«Έφυγε» ο αγαπητός συμπολίτης μας Δημήτρης Στέργου Χατζηνικολάου από το Ασφενδιού | Στην Αυστραλία η κηδεία του

3
13109

«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών στην Αδελαϊδα της Αυστραλίας όπου ζούσε επί πολλά χρόνια με την οικογένειά του ο αγαπητός συμπολίτης μας Δημήτρης Στέργου Χατζηνικολάου από το Ασφενδιού (αδελφός των αείμνηστων Αντώνη Χατζηνικολάου -καθηγητή Αγγλικών και Μανώλη Χατζηνικολάου).

Ένας καλόκαρδος και ανοιχτόκαρδος συμπολίτης μας, με ιδιαίτερη αγάπη για τον τόπο του, ζωντάνια και αρχοντιά.

Η κηδεία του θα τελεστεί στον τόπο κατοικίας του την Παρασκευή 09/09/2022.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην αγαπητή οικογένειά του, την σύζυγό του Μαρίτσα, τα παιδιά του Στέργο και Σύλβια, τα εγγόνια, τα ανίψια και τους λοιπούς συγγενείς.

(Η φωτογραφία είναι από τον ανιψιό του, φίλο Στέργο Χατζηδημήτρη εκφράζοντας επίσης τα θερμά συλλυπητήριά του Στέργος, Γιώργος και Διονυσία).

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλό παράδεισο αγαπημένε μας πατριώτη και φίλε Δημήτρη. Είχαμε την τιμή να σας γνωρίσουμε τα καλοκαίρια που ερχοσασταν με την Μαριτσα στο Νησί για διακοπές. Θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην Μαριτσα ,στους αγαπημένους μας φίλους Στεργο, Διονυσία και Γιώργο και σε όλους τους συγγενείς εδώ στην Κω.

  2. ΚΑΛΟ ΠΑΡΆΔΕΙΣΟ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΗΤΡΗ.ΗΣΟΥΝ ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ.ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΝΤΆ ΣΤΑ ΑΔΈΡΦΙΑ ΣΟΥ Κ ΘΑ ΠΟΣΠΕΡΙΖΕΤΕ ΜΑΖΊ ΚΆΘΕ ΒΡΆΔΥ. ΣΥΛΛΥΠΗΤΉΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Κ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞ ΥΨΟΥΣ ΠΑΡΗΓΟΡΙΆ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ