Άλλαξε η σήμανση στους κυκλικούς κόμβους Αντιμάχειας και Αεροδρομίου | Οι οδηγοί σε διαδικασία προσαρμογής (ΒΙΝΤΕΟ)

8
10984

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες περίπου, έχει αλλάξει η σήμανση στους κυκλικούς κόμβους της Αντιμάχειας και του αεροδρομίου.

Εφεξής προτεραιότητα πορείας έχουν οι κινούμενοι επί των κυκλικών κόμβων, ενώ όσοι εισέρχονται οφείλουν να σταματούν προ της εισόδου σε αυτούς.
Και στους δύο κόμβους έχει τοποθετηθεί σήμανση stop, ενώ όπως ανέφερε στην κάμερα του kos tv ο πρόεδρος της Κοινότητας Αντιμάχειας Νίκος Φραζής, ο κόσμος ακόμα είναι σε διαδικασία προσπάθειας να κτιστεί η νέα αυτή συνήθεια, η οποία ωστόσο εφαρμόζεται στους κυκλικούς κόμβους παγκοσμίως.

Πηγή: Kostv.gr

8 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Δεν έχετε δουλειά και παίζετε με τα σήματα;Πόσος καιρός πέρασε που τα είχατε αλαξει πάλι;Στην πόλη ισχύει άλλος νόμος και στη Αντιμαχεθα άλλος;Φαντάζομαι σε κανένα δίμηνο θα τα αλλάξετε πάλι.

  • Σιγά σιγά γίνονται αυτό, μια πλατεία κάθε εβδομάδα. Υπάρχουν και σκέψεις να εφαρμοστεί το αγγλικό σύστημα οδήγησης (αριστερή οδήγηση) για κάποια τμήματα του επαρχιακού δρόμου.

  • miranta βαλε την κρεμουλα σου να ξεζαρωσεις, και ασε τους αλλους να κανουν τη δουλεια τους.
   5 χρονια ο πρωην μονο εβριζε και ταξιδευε καλοπερνωντας. το νησι στον αυτοματο. τωρα του εμεινες εσυ και δυο τρεις ακομα..
   ο κοσμος βλεπει και καταλαβαινει!!

 2. Καλλό θα ήταν να γινόταν μια διαγράμμιση (στοπ) στην άσφαλτο στα σημεία που έχουν μπει τα σήματα γιατί πολλοί δεν τα βλέπουν και εισέρχονται στον κυκλικο κόμβο χωρίς να σταματήσουν!!

  • Σωστά! Και επίσης προειδοποιητικές πινακίδες 100-150 μέτρα πριν ώστε να γνωρίζει ο καθένας πώς είναι η προτεραιότητες. Δηλαδή STOP, η ΜΠΛΕ πινακίδα με την κυκλική πορεία και τέλος η απόσταση μέχρι το STOP. Όπως γίνεται σε όλον τον κόσμο δηλαδή και όχι εδώ που πήγαν και βάλανε μόνο από μια πινακίδα! Άσχετοι, ανίκανοι και επικίνδυνοι!!

 3. Επιτέλους, άλλωστε τόσα χρονια με τους τουρίστες στο δρόμο ο κάθε λογικός οδηγός δεν βασιζόταν στην προτεραιοτητα του εισερχόμενου. Θα έπρεπε ωστόσο, το STOP να είναι αναλάμπων , να βαφτεί και στο δρόμο πάνω με διαγράμμιση και να μπουν και ανακλαστήρες μεταλλικοί και κραδασμικοί επι του οδοστρώματος. Έτσι γίνεται να ελαχιστοποιήσεις τις πιθανότητες να συμβεί κάποιο ατύχημα. Μια ταμπέλα δεν αρκει

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ