ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Πολλά τα τροχαία και σήμερα… Εκτροπή γουρούνας και σύγκρουση ΙΧ με ΙΧΕ το οποίο ντεραπάρισε

5
12806

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ  & BINTEO

Χαρίκλεια Χριστοφή

Αρκετά τροχαία είχαμε και σήμερα στο νησί όπως: γουρούνα εξετράπη από την πορεία στον κύκλο του αεροδρομίου προς το μεσημέρι, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό σε πρόσωπο και χέρια.

Το άλλο τροχαίο σημειώθηκε επίσης το μεσημέρι, προς το 1ο Γυμνάσιο Κω,  σε παράδρομο όπου το μπλε αυτοκίνητο πέρασε στοπ με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το άσπρο φορτηγάκι και αμέσως να ντελαπάρει . Ευτυχώς και οι δύο οδηγοί είναι καλά, χωρίς ιδιαίτερο τραυματισμό.

 

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έχει κάποιους, που όχι μόνο φταίνε, ζητάνε και τα ρέστα. Και σου λένε, δε με ειδες που ερχομουν; κάτσε ρε φιλε, εσύ είσαι παράνομος κι εγώ θα κάνω πισω; μετά σκοτωνεστε και λέτε ότι φταίνε οι άλλοι.. και εννοείται πως η τροχαία δεν είναι ποτέ σε αυτά τα συμβάντα.

  2. Ο προληπτικός και γενικά ο αστυνομικός έλεγχος δεν τους αφορά..χθές Σάββατο κόντρα στον δρόμο της Μαρίνας ,τρεις ξένοι με ύπτια θέση πέρασαν με κόκκινο,δείτε τις κάμερες της Μαρίνας στις 19:00 . επίσης τρικάβαλο Ιταλοί με γουρούνες, ψάχνοντας το ‘μπορ….λο’
    νύχτα οδηγώντας ανάποδα στην κατεύθυνση του δρόμου, μπαίνοντας και στον ποδηλατόδρομο..παρατηρώ ότι υπάρχει μια σχετική αναγκαστική συμμόρφωση με τους ημεδαπούς που βέβαια είναι λόγω των ποινών και του ελέγχου.αλλα οι ξένοι είναι ανεξέλεγκτοι.

  3. δημοσιοποιούνται, υπάρχουν ξενοδοχεία με πολλούς σακατεμένους από μηχανάκια, ποδήλατα ακόμα και οχήματα.
    Ποτέ δεν έχει πει κάποιος πόσους ξένους έλεγξε η τροχαία ,ακόμα και χθες στα δελφίνια ο έλεγχος ήταν σε ‘δικούς’ μας…

    • Ελεγχος μόνο σε όσους πληρώνουν!!! Κάτω τα χέρια από τους τουρίστες!!!! Αφήστε τους να κάνουν ότι θέλουν!!! Ακόμα και να μας πηδ#ξουν!!! Μέχρι και τα μέτρα κορωνοιού ακυρωσαμε σαν κράτος για τον τουρισμό!!! Στα τροχαία θα κολλήσουμε!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ