«Ήλθον, είδον και απήλθον» (τοπικά) | One man show πολιτική του Τικ Τοκ (κεντρικά) Εμ τα θέλει κι εμάς… η ψήφος μας!

34
6277

«Ήλθον, είδον και απήλθον» (τοπικά) | One man show πολιτική του Τικ Τοκ (κεντρικά) Εμ τα θέλει κι εμάς… η ψήφος μας!

Στην τελική ευθεία προς τις εκλογές βλέπουμε τους εκλογικούς θιάσους να δίνουν τις τελευταίες τους παραστάσεις («τα πάντα τοις πάσι» που γράφαμε… με τις επισκέψεις σε τοπικό επίπεδο τύπου «ήλθον είδον και απήλθον» ) και τους ¨μονομάχους», να επιδίδονται ταυτόχρονα σε ένα one man show κεντρικά με την πολιτική γκλαμουριά του «Tik Tok» (βλέπε: Η μυστική γλώσσα του TikTok- Το κρυφτό με τις λέξεις).

Αν ζούσαν σήμερα ο Ανδρέας και ο γέρο-Καραμανλής το δίχως άλλο θα τα χαρακτήριζαν όλα αυτά «πολιτικά καραγκιοζιλίκια» (και να μας συμπαθά ο αγαπητός Καραγκιόζης για τυχόν υποτίμηση) για πολύ «ψεκασμένους-σανοφάγους¨».

Κι όμως υπάρχει μια μερίδα γύρω στο 37% σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις που συνεχίζει να τους παρακολουθεί (πέρα από τους κομματικούς που το κάνουν από συμφέρον ή υποχρέωση) και να τους επικροτεί ή να χαριεντίζεται μαζί τους ανεβάζοντας φωτογραφίες στα σόσιαλ, με χαμόγελα τύπου «γύφτικα σκεπάρνια».

Το άλλοτε κραταιό Σημιτικό ΠΑΣΟΚ (Φλωρίδης, Χρυσοχοϊδης, ο Παπανδρεϊκός Πιερρακάκης και Σία να γίνονται Μητσοτακικότεροι του Μητσοτάκη) και οι υπόλοιποι να κρατούν την υποτιθέμενη «κεντροαριστερή» ιδεολογία τους ως ορντινάντσες ενός αμερικανοκίνητου «δεξιού κλόουν» ο οποίος τα παίζει όλα επικοινωνιακά (από τις πολύ προσωπικές υποτίθεται προσευχές στον Όσιο Δαυίδ, μέχρι τα κόκκινα τριαντάφυλλα και τα bella ciao μιας παρωχημένης ασπρόμαυρης εποχής για τους πολύ «κολλημένους» που μέσα στον ορυμαγδό της νέας πραγματικότητας, έχουν ανακατέψει το αστέρι και τα κόκκινα μπερέ με τον Τραμπισμό, την αμερικανιά και την ανωμαλία του αίσχιστου είδους (όχι απλά «κι έτσι και γιουβέτσι» που έλεγε επί Τσίπρα ο ταξιτζής, αλλά μιλάμε πλέον για «μανέστρα λαπά με γαρνιτούρα καυτή σοκολάτα και παγωτό φράουλα»).

Η «βαθιά κουλτούρα» του χτες έχει μετατραπεί σε «ρηχά είναι μπείτε…»

«Το μίξερ της παγκοσμιοποίησης» και της αμερικανιάς σε όλα τα επίπεδα τα χει βάλει όλα στη μηχανή του κιμά…

Μένει να δούμε το βράδυ των εκλογών, απλά να δικαιολογούν στα τηλεοπτικά πάνελ οι «τηλεμαϊντανοί» την δεδομένη «αποχή-ρεκόρ» («ο κόσμος προτίμησε παραλία» συν τη μόνιμη βολική καραμέλα «οι εκλογικοί κατάλογοι δεν έχουν επικαιροποιηθεί»), το «θρίλερ με την έδρα των μικρών», και τις «ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ ή στο ΠΑΣΟΚ» (ανάλογα με το ποιος θα περάσει 2ος και 3ος και με ποια διαφορά).

Και φυσικά το «θέμα ηγεσίας» που θα θέσουν οι αναμένοντες στη γωνία… Και τους γνωστούς άγνωστους «σωτήρες» από το παρελθόν  ή νέους και δημοσκοπικά αναγνωρίσιμους που θα πλασάρουν…

Έτσι για να έχουμε να ασχολούμαστε μέχρι τις επόμενες εκλογές.

Εν τω  μεταξύ, η «υγεία» εννοείται ότι θα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο (εσείς περιμένετε τα… μπετά του νέου νοσοκομείου, όπως και του νέου δικαστικού, να σας σώσουν) παίζοντας «κρυφτό» η κυβέρνηση με τους γιατρούς και το προσωπικό του ΕΚΑΒ για τα ασθενοφόρα.

Δεν πειράζει έτσι κι αλλιώς αυτοί που «ήλθον, είδον και απήλθον πήγαν φίλησαν πρώτα το χέρι του δεσπότη. Αμέ, (για να μη λένε οι «χριστέμποροι» – ο κλέψας του κλέψαντος- ότι δεν είναι καλοί χριστιανοί επειδή ψήφισαν ως εντεταλμένοι υπέρ της ανωμαλίας), κάθονται πάλι πρώτοι πρώτοι στις εκκλησίες (μέχρι τις 9 του Ιούνη, μετά θα τους ξαναδείτε στις επόμενες βουλευτικές), φωτογραφήθηκαν όλο χαμόγελα με τον δήμαρχο και την έπαρχο «μαζί θα προχωρήσουμε…» (μέχρι τον επόμενο «λαϊκό ξεσηκωμό για το «νοσοκομείο  και την υγεία ώρα μηδέν»). Τι να κάνουμε βρε παιδιά η σύγχρονη πολιτική πραγματικότητα επιτάσσει θέλοντας και μη «και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ».

Έτσι κι αλλιώς για όλα στη ζωή ισχύει το «κύκλος είναι και γυρίζει».

 

*Ειδήσεις «κρυμμένες»  κάπου στα πολύ ψιλά: (για να μη πληγεί η εικόνα της κυβέρνησης μέρες που είναι)ι

-«Politico:υπό έρευνα η Ελλάδα για απάτη 2,5 δισ. € από το Ταμείο Ανάκαμψης! 2,5 δις μοίρασε η κυβέρνηση σε 10 εταιρίες, Ευρωπαϊκή έρευνα για διασπάθιση κονδυλίων από το υπουργείο Μετανάστευσης με απευθείας αναθέσεις σε εταιρείες παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών Πιθανή η κατάχρηση ευρωπαϊκών πόρων με ευθύνες του υπουργού Δημ. Καιρίδη- Επιτροπή Ανταγωνισμού, σε συνέχεια καταγγελιών πολιτών αλλά και της Ευρωπαϊκής Εισαγγελέως, αρμόδιας για την κατάχρηση ευρωπαϊκού χρήματος, ξεκίνησε διαδικασίες και ελέγχους, εκτός από τις μεγάλες εταιρείες πληροφορικής, σε εταιρείες παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών για τη διαδικασία που ακολουθούν».

-«Την τελευταία 3ετια μόνο οι εταιρίες καυσίμων, ενέργειας και τροφίμων αύξησαν τα υπερκέρδη τους ως και 850%!».

Εμ τα θέλει κι εμάς… η ψήφος μας!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

34 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Στις 2 Ιουνίου έχουμε επέτειο 2 χρόνων απ’την επίσκεψη του κ.Πρωθυπουργού και την εξαγγελία ανέγερσης νέου νοσοκομείου.
    Δύο χρόνια απ το «θα δώσουμε κίνητρα και θα στελεχωθεί το υπάρχον».
    Τον τελευταίο χρόνο, Άρειος Πάγος και Πρωθυπουργός στέλνουν τους πολίτες στην Εκκλησία για φαγητό και παρηγοριά.ΝΤΡΟΠΗ.
    Ευτυχώς που η Εκκλησία μας με συσσίτια ταΐζει χιλιάδες Ελληνες.Ευτυχώς που παρηγορει τον κοσμάκη.
    Είμαστε νούμερα για την κυβέρνηση:Φόροι και ψήφοι.
    Τίποτα παραπάνω.

    • Εδώ να στρώσουν άσφαλτο 50 μέτρα χρειάζονται 2 χρόνια.Περιμενες εσυ νοσοκομείο έτοιμο φέτος;Γιατί δεν τους δίνεις το κουμπί να το πατήσουν να γίνει;Μήπως να βγάλουμε τον Βελόπουλο να το φτιάξει με αλοιφές η τη Νίκη με πάτερ ημων;

  2. Η ουσία είναι ότι οι εκλογές είναι επιλογή του καλύτερου κατά την γνώμη μας τη δεδομένη στιγμή.Ουτε η φάτσα του ούτε ο τρόπος που σου πλασάρεται ,ούτε ποιον δεν χωνεύεις,ούτε τι έφαγε προχθές,ούτε αν λέει ανέκδοτα,ούτε χαβαλές,ούτε να σου λέει τι θέλεις να ακούσεις.Ουτε πουλώντας ο ένας πατρίδα,χωρίς να λέει τι έχει κάνει για την πατρίδα,ούτε κάνοντας πολλές φορές τον σταυρό του.Δεν υπάρχει τέλειο.Διαλεγουμε αυτόν που μπορεί καλύτερα και έχει καλύτερη ομάδα.Ουτε να αυξησει τα ποσοστά να κρατήσει τον ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελακης ,για να τον αλλάξει.Ουτε τον Ανδρουλακη που λέει ΠΑΣΟΚ αλλά όλους του ΠΑΣΟΚ τους έχει διώξει να είναι αρχηγός.Ουτε κόμματα που ζητάνε ψήφο να πάνε στην ΕΕ που δεν πιστεύουν.Να κάνουν τι εκεί;Μόνο το μισθό;Μαυριστε όλους αυτούς μπάσκετ και σοβαρευτούν και έχουμε μια σοβαρή αντιπολίτευση που είναι απαρετητη.

    • Η ουσία είναι ότι η χώρα χρεοκόπησε επίσημα το 2010 από τις δύο κυβερνήσεις

      επίσης η ουσία είναι ότι 500 εκατομμύρια χρωστά το κόμμα σου,ενώ ένας που καθυστερεί την δόση του, τρώει πρόστιμα.
      η Χώρα είναι στον πάτο σε αγοραστική δύναμη,προ τελευταία σε φτώχια.
      η μισή κοινωνία υποφέρει,η άλλη μισή αφορολογητα, φοροαπαλλαγές,φορο-αδιαφανεια, εκπτώσεις, επιστροφές, ενίσχυση των ισχυρών.
      θέλω πραγματικά να βγει με 90% να μάθει αυτή η χώρα ότι είναι πίσω.
      η χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε ποτέ,που εξαθλίωσης τα πάντα,που άφησε καμμένη γη, δυστυχήματα,ρεκόρ καύσης δασών, πλημμύρες που έκαναν τον σιτοβολώνα της χώρας λίμνη.
      είσαι ότι πιο ηλίθιο έχει ποσταρει σε Δ.Δ.

      • Γιατί κτυπιεσαι;Βασικα είμαστε άλλο κόμμα.Κακο είναι;Το κακό είναι ότι εσυ σαν έξυπνος άνθρωπος πιστεύεις ότι τις καταστροφές θα τις αντιμετώπιζε καλύτερα ποιος;Ξέχασες να μας πεις.Ανωνυμος είσαι βρε.Πεσμας την επιλογή σου.Δεν θα γελάσω το υπόσχομαι.

  3. Να τα πούμε τα πράγματα με το όνομα τους ?
    Τα Τέμπη είναι σταθμός.Μια τραγωδία ανικανότητας και ερασιτεχνισμου.
    Όμως η ανικατοτητα και η προδοσια πάνε πιο πίσω…
    Κάθονται και περηφανευονται για την επιτυχή αντιμετώπιση της πανδημίας ,όταν με τη Σουηδία που δεν πήρε μέτρα κλείνοντας την οικονομια της,είμαστε πάνω κάτω στον ίδιο αριθμό νεκρών.Διορθώστε με αν κάνω λάθος…
    Βλέπω τους τελευταίους 3 μήνες πόσους συμπολίτες μας χάσαμε ,στα 60 τους και τα 70 τους.
    Ποιος δεν υποψιάζεται ότι ξέκαναν τον κόσμο???
    Να υποχρεώνεις τον νέο(γιατί θελουν να βγουν εξω τα νιατα) και τον μεγαλυτερο ,τον συνταξιουχο με ποινες οικονομικες απ’ τις συντάξεις πείνας !
    Αντί να είναι εκεί που τους έβαλε το 41% έπρεπε να δικάζονται για εθνικη προδοσία!

    • Επειδή ζεις στο κόσμο σου.Ποιος ΔΟΥ είπε ότι δεν πήρε μέτρα η Σουηδία;Ίσως άργησε στη αρχή.Ταξίδευε Σουηδός ανεμβολιαστος;Έλεος πια με τα παραμύθια.Είχαμε τους ίδιους νεκρούς με τέτοιο σύστημα υγείας που εχει η Σουηδία;Τότε είναι κατόρθωμα της Ελλάδας.Μην ξεχνάς ότι η Ελλάδα είχε πολλούς νεκρούς όταν βγήκε το εμβόλιο χαλάρωσαν τα μέτρα αλλά δεν πηγαίναμε να εμβολιαστουμε.Μέχρι πρόστιμα τα έβαλαν να παμε .Ναι είχαν πει ότι όσοι δεν εμβολιαστουν και κολησουν ,ακόμα και να το περάσουν ,θα έχουν πρόβλημα στο μέλλον.Έχεις καμία πληροφορία αν ήταν εμβολιασμένοι όσοι έφυγαν;Στο νησί μας όσους ξέρω από τον ιό έφυγαν και ανεμβολιαστοι.Τέλος νσι τα εμβόλια έχουν κσποιες παρενέργειες όπως όλα τα φάρμακα.Στο έκρυψε κανείς;

  4. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΑΣΤΙΧΑΡΙΩΤΗ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕΣ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΣΤΕΛΛΕΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΠΑΜΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΛΑ ΧΑΛΟΥΒΑΔΕΣ-ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΚΟΙ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΠΟΛΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΛΕΥΣΗ -ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΝΑ ΣΕ ΑΠΑΓΑΓΟΥΝ ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ Σ ΟΥ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΒΔΕΛΟΠΟΥΛΟ

  5. Πιστος στο προγραμμα της οικονομικης αφαιμαξης καθε ελληνα,πιστος στο προγραμμα του Σοιμπλε και της νεας ταξης πραγματων… NEEΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ, ΚΑΡΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ… Επιδοματα σε ψηφιακες καρτες.. .. Ηλεκτρονικός big brother, φακελώμα κάθε Έλληνα, συνδεση ΑΑΔΕμε τραπεζες για ευκολες κατασχεσεις.. .. Η ΦΥΛΑΚΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ…
    (η ΝΔ χρωσταει ΔΙΣ,, ολοι οι εφοπλιστες, ξενοδοχοι.. Φοροδιαφευγουν με υπερκερδη και κομπινες.. Δινεις εργασια σε λαθρο με μαυρο η ακομα και νομιμο χρημα που διαφευγει στο εξωτρερικο απο ολους αυτους…. Και τα pos… Στις λαικες σας μαρανανε…. Για ελεγχο κερδων…. εμμ πως θα κατασττεψετε οικονομικα καθε τομεα… Και θα προωθησετε τα καρτελ.. ΞΕΦΤΙΛΕΣ..

      • εσύ ξέρεις πόσοι φεύγουν κάθε χρόνο για Ευρώπη;είσαι από Κω;έχεις επικοινωνία με το περιβάλλον;
        το κράτος αυτό τελείωσε..πως θες να στο πω καλύτερα; δεν παράγει τίποτα,απ’ τις κάλτσες που φοράς μέχρι τα πάντα…
        είσαι αδιάβατος.

  6. Αρρωστημένα μυαλά & άμυαλοι τηλε-δικαιωματιστές έχουν βάλει στο στόχο τα παιδιά μας! Πλέον στην παιδική πλατφόρμα του #DisneyPlus υπάρχει κατηγορία παιδικών ΛΟΑΤΚΙ+ 🤮🤮🤮🤮

  7. https://www.dimokratia.gr/oikonomia/578598/sta-kagkela-chiliades-epaggelmaties-gia-ta-pos/
    δεν γίνονται αυτά τα πράγματα,το ίντερνετ κόβετε και θέλει, restart,δεν συνδέονται τα POS με τις αναβαθμισμένες ταμειακές.
    Οι τύποι που είναι πίσω απ’ τις τράπεζες προσπαθούν να πουλήσουν νέα προϊόντα.
    ένα …ρδέλο,ένα κω…χανειο απ όπου και να το πιάσεις.
    οι ντιλιβεραδες ,τα ταξί, αδυνατούν να δεχθούν κάρτες,αφού δεν υπάρχει διασύνδεση.
    αλλά τι να περιμένεις από έναν υπουργό που δεν έχει εργαστεί,ούτε ένα έχει ένα ένσημο.
    κοιμάται ολόκληρος,καμία σχέση με την πραγματικότητα.
    θα τους βάλω τους @ρχεις μου για την πρόοδο και την ανακατωσούρα

  8. Έναν ανέλπιστο σύμμαχο βρήκε η Ελλάδα στο θέμα της επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα, καθώς κατά την 24η Σύνοδο της Unesco η εκπρόσωπος της Τουρκίας δήλωσε πως η γειτονική μας χώρα δεν έχει υπόψη της το «φιρμάνι» του Έλγιν με το οποίο ο Βρετανός αφαίρεσε τα Γλυπτά του Παρθενώνα.
    Οι Τούρκοι άρθρο Χισάμ να μιλάνε για τη θεολογική σχολή της Χάλκης.
    Κάτι αλλάζει,χάρη στη σωστή πολιτική έτσι δεν είναι;Τι λένε οι πατριώτες του Βελόπουλου;Αυτοί που θεωρούν πρότυπο τον Ερντογκαν ξέρουν πως περνά ο Τουρκικός λαός;Με το δικό της νόμισμα η Τουρκία και τζάμπα αέριο από τη Ρωσία ποσό είναι ο πληθωρισμός εκεί;Καλά για τον Ρωσικό λαό που είναι 3 χρόνια σε. Πόλεμο δεν έχουμε ιδέα πως την βγάζουν.δημοκρατική σιωπή εκεί.Απαλαχτητε από τους λαϊκιστές τύπου Βελόπουλου που είναι 30 χρόνια βουλευτής ,τι έχει κάνει;Η Ζωή πρόεδρος βουλής στη χειρότερη κυβέρνηση που είχαμε ποτέ το πρώτο 6σμηνο του ΣΥΡΙΖΑ τι έχει προσφέρει;Μαυριστε τους.

  9. το ψεκασμα επηρεαζει τους ανθρωπους οπως την μιραντα..εκτος..τις αυξησεις των αγροτικων ειδων με εισαγομενα(καρτελ)

    Τελευταία φορά που ψεκάσαμε ήταν πριν 4 μέρες»…οπως ειπε ειδικός στο συγκεκριμένο ζήτημα, Γιώργος Φαραζούλης.
    η επηρεια του σε εχει επηρεασει βαθυτατα μιραντα…!!!και εισαι γενικως εμβολιασμενη και ψεκασμενη!!!!για ολα σου φταιε βελοπουλος!!!
    δευτερον..επι της ευκαιρειας…και την αυξηση τιμως(λαδι στα 14 ευρευρω..κρεας στα 15..κτλ)πως σχετιζεται το κρατος..
    η απαντηση στον μετερεωλογο.., ανέφεροντας » το ανάλογο πρόγραμμα που υπάρχει στην Ελλάδα, εφαρμόζεται κυρίως στη Μακεδονία (Πέλλα, Ημαθία, Κιλκίς, Πιερία κλπ) και τη Θεσσαλία….Ο άνθρωπος προσπαθεί να αλλάξει …κάποια καιρικά φαινόμενα, ….., να προκαλέσει βροχή σε μέρη που υποφέρουν από παρατεταμένη ξηρασία, ανομβρία, να αυξήσει το χιόνι

    για να σου φυγει επισης η απορια..για την εσκεμμενη αγροτικη καταστροφη σε αυτες τις περιοχες

    και κατι τελευταιο…που ομολογησε.,,ο μετερεωλογος
    το πρόγραμμα εφαρμόζεται από τον ΕΛΓΑ, έναν οργανισμό που είναι εποπτευόμενος από το υπουργείο Γεωργίας.!!!
    επι ΝΔ οι περισσοτερες βροχες..πλυμμηρες..
    καλα ψεκασματα

    • Είσαι Θεός.Οτι πεις άνθρωπε μου.Με επισες.Θα ψηφίσω Βελόπουλο το μόνο που λέει το λόγο του Θεού και είναι Έλληνας .Ολοι οι άλλοι θέλουν το κακό της Ελλάδας και κοιμούνται,ξυπνάνε με αυτό το σκοπό.Μονο οποίος ακούει Βελόπουλο,ανάμεσα στην προοθιση των προϊόντων του που πουλάει,ξέρει τι του γίνεται.Θα τον Βρητε εύκολα σε οποίο περιφερειακό κανάλι ανοίξετε.Εινσι παντού.Δοξαστε τον.Παραδινομαι.

      • εδώ και 50 χρόνια μεταπολίτευσης δεν έχει γίνει τέτοιο κίνημα λαϊκής εντολής.
        Αυτό θα σας φάει.
        όμως το 2016 ο Κλόουν σου είχε συμμετοχή σε γαλλική εταιρεία με μετοχικό κεφάλαιο,που τώρα κατηγορεί τον άλλο για συμμετοχή σε πλοία συλλογής καραβιδοδαγκάνες.
        να σου θυμίσω Σω και κάτι ΠΑΤΣΑΒΟΎΡΑ, ότι είναι οι πρώτες εκλογές που δεν θα είναι τσάμπα τα διόδια.
        Πράγματι είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
        Ας σκεφτούμε τα παιδιά μας,πριν πάμε στην κάλπη.
        μια χαλαρή μπανάνα που λες και εσύ πρέπει να την δοκιμάσει.

        • Δεν χρειάζεται να περάσεις διόδια βλακακο.Μπορουσες να ψηφίσεις με επιστολική από το σπίτι σου.Καταλαβες γιατί δεν χρειάζονται τζάμπα διόδια;Τι σας ποτίζουν εσάς τα φασιστακια ποτέ δεν κατάλαβα.Το 2016 δεν ξέρω αν είχε μετοχές ο Μητσοτάκης ,αλλά σίγουρα τότε δεν ήταν παράνομο.Το 2017 ψήφισε τον νόμο που ισχύει σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ.Οι υπογραφές για τα Τεμπη ξέρεις τι είναι ασχετε;Ακόμα και εγώ υπέγραψα.ΑΛΗΘΕΙΑ τώρα εσυ θα ψηφίσεις για το μέλλον των παιδιών;Με τέτοιο μυαλό;

  10. Ο πρόεδρος Βελόπουλος έσκισε τη συμφωνία των Πρεσπών σε live σύνδεση στη Βουλή.Γατάκια αυτός εινσι πραγματικός…μπατριώτης.Μετά την μπατριωτική κινηση οι Σκοπιανοί έχουν πέσει σε κατάθλιψη,ενώ τόσο ο Μπαιτεν οσο και η Φον ντε Λαινεν του στέλνουν συνέχεια SMS στο κινητό του: «Κυριακο Βελόπουλο,γιατί μας το έκανες αυτό;».Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες!

  11. Συγνώμη ρε παιιδιά υπάρχει άνθρωπος που εμπιστεύεται για πρωθυπουργό τον Στέφανο? Εμένα μου βγάζει κάτι πολύ ψεύτικο. Άσε που εκνευρίζεται κι εύκολα..Το χαμόγελο βέβαια πάντα εκεί. Πάντα χαμογελάει.

  12. Όλοι οι Νεοδημοκράτες και οι δημοκράτες πρέπει να πάνε να ψηφίσουν.Οι Κουμουνιστες και οι φασιστες,όπως και οι γραφικοί θα στηθούν από τα ξημερώματα να ψηφίσουν.Ας πάμε μαζικά στις κάλπες να τελειώνουμε με αυτούς.Δεν μας αξίζουν,υποτιμούν τη νοημοσύνη μας.

  13. – Αύξηση 20% στο νερό από 1ης Ιουλίου – Ανατιμήσεις σε μπύρες, χυμούς και αναψυκτικά

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ