Ο Μπέος χαλάει τη γραμμή Μητσοτάκη για τους «ομόφυλους» | Απάντηση στο Χ@στηκα, τον έχω χεσμ@@ο τελείως του Κασελάκη… «Καμία έκπληξη λόγω της ιδιαιτερότητάς του…»

6
5463

«Ομόφυλα» κόμματα… Πάρτον ένα χτύπα τον άλλο…

Ο δήμαρχος Βόλου απάντησε μέσα social media στη δήλωση που έκανε νωρίτερα την Κυριακή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

«Ενημερώθηκα για μια αηδιαστική δήλωση του Κασσελάκη, τόσο αηδιαστική όσο και ο ίδιος, που αναφερόμενος στο πρόσωπό μου είπε ότι «χέστηκε» και πως «με έχει χεσμένο». Καμία έκπληξη. Δεδομένης της ιδιαιτερότητας του φυσικό είναι να χ@@τεί…» τονίζει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος.

Στέφανος Κασσελάκης: Χ@στηκα για τον Μπέο, τον έχω χ@σμ@@ο τελείως

Υπενθυμίζεαι ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ το μεσημέρι της Κυριακής έκλεισε την περιοδεία του στο Βόλο με μία χαλαρή βόλτα στα παραδοσιακά σοκάκια και καφέ της πόλης.

Όπως αποτυπώνουν και οι φωτογραφίες, ο κόσμος ζητούσε να φωτογραφηθεί μαζί του, ενώ αρκετοί «άνοιγαν» τη συζήτηση γύρω από τις καταστροφές στη Θεσσαλία. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνοδευόταν από τον σύζυγό του Τάιλερ και τη σκυλίτσα τους Φάρλι.

Κατά τη διάρκεια της βόλτας του, μάλιστα, ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε και μια στιχομυθία με θαμώνες σε καφετέρια της πόλης, δείχνοντας ότι δεν έχει ξεχάσει όσα κατά καιρούς έχει πει σε βάρος του ο δήμαρχος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος.

Ο διάλογος είχε ως εξής: 

– Πολίτης: Ωραίος ο Βόλος;

– Κασσελάκης: Πολύ ωραία πόλη, αλλά πρέπει να την κάνουμε να ακμάσει.

– Πολίτης 2: Εγώ είμαι με τον Μπέο, ε; Πρόσεχε πώς μιλάς, ε.

– Κασσελάκης: Χ@στηκα, τον έχω χεσμ@@ο τελείως. Πιο χεσμ@@νο δεν μπορούσα να τον έχω.

kasselakis-volta-2
kasselakis-volta-3
kasselakis-volta-4
kasselakis-volta-5
kasselakis-volta-6
kasselakis-volta-7
kasselakis-volta-8

Υπενθυμίζεται ότι, σε δηλώσεις του τον περασμένο Οκτώβριο, ο Αχιλλέας Μπέος, πανηγυρίζοντας τη νίκη του στις δημοτικές εκλογές, δήλωνε, μεταξύ άλλων, αναφερόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ: «Τι είπε, ότι εγώ λέει δεν ξέρω πώς να συμπεριφερθώ στα κορίτσια, θα ήθελα να υιοθετήσω δύο αγόρια. Δηλαδή, τι θέλεις να πεις, ρε συ, με τα κανάλια που σε προβάλλουνε; Ότι εμείς οι υπόλοιποι Έλληνες θα υιοθετούμε παιδιά να παράγουμε π@@@@@δες; Για να μην τρελαθώ… Αυτή είναι η Ελλάδα, αυτή είναι η πατρίδα μου; Αφήστε με να είμαι έτσι, μόνος μου…». Ο κ. Κασσελάκης είχε ζητήσει, τότε, να επιληφθεί η Δικαιοσύνη.

Ειδήσεις σήμερα:

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ευτυχώς που υπάρχει και ο Μπεος και λέει τα πράγματα με το όνομα τους αλλιώς θα μας τρελάνουν με όλη αυτή την προσπάθεια να επιβάλουν με το έτσι θέλω την ανωμαλία…..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ