Ουκρανία: Συγκλονίζει Ελληνίδα κάτοικος Οδησσού – «Αποφασίσαμε να φύγουμε» – ΒΙΝΤΕΟ

0
144

Τις δραματικές στιγμές που ζουν οι πολίτες της Ουκρανίας, περιέγραψε η κ. Αγλαία Πολυχρονίδη κάτοικος Οδησσού. «Πρέπει να καταλάβουν όλοι, και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, ότι η κατάσταση είναι πάρα πολύ σοβαρή. Δεν είναι παιχνίδι» ανάφερε η κ. Αγλαΐα, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Αναφερόμενη στο ξεκίνημα της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία η κ. Αγλαΐα ανέφερε ότι «χθες το πρωί άρχισαν να πυροβολούν σε όλες τις πόλεις της Ουκρανίας. Στην Οδησσό, στη Μαριούπολη, στο Κίεβο και στο Χάρκοβο. Παντού. Οι Ρώσοι προσπαθούν να κάνουν στρατηγικούς βομβαρδισμούς, προκειμένου να καταστρέψουν τις στρατηγικές υποδομές της χώρας»

«Είμαστε στον δρόμο – Προχωράμε προς τη Μολδαβία»

«Τώρα βρισκόμαστε στον δρόμο. Μέχρι το απόγευμα ήμασταν στην Οδησσό και δεν είχαμε αποφασίσει να φύγουμε, αλλά μας πήρε τηλέφωνο το προξενείο της Ελλάδας και μας είπε ότι είναι καλύτερο να φύγουμε, γιατί οι Ρώσοι έχουν φτάσει σε πολύ κοντινή απόσταση από την πόλη της Οδησσού. Προχωράμε προς τη Μολδαβία. Οι Ρώσοι έχουν σκοπό να κάνουν έναν διάδρομο από την Κριμαία μέχρι τη Μολδαδία. Όλο αυτό το κομμάτι να το αρπάξουν» περιέγραψε η Ελληνίδα κάτοικος Οδησσού.

«Είναι επικίνδυνο να μείνουμε στην Οδησσό και αποφασίσαμε να φύγουμε. Δεν ξέρω τι θα γίνει»κατέληξε η κ. Αγλαΐα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ