Ατύχημα με σύγκρουση οχημάτων στο 2ο χλμ Επαρχιακής οδού Κω – χωρίων

16
19705

Ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά το μεσημέρι λίγο πριν την είσοδο της πόλης, στο 2ο χιλιόμετρο Επαρχιακής Οδού Κω- χωρίων όταν αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς την πόλη, βγαίνοντας απ’ το κατάστημα «Ναίσκες» συγκρούστηκε με όχημα της αστυνομίας που κατευθυνόταν προς τα χωριά.
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο μόνο για υλικές ζημιές αφού κανείς απ’ τους επιβαίνοντες δεν διατρέχει κίνδυνο.

Πηγή: https://www.kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βγαίνοντας για Πόλη από του Ναίσκε!!! Πάνω σε κόμβο αριστερή στροφή!!! Με διπλή γραμμή και επιφάνεια αποκλεισμού κυκλοφορίας??? Παιδεία υπό το μηδέν… Δολοφόνοι της ασφάλτου!

  2. Ενώ στην Κω που είναι ΚΧΕ είναι καλοί;
    Νησί 3ος περοορισμος στην Ελλάδα να έχει ένα κάκιστο οδικό δίκτυο

    • Πόσο δίκιο έχεις… ο τρίτος (ή τέταρτος) τουριστικός προορισμός της χώρας να έχει ένα τόσο επικίνδυνο και απαρχαιωμένο οδικό δίκτυο! Αλλά και σαν λαός δεν έχουμε ιδέα πώς να οδηγούμε, και το χειρότερο είναι ότι νομίζουμε πως είμαστε και καλοί οδηγοί!!!

  3. Αν το διαβάζετε αυτό το σχόλιο να ξέρετε ότι είστε πολύ ///////ι με τα SUV. Και πολύ αργήσατε να τρακάρετε, κακομαθημένα…………

    • Σε πονάει που δεν είσαι στην θέση τους ε;
      Μην κλαις δεν πειράζει έχει και για σένα ο θεος…

  4. Δίκιο έχετε όλοι οι προηγούμενοι αλλά οι ποιο παράνομοι οδηγοί στην κω τουλάχιστον που βλέπω εγώ είναι ….
    Δεν έχω δει κανένα να περιμένει στο φανάρι ανάβουν τον φάρο και περνάνε τους πάντες
    Μιλάνε στα κινητά
    Υπέρβαση ορίου ταχύτητας
    Πατάμε διαχωρίστηκες γραμμές
    Ελάχιστοι φοράνε κράνος

  5. Μπράβο μπράβο τα θερμά μου συγχαρητήρια…δεν ήξερα ότι έχουμε τόσους πολλούς δικαστές σε αυτό το νησί….ενταξει την βγάλατε την καταδικαστική απόφαση; Δεν ξέρετε καν τι πραγματικά έγινε και μου βγάλατε και γλώσσα ανθρωπάκια με επίπεδο μηδαμινό… ξέρετε σε αυτή την θέση θα μπορούσε να είναι ένας δικός σας άνθρωπος αστυνομικός ή μη… σε αυτό το τροχαίο σήμερα θα μπορούσαμε να θρηνούμε ζωές θα μπορούσαν να κλείσουν σπίτια αλλά βέβαια σας νοιάζει; Μόνο όταν πεθαίνει κάποιος έχετε μια καλή κουβέντα να πείτε γιδοβοσκοι…. Λυπάμαι για όλες εκείνες τις κακίες που γράψατε εδώ μέσα αλλά ακόμα περισσότερο λυπάμαι για την ψυχή σας… εγώ θα πω μόνο πως όλοι οι επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους και ευελπιστώ κανεις άλλος να μην ξανά βρεθεί σε αυτή την θέση….κανενας δικός σας άνθρωπος!

    • Καταλαβαίνετε πως διασχίζοντας κάποιος τη διπλή γραμμή για να στρίψει αριστερά, θέτει σε κίνδυνο όχι μόνο τον εαυτό του, αλλά και τους πιθανούς συνεπιβαίνοντες και όλους τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου?
      Καταλαβαίνετε πως για να συμβεί ένα ατύχημα, πολλές φορές θανατηφόρο, φτάνει μία ανοησία σαν κι αυτή?
      Και συμβαίνουν κάθε μέρα πλέον!!!
      *δεν έβγαλε κάνεις πόρισμα για το συγκεκριμένο ατύχημα. Τα περισσότερα σχόλια αναφέρονται γενικά στην κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους, αποτέλεσμα της μηδενικής οδηγικής παιδείας που έχουμε.

    • Εδώ βγάζει ο κάθε αρρωστημένος τα σκ@τοψυχα του.
      Αρρωστημένα ανθρωπάκια χωρίς ίχνος κρίσης και κάνουν η νομίζουν ότι κάνουν κριτική.
      Θα έλεγα ότι οι ίδιοι κάνουν τα ίδια και χειρότερα.

  6. δυστυχώς….. εκατοντάδες φορές είμαι στο φανάρι και όταν βλέπουν ότι είναι πολύ τα αμάξια ανάβουν των φάρο και περνάνε με εκατό χιλιόμετρα με κίνδυνο να τρακάρει με αυτούς που έχουν πράσινο τροπή

  7. Την ίδια ημέρα έγιναν και άλλα τροχαία ατύχημα γιατί δεν έχουν αναφερθεί από Μ.Μ.Ε ;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ