Κυκλοφοριακό είσοδος πόλης: Η ταλαιπωρία δεν έχει τελειωμό

48
29969

Η ταλαιπωρία δεν έχει τελειωμό

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

48 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και όπως έχει πει το αστέρι ο δήμαρχος μας που έφτασε Αύγουστος για ένα έργο 700 μέτρων να το παλεύει 7 μήνες,μόλις τελειώσουν θα το χαλάσουν πάλι να το κάνουν αλλιώς.Δεν είναι αστείο.Το έχει πει θα γίνει νέος σχεδιασμός.Να φροντίσουμε να μην το χάσουμε αυτό το διαμάντι το Νικηταρά και την σπουδαία ομάδα του.

    • βρε κατηγρ… εσυ και ο …. αρχηγος θα φατε τα βερυκοκα του θεοδοση.Σας ταχει φυλαμενα.Μην τρωτε απο τωρα μεχρι τις δημοτικες για να πεινασετε καλα,και να τα φατε με ευχαριστηση.Γραφε πεζεβεγκη μεχρι να κουλαθει η χερα σου.

    • ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΥΧΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ.ΤΡΩΣ ΨΩΜΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΠΑΛΙΟΓΑΙΔΟΥΡΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΣΕ ΤΑΙΖΕΙ.ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΜΑΘΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟΧΑΡΑΧΤΗΡΑ ΣΟΥ.Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΚΩΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΜΩΡΗΘΕΙΤΕ.ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΥΜΠΑΛΑ ΒΑΛΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.ΟΣΟ ΒΡΙΖΕΙΣ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ.ΕΛΕΕΙΝΕ,ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΟΝ.

    • Καλα το γραφανε ο.Τοση ξευτιλα δεν αντεχετε.Τελικα τωρα φτυνουν εσενα και νομιζεις οτι βρεχει.

    • κι ο Αχιλλέας σου, κουνούσε το δάχτυλο μέσα στη βουλή στους δολοπλοκους που του σερνανε κομματικές τοποθετήσεις σε σταθμάρχες και την ασφάλεια των τρένων αλλά εσύ από το πρωί μέχρι το βράδυ τον Κούλη θεό τον κάνεις.Και πριν από είκοσι μέρες ο περιφερειάρχης σου είπε ότι είναι πανέτοιμος για κάθε εκδήλωση φωτιάς(με αποτελέσματα που ήδη βλέπουμε)αλλά εσύ εκεί,κολώνα.Λες και δεν ξέρει ότι οι περισσότερες φωτιές μπαίνουν από χέρια ανθρώπων.Κι ενώ τους αθωώνεις λέγοντας ότι κάνουν το καλύτερο δυνατό(δλδ τίποτε)εδώ σε βλέπω Κέρβερο.Εισαι μεγάλο νούμερο τελικα

      • Μην στεναχωριέσαι εσυ.Βάλαμε τους Σπαρτιάτες στη Βουλή και έχουμε λύσει τα προβλήματα μας.Εξαλου τους είδες ΚΚΕ ,Νίκη και Σπαρτιάτες μαζί δυνατά.Γιατί δεν γίνονται ένα κομα;Που διαφέρουν;

    • Η συμπεριφοαρα σου δεν αντιστοιχει με εξουσια.Κακο κανεις,καλο δεν κανεις.Μαζεψτε το οσο ειναι νωρις.Γιώργο ένας δικό σου.

    • δεν κερδιζεις κυριτση με αναλογες συμπεριφορες,και ειδικα με το να βριζει στα φεις μπουκ και στα σαιτ,παροτρυνοντας δυο,τρεις ψηφοφορους σου,δεν παρασυρουν κανενα,παρα μονο τον δυναμωνουν.

  2. Δηλαδη τοσο μικρο εργο αξιζε ολη άυτη την ταλαιπωρία;ντροπή και μονο ντροπη στην τεχνικη υπηρεσια του δήμου.υπεύθυνο ανεύθυνοι !!!

  3. Ρε δεν ντρέπονται. Έργο που έπρεπε να τελειώσει σε 1 εβδομάδα. Τι να πεις. να δείτε τι θα γίνεται το χειμώνα με τις βροχές. Είμαι μηχανικός και γελάω. ποιος σχεδίασε την παρέμβαση; τα νερά της βροχής δεν θα μπορούν να φύγουν εύκολα και θα γίνεται λίμνη. Ελπίζω να μην έχω δίκαιο αλλά έτσι το βλέπω με την εμπειρία που έχω. κυκλοφοριακά δε είναι ότι πιο λάθος.

  4. Το σημειο αυτη την στιγμη εχει γινει πανεμορφο.Με την στροφη που εγινε,και την ομορφια που δινουν τα λουλουδια η περιοχη πηρε αξια.Και η ζωη του καθε πολιτη ειναι σιγουρη.Τωρα εαν υπαρχει καποιος να λεει το αντιθετο,ειναι κακος και δεν υπολογιζει τις ανθρωπινες ζωες [βλεπε το νεο παιδι που χαθηκε]για να κανει στειρα αντιπολιτευση. Κυριε δημαρχε μπραβο,για οτι καλο κανεις στο νησι.Εχει βλακες,και καλα κανεις και δεν τους υπολογιζεις.

  5. ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΩΟΙ,ΚΑΡΔΑΜΙΩΤΕΣ,ΚΕΦΑΛΙΑΝΟΙ,ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΑΥΤΟΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ.ΑΥΓΟΕΙΔΗ ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΩΟΙ,ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ.ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΑΤΕΒΗΚΑΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η ΒΡΙΣΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΜΑΘΕ ΨΗΛΕ ΟΤΙ Η ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΕ ΑΛΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

  6. γιωργο -η- θα τον σταματησεις για την συμπεριφορα του -η- εδω στην κεφαλο θα χασεις κοσμο.Αναρμοστη συμπεριφορα.Δεν γνωριζω τι γνωμη εχουν στο υπολοιπο νησι.Εδω παντως συζητιέται.

  7. τωρα που θα τελειωσει θα λεμε ολοι τι ωραιο εργο που εγινε!!
    ετσι και στο λιμανι.
    επιασε ο κυριτσης και εβαλε κοντρα πλακε για να κρυψει τις τρυπες του σεισμου. και ηρθε ο νικηταρας, ξηλωσε τα ξυλα, τοφτιαξε, φυτεψε πολλες χιλιαδες φυτα και τοκανε κουκλα. χαιρεται ο κοσμος να περνα απο κει. εφτιαξε το συντριβανι, εβαψε και φωτισε το δημαρχειο, ενω ο πρωήν εκει …..μπροστα στους ταξιτζηδες. τι μα μας πει η πληρωμενη miranta. άυτηχρειαζεται την κρεμα της να ξεζαρωσει…

  8. Απαραδεκτο να ταλαιπωρουνται καλοκαιριατικα τοσο οι μονιμοι κατοικοι οσο και οι τουριστες! Ειχαμε αλλες προσδοκιες δυστυχως απο τον Νικηταρα… Τουλαχιστον ο Κυριτσης εκανε εργα που βοηθησαν τον τοπο και κατα τη γνωμη μου ειναι πολυ πιο ικανος για δημαρχος.

  9. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΙΣΗ ΩΡΑ. ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟ

  10. Ο κωακός λαός πρέπει να δώσει ένα τέλος στο θέατρο του παραλόγου των τελευταίων τεσσάρων χρόνων!
    Επικρατεί αναστάτωση,απο την αδιαφορία και την θλιβερή – άδικη συμπεριφορά τους!
    Έχουμε κουραστεί…

    • ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΑ @@@@@@@ΝΙΑ ΤΟΥ,ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ,ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΣ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ,Κ.Λ.Π.ΟΧΙ ΡΕ ΣΑΠΙΟ ΚΡΙΤΗ ΚΩΕ.ΝΙΚΗΡΑΡΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ,ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΑ 5 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ.

  11. ένα πράγμα να θυμάστε αν δεν βγούνε η υπόλοιπη ο Γιώργος είναι πονηρός και είναι ο επόμενος Δήμαρχος της Κω από τώρα σας το λέω…. πρώτη Κυριακή 42 με 46% Γεώργιος

    • Εαν θελεις πιστευεις αυτη την δημοσκπηση,που έχει βγει και θα δημοσιευθεί.66% ισχυρή Κως,30% δύναμη αλλαγης.4%λοιπα.Μου είπαν να μην το δημοσιεύσω,αλά δεν άντεξα με την ψεύτικη δημοσκόπηση που έγραψες.

    • Οι ρωμιοί γενικότερα κατέστρεψαν ότι παρέλαβαν. Και μετά ονειρεύονται να κατακτήσουν και την Πόλη τρομάρα τους. Ότι χειρότερο.

      • ΟΊ ΙΤΑΛΌΙ ΕΙΧΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΉ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΉ ΠΑΙΔΕΊΑ-ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ-ΆΙΣΘΗΤΙΚΉ -ΓΟΎΣΤΟ ΚΤΛ. ΡΩΜΙΟΊ… , ΑΠΌΓΟΝΟΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΉΣ ΡΩΜΑΙΚΉΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ. ΕΔΏ ΔΈΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΆ ΠΑΜΕ ΣΤΆ ΙΜΙΑ , ΘΆ ΠΆΜΕ ΣΤΉΝ ΠΌΛΗ…

  12. στα εργα του στις επομενες εκλογες..ΔΕΝ μπορειτε να κατλααβετα οτι ολα ειναι εσκεμμενα..

  13. Παιδιά πιστεύετε ότι μπορούσε να το κάνει ο Νικηταράς σε μια βδομάδα και δεν θα το έκανε?Θέλει να τον βρίζουν και είναι μαζοχας?Όχι βέβαια απλά.οι εργολάβοι κοιμούνται όρθιοι που έχουν αναλάβει αυτά τα έργα!Όταν ολοκληρωθεί το έργο και δεν σας αρέσει τότε πείτε ναι τι Μ*λ*και είναι αυτή!Ότι είναι ταλαιπωρία ναι μαζί σας σαφώς!Αλλά ας κάνουμε λίγο υπομονή για τον τόπο μας πρόκειται που θελουμε να ομορφαίνει!!

  14. ΕΧΤΕΣ ΕΙΜΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΉΜΟΝΑ ΣΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ , ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΌΘΡΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΑΝΑΒΛΗΣΑΝ ΤΑ ΛΉΜΜΑΤΑ , ΒΡΩΜΟΥΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΉΣΕΙΣ ΣΤΑ ΒΡΩΜΟΝΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ .ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ !!!!! (ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΚΕΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΕΙΔΕ)
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ , ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ ΠΙΟ ΜΑΖΕΜΕΝΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟΣΟ ΧΩΡΟ .
    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ , ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΑΓΑΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΊΣ ,ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΠΑ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ , ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΟΜΑΔΑ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ , ΑΦΑΝΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΤΟΥ ΡΟΛΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΌΘΗΚΕ.
    ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ , ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ , ΒΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΚΩ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΡΗΜΆΖΕΤΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ . ΚΡΙΜΑ ΘΑ ΠΩ ΜΕ ΛΥΠΗ ΚΑΙ ΑΓΑΝΆΚΤΗΣΗ.
    ΣΚΕΦΤΕΊΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΝΑ ΛΆΜΨΕΙ ΠΑΛΙ , ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΤΡΩΓΌΣΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ .

    • ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΛΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ,Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΥΡΙΤΣΗ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΕ ΜΕ ΨΕΥΔΗ.Η ΚΩΣ ΒΡΕΙΚΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ,ΤΗΣ ΒΙΟΣΙΜΟΤΗΤΑΣ,ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ.ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΛΕΣ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ ΕΝΑΝ ΠΡΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΑ @@@@@@@ΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΣ,ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΚΩΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΛΙΩΣΩ,ΚΛΩΤΣΑΓΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ,ΤΟΝ ΚΗΝΥΓΗΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ,ΠΕΡΓΟΛΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ,ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΕΝΑ ΣΜΑΡΑΓΔΕΝΙΟ ΝΗΣΙ.ΕΣΥ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΦΑΚΙΣΤΕΣ,ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΥΠΤΙ ΣΟΥ.ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΑΛΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ.ΓΚΕ,ΓΚΕ,ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΗΣΤΡΙΑ???????????

      • ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΔΕΙΞΤΕ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΤΕ, ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ . ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΠΑΓΆΝΔΑ ΟΥΤΕ ΤΑΖΟΜΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΙΑ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΑ …..
        ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ?
        ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΗ ?
        ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ?
        ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΕΤΑ?
        SORRY ΑΛΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΠΑΤΑΝΤΕ ΚΑΙ ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ .

  15. Ήθελα να ‘ξερα ποιο φαεινό μυαλό έκανε τη μελέτη…
    Και δεν μας έφθανε η τωρινή κατάσταση έχουμε και τους Κυριτσικούς να προαλείφονται και να κάνουν αντιπολίτευση…ένας κ ένας. Γελάνε και οι πέτρες.
    Ψήφοι μεταξύ συγγενών και λοιπών πικραμένων.
    Άντε να φυλάξετε κάνα πρόβατο κυρίες και κύριοι. ΟΥΣΤ!

    • Βρε κοιμησμενη,εδω φωναζουν τον νικηταρα απο την πρωτη κυριακη,και εσυ ηλιθια λες βλακειες; Μαλον ξεσκεπαστη θα κοιμηθηκες το βραδι.

  16. Καταφέρατε και κάνατε μια λωρίδα εισόδου και μια εξόδου στον μοναδικό κόμβο εισόδου της πόλης! Ενα σημείο που το καλοκαίρι εξυπηρετεί εκατομμύρια κόσμου! Καθημερινα το ασθενοφόρο κολλαει στην κίνηση σε εκεινο το σημείο γιατι πολύ απλά δεν προχωράει η ουρα ου σχηματίζεται και δεν υπάρχουν εναλλακτικές οδεύσεις!! Κανατε ένα έργο με μοναδικό γνωμονα να μπλοκάρετε την αριστερη στροφή απο την Πειραιώς! Καλή η δεντροφύτευση, αντε να το κάνεις και Μαιάμι σου εύχομαι, αλλά ο δρόμος ειναι μαυρο χάλι!!!!

  17. Με όλη την καλή διάθεση,εσείς που τρώτε η περιμένετε να φάτε από τον δήμαρχο.Να ρωτήσω τι είδους δήμαρχος είναι αυτός που κλείνει την είσοδο της πόλης τέλος Ιουλίου σε ένα τουριστικό προορισμό τη εποχή που έχει το μάξιμουμ των επισκεπτών;Όχι τίποτα άλλο χάνει και ο κόσμος την ευκαιρία να θαυμάσει το άλλο σπουδαίο έργο του στην είσοδο της πόλης.Την ελιά !

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ