα ανακοινώσει στην επίσκεψή του στην Αθήνα

0
177

Τι θα πει για το χρέος κατά την επίσκεψή του στην Ελλάδα ο Μπαράκ Ομπάμα;

Επίσημη ενημέρωση για την επίσκεψη του Μπάρακ Ομπάμα στην Αθήνα γίνεται αυτή την ώρα από τον Λευκό Οίκο.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο γνωστός δημοσιογράφος Μιχάλης Ιγνατίου, Ο Πρόεδρος Ομπάμα θα επαινέσει την κυβέρνηση για τις μεταρρυθμίσεις και θα ζητήσει επιτάχυνση.

O Λευκός Οίκος συμφωνεί με το ΔΝΤ ότι το χρέος πρέπει να ελαφρυνθεί άμεσα. Ο Πρόεδρος ήθελε εδώ και χρόνια να επισκεφθεί την Ελλάδα.

Στην επίσημη ενημέρωση του Μπεν Ρόουντς του Λευκού Οίκου για το ταξίδι του προέδρου των ΗΠΑ, τονίσθηκε η βούληση του Ομπάμα να θέσει θέμα για το χρέος προς την κατεύθυνση της άμεσης διευθέτησης.

Ειδικότερα και όπως ανέφερε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο δημοσιογράφος Μιχάλης Ιγνατίου, ο πρόεδρος Ομπάμα θα επαινέσει την κυβέρνηση για τις μεταρρυθμίσεις και θα ζητήσει επιτάχυνση των μεταρρυθμίσεων.

Παράλληλα και όπως έγινε γνωστό ο Μπαράκ Ομπάμα θα επισκεφθεί την Τετάρτη των Παρθενώνα.

Σύμφωνα με τις λεπτομέρειες της επίσκεψης, ο κ. Ομπάμα θα αφιχθεί την Τρίτη το πρωί και θα μεταβεί κατευθείαν στο Προεδρικό Μέγαρο και στη συνέχεια στο Μέγαρο Μαξίμου.

Το βράδυ θα παραβρεθεί σε επίσημοι δείπνο προς τιμή του από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, και την Τέταρτη θα επισκεφτεί τον Παρθενώνα. Στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει ομιλία του, την μοναδική που θα δώσει και θα είναι η αποχαιρετιστήρια.

Υπενθυμίζεται ότι τελικά η ομιλία του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, καθώς κρίθηκε ότι η επιλογή της Πνύκας δεν πληρούσε καμία από τις προδιαγραφές ασφαλείας.

Τα μέτρα ασφαλείας στην Αθήνα αναμένονται δρακόντεια καθώς υπολογίζεται ότι για την ασφάλεια του Προέδρου έχουν επιστρατευτεί 300 Αμερικανοί πράκτορες, αρκετοί από τους οποίους βρίσκονται ήδη εδώ και μερικά εικοσιτετράωρα στην πρωτεύουσα, πραγματοποιώντας «κατόπτευση» περιοχών της.

Αντίστοιχα, επί ποδός για τον ίδιο ακριβώς λόγο υπολογίζεται ότι θα βρίσκονται περίπου 3.000 αστυνομικοί.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ