ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Κατάσταση γεφυριού στον επαρχιακό, στου Σταυρού το πέραμα

13
2455

Κοιτάξτε εδώ κατάσταση γεφυριού στον επαρχιακό, στου Σταυρού το πέραμα.

Είναι θαύμα πως όσοι ανεβοκατεβαίνουμε καθημερινά από εκείνο το σημείο είμαστε ακόμα ζωντανοί.

Υπεύθυνοι υπάρχουν;

Αναγνώστης

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ψιλοπράγματα και λεπτομέρειες για τους υπεύθυνους!
    Προφανώς όλα τα γεφύρια βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, το ίδιο ισχύει και για το οδόστρωμα, την σήμανση, τις τέλεια σχεδιασμένες και παν’ απ’ όλα ασφαλείς συνεχείς και αμέτρητες διασταυρώσεις και εισόδους-εξόδους!
    Σημασία έχει να μπει ο φωτισμός ΠΑΝΩ στο οδόστρωμα!

    • θα ηθελα να σε δω να πεσεις μεσα και να ζητας βοηθεια.Ουτε ενας θα σε βοηθησει γιατι μιλας ανωνυμα.Στιουπιτ.

  2. Καταλαβαίνω να θες να εκφράσεις το παράπονο σου (η απλά να δυσφημισεις καποιον;) δειχνοντας ότι το γεφυρι δεν έχει τις κατάλληλες μπάρες ασφαλειας αλλα να λες ότι είναι θαύμα που ζεις επειδή περνάς από ένα γεφύρι χωρίς μπάρες είναι λίγο υπερβολή δεν νομίζεις;

    • Σε κάποιο άλλο γεφύρι αυτό δεν έλεγαν όταν χάθηκαν παιδιά;Αν είχε μπάρες δεν θα έφευγαν.Άρα όσοι περνούσαμε από εκεί είμασταν τυχεροί που την γλυτωσαμε.Καταλαβες το νόημα;Να περιμένουμε να γίνει να μιλήσουμε;Τι ακριβώς σε χαλάει και υποστηρίζεις μας λες;

    • Το μόνο θαύμα είναι ότι δεν έχει χρειαστεί κάποιος τις συγκεκριμένες «προστατευτικές» μπάρες για να μην πέσει στο κενό! Ακόμα τουλάχιστον! Σε ολόκληρη την Ελλάδα έχουν ξεκινήσει εργασίες συντήρησης, αποκατάστασης ή ολοκληρωτικής αντικατάστασης ακατάλληλων γεφυρών! Εκτός φυσικά από την Κω, που θα εξακολουθούμε να έχουμε τέτοια γεφύρια, σε τέτοια κατάσταση, αφού κανένας δεν κάνει απολύτως τίποτα! Και αυτά κι ας έχασαν μόλις πριν μερικούς μήνες την ζωή τους 2 νέα παιδιά στη γέφυρα πίσω από το Ασκληπιείο…!

  3. Υπομονή! Έχουμε το παράδειγμα από το προηγούμενο γεφύρι!!! Πρώτα πρέπει να γίνει θανατηφόρο, μετά να αναδειχθεί το θέμα, να παίξει μπαλάκι ο Δήμος με την περιφέρεια ποιανού ευθύνη είναι κα μετά, εις μνήμην των νεκρών θα τοποθετηθούν οι μπάρες!!! Μετά το τελευταίο που γίνεται είναι να βγάλουν φωτογραφιες οι υπεύθυνοι μπροστά από τις μπάρες χαμογελαστοί, δίνοντας συλλυπητήρια και με την ευχή να μη θρηνήσουμε άλλα θύματα!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ