Το «ουδέν σχόλιον» στην περίπτωσή μας λέει πολλά περισσότερα

109
10153

Το «ουδέν σχόλιον» στην περίπτωσή μας λέει πολλά περισσότερα

Δεν είμαι σίγουρος αν «η ιστορία επαναλαμβάνεται πάντα» κι αν την μια φορά είναι φάρσα και την άλλη τραγωδία… Αν κρίνουμε πάντως από τους τελευταίους τίτλους της επικαιρότητας στον μικρο-μακρόκοσμο μας, περισσότερο φέρνει προς ιλαροτραγωδία.

Και καθότι σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση,

παραθέτουμε τους τίτλους:

-Αποστρατικοποίηση των νησιών του Αιγαίου μέσω… ΝΑΤΟ ζήτησε η Άγκυρα και στην κυβέρνηση «το συζητούν»

-«Δεν έχω κανένα ταμπού σε ότι έχει να κάνει με την συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο» δηλώνει η Ντόρα σε συνέντευξη στο Κρήτη ΤV. Λέγοντας ταυτόχρονα «Όχι στην επέκταση στα 12νμ νότια της Κρήτης».

-Ο Ανδρουλάκης λέει ναι σε κυβέρνηση συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ υπό την προϋπόθεση να είναι μεγάλο το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ ώστε να επιβάλει ορισμένα μέτρα και κυβερνητικές πολιτικές (το ωραίο είναι που τα προπαγανδιστικά έσπευσαν να την χαρακτηρίσουν «κυβέρνηση ηττημένων» επειδή θα είναι από το 2ο και το 3ο κόμμα, λες και το πρώτο από μόνο του με πιθανά μερικές μονάδες παραπάνω δεν είναι αντικειμενικά μειοψηφία σε σχέση με το υπόλοιπο εκλογικό σώμα… Αν μετρήσεις μάλιστα και την πραγματική αποχή, τότε το «ουδέν σχόλιο» λέει πράγματι πολλά περισσότερα. Έπειτα στον δεύτερο γύρο που ποντάρει η σημερινή κυβέρνηση ουσιαστικά «λεηλατεί» τις έδρες του τρίτου κόμματος -όπως κι αυτή που θα βγάλει στα Δωδεκάνησα- οπότε λογικό είναι να μην μείνει με σταυρωμένα τα χέρια και να  προσπαθήσει με κάθε τρόπο να τις κρατήσει βάζοντας τους όρους του).

-«Ακρίβεια και πλειστηριασμοί θα κρίνουν το τελικό αποτέλεσμα».

Το ψωμί και τα δημητριακά αυξήθηκαν κατά 18,6%, το κρέας κατά 19,3%, τα γαλακτοκομικά και τα αυγά κατά 25,0%, τα έλαια κατά 23,1%, ενώ διψήφιες ήταν οι αυξήσεις για λαχανικά, καφέ και είδη άμεσης κατανάλωσης. Αυξήσεις οι οποίες εξακολουθούν να πλήττουν τα χαμηλότερα και μεσαία νοικοκυριά, τα οποία δαπανούν το μεγαλύτερο ποσοστό του εισοδήματός τους για αγορές τροφίμων.

Και όπως γράφει χαρακτηριστικά το φιλοκυβερνητικό Πρώτο Θέμα οι αυξήσεις αυτές στα βασικά είδη διατροφής επήλθαν ταυτόχρονα, ενδεχομένως να προηγήθηκαν κιόλας της ενεργειακής κρίσης, και προφανώς θα περίμενε κανείς μέσα στον Ιανουάριο να υπάρξει τουλάχιστον μια σταθεροποίηση, αν όχι μείωση, στις τιμές λιανικής. Αντιθέτως, είναι προφανές ότι βρισκόμαστε μπροστά σε στρεβλώσεις της αγοράς και σε διάθεση αισχροκέρδειας από την πλευρά των εμπόρων. Και αυτό γιατί είναι διαπιστωμένο ότι οι ανατιμήσεις δεν ξεκινούν από την παραγωγή και τον πρωτογενή τομέα. Η τιμή παραγωγού σε πολλά προϊόντα παραμένει αμετάβλητη εδώ και χρόνια, όχι όμως και η τιμή στο ράφι. Τα ενδιάμεσα στάδια παραμένουν ανεξέλεγκτα. Η έλλειψη διάθεσης για συνεργασία από την πλευρά των σούπερ μάρκετ γίνεται εμφανής και από τον τρόπο που… δεν βλέπουν το «καλάθι του νοικοκυριού». (Το «νοστιμο» κι εδώ είναι που αφήνουν κι ένα «παράθυρο» στις περισσότερες αναλύσεις τους στο πολύ πιθανό ενδεχόμενο να επαναληφθεί και στην Ελλάδα το εξόφθαλμο «σφάλμα» των δημοσκοπήσεων στην Κύπρο που «μετρούσαν» το ΑΚΕΛ στο 13% και στις κάλπες έφτασε κοντά στο 30% κι όλα αυτά σε 400χιλ. ψηφοφόρους… Πόσο μάλλον στην Ελλάδα που σίγουρα κάτι παραπάνω ψυλλιάζονται…)
Σε ότι αφορά τα τοπικά μας (προεκλογικά) πράγματα και μόνο ο τίτλος:
 «Παρέμβαση των πρώην Δημάρχων ενόψει Αυτοδιοικητικών εκλογών «Σύντομα θα παρουσιάσουμε τις θέσεις μας» | Ζητούν να ανοίξει δημόσιος διάλογος»
αρκεί για να καταλάβει κανείς ότι οι διεργασίες είναι έντονες και αρκετά προχωρημένες… Αν ισχύουν μάλιστα οι φήμες και οι «διαρροές» για νέα παράταξη που είναι στα σκαριά, ώστε να εμφανιστεί μετά το Πάσχα, τότε σίγουρα το όλο σκηνικό κάτι μας θυμίζει ως επανάληψη από το πολύ πρόσφατο παρελθόν…
Πάντως πέρα και πάνω απ΄όλα τα παραπάνω ο τίτλος της εβδομάδας (ή μάλλον ολόκληρης της τετραετίας) είναι αναμφισβήτητα:
-Πόσο καιρό ακόμα θα ανεχόμαστε αυτό το έγκλημα κατά της υγείας όλων στο νησί μας;
(Προσωπικά, τα παιχνίδια που παίχτηκαν με το δήθεν υποκριτικό ενδιαφέρον για την υγεία εν μέσω πανδημίας, όταν μάλιστα μοιράστηκε εξόφθαλμα και προκλητικά πακτωλός χρημάτων για τους προπαγανδιστικούς μηχανισμούς αφήνοντας τον κόσμο να πεθαίνει και τη δημόσια υγεία να καταρρέει σε σημείο που να λέμε κι εδώ στο νησί ότι «πιο κάτω δεν έχει» τα είπαμε και τα καταγγείλαμε).
Δυστυχώς, όμως αύριο μεθαύριο που θα αρχίσουν πάλι τα προεκλογικά εγκαίνια, οι κορδέλες, οι τομές στα οικόπεδα για νέα νοσοκομεία, δικαστικά μέγαρα. βασιλόπιτες, λαμπρόπιτες και δεν συμμαζεύεται οι «συνήθεις κομπάρσοι» (για να μην το πούμε αλλιώς, όπως το είπαν άλλοι) θα είναι εκεί και θα τους χειροκροτούν…
Έτσι κι αλλιώς λοιπόν… «το έχουμε ξαναδεί το έργο».
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

109 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ο κόσμος χάνεται και ο προεκλογικός πυρετός μαζί με τον πυρετό της επιδημικης γρίπης Α και Β ανεβαίνει. Τι λύσσα είναι αυτή με την καρέκλα της εξουσίας το χρήμα και την υπερφιαλη φιλοδοξία. Έλεος ο κοσμακης πεινάει ξεσπιτονεται από τα αρπακτικά των τραπεζών και αυτοί με τις εκλογές. Τρέχουν όλοι να γίνουν σύμβουλοι δήμαρχοι βουλευτές βο λευτές από θεατρινους ανέργους από μοντέλα και συνοδούς πολυτελείας μέχρι τραγουδιστές ποδοσφαιριστές και δημοσιογράφους του κουτσομπολιου χωρίς να έχουν ιδέα από πολιτική. Ερώτηση αν ο λαός δεν δουλέψει θα επιβιώσει θα μπορέσει να πληρώσει τις υποχρεώσεις του τα δάνεια του; Λοιπόν τι περιμένει από τους πολιτικούς ; Προεκλογικές και ψεύτικες υποσχέσεις .

  • Κυρία Αγρέλλη. Όλοι αυτοί οι «διάφοροι» δεν φταίνε σε τίποτε. Από τα εννέα πλέον εκατομμύρια και κάτι Έλληνες, λιγοστέψαμε μπρέ, το 80% τους παρακολουθεί καθημερινά με μανία για τις αρλούμπες που λένε και κάνουν στην ΤιΒι. Πως όλα, όταν λέμε ΟΛΑ, τα «σοβαρά» κόμματα του τόπου να μην το εκμεταλευτούν, χαζοί δεν είναι. Δώσε θέαμα (κάκιστο) στον λαό……

  • οί προαναφερθείσες ομάδες υποψηφίων μπορεί νά μήν έχουν ιδέα από ΄΄πολιτική΄΄ αλλά δέν έχουν ιδέα καί από πολιτισμό-οί περισσότερες… -κουλτούρα γηπεδική,σήριαλ,γκλάμουρ,πόπ,τράπ κτλ. βέβαια θά μπορούσε νά πεί κανείς ότι ξέρουν τήν ΄΄πολιτική κατεύθυνσης τής @*+-μάζας δικό σας΄΄.

  • «Όσο ο λαός είναι ταπεινός και δέσμιος της καθημερινής ανάγκης, τόσο οι απατεώνες θα βρίσκουν θύματα για τις απάτες τους»…

 2. Τι είναι αυτά που λέτε κύριε;Ποια Ελληνική κυβέρνηση λέει για αποστρατοποίηση ;Προφανως αυτή που δεν θέλει να ψηφίσουμε οι Τούρκοι και ο Ερντογκαν;Ήταν ποτέ πιο ισχυρή η χώρα μας Απεναντυ στην Τουρκία;Σας χαλάει αυτό;Τι fake μεταφέρετε για την Μπακογιάννη ;Γιατί;Μήπως ξεχνάτε ποιος ήθελε συμφωνία τύπου Μακεδονίας και Μαλιστα σε ομιλία του στη Βουλή;Ο τοπικός βουλευτής μας δεν ήταν;Για τα δάνεια τι ακριβώς λέτε;Να τα χαρίσουν σε κάποιους;Το δικό μου δάνειο που το πληρώνω είναι ένταξη αλλά τα διακοποδάνεια και κάρτες που φούσκωναν κάποιοι αδιαφορώντας.Τι περίμεναν;Μήπως το έχασαν τα τελευταία 2 χρόνια που δεν είχαν προβλέψει τη κρίση;Όλοι όσοι πάνε σε πληστηριασμους έχουν να πληρώσουν 10ετια.Καλή είναι η αντιπολητευση και χρειάζεται αλλά έλεος.Θέλει και προτάσεις.Τέλος για να σας βοηθήσω ένα από τα μεγαλύτερα Καλα της κυβέρνησης είναι που διέλυσε τους φασιστες και έβαλε φυλακή τους φασιστες.Όπως όλους τους εγκληματίες .Αν έχετε προσέξει τελευταία βγαίνουν πολλά στη φορά επειδή δεν σκεπάζεται τίποτα πια.Όλα στο φως.Ασχετα με τι θέση που έχει.Σας ενοχλεί αυτό;

 3. Κυρία Αγρέλλη. Όλοι αυτοί οι «διάφοροι» δεν φταίνε σε τίποτε. Από τα εννέα πλέον εκατομμύρια και κάτι Έλληνες, λιγοστέψαμε μπρέ, το 80% τους παρακολουθεί καθημερινά με μανία για τις αρλούμπες που λένε και κάνουν στην ΤιΒι. Πως όλα, όταν λέμε ΟΛΑ, τα «σοβαρά» κόμματα του τόπου να μην το εκμεταλευτούν, χαζοί δεν είναι. Δώσε θέαμα (κάκιστο) στον λαό……

 4. Εσύ που όλους μας βλέπεις και που τόσο φιλεύσπλαχνα μας παραχώρησες την ελευθερία κι επιλογή να κάνουμε αυτό που μας ορίζει ο νους μας, φώτισε το λαό σου να δει τι ΔΕν είναι καλό για τη χώρα του και να μείνει μακριά από αυτό που βαφτίστηκε ΣΥΡΙΖΑ. Ας πάει οπουδήποτε αλλού Θεέ μου. Όχι εκεί. Είχαμε που είχαμε την κατασκευασμένη πανδημία, μην μας τύχει κι ετούτο το κακό.
  Αμήν.

 5. Ναζι, Ρωσσοφιλη,Ψεκασμενη.. Που δεν θα ψηφίσεται.. Μητσοτάκη? (κατά τα, λεγόμενα Μπακογιάννη ?? Πολύ φοβάμαι ότι είστε μέλος της χρυσής αυγής…. Χαχαχαχα (προλαβαίνω την miranta….)

  • Μόνος σου γελάς;Αν δεν είσαι από αυτά που λες τότε μένουν ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ .Πεσμας τι από τα δυο είσαι να …γελασουμε και εμείς.

  • Δεν υποστηρίζω τα άκρα ποτέ. Ούτε την άκρα αριστεράν ούτε βεβαίως την άκρα δεξιάν. Όλα τα άκρα γίνονται ακραία και απολύτως επικίνδυνα άρα αντιδημοκρατικά.
   Ευχαριστώ.

 6. Γειά σου ρε miranta, μοίρασε πόνο.Ανεβασμενη σήμερα, έτσι σε θέλω, χωρίς έλεος όσο πάμε προς τις εκλογές.Χτυπα ανελέητα ψεύτες,απατριδες και δήθεν ελληναραδες τύπου χρυσά αυγά.Οι στερημένοι Μαξίμου ονειρεύονται.Οχι ξανά στους κατσαπλιαδες.Ουστ κ@πρ@σκ@λ@…..

  • Αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής επιδίδω νομίμως την παρούσαν μου

   προς Φαίστα,Λαμόγιο Νεοναζιστή, όπως επιστρέψει ισόποσες συναλλαγματικές των 10 χιλιάδων εκδόσεως Τραπέζης Μιχαλούς και κατασχεθεί η Οικία του.
   Ενταύθα.
   Παρά τω Πρωτοδικείω Κω.
   Ουστ Κοπρίτη.
   Κοπρόσκυλο,μαντρόσκυλο,δειλέ άντρα,άνανδρε,ναζιστή,Μαμούχαλο.

  • Αλήθεια εσείς οι …. Καθαροί, πως δέχεστε να κάνετε συνεργασία με Κλέφτες?
   Έτσι δεν λέτε συνεχώς εδώ μέσα και ολούθε? ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ Π@ΣΟΚ!!!! Αυτοί που χρωστάνε, δανικά και αγύριστα κλπ κλπ κλπ….
   Κυβέρνηση απατεώνων θέλετε????? Πάρτε λοιπόν γόμα και αρχίζετε να σβήνετε…
   Πως γίνεται οι Άριστοι να παρακαλείτε τους κλέφτες αφού αυτοδύναμη γιοκ.
   Πως μ αρέσει να σε γλεντάω Λινάτσα,κοπρίτη,πως την βρίσκω να σε πώνω κάθε μέρα,δειλέ άντρα….
   ΛΑΓΈ…Ότι ώρα θες ,στα λέω και κατ ιδίαν,πάρε και χαρτί υγείας και πάμε όπου θες.Λινάτσα.

  • Έτσι θα φας και συ τις …. σου,εσύ και τα ακροδεξιά λαμόγια..
   Ότι έπαθε ο Ραχόι στην Ισπανία ,το ίδιο θα πάθετε.
   Η Μιράντα μοιράζει ξεκαρδιστικό γέλιο και προκαλεί λύπηση ,εσύ νοιώθεις πόνο απ τα κατακέφαλα που ακόμα δεν έχεις …..

  • Ουδέν λαμόγιον ωσάν και την πάρτι σου,ουδέν ηλιθιότερο ,χείριστο…………
   Ουστ κοπρίτη

 7. Γίνεται κάποιος υπουργός Μαλιστα από τους κορυφαίους μιας κυβέρνησης και αποδεικνύεται ομόφωνα ότι παρενέβαινε τον όρκο του.Ομόφωνη απόφαση ,χωρίς κουκουλοφόρους μάρτυρες.Πήγαν όλοι με το όνομα τους και την ειδικότητα τους και κατέθεσαν.Αυτός ο άνθρωπος κατεβαίνει ξανά υποψήφιος και ζητά να ξαναγίνει υπουργός.Λογικότατο το βρίσκω.

 8. ..ένας πρωθυπουργός που συνέχισε την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ,…. Και την προχώρησε ενα βήμα παραπέρα.. Προς το χειρότερο… Σε ΟΛΑ. ότι υπέγραψε ο Σύριζα (μεταναστευτικο, υγεία, πολιτική) κσι αλλά τόσα.. Θα συνεργαστεί τώρα με την ΝΔ μπας και βγουν οι ψήφοι… ΠΟΤΈ θα καταλάβεις βρε Μιράντα. Αν και δεν το βλεπω ότι όλοι μαζί συγκυβερνουν χρόνια τώρα.. …και εχουν τα ίδια αφεντικά… Ψηφίστε Μητσοτάκη. ..που τον θέλετε να σας πάρει τα σπίτια…. Καμμένοι..

 9. Το μόνο που χτυπάτε….. Εινι ο κ@λ..ας κατω……και όσο και να τον χτυπάτε… Μην ονειρεύεστε Μητσοτάκη….προχτες έμαθα έριχνε κάτι γκλομπλιες και δακρυγόνα παλι από τα ΜΑΤ στο Μέγαρο.. Στα φασιστικα του μέτρα…. την συνέντευξη της μάνας του της άκουσες .. Ότι δεν έχει διαφορα από τον Συρίζα στην τελικη? Αραγε τις υπόλοιπες εταιρείες υπερμαρκετ ..που έριξε τα 100χιλι πρόστιμα Τις αγόρασε η CVC αμερικάνικη που δουλεύει η κόρη του? .(τον Μασούτη τον εξαιρεσε! Χαχα !! … ΘΑ ΣΕ ΧΤΥΠΑΩ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ… ΣΑΝ ΧΤΑΠΌΔΙ 🐙 ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.. με τα έργα του… . Εσυ συνέχισε το βρίσιμο για τον σύριζα, το ΠΑΣΟΚ,.τον βελοπουλο, .. Που θα συγκυβερνησουν.μαζι.. Ηλιθιε. …Α ξέχασα δίνει και market Pass..17 ευρώ . Εχωντας πάρει τα 100 δεκαπλάσια.. Από το 24 %των φόρων, της φορολογίας, του ρεύματος, και τις μπίζνες. Και οι αυξήσεις από την πολιτική του στα 500%…ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Ο ΕΛΕΗΜΩΝΑΣ..!! …

 10. Θα σας μοιράσω και αλλο πόνο… Οσό κοντεύουν οι εκλογές μαζιβμε την Μιράντα,, έτσι να το βούλωσετε.. Να τρώτε την τάπα σας κάθε μέρα.. χωρίς έλεος.όπως λες.. Με επιχειρήματα.. Θα Χτυπησω ανελέητα ψεύτες,απατριδες, ανθέλληνες, λαμογθα, εμπρηστές, μπίζνα φόρους, και δήθεν ελληναραδες τύπου ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ… .Οι νεοδημοκρατες ονειρεύονται ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.. .Οχι ξανά στους ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ βιαστές, ΜΊΧΟΥ,, νεοδημοκρατες .Ουστ κ@πρ@σκ@λ@…..

 11. … Κόλλησε την αρρωστεα της Μιράντα..
  Όλοι ειναι φασιστες, χρυσαυγιτες…. Ααα η δεύτερη δικαιολογία είναι η σύγκριση με σύριζα…. Η τρίτη… Δικαιολογία….. Χμμ..δεν υπάρχει τίποτα.. Χαχα. ,… Δεν απορώ γιατί την ίδια δικαιολογία,, οποίος δεν έχει επιχειρήματα να πείσει… έχει
  Και η φακλανα…..
  Όλοι είμαστε ΝΑΖΊ, Ρωσσοφιλοι, ψεκασμενοι… Αντιεμβολιαστες.. Χαχα… Μητσοτάκη σώσε μας… Χαχα

 12. 9 στα 20 είναι ένα καλό ποσοστό για καινούργιο άρθρο.Λεω για τα σχόλια του νυχτοφύλακα -σεκιουριτα του κ@λου.Η τέλεια παρακρουση.Βριζει συγκεκριμένα, χωρίς να προτείνει./////από ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ έχει φάει.Σε οτιδήποτε γραφεί στην σελίδα είτε πολιτικό, είτε αυτοδιοικητικό, είτε κοινωνικό, είτε πολιτιστικό, είτε αθλητικό,ο Μητσοτάκης και η ΝΔ φταιει.Εγω και η miranta έχουμε γίνει εφιάλτης του.Ξενυχταει και μας σκέφτεται.Κανει σενάρια και απειλές για συνάντηση μαζί του.Αρχη, μέση και τέλος δεν υπάρχει στο θολωμενο μυαλό του.Σημερα όμως μέρα που είναι θα του αφιερώσω: Σιχαίνεσαι το στυλ μου και φρικαρεις,μα κατά βάθος ζηλεύεις και κοπιαρεις.Μαζι μας ασχολείσαι,ΠΟΣΟ ΕΙΣΑΙ;Αν όντως δεν γουστάρεις,σου δείχνω τί να πάρεις…..Ουστ κ@πρ@σκ@λ@….

  • χτυπιέσαι να γράψεις επειδή κάποιος ‘νυχτοφύλακας’ σας ξεφτυλίζει,σας ταπώνει….
   Πήρα Melatonina μπας και μείνω ξύπνιος να σε ρεζιλεύω,να θυμίζω σ όλους ότι εσύ είσαι ο φασίστας,το Λαμόγιο,ο ελεεινός ,ο χαραμοφάης.
   https://www.youtube.com/watch?v=7GcOBpPGxCo&ab_channel=YouweeklyGr

  • Οι 43 χαρταετοί που θα πετάξουν αύριο μεταξύ 11ης Μεσιμβρινής και 4ης απογευματινής

   θα είναι απ τον νυχτοφύλακα.Στο εξής κάθε σχολιαστής θα πρέπει να ποστάρει σχόλιο με την μπαταρία του λάπτοπ στο 80%.
   Όποιος αρτοποιός ξενυχτήσει να ψήσει λαγάνες απόψε είναι φασίστας,νυχτοφύλακας,σεκιουριτάς,ακροδεξιός,ναζιστής.
   Έλεγχο σε όλους τους αρτοποιούς απόψε,Λαγάνα απαγορεύεται να ψηθεί νύχτα.

 13. Ούτε μια κουβέντα.Σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος από έναν τρομερό πόλεμο.Χιλιάδες νεκρούς και Ουκρανούς και Ρώσους.Κατεστραμενες πόλεις,πρόσφυγες.Κατεστραμενες ζωές και όνειρα.Γιατί;Για να κάνει ο Πούτιν την Ρωσία μεγαλύτερη;Δεν τους χωράει η απέραντη χώρα τους;Να αλαξει μια εκλεγμένη κυβέρνηση λέγοντας την φασιστική;Ποιος ο άνθρωπος που κυβερνάει 40 χρόνια και δηλητηριάζει όποιον τον αμφισβητεί;Κερδίζει κάτι ο Ρωσικός λαός;Δεν φτάνουν στους Ρώσους ολιγάρχες τα πλούτη τους και θέλουν και αλλά;Λέει καταπιέζουν τους ρωσοφωνους,ποιοι;Αυτούς που έδιωξε από τα σπίτια τους στην Κριμαία;Ο Ορθόδοξος Πούτιν που χάρηκε όταν η Αγία Σοφία έγινε τζαμι και θα μπενουν τζάμπα οι τουριστες.Δοξάστε τον.

 14. .. Αν μου πεις τι απαγγελεσαι… Θα σου πω το επάγγελμα μου… 99 στα 100 σχόλια σας,, μιλάτε για φασιστες… Δυστυχώς ναι.. Όπου κομπίνα μέσα η ΝΔ,τα τελευταία 3 χρόνια ,. Σας χαλάει.. Βλεπω. …

 15. 16 στα 17 είναι ένα καλό ποσοστό για να αποδειχθεί ηλιθιος… Κουφός και στεγνός όπως και ο Μητσοτάκης!!! Λεω για τα σχόλια του νεοδημοκρατη του κ@λου μαζί με το γλοιώδες τσουτσέκι την Μιράντα… Αδερφή του ελέους.. .έχετε πάθει τηντέλεια παράκρουση…από τα άρθρα του ΚΙΑΡΗ κσι τις μπίζνες της μαφίας της ΝΔ .Βρίζετε σθνεχευα τσουτσέκια… , χωρίς να προτείνεται… Η να μας πείσετε.. Εμείς πειθουμε για το αντίθετο τον κόσμο από τα λαμογια.. .. Εσείς είστε ΝΔ.. Καμία πρόταση… ΚΑΜΊΑ /////από όλους του πολίτες τρώτε τάπες .Σε οτιδήποτε γράφουμε στην σελίδα είτε πολιτικό, είτε αυτοδιοικητικό, είτε κοινωνικό, είτε πολιτιστικό, είτε αθλητικό,ο Μητσοτάκης και η ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΜΈΣΑ..!!! ΣΑΣ έχουνε γίνει έχουμε εφιάλτης σας τσουτσέκια… .Ξενυχτάνε και μας σκέφτεσαι..!. στο θολωμενο μυαλό σας… Λύση δεν υπάρχει.. .Σημερα όμως μέρα που είναι θα του αφιερώσω: Σιχαίνεσαι το στυλ μου και φρικαρεις,μα κατά βάθος ζηλεύεις και κοπιαρεις.Μαζι μας ασχολείσαι,ΠΟΣΟ ΕΙΣΑΙ;Αν όντως δεν γουστάρεις,σου δείχνω τί να πάρεις…..Ουστ κ@πρ@σκ@λ@….

  Απάντηση

 16. Νεοδημοκρατη.. Και Μιράντα..!!! . Χα. 😂😂😂😂😂😂Κλαίω.. Από τον γεμάτο, μεστό λόγο σας… Δύο κούφια τσουτσέκια !!!

 17. Προς νεοδημοκρατης και Μιράντα... Έχουμε προτάσεις,, εμείς και τις λέμε...

  Νομίζω ότι σε αυτές προχωράει η ΝΔ…
  1.λυση ΕΣΎ… Πρόταση ιδιωτικοποίησης, συγχώνευση νοσοκομείων
  2.λυση Αιγαίου…. Συνεκμετάλλευση με Τούρκους. ΝΑΤΟ.. ( την ίδια… Λύση έχει και ο σύριζα. Τυχαίο?
  3.λυση ακριβείας.. (λόγω συμμετοχή στον πολεμο…..κουπονια τροφίμων… Μάρκετ pass 100 ευρώ το 6μηνο..χαχα.. Σε αυξήσεις της Τάξης 300% σε όλα.. Χαχα
  4.λυση ενέργειας… Μείον 3,2 ευρώ από τον λογαριασμό των 300 ρεύματος… Χαχα!!
  5.λυση καυσίμων… 50-80 € ευρώ… Σε κατανάλωση με την νέα τιμή των 2,5 ευρώ,, επιπλέον 1000 – ευρω.. 2000.
  6.λυση για τον κορωνοιο…τα μηνύματα προτροπής υποχρεωτικόυ εμβολιασμού με 100 ευρ πρόστιμο άνω των 60 συνεχίζονται…
  7.λυση για τις τραπεζες πριν καταρρεύσουν.. Δήθεν… Πλειστηριασμούς 1ης κατοικίας,
  8.λυση στους μη έχοντας να πληρώσουν φόρους αποτην πολιτική Μητσοτάκη τα τελευταία 3 χρόνια.
  Λύση :Νέο σύστημα ΑΑΔΕ που συνδεδεει τις τράπεζες με την εφορία για άνεση κατάσχεση ποσών..
  Σου είπα τις προτάσεις της ΝΔ.. Κάτι αλλο

  • Γιατί κουράζεσαι;Αντί να μας πεις τι προτάσεις κάνει το κόμμα σου να μας πιέσεις να μας ανοίξεις τα μάτια κάθεσαι και γράφεις ασυναρτησίες.Το κόμμα σου τι λέει άσε τη ΝΔ αυτή είναι κακιά.

 18. » Η βουλεύτρια της Νέας Δημοκρατίας όχι μόνο θεωρεί άκαιρη την οριοθέτηση της ΑΟΖ ή την επέκταση των χωρικών μας υδάτων στα 12 μίλια, αλλά δηλώνει ότι θεωρεί αποδεκτή τη συνεκμετάλλευση των πόρων του Αιγαίου με την Τουρκία
  είπε.. . «Δεν είναι ταμπού η συνεκμετάλλευση, εγώ δεν έχω κανένα ταμπού, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, υπάρχει η συμφωνία Αιγύπτου – Ισραήλ – Ελλάδας στην οποία εκλήθη και η Τουρκία. Η συμφωνία Ισραήλ – Λιβάνου που είναι σε πόλεμο είναι ένα παράδειγμα, συνεργάζονται», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Κάποια στιγμή θα γίνει διεθνής διάσκεψη για τα ενεργειακά στη Μεσόγειο, θα υπάρξει ευρύτερη συμφωνία. Η Μεσόγειος είναι μικρή θάλασσα με πολλά κράτη».

  Στη συνέχεια τόνισε: «Η επέκταση των 12 μιλίων ανατολικά της Κρήτης έχει τεθεί ήδη στο τραπέζι, αλλά μια τέτοια κίνηση γίνεται με ενημέρωση του πολιτικού κόσμου της χώρας. Επί της ουσίας, επί των στρατηγικών επιλογών της χώρας δεν υπάρχουν διαφορές με τον ΣΥΡΙΖΑ. » ‘.
  Πρόσφατη συνέντευξη της….

  https://youtu.be/8A2l1heFpTk

  Εντάξει miranta… Το λύσαμε το θέμα?

 19. Περίμενε και έρχονται οι αποδείξεις για αποστρατικοποιηση της Ελλάδας...

  Στην. Πράξη..διότι η ΝΔ.. Λεει το αντίθετο πάντα από αυτό που….κανει….. Χαχα.. Τοσο ηλιθιο περνάει τον κόσμο. . Συνέχισε να διαβάζεις. Τα επόμενα σχόλια να ενημερωθεις… . Να μάθεις… Τι προδότης ειναι ο Μητσοτάκης…
  Γεκαω με τα Σκόπια και τις προτάσεις του πατέρα του και της μάνας του,, του πρωτεργάτες της.. Πώλησης..

 20. Έρχονται εκλογές.Καλα οι γραφικοί …ξέρετε ποιους εννοώ.Εσείς οι Συριζαίοι έτσι θα την βγάλετε κρυβόμενοι;Ναι είναι κακός ο Μητσοτάκης η ΝΔ κλπ.Εσείς τι προτείνετε;Μας το κρατάτε μυστικό;Έτσι θα ξεγελάσετε;

  • στο θέμα των αδέσποτων σφαιρών που σκοτώνουν αθώους προερχόμενες από Γύφτους.
   Ακόμα ένα θύμα από αδέσποτη σφαίρα στο Γεφύρι.Που είναι η διαφορά σας απ τον ΣΥΡΙΖΑ?
   Αλλά τι ρωτάω,σάμπως και έχει μυαλό το νυμφίδιο?
   https://www.newsit.gr/ellada/zefyri-adespoti-sfaira-mesa-sto-ypnodomatio-oikogeneias-tin-ora-pou-koimotan-aytopsia-sto-simeio/3531379/
   Ξεκίνησε να ποστάρει και αλλού,να μας κάνει πιο ρεζίλι ακόμα.
   Ο Όρος ηλιθιότητα με περισπωμένη στην προπαραλήγουσα.!!!!!

  • Ένα ποσοστό παραβατικότητας και στο νησί μας ξεκινά απ τους Γύφτους και τις προσμίξεις τους

   Απ τις παιδικές χαρές που τα κάνουν μαντάρα,στις παραλίες,ζημιές στα σχολεία,κλεψιές,παγαποντιές,λεηλασίες Δημόσιων χώρων,αφαιρούν παράθυρα,αλουμίνια και ότι βρουν ακόμα και τις νύχτες,μαζεύουν ξύλα,ζητιανεύουν ,σε 4 εβδομάδες θα έρθουν κατά ομάδες πάλι στο νησί,δεν μπορείς ν αφήσεις τίποτα έξω…
   Αλλά ο συνολικός τους αριθμός βγάζει 2-4 βουλευτές,γι αυτό κανένα κόμμα εξουσίας δεν παίρνει μέτρα.Μετά λέτε για Κασιδιάρη και Χίο, Βελόπουλο, Μπογδάνο ..είναι αυτοί χειρότεροι απ τα μαστουρωμένα υποκείμενα που πετούν αδέσποτες σφαίρες?
   Είπε ο Βελόπουλος να κυνηγούν σκατζόχοιρους και αποδημητικά σπάνια πουλιά?
   Έχει πάει κάποιος πάνω απ το Ασκληπιείο? 15 τεράστιες κλούβες με ξόβεργες και στον φάρο και στον παραλιακό Τιγκάκι και ψαλίδι.
   Ένα κωλοχανείο είναι η χώρα.
   Πότε είδε ξανά τέτοια εγκληματικότητα ο Λαός μας?
   Στ /////////και σεις και η κατ ευφημισμό Δημοκρατία σας.

 21. https://youtu.be/9hF5h7XBhwM

  Εσθονοί… Κογκολέζοι… Αλβανόφωνοι…. Αζτέκοι, Ίνκας και Βουλγαροκτόνοι…. Εσκιμώοι… Ερυθρόδερμοι… Υπερκαυκάσιοι…. Πόντιοι και Βισηγότθοι… Ασσύριοι Σημίτες Λευκορώσοι… Άγγλοι Γάλλοι Πορτογάλοι… Οθωμανοί… αγάδες, πασάδες δερβισάδες ουΐνκ τριαλαριλαρό….
  Προς επιστολής Παύλου το Ανάγνμωσμα.
  Έχει και τους Δωδεκανήσιου μέσα,με τόση μαστούρα που κυκλοφορεί

 22. Που ζητε μερικοί ;Τι θέλετε να πετύχετε παρουσιάζοντας το άσπρο μαύρο.Ένταξη ξέρω ότι δεν έχουν λόγο ύπαρξης (γενικά )αλλά ειδικά αν τα πράγματα δεν είναι μαυρα ,γιαυτο το κάνουν.Η πραγματικότητα όμως εινσι αλλιώς.Ναι δεν είμαστε τέλεια και κάποιοι να δυσκολεύονται .Πάντως βλέπεις αυτές τις μέρες τα μαγαζιά γεμάτα ,την Αθήνα να αδειάζει και να υπάρχει 100% πληρότητα στους χειμερινούς προορισμούς.Οι τιμές δεν είναι εξωφρενικές .Τελικά δεν τους έκατσε ούτε αυτό που πρόβλεπαν καταστρεπτικό χειμώνα και πεινασμένους στους δρόμους.Αυτό δεν έλεγαν το φθηνοπωρο;

 23. Αλήθεια που είναι οι Συριζαίοι;Να μας θυμίσουν πόσο καλή κυβέρνηση είχαμε;Ζητανε να ξαναβγούν να κάνουν τι;Με ποιους;Η ξεφτίλα είναι ότι οι μόνοι που κάνουν και «αντιπολητευση» λέγοντας απλά βλακείες και βρίζοντας είναι οι φασιστες επειδή έβαλε στη φυλακή τους αρχηγούς τους.Άλλη μια επιτυχία του Μητσοτακη.Σε τι η Ελλάδα ήταν καλύτερη το 2019 που μας άφησαν;Δεν μπορεί ένα πράγμα για το οποίο είναι περηφανοι;

  • ο ένας μετρώντας μηνύματα που στάλθηκαν συγκεκριμένες ώρες,άρα είναι από νυχτοφύλακα Νοτίου ημισφαιρίου και η άλλη ρωτάει όλους ποιον θα ψηφίσουμε.
   Το κοινό και των δύο πανηλίθιων είναι να συζητούν για την ευημερία αυτού του τόπου,συγκρίνοντας με ην Γερμανία και άλλες ..Αφρικανικές χώρες.
   Μα γιατί δεν μας αφήνουν στην …ευτυχία μας?

  • που κυκλοφορούν και αίγες ανενόχλητες στον δρόμο με ίσα δικαιώματα.

 24. https://www.ieidiseis.gr/prosopografies/186672/nikos-pappas-antinomies

  Από το αποτέλεσμα των δυο διαγωνισμών, δεν προκύπτει ότι ο Παππάς έβλαψε τα συμφέροντα του δημοσίου.

  Η εισαγγελέας που εκπροσωπεί το δημόσιο, δεν διαπίστωσε ότι ο υπουργός αλλοίωσε το διαγωνισμό σε βάρος του δημοσίου.
  Στην υπόθεση της νομιμοποίησης του τηλεοπτικού τοπίου η Πολιτεία καταφανώς ωφελήθηκε, για πρώτη φορά, από ένα περιουσιακό στοιχείο της- όπως είναι οι τηλεοπτικές συχνότητες.
  Κάθε σαιζόν ξεφτυλίζουν στο κεντρικό τους δελτίο όλα τα κανάλια τον ταβερνιάρη στην Πάτμο,στην Σέριφο,στο Αγαθονήσι που φοροδιαφεύγει,ενώ δεν του παρέχει η ίδια η Πολιτεία ούτε σχολείο για τα παιδιά του,ούτε Νοσοκομείο,όπως ο 3ος Τουριστικός Προορισμός,τον άλλο που έβαλε να πληρώσουν οι νταβαντζήδες τον καταδίκασαν !!!

  • Δεν καταδικάστηκε γιατί έκανε το διαγωνισμό αλλά ότι προσπάθησε να τον χειραγωγήσει.Αφήστε τις αριστερολογίες.Ομοφων

   • Προσπάθεια χειραγώγησης ,αλλά παράβαση καθήκοντος που βλέπεις?

    Σε προκαλώ να μου πεις πως ζημίωσε το Δημόσιο,που έβαλε τόσα εκατομμύρια στα ταμεία του.
    Πήρε τελικά άδεια ο γιδοβοσκός? ΟΧΙ.
    Που ζημιώθηκε και πως το Δημόσιο?Ακούω.
    Περιμένω απάντηση όχι κρυφτούλι.

  • Δεν καταδικάστηκε γιατί έκανε το διαγωνισμό αλλά ότι προσπάθησε να τον χειραγωγήσει.Αφήστε τις αριστερολογίες.Ομόφωνα από κληρωθεντες βουλευτές από τη Βουλή που προόδευε εκείνη τη μέρα ο Βίτσας του ΣΥΡΙΖΑ.Ποια ακριβώς τροφή ψάχνεις;Από μόνος του ο Πάπας (ο άνθρωπος που διόρισε τον συνταξιούχο πατέρα του στον ΟΑΛΘ,λεωφορεία της Θεσσαλονίκης και τον διέλυσε) να παρατηθεί από μόνος του.Να διευκολύνει και το κόμμα του.

   • Mε δύο διαφορετικά ψευδόνυμα γράφεις?Όχι ότι δεν το καταλάβαμε,ένα χρόνο κλείνει η ηλιθιότητα σου

    Θέλω στοιχεία,θέλω επιχειρήματα,ΠΟΥ ΖΗΜΙΩΘΗΚΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ?που ?σε τι?
    Η δικαιοσύνη στέκεται στο ύψος της?Για τις παρακολουθήσεις?Αφού είσαι ηλίθια και αντιγράφεις ότι βρεις πρόχειρο.ΗΛΙΘΙΑ

    • Στη περίπτωση Πάτση που ζημειωθηκε το δημόσιο;Σκέψου τι λες

    • ΕΣΥ με ποσά γράφεις;Τι πίνεις;Λέει κάποιος που κάνει σχόλια με 10 διαφορετικά.

   • Νοείται παράβαση καθήκοντος, χωρίς βλάβη του δημοσίου συμφέροντος;

    Έχεις διαβάσει το άρθρο του Συντάγματος ποτέ σου?Τσάμπα είναι ,μπες στο syntagma.gr ηλίθια.

    • ΕΣΥ που μιλάς για Σύνταγμα…..βγήκε αντισυνταγματικός ο νόμος Παπά ναι η όχι;Σοβαρέψου.Δεν είμαστε όλοι πρόβατα.Εγώ δεν σε λέω ηλιθιο.Άρρωστος εισαι

   • Πως χειραγωγήθηκε ο διαγωνισμός,από κάποιον που αποβλήθηκε απ την διαδικασία

    του διαγωνισμού,απ τον ίδιο τον Υπουργό?
    Για τους πλειστηριασμούς έχεις να πεις κάτι τσο….?
    Εφόσον δεν μπορούσε να βρει το ποσό για την ίδια του την συμμετοχή.
    Γι αυτό και επέστρεψε η Κυβέρνηση Μητσοτάκη μέσω του Πέτσα τα ποσά,να τους απαλύνει τον πόνο.
    ένα απ τα λίγα σωστά που είπε ο Κώστας Καραμανλής για τους νταβατζήδες της χώρας.

    • Δηλαδή κανείς μια παρανομία σε πιάνουν ,όποτε δεν την έκανες,αθώος.Ξεχνάς ότι βγήκε και άλλος μετά που δήλωσε…λαγός.Ούτε βέβαια ωραία πήρε 5 το κράτος ας βγάλουν 10 οι αλλοι

   • Βρε Ηλίθια συμβαδίζει η Βουλευτική Ιδιότητα του Πάτση με την ιδιοκτησία Fund

    Eίσαιν ότι πιο ηλίθιο και άρρωστο και φασιστικό.Χθες έγραψες για την αντιδήμαρχο ότι είναι καρνάβαλος (άσχετα αν διαφωνώ και γω με το έργο καιο τις γνώσεις της),με τι μούτρα βρε ηλίθια μιλάς για φασισμό,ρατσισμό και αρρώστια όταν χλευάζεις άλλη γυναίκα τόσο καιρό για την εμφάνισή της ?
    Είσαι η ντροπή της Κω ,η ντροπή του Δημοσίου διαλόγου.
    Στην περίπτωση Πάτση υπάρχει θέμα ασυμβίβαστου βουλευτικής ιδιότητας και ιδιοκτήτη εταιρείας κόκκινων δανείων.Ηλίθιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα.

   • Το δικαίωμα στο σεβασμό της ιδιωτικής και οικογενειακής ζωής κάποιου προσώπου έχει ως πυρήνα της προστασίας του την οικία αυτού του προσώπου, τις συνομιλίες του ή/και τις συναναστροφές του με άλλους, και τη προσωπικότητα του, όπως αυτή γίνεται αντιληπτή στο σύνολό της.
    Διάβασε ηλίθια:
    οι διάφορες πτυχές του δικαιώματος στο σεβασμό της ιδιωτικής και οικογενειακής ζωής του κάθε προσώπου αναγνωρίζονται στο Άρθρο 9 (Άσυλο της κατοικίας), Άρθρο 19 (Απόρρητο επιστολών, ανταπόκρισης & επικοινωνίας), και Άρθρο 21 (Προστασία οικογένειας, γάμου, μητρότητας και παιδικής ηλικίας, δικαιώματα ατόμων με αναπηρίες).
    Πατσαβούρα διάβασε:
    https://www.efsyn.gr/politiki/kybernisi/364725_skandalo-patsi-ena-trypio-pothen-eshes-kai-dyo-eleghoi-katopin-eortis

 25. ποια είναι η παράβαση καθήκοντος?Η απιστία προς το Λειτούργημα που υπηρετεί ο Εκλεγμένος τι λέει?
  Επίσης να μας πούν τι λέει ο Νόμος για την κατανάλωση αλκοόλ και την οδήγηση.
  Αυτή είν αι η χώρα δυστυχώς ,έπρεπε κάποιος να κάνει τον παρκαδόρο και να μετρά με τον μετρητή αλκοόλ από απόσταση.

 26. Επιτέλους.Μεγάλη χαρά για τους πρώην Χρυσαυγητες και Οπαδούς του Κασιδιάρη που δεν θα μπορούσε να κατέβει και όλα τα φασιστοειδή.Βρήκαν καινούργιο αρχηγό.ΠΟΛΑΚΗΣ.

 27. Ήθελα να ξερά,, αν το aegeanews αφαιρέσει την ώρα που γράφει ο καθενας...

  Τι θα γράφει ο π@π@ρας νεοδημοκρατης.. απάντηση…. Στον νυχτερινό, χαχα?..

 28. Την … Τι σύνηθες αλλωστε… Αφου ……… Το άσπρο μαύρο… Το κάνει από ανέκαθεν ο γουρλοματης…καθημερινα σου αποδεικνύουμε την πολιτική Μητσοτάκη για την υγεία, το Αιγαίο, το μεταναστευτικο, την οικονομία που πάτωσε,τους παιδοβιαστες του κόμματος του,.τους πλειστηριασμούς , … .. Και εσυ μας λες πάλι για χρυσή αυγή…40 χρόνια , κατασπαραζει κλέβει τον ελληνικό λαό αυτός και ο πατέρας του… …

 29. Σε ένα άλλο σχόλιο σου πάλι Μιράντα... Τα βάζεις με τον πουτιν ως φασίστα...

  Συμφωνώ.. Τα ίδια σκ@τ με τους Αμερικανούς,, τους οποίους κατά να τις συνεργάζονται… Σε ενα πόλεμο.. Που δεν τελειώνει για παγκόσμια συμφέροντα… Και ο πιο ηλιθιος το κατάλαβε την συνεργασία.. Τραβήγματος του πολέμου..
  Αυτό που με εκπλήσσει.. Ειναι οτι οι ΗΠΑ έχουν παρελθόν και τα πρωτεία,, ώστε
  Να αλλάζουν.. μια εκλεγμένη κυβέρνηση λέγοντας την φασιστική!! Λιβύη, γιουγκοσλαβια, Συρία,.. Και άλλες 20 καταστροφές χωρών.. Δήθεν για φασιστες.. Ποιοι Αυτοι που ισοπέδωναν Συρία,.. Με υποστήριξη του Ερντογάν.μια σημείωση . η Αγία Σοφία δεν ανήκε στην ρωσσια, ανήκε στην Ελλάδα…!! Όμως έγινε τζαμι, ενώ ο Μητσοτάκης έτρωγε μπακλαβά με τον ερντογαν οπως λες .Δοξάστε τον.. Προδότη ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

 30. Ξεπερνάει… Την λογική…(εξαλου η χρυσή αυγή εινσι μωρό μπροστα στο φασισμό τιυ Μητσοτάκη!!!
  Η δεύτερη εμμονή σου ότι.. Όσοι γράφουν εινσι σύριζαιοι.βελοπουλοι ….σε καθιστά ηλιθιο
  Η τρίτη εμμονή σου να υπετασπιζευς τον Μητσοτάκη (την πολιτική δηλ των Γερμανών αρπαγων συνεταιρων τιυ, μαζί με το ΝΑΤΟ) σε καθιστα.. Με όλα τα 3 πιο πάνω ανόητο..και γελοίο

 31. Η Ελληνική Αστυνομία εκτελεί εντολές του Μητσοτάκη και βρίσκεται πλέον απέναντι στον Έλληνα πολίτη που χάνει την περιουσία του..η ειρωνεια τοy θεματος οτι οι νεοδημοκρατες…ΤΗΣ ΝΔ και οι χαζοι ψηφοφοροι…ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!! ..ΑΛΛΗ ΜΙΑ μεγαλη διαφορα ..ΝΔ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ-μαλλον ομοιοτης!!!!!
  ερωτηση κρισεως ..
  εφοσον ο πρωθυπουργος ..νιπτει τας χειρας του.. σαν ΑΛΛΟΣ νερωνας..γαι τους πλειστηριασμους ..ποιος δινει εντολες στην αστυνομικη χουντα…να δερνει και να προπηλακιζει.. κατα των πολιτες που αντιστεκονται κατα των πλειστηριασμων…ο βελοπουλος????η ο συριζα ?
  η π@@τανα ΝΔ θελει να κρυφτει..αλλα..φαινεται ποιος επιδοτει τις κατασχεσεις πρωτης κατοικιας……(ο πλεον βρωμιαρης )για τους πλειστηριασμους,μεσω συνεργασιων του κρατους με τις τραπεζες…. !!!το νεο συστημα ΑΑΔΕ..εξαλου. τσακωνει τους δανειοληπτες.. .ειναι εφευρημα της τεχνοκρατικης κυβερνησεως ΝΔ μητοστακη οχι των τραπεζιτων….ΕΠΟΜΕΝΩς φαινεται ΠΟΙΟΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΟΙΟΝ…ειναι φανερο .ο μητσοτακης τις τραπεζες…ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

 32. περι μεταναστευτικου... αλλη μια μεγαληΦΙΛΕΥΣΠΛΑΧΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΠΩς τον συριζα..

  ΄΄..επισης λεμε στους ανθρωπους(αλλοδαπους..) αν σας δωσουμε ασυλο,μην πατε στην ευρωπη ..αν θελετε να μεινετε στην Ελλαδα θα υπαρχουν δουλειες
  στο 8:14 …
  Κυριάκος Μητσοτάκη, Νταβός 20.1.2023
  https://www.youtube.com/watch?v=iX1WA_bAHfI
  επισης ειπε ολα τα σχεδια των τεχνοκρατων ..για την παγκομια ατζεντα …εντεχνα..

  το μεροκαματο το ειπε. στους παρανομους..με ενσημα..θα τους δωσει εργασια ?5 ευρω το 8ωρο???χαχαχαχ
  αραγε πως θα βγει η ΝΔ μητσοκρατια…50% απο ψηφους πακιστανων,αφγαναων.νιγηριανων……νομιζω το ιδιο ποσοτο πηρε το πασοκ και ο συριζα που τους εδωσε δικαιωμα ψηφου.(χωρις να ξερουν ελληνικη ουτε καν την ελληνικη γλωσσα..το ψηφοδελτιο τους το εδωναν γραμμενο?>??χαχα.ποια διαφορα ειπαμε η ΝΔ. !!!
  ποιος ανοιξε τα συνορα το 1990 ειπαμε..για να μη ξεχνιομαστε

 33. ετσι για να ξυπναει ο κοσμος ποιοι ΜΑΣ κυβερνουν....Η ΓΝΩΣΤΗ ΦΑΤΡΙΑ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ..

  δυσευρετο…και ευτυχως κυκλοφορει ακομα…και δεν το απαγορεψαν
  λιγα περιληπτικα…των αποκαλυψεων της ΜΗΤΣΟΤΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ..
  https://1.bp.blogspot.com/-9Qn4kRLY3dc/XlG06i6YJ5I/AAAAAAAAi00/ujILURijDxIz3SNu83IWVkt4Gk2M9dHxwCNcBGAsYHQ/s1600/67610333_2398434920477946_1192743556612096000_o.jpg

  https://1.bp.blogspot.com/-5bqKWBezVkE/XlG0zC2A7RI/AAAAAAAAi0w/SAZR3MAO-lQLss4r3hQndaDfgSHp95YdACNcBGAsYHQ/s1600/67796076_2398434810477957_4250072282027786240_o.j

  Ο εξαίρετος δημοσιογράφος (αείμνηστος πλέον) Παπαντωνίου Λάμπρος, στο βιβλίο του «Χάνουμε το Αιγαίο», είχε αποτυπώσει ήδη από το 1992, με δεκάδες απόρρητα έγραφα του ελληνικού υπουργείου των Εξωτερικών, τις διαπραγματεύσεις Ελλάδας – Τουρκίας από το 1976 – 1981 και πως ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ως υπουργός Εξωτερικών, με το Ελληνοτουρκικό Σύμφωνο Φιλίας, παρέδιδε με πολιτικό τρόπο, το ανατολικό Αιγαίο στην Τουρκία.

  https://www.spanidis.gr/index.php?route=product/product&product_id=126 μονο 20ερυρω..
  αλλα ..΄΄ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ !!!!!

  • Καλα έδωσες 20 ευρώ να διαβάσεις αυτό που σου πάσαρε ότι είναι σπάνιο να το βρεις αλλά το βρίσκεις άνετα όπως κες;Τι πίνεις;Δώσε τα 20 να πάρεις 2 πίτσες άνθρωπε μου και καμία μούρα και δες το Σασμό που εινσι τζάμπα να περάσει η ώρα σου.

 34. η εταιρία που διεξάγει τις εκλογές είναι φυσικά η Singular Logic Α.Ε..

  .στην οποία είναι μέσα με μεγαλύτερο ποσοστό η Space Hellas.(κρατηστε αυτο το ονομα )
  Τη Space Hellas ίδρυσε ο Δημήτρης Μανωλόπουλος.(μακρα ιστορια φιλιας με το μητσοτακαιικο…)
  η εταιρεια Space Hellas, το 2022 επι ΝΔ. κι πρωθυπουργο τον ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (η φιλια και οι μπιζνες με μητσοτακηδες δεν χαλαει ποτε!!)(συμμετέχει στην κοινοπραξία που ανέπτυξε το λογισμικό Pandora, το οποίο παρουσιάστηκε στο τέλος του 2022 από το υπουργείο Αμυνας και το ΓΕΕΘΑ,!!
  Ανέλαβε ακόμη, και πάλι μέσω του υπουργείου Εθνικής Αμυνας, το έργο «Εγκατάσταση Μετεωρολογικών Σταθμών και ανάπτυξη υποδομής Διαδικτυακής Πύλης», ύψους 11.900.000 ευρώ. Μετέχει, τέλος, σε κοινοπραξία για τον εκσυγχρονισμό του κυβερνητικού Cloud, δηλαδή του κυβερνοχώρου όπου φιλοξενούνται τα πληροφοριακά συστήματα της Δημόσιας Διοίκησης, που θα στοιχίσει 15.686.637 ευρώ.
  ΣΤΙΣ 31-03-2018 αυτοκτόνησε..(!!!)_ η τον αυτοκτονησαν..) ο πρόεδρος της SingularLogic, Μιχάλης Καριώτογλου..
  ΝΕΟΣ Πρόεδρος ο Σπύρος Μανωλόπουλος, ( μακρα ιστορια φιλιας του πατερα του με ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
  ΤΥΧΑΙΟ!!!!!, η Space Hellas, μέσω της Singular Logic, θα διαχειριστεί τις ίδιες τις ελληνικές εκλογές.!!!!!!!!!!!

 35. Τι σχεση εχει η εταιρεια που θα διεξαγει τις εκλογες με το κομμα και την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

  Το όνομα Μανωλόπουλος ειναι μπλεγμενο σε σκανδαλα με σύμβασεις και δωροδοκιες του 1993 οταν ηταν πρωθυπουργός ήταν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης !!!
  για μαχητικα F-16, της εταιρίας Litton, την οποία αντιπροσώπευε στην Ελλάδα και ο Δημήτρης Μανωλόπουλος.!!
  ΒΑΣΗ τη δικογραφίας οι αντιπρόσωποι της Litton έλαβαν προμήθεια 12 εκατομ δολαρίων για να λαδώσουν Ελληνες αξιωματούχους, ώστε η τότε κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη να προκρίνει την αγορά του οπλικού συστήματος.!! συμβόλαιο ύψους 150εκατομυρ δολαρίων.!
  η Litton παραδέχτηκε στις ΗΠΑ ότι παραβίασε τον νόμο οπως επισης ότι προσπάθησε να αποκρύψει τις μίζες, αν και τις είχε περάσει στα λογιστικά της βιβλία ως «άλλα έξοδα».!!επι ΝΔ εποχης Κωνσταντινου Μητσοτακη ..Την υπόθεση ανέλαβε η ελληνική Εισαγγελία Πρωτοδικών..
  το 2010 η Νέα Δημοκρατία ψηφίζει να δοθεί στη γερμανική εταιρία Rheinmetall ένα αμυντικό πακέτο για άρματα μάχης
  την υλοποίησηείχε αναλάβει η Space Hellas του Δημήτρη Μανωλόπουλου.!
  Η Space Hellas, έχει λάβει πολλά εκατομμύρια από την τωρινή κυβέρνηση. ΝΔ ..και σε αυτην εχει αναθεσει ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ το αποτελεσμα των εκλογων !

 36. Νοσοκομείο ώρα μηδέν..
  Οικονομία ώρα μηδέν…
  .. Κάποιο πρόγραμμα για αυτά. 3 χρόνια διακυβέρνησης Μητσοτάκη .??τότε δεν είχε,, τώρα θα χει??
  .. Η χρυσή αυγή… Φταίει…

  • Τι σχέση έχει η ΧΑ με τα θέματα που λες;Τι βάζεις τους εγκληματίες στη μέση;Όσο για πολιτική να μιλήσεις είναι πάντα σύγκριση.Αν αυτά που λες ήταν καλύτερα το 19 να ψηφίσεις Αλέξη μην χαλιεσαι

 37. Μπορείτε να βρίζετε την χρυσή αυγή.έτσι και αλλιώς δεν ψηφίζω τίποτα. . Εγώ προσωπικά δεν έχω κανενα πρόβλημα ούτε οι υπόλοιποι σχολιαστές,… Το θέμα που απορούν ολοι εδώ μέσα….. Ειναι γιατί δεν βρίζετε τον Μητσοτάκη…μηπως πληρωνεστε,, αυτό πάει με τα σχόλια η με τον μήνα? Γιατι αλλιώς τόσο πολύ βαρεμα εγκεφάλου δεν έχω ξαναδεί… Μέτα πιάνεις τον φασίστα δήθεν πουτιν.. Χαχα.. Χαχαχα.. Πιο μ..πεθάινεις …..

  • Σωστά.Είναι δυνατόν να σχολιάζει κάποιος χωρίς να βρίσει το Μητσοτακη;Απαράδεκτο.Εσυ τώρα ψηφίζεις,Γιατί άραγε;

 38. Ο Bodybuilder Doug Brignole είχε ανακοινώσει στους αντιεμβολιαστές: Θα κάνω όλα τα εμβόλια ως δοκιμή, αν Πεθάνω, είχατε δίκιο, αν όχι να τα κάνετε και εσείς. Τελικά είναι Νεκρός
  τα τελευταια του λογια…
  «I’m vaccinated ! Well, the first of two,» the post reads in part. «Let’s get this done so we can get back to traveling, going to concerts, and having fun. My vaccine was yesterday, and I had no problem with it.»
  «Those of you who think the vaccine kills people can use me as a test. If I die, you were right. If I don’t die, and have no ill effects, you were wrong, and should admit it – at least to yourselves.»

  https://eu.usatoday.com/story/news/factcheck/2022/10/28/fact-check-bodybuilder-doug-brignole-died-covid-19-records-show/10595718002/

 39. η ΝΔ θα βγει…..χαχαχ (για οσους δεν καταλαβαν της ΝΟΘΕΙΑΣ ΤΟ Κ@γκελο…

 40. ... Γαμπρέ τη νύφη ν’ αγαπάς Να μην την εμαλώνεις, να μην την εμαλώνεις..

  Σήμερα γά , σήμερα γάμος γίνεται
  σ’ ωραίο περιβόλι, σ’ ωραίο περιβόλι

  Να πεταχτεί, να πεταχτεί η πέρδικα
  που ’χεις στην αγκαλιά σου, που ’χεις στην αγκαλιά σου

  ….Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗς ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ..ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ Ο ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ

 41. Σου απέδειξα και στο προηγούμενο άρθρο.. Του κ ΚΙΑΡΗ.. Ότι λες ΒΛΑΚΕΙΕΣ… (θυμάσαι περί μιχου..ο άνθρωπος δεν έπαιρνε χρήματα είπες…και ήταν και χρυσαυγιτης… . Ωστόσο μόνο νεοδημοκρατης ήταν με καμία 30αρια επιδοτήσεις δημοσίου χρήματος από την ΝΔ .!!)
  Απλά βαριέμαι να απαντάω σε ένα ηλιθιο 20χρονο..εκει ειναι το θέμα…αλλα κάνω εξαίρεση και απανταω στις μπούρδες σου.. Λόγω υποχρεώσεων όμως οικογενειακών έχω περιορισμένο χρόνο.. Θα μου επιτρέπεις να καθυστερω λίγο..Να απανταω στο ασυνάρτητο μπουρδολογιο σου επί καθημερινής βάσεως !

 42. » Πάντως βλέπεις αυτές τις μέρες τα μαγαζιά γεμάτα ,την Αθήνα να αδειάζει και να υπάρχει 100% πληρότητα στους χειμερινούς προορισμούς…. .Τελικά δεν τους έκατσε ούτε αυτό που πρόβλεπαν καταστρεπτικό χειμώνα και πεινασμένους στους δρόμους….»
  Μάλλον ζούμε σε άλλη χώρα…. Ζεις μάλλον στην Γερμανία… Με μισθό 2500 μικρά, 2000 καθαρά… εχεις καιρό να πας σε σουπερμάρκετ.. Ίσως δεν πάτησες ποτέ!! Αφου ψωνίζουν οι γονείς σου..20 χρόνια Όταν πας πεσμου τα ψώνια μιας εβδομάδας πόσο κοστίζουν για 3μελη οικογένεια.. Αν είδες κάποια αύξηση.. .. Επίσης πεσμου πόσα χρήματα πλήρωσες εσύ.. Και όχι οι γονείς σου στο ρεύμα 1, χρονου.. Με αύξηση…και πόσο φόρο ακίνητης περιουσίας (τυχεροί οποίοι έχουν ακόμα!!) πληρώνεις χωρίς έσοδα.

 43. Το Καλο της κυβέρνησης είναι που διέλυσε τους φασιστες και έβαλε φυλακή τους φασίστες…. .Όπως όλους τους εγκληματίες ….
  Ερώτημα πρώτον… Τι καλό κέρδισαν οι Έλληνες που έβαλαν την χρυσή αυγή φυλακή..η ΝΔ.. Σύριζα.. ? Για πεσμου συγκεκριμένα…. Έχω περιέργεια να μάθω..(μηοως προχώρησαν πιο εύκολα στις πωλήσεις αεροδρομίων. Λιμανιών, Σκοπίων.. Αιγαίου… Ρωτάω ειμαι χαζός!! .

  Άλλο σχόλιο.. Αν έχετε προσέξει τελευταία βγαίνουν πολλά στη φορά επειδή δεν σκεπάζεται τίποτα πια.Όλα στο φως.Ασχετα με τι θέση που έχει.Σας ενοχλεί αυτό;.
  Τι βγαίνει στην φορά… Για πεσμου να ξέρω… Είμαι ανενημερωτος…σε παρακαλώ φώτισε με… Είμαι στο σκοτάδι…
  (το μόνο που βγαίνει στην φορά τα 1500 εγκλήματα, μπίζνες, βρωμιές,.. Της βρωμας ΝΔ

 44. » Η ξεφτίλα είναι ότι οι μόνοι που κάνουν και «αντιπολητευση» λέγοντας απλά βλακείες και βρίζοντας είναι οι φασιστες επειδή έβαλε στη φυλακή τους αρχηγούς τους.

  Μηπως και ο αρθρογράφος είναι ΝΑΖΊ και κάνει αντιπολίτευση.. Πασοκος η σύριζαιος βριστον και αυτόν.!!!
  Μωρηβλαμμένη, ο κόσμος σου απαντάει..απλά.. . Την χρυσή αυγή μόνο εσύ την ανάφερεις σαν αρχή μέση και τέλος…στα 1500 μηνύματα σου.. σου χει σηκώσει κάνεις ότι είναι χρυσαυγιτης.. Απλά.. Λεγωντας τις κομπίνες τγς ΝΔ.. δεν είναι φασιστας… ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ…Η προσβολες σου .. Πέρι φασισμού κοιτ τες στον καθρέφτη της ΝΔ .Ο κάθε πολίτης σχολιαστής δεν είναι μαλ@κ@ς να σανεχεται..με τις μπούρδες σου.. Ακομα και τη. ΞΑΝΘΙΠΗ βρίζεις..
  Η πραγματική ξεφτίλα είναι.. Αν διαβάσεις σωρηδόν.. Σε κάθε άρθρο..την βρωμιά και δυσωδία του υπονόμου που λέγεται ΝΔ .. (μαζί με τα τελευταία 100 άρθρα του aegeanews…τα σχόλια… .. Για ΤΗ ΝΔ..,,. !!!!.

  • Όταν λες βρίζω;Απλά δεν συμφωνώ και ναι τους φασιστες και ναζιστες τους λέω με το όνομα τους.Μηπωε δικαιούσε μόνο εσυ να βρίζεις μένοντας με αστεία ψευδώνυμα 10 διαφορετικά να με βρίσεις;Γιατί;Να νομίζεις ότι είσαστε πολλοί;Να μην πω τι πιστεύω;Πες και εσυ τι πιστεύεις ,τι πιο απλό;Εγώ λέω ότι αυτή την στιγμή δεν υπάρχει καλύτερο για την Ελλάδα από τη ΝΔ και το Μητσοτακη.Εσυ τι λες;Εμένα σχολιάζεις και κρατάς φάκελο;Χαλάρωσε .

   • Ξεχνά το παχύδερμο...Εσύ ρε /////// δεν έλεγες Μαυραγορίτες τους μικρο-επαγγελματίες?

    Δεν έβριζες όσους μιλούσαν για ακρίβεια,για το ότι μπήκαμε σ έναν πόλεμο με την Ρωσία και είναι όλοι ΝΑΖΙ ,όσοι βλέπουν τις συνέπειες?Εσύ δεν έλεγες δολοφόνους τους Χουντικούς που έστειλαν τους στρατιώτες της ΕΛΔΥΚ σε σφαγή αυτοκτονίας?ΕΛΔΥΚ είναι η στρατιωτική εγγύηση της χώρας μας και ακόμα και τώρα πάνε φανταράκια να υπηρετήσουν,ποιος θα ήθελε να σκοτωθούν Έλληνες?Βρωμιάρα,εσύ δεν έβριζες όσους υπαλλήλους των ξενοδοχείο κολλούσαν κορονοιό και δεν μπορούσαν να πάρουν ρεπό,και εργάζονταν με ντεπόν στην τσέπη?Εσύ κ///////////// δεν λες ότι οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ είναι απάτριδες?ηλιθια.

    • Ακριβώς αυτό.Όσοι είναι με τον Πούτιν τον εχθρό της χώρας μας είναι ότι κα αυτός φασιστες.Τελικά αντέξαμε μες έκανε μια τρύπα στο νερό ο Πούτιν.Ακόμα και ο τουρισμός μας πήγε πολύ καλύτερα χωρίς τους Ρώσους.Δεν ήταν αθτοκτωνια που έστελναν απόπλους στη Κύπρο που σκοτώνονταν μεταξύ τους;Φαντάζομαι ξέρεις ότι Έλληνες έριξαν Ελληνικό αεροπλάνο.άροση οργάνωση είχαν οι χουντικοί δολοφόνοι.Βρισιά είναι αυτό;Πως να πεις αλλιώς ένα φασίστα δολοφόνο;

   • Τι ηλίθια.Δεν υπαρχει πιο ηλίθιο άτομο..οι Έλληνες έριξαν λέει το αεροπλάνο

    Έστελναν απόπλους στην Κύπρο.Αν σε έβρισκα αφού /////////θα σε πήγαινα στον Εισαγγελέα,δείχνοντας του τα μηνύματα και σίγουρα θα μέ αθώωνε.Είσαι ανίερη,ανήθικη,λέχρα,πατσαβούρα,για δέσιμο.

 45. Καθήκον ενός υπουργού είναι να χειραγωγήσει έναν νόμο ,προσπαθώντας να στήσει group media υποστήριξης του κόμματος του.Αν είναι δυνατόν κλείνοντας άλλα κανάλια .Να φέρει πρόταση από το πανεπιστήμιο της Φλωρεντιας ότι δεν σηκώνει πολλά κανάλια στην Ελλάδα,βάζοντας δύσκολους όρους και χρεισιμοποιοντας λαγούς να αυξήσει την τιμή να μην μπορούν να μπουν άλλοι.Ταυτόχρονα να ζητάει από μεγαλοεπιχειρηματίες λεφτά να στηρίξουν αυτό.Αλήθεια με τι αντάλλαγμα.Όλα αυτά είναι στα καθήκοντα του ,σωστά;ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ομόφωνα 13 δικαστές που κληρώθηκαν τυχαία και πολλοί από αυτούς ανέβηκαν στην ιεραρχία πει ΣΥΡΙΖΑ,θεωρήστε σκάνδαλο της δικαιοσύνης.Όποτε ο άλλος πρώην υπουργός προτείνει να τους εξαφανίσουμε και να φτιάξει σχολή να βγάλει δικού του.Ταυτόχρονα κυκλοφορεί φωτογραφίες τους και δημοσιογράφων που πρέπει να εξαφανιστούν.Επειδή πια δεν έχουμε τραπεζίτες έβαλε και τους CEO των τραπεζών.Δοξαστε τους.

 46. Όπως σου είπα, δεν έχεις κάτι άλλο να πεις.. Εκτός χρυσή αυγή,, χρυσή αυγή… Χρυσή αυγή…. δεν ψηφίζω βλεπω απλά τα επιχειρήματα ενός βλακα νεοδημοκρατη….. Ο εμπεριστατωμενος μέστος λόγος σου, τα ακλόνητα επιχειρήματα σου για την ΝΔ ,με αποσβολωσαν….Χαχαχα…. .Αφησες τον βελοπουλο πιάνεις τον πολακη,,.( Πιάσε και τον Ανδρουλάκη..και τον σύριζα Που θα συνεργαστεί με τον Μητσοτάκη… ΕΞΑΛΟΥ ο Μητσοτάκης ακολουθεί αύτα που ψήφισε ο πολακης ,,,χαχαχα βλακα …και θα ξανασυνεργαστει με τον σύριζα… Ανόητε Νεοδημοκρατη ,αλλα τι να πω το χετε παράδοση να είστε βλακες νεοδημοκρατες οικογενειακώς (φαντάζομαι από πατέρα Μητσοτάκη Δούλες .οι γονείς σου έτσι)… Χαχα. Απορω και οι γονείς σου βρίζουν την χρυσή αυγή…? Χαχαχαχα.

  • Μου αρέσει που όλοι οι φασιστες κρύβεστε,φοβάστε να πητε τι είστε.Πιστεύετε ότι έτσι θα ξεγελάσετε.Τελικά που έχω άδικο;Έφυγες από την ΧΑ πηγές Κασιδιάρη γιατί άραγε,Τωραπου δεν κατεβαίνει ο Κασιδιάρης σαν εγκληματίας δεν θα πας με τον Πολάκη;Γιατί όχι;

 47. Τελικά είναι τόσο πολύ δύσκολο να βρει λύση καοη προηγούμενη κυβέρνηση.. Σύριζα και η τωρινή.. ΝΔ... στο πρόβλημα του ΕΣΎ.??

  Η απλά δεν θέλουν..?? Μας λένε για προτάσεις οι νεοδημοκρατες miranta.. Κτλ.. Οι λύσεις είναι προφανείς εδώ και 20 χρόνια… Δεν χρειάζεται. να εχεις πτυχίο πυρηνικού φυσικού και πανεπιστήμονα.. Για να καταλάβεις ότι.. Η απλή λύση είναι μόνιμοι διορισμοί, επάνδρωση νοσοκομείων,υποστήριξη ΕΣΎ .και μερικά απλά . αν δεν θέλεις..φυσικα.. !!!.. (κανένα από τα δύο κομματα..η ΟΛΑ ΤΑ κομματα, εφόσον είναι όλοι μαζί στο φαγοπότι της ιδιωτικοποίησης…. Μην σας φαίνεται παράλογο οι 7000 αναστολές γιατρών λόγω μη εμβολιασμού,, τγς ΝΔ.. συνεχίζει το έργο ΣΥΡΙΖΑ… Στα ασθενοφόρα, υλικό, μηχανήματα..έλλειψη μηχανημάτων απο τα εργιαστασια έχουμε?? ?.μάσκες όμως και εμβόλια σε απόθεμα έχουμε!!! Οι φόροι και τα χρήματα δεν παρακρατουνται από τον μισθό του Έλληνα για τα εμβόλια (δισεκατομυρια) αλλά για .υγεία.. ..!! Ομοιότης σύριζα με ΝΔ στην υγεία..

 48. Mόλις ένα μήνα μετά την παραίτηση της διευθύντριας της Παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου Ρεθύμνου Ελένης Ιωαννίδου, σε παραίτηση εξαναγκάζεται και η Παθολόγος – Διαβητολόγος,

  Διευθύντρια ΕΣΥ Παθολογικής Κλινικής Νοσοκομείου Μεσολογγίου, Κατερίνα Βογιατζή.
  Στην ανακοίνωσή της, η κα. Βογιατζή καταγγέλλει άθλιες συνθήκες εργασίας για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, τραγικές ελλείψεις, εξουθένωση αλλά και άσκηση διαφορετικών καθηκόντων.

  «Προστίθεμαι κι εγώ λοιπόν στη μακρά λίστα γιατρών του ΕΣΥ που παραιτούνται διότι το αίσθημα ευθύνης και η αξιοπρέπειά τους δεν τους επιτρέπει να συνεχίσουν»

 49. Πόσα…….. Εμβόλια θα πουληθούν.. Πόσοι γιατροί θα λαδωθουν… Για να προωθήσουμε τα εμβόλια… Πόσο θα είναι η επιδότηση στα κανάλια για προώθηση του εμβολίου…
  .. Επίσης επειδή μείνει μερικά εκκατομυρια σελφ τεστ στοκ… Εξετάζουν οι επιστήμονες της κυβέρνησης… Την παραταση υποχρεωτικόυ sel test γθα τιυς μη εμβολιασμούς άλλους 3μηνες.(
  (τι θα κάνουμε τα στοκ των ραπιντ, θα τα φάμε??) Αυτά οσόν αφορά την υγεία… Εκεί τελειώνουν όλα…

 50. Ένας ένας να βγαίνει από την καμουζέλα του και να δικάζεται πρώτα από τη δικαιοσύνη κι έπειτα από το λαό.
  Βλέπε γιατρός του Σύριζα….

 51. … Δηλαδή το 50 %των μη ψηφιζοντων…
  Ειναι όλοι…ψεκασμένοι, Ρωσσοφιλοι ΝΑΖΊ,…

  για την miranta…

  … ..ΟΠΩΣ ΛΈΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ … Ουδεν σχόλιο… Στις μπούρδες τις Μιράντα.

 52. Όταν ο επαγγελματίας υποκλοπέας ΝΔ, ο μάστερ.. των υποκλοπών.. Τα τελευταία 3 χρόνια (μόνο τον παπά δεν παρακολουθούσε… Αν και αυτό παίζεται.) 1…ελεγχει και παρακολουθεί τους πάντες,,.δικαστικούς, εισαγγελείς, δημοσιογράφους..
  2.»..δημοκρατικά» (Χωρις εντολή του λαού.. με τις ψήφους των υπολοίπων… 153 Δημοκρατων απατεωνων.. Εμποδίζει κόμματα στην εκλογική διαδικασία.
  3.Και ελέγχοντας ιδιωτικές εταιρείες (Singular Logic..).
  4.συγχρονως δινοντας δικαίωμα ψήφου στους ελληνοποιημενους μετανάστες.. (δώρο του σύριζα.. Αυτο.. Σαν αδελφό κόμμα).. Και καλώντας όσους λαθρο μπορεί.υποσχωντας εργασία να ψηφίσουν.. Με τα 4 πιο πανω..θα έχουνε ενα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΌ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ…χαχα έτσι βγαίνει και η γιαγιά μου.. Βουλευτής…

  Αυτη η ////////// απειλεί με φυλακίσεις όποιον μιλήσει για το σκάνδαλο των υποκλοπών..
  https://youtu.be/3tH0MmrHfEw

 53. Κυρία Miranta... Συνέχισε να βρίζεις τον ΣΥΡΙΖΑ.. Που θα συνεργαστεί με Μητσοτάκη

  … ότι από την ακυβερνησία είναι καλύτερα να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ,.. ..
  Τι ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ… .

  Θα πρέπει να μπορούμε να συνεργαστούμε και με τον ΣΥΡΙΖΑ» μετά τις εκλογές,
  Ντόρα Μπακογιάννη σε εφημερίδα «Realnews»

  Θα προτιμούσα μία κυβέρνηση Τσίπρα – παρά μία ακυβερνησία» 
  Ντόρα Μπακογιάννη..

 54. ο Υπ.Μεταφορών, Κων. Καραμανλής, αναφερόμενος στην ασφάλεια των σιδηροδρομικών δικτύων

  ειπε «Μια υπεύθυνη πολιτεία, δεν μπορεί να παίζει με την ασφάλεια των επιβατών»
  ..ο επιβατης μπορει να αισθανεται το ιδιο επιπεδο αφαλειας..
  Εννέα ημέρες αργότερα.. 45 νεκροι..85 τραυματιες!!!!!.
  https://twitter.com/i/status/1630920975482011650 20/02/2023, Βουλή.

  Οι άνθρωποι των σιδηροδρόμων είχαν προειδοποιήσει την κυβέρνηση για την τραγωδία: «Δεν θα περιμένουμε να έρθει το δυστύχημα για να κάνετε πως κλαίτε»
  Ηταν ενημερη η ηγεσία του υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών για τα κενά ασφαλείας των τραινων
  Ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στο ΔΣ της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Βασίλης Ζαβογιάννης μιλώντας ανεεφερε πως το σύστημα της τηλεδιοίκησης και φωτοσήμανσης δεν λειτουργούσε στη συγκεκριμένη γραμμή!
  …. όταν αυτή τη στιγμή προσπαθούν να φορτώσουν τα πάντα στον σταθμάρχη !!
  και οπως ειπε η ΔΕΣΚ-Σ «Δεν θα περιμένουμε το δυστύχημα που έρχεται για να τους δούμε να χύνουν κροκοδείλια δάκρυα κάνοντας διαπιστώσεις».!»’ Το υπουργείο βρίσκει λεφτά..αλλά για να ολοκληρωθούν επιτέλους οι σιδηροδρομικές υποδομές και τα συστήματα ασφαλούς κυκλοφορίας ΟΧΙ! “Έχουν καιρό… κάποια στιγμή θα τελειώσουν”

 55. ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΠΙΟΣ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ Η ΦΘΗΝΑ….ΤΟ 2013 ο βουλευτής , Γιώργος Σταθάκης, καταγγέλλοντας την κυβέρνηση Σαμαρά ότι «η σχεδιαζόμενη ιδιωτικοποίηση προωθείται σε προκλητικά χαμηλή τιμή (300 εκατ. ευρώ)!!
  δηλ χαρακτήριζε “ξεπούλημα” τα 300.000.000 ευρώ που αξίωνε η τότε κυβέρνηση για την ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Μετά από 18 μήνες η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, την ξεπουλησε στα 45 εκκατομυρια!!!!
  η ουσια ΕΙΝΑΙ μια …..και οι δυο την ξεπουλησαν
  ..τι διαφορα υπαρχει.ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ ??? Η ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ..Η ΝΔ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ…Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΦΘΗΝΑ

  ΠΟΛΛΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ…ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ

 56. Προς ηλίθιους ψεκασμενους και λοιπούς;Τι είναι η ζωή για εσάς;Υπάρχει πολιτική χωρίς ζωή;Ναι ήξερα ότι ψάχνατε τόσα χρόνια δυστοιχια και νεκρούς για να κάνετε αντιπολητευση.Δεν έχετε λίγο ανθρωπιά να σιωπισετε για μερικές μέρες;Θα χάσετε ψήφους για τους εκλεχτούν σας;

 57. Προς ηλίθιους ψεκασμενους και λοιπούς;Τι είναι η ζωή για εσάς;Υπάρχει πολιτική χωρίς ζωή;Ναι ήξερα ότι ψάχνατε τόσα χρόνια δυστοιχια και νεκρούς για να κάνετε αντιπολητευση.Δεν έχετε λίγο ανθρωπιά να σιωπισετε για μερικές μέρες;Θα χάσετε ψήφους για τους εκλεχτούς σας;Γιατί;Δεν έχετε οικογένειες;Παιδιά γονείς;Αγκαλιάστε τους ,Πέστε τους ποσό τους αγαπάτε.Η ζωή σας είναι τόσο μίζερη που το μόνο που σας απασχολεί είναι να βρίσετε και να εξοντώσετε αυτόν που δεν πιστεύει το ίδιο με εσάς;Στη μνήμη των νέων ανθρώπων που εφυγαν πρην ζήσουν καν σιωπώ.Κανένα σχόλιο τις μέρες του Εθνικού πένθους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ