Η πλειοψηφία των «μη υγιών» επαγγελματιών & η νοοτροπία του «υγιούς» Δημοτικού Συμβουλίου (ως αντανάκλαση)

33
2941

Η πλειοψηφία των «μη υγιών» επαγγελματιών & η νοοτροπία του «υγιούς» Δημοτικού Συμβουλίου (ως αντανάκλαση)

Αν δεχθούμε την παραδοχή του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου Ν. Κανταρζή (στην επιστολή παραίτησής του από την Επιτροπη Αισθητικής του Δήμου) ότι  οι «μη υγιείς δυνάμεις» της τοπικής επιχειρηματικότητας είναι πλειοψηφικές στην τοπική μας κοινωνία, λόγω  νοοτροπίας, τότε εύλογα διερωτάται κανείς αν αυτή η δημοτική αρχή που είχε κάνει σημαία της, όσο ήταν στην μειοψηφία όπως και προεκλογικά, την νομιμότητα, ‘ανέκρουσε πρύμναν’ ή απλά ‘σφυρίζει κλέφτικα’;

Δηλαδή να περιμένουμε με την πολυπόθητη ανάκαμψη (έστω αριθμητική γιατί εισπρακτικά δεν το βλέπουμε και τόσο) του τουρισμού μας ότι  θα ξαναζήσουμε το…χάος και σκηνές απείρου κάλλους, μιας και οι εικόνες που αντικρίζουν οι επισκέπτες μας  δεν διαφέρουν από τα προηγούμενα χρόνια;

Οι καταλήψεις κοινοχρήστων χώρων, η άγρα πελατών, η άναρχη λειτουργία των παραλιών, (στο δημοτικό συμβούλιο τέθηκε θέμα λειτουργίας και των μικροπωλητών) η κυκλοφορία και η στάθμευση, η επαιτεία, και μια σειρά άλλων δυσλειτουργιών, παραμένουν δυστυχώς κυρίαρχα φαινόμενα, που αμαυρώνουν την λειτουργία της πόλης αλλά και των τουριστικών διαμερισμάτων του νησιού μας. Διαχρονικά προβλήματα που εντούτοις επιβάλλεται η επίλυση τους, με γενναίες πολιτικές αποφάσεις που έχουν πολιτικό κόστος για τη δημοτική αρχή.

Θα περίμενε κανείς φέτος με την έναρξη της τουριστικής σεζόν, να είχε ήδη προσυμφωνηθεί μια διαφορετική εικόνα, από αυτήν που επικρατούσε τα προηγούμενα χρόνια και όμως οι προσδοκίες -όπως προέκυψε από τις επισημάνσεις και τις τοποθετήσεις στο δημοτικό συμβούλιο- έχουν διαψευστεί (Απλώς, οι προηγούμενοι τα ρίχνουν στους τωρινούς και οι τωρινοί στους προηγούμενους…)

Δεχθήκαμε παράπονα για την άγρα πελατών και το ανεξέλεγκτο άπλωμα των πάγκων στην τουριστική Ζιά (τα περιέγραψαν με μελανά χρώματα και στο ΔΣ) και είναι ακόμα Μάιος μήνας. Τα ίδια προβλήματα «φορτώνουν» σε όλες τις τουριστικές περιοχές της Κω. Δηλαδή τι να περιμένουμε για την συνέχεια, οι «κράχτες» ή οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων να έρθουν στα χέρια μεταξύ τους μπροστά στους τουρίστες και μετά να ληφθούν μέτρα;

Σαφώς και το θέμα  της ευταξίας και της νομιμότητας δεν είναι υπόθεση μόνο της δημοτικής αρχής, η οποία ωστόσο, όφειλε από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντα της να καταστήσει σαφές προς κάθε κατεύθυνση πως είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού, ακόμη και αν χρειαζόταν να έρθει σε ρήξη με συμφέροντα που αρνούνται  να συμμορφωθούν με την κείμενη νομοθεσία.
Καθοριστικό ρόλο ασφαλώς  παίζει και η ανεπαρκής αστυνόμευση. Η υποστελέχωση των υπηρεσιών της ΕΛΑΣ  (ή η σε μεγάλο βαθμό ενασχόλησή της με το μεταναστευτικό) σε συνδυασμό με την υπολειτουργία της δημοτικής αστυνομίας που αποτελούσε βασικό όπλο της εκάστοτε δημοτικής αρχής, δημιουργούν ανεξέλεγκτες καταστάσεις, που αμαυρώνουν την εικόνα του νησιού μας.
Όπως,  σημαντικό μερίδιο ευθύνης για τα όποια παρατράγουδα προκαλούνται  – την στιγμή που όλοι έχουν ως πρώτο και βασικό αίτημα να βγει ο κόσμος έξω από τα all inclusive) έχουν οι ίδιοι οι επαγγελματίες. Οι οποίοι όφειλαν να  σέβονται  αν όχι την νομιμότητα (μιας και λόγω νοοτροπίας -όπως ανέφερε και ο κ. Κανταρζής-  οι περισσότεροι είμαστε απείθαρχοι) τουλάχιστον τους ίδιους τους πελάτες τους και  πρωτίστως τους ίδιους τους εαυτούς τους.

Από την άλλη κοιτώντας κανείς την εικόνα του δημοτικού συμβουλίου, τις ανούσιες κόντρες, τις μικρότητες, την άρνηση να ακούσει και να ανεχτεί ο ένας τον άλλον, μέχρι τις αλληλομηνύσεις… Φαίνεται ότι υπάρχει άμεση αντανάκλαση.

Το αναφέρουμε αυτό μιας και τελευταία μας πήρε ξώφαλτσα μια μήνυση της κ. Παντελίκιζη προς το Όραμα για την περσινή παρακαλώ -17 Ιουλίου 2016- καταγγελία της παράταξης για τις απευθείας αναθέσεις σε κλιματιστικά κλπ. Τώρα για ποιο λόγο ενώ όλα τα μέσα (συνολικά 37 αποδέκτες εντός και εκτός νησιού) δημοσίευσαν τη συγκεκριμένη καταγγελία η κ. Πρόεδρος του ΔΗΡΑΣ επέλεξε να μηνύσει μόνο την Aegeanews για την δημοσίευσή της (;;) είναι δικό της θέμα (εσώψυχο). Και μακάρι να μην τεθεί στο αρχείο και να φτάσει η υπόθεση στο ακροατήριο… (για να καταγραφεί αυτή η πρωτοτυπία).

Άλλωστε ως Πρόεδρος του ΔΗΡΑΣ δικαιολογημένα ίσως θεωρεί την δημοσίευση καταγγελιών της μειοψηφίας ως… «παράνομη». Σκεφτείτε τώρα κι εμείς -αν μπαίναμε σε αυτή τη λογική της δικομανίας- να την μηνύαμε από την πλευρά μας για ψευδή καταμήνυση (που είναι καραμπινάτη περίπτωση) και να αρχίζαμε μια τέτοια ανούσια αντιπαλότητα… Θα οδηγούσε πουθενά; Φαύλος κύκλος (χάσιμο χρόνου, πολλή κακία για το τίποτα) και αποπροσανατολισμός.
Μακάρι κάποια στιγμή οι πολιτικοί μας εκπρόσωποι να αφήσουν πίσω όλα όσα μας χωρίζουν και να δουν ως «αντιπάλους» τους μόνο τα προβλήματα, αλλιώς αυτά θα χρονίζουν και θα διογκώνονται ενώ οι ίδιοι θα έρχονται και θα παρέρχονται  (αυτο)ανατρεπόμενοι.

33 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Που οφείλεται η μεγάλη αύξηση των ροών – που ξεκινούν από τις ακτές της Λιβύης; Στο ότι «στη Λιβύη υπάρχουν σήμερα ουσιαστικά τρεις κυβερνήσεις. Μετά την πτώση του Καντάφι το 2011 η χώρα είναι διχασμένη. Πολιτοφυλακές και τρομοκρατικές οργανώσεις έχουν υπό τον έλεγχό τους μεγάλα τμήματα της χώρας», σύμφωνα με την Μπάρμπαρα Λομπίλερ. Σύμφωνα με την Ασπασία Παπαδοπούλου της ΜΚΟ European Council on Refugees and Exils: «τα κύματα προσφύγων θα συνεχιστούν. Μόνον στη Λιβύη εκτιμάται ότι περίπου ένα εκατομμύριο άνθρωποι προετοιμάζονται για το επικίνδυνο ταξίδι τους προς την Ευρώπη».
  Καταλάβατε τώρα ποιος είναι ο βασικότερος από τους λόγους για τους οποίους ανετράπη ο συνταγματάρχης Καντάφι, που είχε κάνει συμφωνίες με ευρωπαϊκές χώρες (κυρίως με την Ιταλία του Μπερλουσκόνι) να «μαντρώνει» τους λαθρομετανάστες σε ειδικά στρατόπεδα και μετά να τους ξαναστέλνει από κει που ήρθαν, για να μην ταξιδεύουν προς την Ευρώπη; Για να ανοίξει ο λιβυκός δρόμος της λαθρομετανάστευσης!

  • Καλά να πάθεις Κιάρη, κατάντησες την ιστοσελίδα σου γραφείο ρύπων της ΣΟΥΡΩΜΈΝΗΣ ΚΟΜΠΑΝΙΑΣ, κάθε μέρα μια ανάρτηση από γραφικό...

   Χωρίς καμιά διασταύρωση έστω ένα τηλέφωνο αφήνεις τον κάθε πικραμένο να θίγει οικογένειες, επιχειρήσεις και να αμολάνε λάσπη χωρίς κανένα έλεγχο…

   • Ο Κιάρης δεν έπαθε ούτε θα πάθει τίποτα. Το ποιοι έπαθαν καλά θα το δούμε στην πορεία.

    Εσύ ο ίδιος που γράφεις είσαι πικραμένος και βρίζεις ασύστολα χωρίς κανένα σεβασμό και μετά διαμαρτύρεσαι για το ψαλίδι. Με την ίδια λογική θα έπρεπε να κόψουμε όλες τις ανακοινώσεις ρύπου και της παράταξής σου όπως και τα προπαγανδιστικά καθημερινά δελτία ρύπου του τίποτα με μπόλικο καθόλου. Γιατί δεν μας λες όμως αφού δεν σου αρέσει είσαι 24 ώρες μέσα και γράφεις τις παπαριές σου ρε μεγάλε;

    • Ήμαρτον κύριε Γιάννη, πικραμένος που βρίζει ασύστολα και διαμαρτυρόμενος για Ψαλίδι!

     Μήπως απευθύνεσαι σε λάθος σχολιαστή; Ζητώ ταπεινά συγνώμη. Το ποιοι έπαθαν και θα το δούμε στην πορεία είναι απειλή η προειδοποίηση;

 2. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑΤΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΒΑΝΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ. ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ‘ΥΓΙΕΙΣ’ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.

 3. TI EIXEΣ ΓΙΑΝΝΗ ΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ. ΑΠΟΡΩ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ Ή ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ 13 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΕΝΑ ΜΜΕ?

 4. ΕΞΥΠΝΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Η ΚΥΡΙΑ Η ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ…………………………………………..?

 5. !ΑΣΤΑ ΓΕΩΡΓΙΕ ΣΕ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΕΙΣΑΙ!!!ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ!!!!ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΤΗΣ!!!

  Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΤΑ ΤΡΕΝΑΚΙΑ!!ΟΙ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ-ΧΟΡΗΓΟΥΣ!!ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ SECYRITY, ΟΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ .ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ. 500.000 ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ SECYRITY!!ΚΑΙ 650.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΕΣ ΣΤΟ ΔΛΤ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ !!!!!!! 3.ΟΟΟ.ΟΟΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!!! ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΤΟ ΔΛΤ !!!! …ΚΑΙ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ!!!! ΔΙΝΕΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ!!! ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ. 300.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ!!!!ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ!! ΑΛΛΕΣ 300.000 ΧΙΛΑΔΕΣ!!!ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΙΑΤΣΑ ΡΟΤΟΝΤΑ!!!ΑΛΛΕΣ 500.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΙΧΙΟ ΤΗΣ Β.ΓΕΩΡΓΙΟΥ!!!ΜΟΝΟ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΑΘΗΝΑ ΒΡΥΞΕΛΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ.ΚΑΘΕ ΤΑΞΙΔΙ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ 2.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.ΓΕΩΡΓΙΕ ΒΟΥΛΙΑΞΕΣ-ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΥΤΑ.

 6. ο ενας χειροτερος απο τον αλλον.κυριτση ηρθε η ωρα να πας για καφε μαζι με τον καισερλη.2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο κυριτσης ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΕΦΕΡΕΣ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΝΥΧΤΑ ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ!!!!
  Ο ΤΡΕΝΟΛΑΚΟΥΒΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΡΕΝΟΛΑΚΟΥΒΟΛΕΥΤΗΣ!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!ΑΧΟΡΤΑΓΙΑ!!
  ΒΟΛΕΥΤΗΣ Ο ΑΕΡΟΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ Ο ΤΡΕΝΑΚΙΑΣ Ο ΨΕΥΤΗΣ
  Ο ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ.ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ!!

 7. ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΨΕΥΔΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΤ’ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ Ο κ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ

  Ο κύριος πρόεδρος έχει παραπεμφθεί στο τριμελές πλημμελειοδικείο Κω που τον Οκτώβρη εκδικάζεται η μηνυτήρια αναφορά της Ελληνικής Αστυνομίας για την χορήγηση αδειών του έτους 2016 για το αδίκημα της ψευδούς βεβαίωσης κατ’εξακολούθηση, και τον Φεβρουάριο του 2018 εκδικάζεται η καταγγελία από κατοίκους της Ζιάς για την χορήγηση αδειών του έτους 2015 επίσης για το ίδιο αδίκημα… https://kosinfo24.wordpress.com/2017/05/17/%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%BF%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%88%CE%B5%CF%85%CE%B4%CE%B7-%CE%B2%CE%B5%CE%B2%CE%B1%CE%B9%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%84/

 8. Ναι ρήξη με την εξουσία και όταν αποφασίζεις ότι θα έρθεις σε ρήξη με οτιδήποτε στραβό βλέπεις, τότε είσαι τίμιος, ειλικρινής, δίκαιος, δημοσιογράφος. Ο δημοσιογράφος λογοδοτεί απέναντι στην αλήθεια, τους αναγνώστες του, τους ακροατές του, πουθενά αλλού! Και πάντα σέβεται τον συνάδελφο του… δημοσιογράφο ειδικά όταν αυτός από ανθρώπους σαν τον Δήμαρχο της Κω κ.Κυρίτση, κυνηγήθηκε, φιμώθηκε ,συνελήφθη από την Ελληνική Αστυνομία , μετακινήθηκε σε άλλες θέσεις….παραμένει απλήρωτος για σχεδόν έναν ολόκληρο χρόνο. Ο δημοσιογράφος πρέπει να ασκεί κριτική και έλεγχο στην εκάστοτε εξουσία γνωρίζοντας ότι οι βάσεις της ελευθεροτυπίας είναι τόσο δυνατές και στέρεες, ώστε να αποκλείουν «παραχωρήσεις», «υποχωρήσεις» ή «στρογγυλέματα».Είδηση είναι όταν οι δημοσιογράφοι μετακινούνται σε θέσεις στο ληξιαρχείο και ως γραμματείς σε κάποιο γραφείο….και ο……….να βαπτίζεται δημοσιογράφος της Δημοτικής Τηλεόρασης.kosinfo24.wordpress.com

 9. Τα έγγραφα με τις απευθείας αναθέσεις από το Διαύγεια; Ή δεν ξέρουμε τι παίζεται με τις απευθείας αναθέσεις ή να σου θυμίσουμε την ιστορία με τις μπογιές…. Άντε που θέλετε να τα ακούσετε μεσημαριάτικα «πνεύμα και ηθική»

 10. Γιαννη μονο τυχαιο δεν ειναι πως απο τον Ιουλιο μεχρι και σήμερα πηραμε και εμεις μερικες δουλειες.Σε ευχαριστουμε και εσενα και την κυρια Ρουφα.

 11. Οι απειλές και προειδοποιήσεις… είναι για τους ανασφαλείς και τους δικομανείς.

  • Κατανοητό, σε έχουμε πρήξει όλοι, άνθρωπος είσαι και η αγανάκτηση σου δίκαιη.

   Το μόνο λάθος το ότι με έχεις εντάξει σε παράταξη πράγμα το οποίο με προσέβαλε.

 12. ΒΡΕ ΝΑ ΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΡΟΥΦΑ, ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΜΗ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΑ ΙΔΙΑ.

 13. Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΚΙΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ.ΤΕΛΕΙΩΣΕ.ΟΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ

  ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΚΝΕΙΟ ΑΣΜΑ.Η ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΦΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.

 14. ΚΕΦΑΛΟΣ: Γιώργος κερνάει…Γιάννης πίνει.ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟ https://kosinfo24.wordpress.com/2017/05/09/21181/

  Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα στο νησί μας…Μιλάμε για ένα ηθικό και πολιτικό ζήτημα πώς είναι δυνατόν στις χωματουργικές εργασίες που γίνονται από τον Δήμο στην περιοχή Σκέθρια στην Κέφαλο να δουλεύουν μηχανήματα ιδιοκτησίας του προέδρου ?
  Αλήθεια πως θα πληρωθεί ο πληρωθεί ο πρόερος?
  Στην υγεία σας!!!https://kosinfo24.wordpress.com/2017/05/09/21181/

 15. ΤΟ ΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.Ο ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΕΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

 16. Ερχεται και στην Ελλάδα: Η Γερμανική κυβέρνηση «τοποθετεί» μουσουλμάνους πρόσφυγες σε οικίες Γερμανών πολιτών!

  Σε μια άνευ προηγουμένου κίνηση, οι κρατικές αρχές του Αμβούργου κατάσχεσαν έξι οικιστικές μονάδες στην περιοχή Hamm κοντά στο κέντρο της πόλης με σκοπό να «τοποθετήσουν» σε αυτές μουσουλμάνους πρόσφυγες.ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ.http://www.triklopodia.gr/erxetai-stin-ellada-germaniki-kivernisi-topothetei-mousoulmanous-prosfiges-oikies-germanon-politon/

 17. Κυνήγι δημοσιογράφων από τον Ερντογάν: Συνελήφθησαν οι συντάκτες ολόκληρης εφημερίδας

  Εντάλματα για τους επικεφαλής της εταιρείας και μία δημοσιογράφο – Σοκάρουν τα στοιχεία του διωγμού εναντίον του Τύπου στην Τουρκία
  Έφοδο στα γραφεία της καθημερινής εφημερίδας Sözcü πραγματοποίησε την Παρασκευή η τουρκική αστυνομία, καθώς ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συνεχίζει με αμείωτη – όπως αποδεικνύεται – ένταση το κυνήγι δημοσιογράφων στη γειτονική χώρα, προκαλώντας την οργή της διεθνούς κοινότητας και ιδιαίτερα των Ηνωμένων Πολιτειών.

  Στην επιχείρηση συνελήφθησαν άπαντες όσοι βρίσκονταν στα γραφεία. Ο Γενικός Εισαγγελέας Κωνσταντινούπολης, ωστόσο, δήλωσε ότι η επιχείρηση απευθυνόταν μόνο στους συντάκτες του καθημερινού φύλλου, συμπεριλαμβανομένου και του ιδιοκτήτη Μπουράκ Ακμπάι. Ο τελευταίος, όπως τόνισε ο εισαγγελέας, θεωρείται ήδη φυγάς και έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εναντίον του

 18. ΝΟΜΙΖΕΙ Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ Η ΡΟΥΦΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ?

  ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.ΘΑ ΤΟΥ ΜΕΙΝΕΙ Η ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗΣ ΤΗΣ ΡΟΥΦΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΕΡΝΕΙ.

 19. Γιάννη έχει πολλές μηνύσεις στο πρόγραμμα. Πριν 3 εβδομάδες εκδικάστηκε η αγωγή του πρωην δημάρχου στον …… υποψήφιο του κ. Κυρίτση και όπως λένε οι δικηγόροι η απαίτηση είναι για πολλές χιλιάδες ευρώ και προβλέπουν να τα πάρει ζεστά ζεστά. Για τα επόμενα δύο χρόνια δεν υπάρχει μήνας χωρίς δίκη με αυτά που έχουν κάνει

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ