«Μαζί θα περάσουμε αυτόν τον δύσκολο χειμώνα» | «Όποιο νοικοκυριό δεν προσαρμόζεται, πεθαίνει…»

156
8663

«Είναι αναπόφευκτο. Θα πέσει το βιοτικό επίπεδο όλων μας για αρκετό διάστημα»

«Όποιο νοικοκυριό,στην Ελλάδα,δεν προσαρμόζεται στα νέα ενεργειακά δεδομένα,πεθαίνει». Ο ανεκδιήγητος Πέτσας (έστι δίκης οφθαλμός…) προκαλεί με περισσή ωμότητα και αλαζονεία θέτοντας το δίλημμα ή θα παγώσετε ή θα αλλάξετε τον καυστήρα φυσικού αερίου…Και μετά το «κράξιμο» (και από τον… Πρωθυπουργό, δεν μπορούσε άλλωστε να τα ρίξει ανοιχτά στα Πετσοταϊσμένα ΜΜΕ που έβγαλαν τη συνέντευξη) κάνει λόγο για… «ατυχή στιγμή» και ζητάει συγνώμη.

 

Η κυβέρνηση της αποθέωσης… του δόγματος της «ατομικής ευθύνης» (το χουμε ξαναδεί το έργο: «όποιος δεν εμβολιάζεται πεθαίνει…» Και ταυτόχρονα έσπευσαν από την πρώτη στιγμή να ψηφίσουν το «ακαταδίωκτο» για τους ίδιους ώστε να μην έχουν καμία ευθύνη από αυτό που ζούμε τώρα, καθώς, ω της τραγικής ειρωνείας…  συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.

Το 80% στις ΜΕΘ τριπλο-εμβολιασμένοι και καθημερινά δημοσιοποιούνται απίθανα περιστατικά με νεκρούς νέους ανθρώπους από «ξαφνικίτιδα» στις παραλίες, στα πλοία, στα σπίτια, στους χορούς, στις βαφτίσεις και δεν συμμαζεύεται (προσπαθούν τα ΜΜΕ της λίστας του παραπάνω κυρίου να τα μαζέψουν, με δήθεν πνιγμούς και δηλητηριάσεις από χάμπουργκερ και μιλκσέικς αλλά το διαδίκτυο τους κάνει βούκινο ξεσκεπάζοντάς τους αλύπητα…)

Προστάτεψε λέει το ΕΣΥ με 33.757 νεκρούς στη χώρα- πάνω από τους μισούς διασωληνωμένους εκτός ΜΕΘ- και θλιβερή πρωτιά της χώρας σε κρούσματα και νεκρούς εδώ και ένα χρόνο ανά εκατομμύριο κατοίκους.

Μητσοτάκης:«Μαζί θα περάσουμε αυτόν τον δύσκολο χειμώνα». Γεωργιάδης: «Θα έχουμε τον χειρότερο χειμώνα από το 1942».

Οικονόμου: «Είναι αναπόφευκτο. Θα πέσει το βιοτικό επίπεδο όλων μας για αρκετό διάστημα».

Καταλάβατε; Είναι στο δρόμο κι έρχεται … Όλα τα  ΘΑ που εξήγγειλε ο κ. Μητσοτάκης στη ΔΕΘ είναι απλά προεκλογικά ταξίματα, μόνο που ξέχασε… κι αυτός τους μικρομεσαίους.

Επιμελητήριο Αθηνών κατά Μητσοτάκη: «Πρώτη φορά σε ΔΕΘ δεν ακούστηκαν μέτρα στήριξης των μικρομεσαίων»

Και εύλογα θέτουν το ερώτημα: Όσοι παίρνουν τα επιδόματα είναι όλοι «ευάλωτοι» ή μήπως μέσα σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται και οι «αδήλωτοι»;

Και πως προκύπτει αυτή η οικονομική πολιτική των επιδομάτων; Σύμφωνα με τους οικονομικούς αναλυτές οι υψηλοί φόροι κυρίως στα καύσιμα αλλά και στο ηλεκτρικό ρεύμα και το φυσικό αέριο αποδίδουν περισσότερα έσοδα, καθώς υπολογίζεται ο ΦΠΑ σε πολύ υψηλότερες τιμές.

Στη συνέχεια, η κυβέρνηση αποφασίζει το μεγαλύτερο μέρος αυτής της υπερ-απόδοσης των εσόδων να το μοιράσει επιλεκτικά σε αυτούς που θεωρεί ότι έχουν μεγαλύτερες ανάγκες. Που σημαίνει ότι πληρώνουν υψηλές τιμές και φόρους οι πάντες και κυρίως αυτοί με μεσαία εισοδήματα και παίρνουν επιδόματα οι «ευάλωτοι».

(Αλήθεια πως θα μετρηθεί η μείωση στις πολυκατοικίες που έχουν ένα καυστήρα και αυτονομίες…;)

Κάπως έτσι ξέχασε ή υπερ-φορολογούσε και τη μεσαία τάξη ο ΣΥΡΙΖΑ (ΑΝΕΛ) και τα αποτελέσματα  τα διαπίστωσε στις κάλπες. Έπειτα βέβαια αναγκάστηκε να ομολογήσει πως ήταν μεγάλο της λάθος η υπερφορολόγηση της μεσαίας τάξης… η οποία και τους τιμώρησε.

Για τους πλουσιότερους δεν τίθεται θέμα, γιατί αυτοί ελάχιστα πλήττονται αφού αντέχουν την ακρίβεια χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα.

Τι απομένει στα δύσκολα μα φυσικά το γνωστό δίλημμα κάθε (αποτυχημένης) εξουσίας «ή εγώ ή το χάος…» Αυτή την κρίσιμη περίοδο αστάθειας που διέρχεται η Ευρώπη, αλλά και ο κόσμος όλος… Αν για τη διαχείριση της πρωτόγνωρης οικονομικής και γεωπολιτικής κρίσης που διέρχεται η Ελλάδα μέσα σε ένα εντελώς επικίνδυνο παγκόσμιο περιβάλλον προτιμούν ως πρωθυπουργό τον ίδιο ή τον Τσίπρα.

Χρειάζεται μια πολιτική σταθερότητα την οποία μπορεί να εξασφαλίσει ο ίδιος ο Μητσοτάκης… Πως μπορεί να τις εξασφαλίσει άραγε τορπιλίζοντας κάθε προσπάθεια εθνικής συνεννόησης και συνεργασίας;

Αγνοώντας τα εγχώρια και διεθνή (θεσμικά, εξωθεσμικά κ.α. κέντρα λήψης αποφάσεων) που σχεδιάζουν ήδη στο πολύ πιθανό σενάριο ακυβερνησίας στην Ελλάδα μετά το σκάνδαλο των υποκλοπών που -όπως φαίνεται- θα έχει συνέχεια… υπηρεσιακές κυβερνήσεις και υπηρεσιακούς Πρωθυπουργούς.

Και όλα αυτά σε έναν προεκλογικό χειμώνα (τόσο για την Ελλάδα όσο και την Τουρκία) με τα Εθνικά θέματα σε διαρκή «συναγερμό»

Μετά το «θα έρθουμε νύχτα» του Ερντογάν, επαναφέροντας το σενάριο του ταυτόχρονου χτυπήματος σε δύο-τρία νησιά και ο γιός Οζάλ, Αχμέτ το προσδιορίζει πιο ξεκάθαρα χρονικά:

«Εγώ προτείνω το εξής, η Τουρκία αυτή τη στιγμή σύμφωνα με τις διεθνείς συμφωνίες έχει κάθε δικαίωμα να επέμβει στρατιωτικά στην Ελλάδα, αλλά αν με ρωτούσατε, πιστεύω πώς η δουλειά θα ήτανε πιο εύκολη αν περιμέναμε να φύγει ο Μητσοτάκης από εκεί. Γι’ αυτό το λόγο όσο δίκιο και αν έχει η Τουρκία, φυσικά και μπορεί να επέμβει, αλλά με επέμβαση αυτή τη στιγμή δεν θα κερδίσουμε τίποτε, ενώ η δουλειά μπορεί να γίνει πιο εύκολα μετά την αποχώρηση του Μητσοτάκη το 2023».

Ιδού γιατί οι Τούρκοι θα προσπαθήσουν να στήσουν θερμό επεισόδιο τους επόμενους μήνες, εκτός όλων των άλλων και… γνωρίζοντας το ανακοινωθέν χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του ελληνικού εξοπλιστικού προγράμματος:

Αυτή τη στιγμή η Ελλάδα διαθέτει 6 αεροσκάφη Ραφάλ, 2 αεροσκάφη F-16 αναβαθμισμένα στη διαμόρφωση Block 72 Viper, (Οχιά).

[Τέλος 2022: 12 αεροσκάφη Ραφάλ, 9 αεροσκάφη F-16 αναβαθμισμένα στη διαμόρφωση Block 72 Viper, (Οχιά).

Τέλος 2023: 18 αεροσκάφη Ραφάλ, 21 αεροσκάφη F-16 αναβαθμισμένα στη διαμόρφωση Block 72 Viper, (Οχιά).

Τέλος 2024: 24 αεροσκάφη Ραφάλ, 33 αεροσκάφη F-16 αναβαθμισμένα στη διαμόρφωση Block 72 Viper, (Οχιά).

Τέλος 2025: 24 αεροσκάφη Ραφάλ, 53 αεροσκάφη F-16 αναβαθμισμένα στη διαμόρφωση Block 72 Viper, (Οχιά), 2 φρεγάτες Belhara.

Τέλος 2026: 24 αεροσκάφη Ραφάλ, 65 αεροσκάφη F-16 αναβαθμισμένα στη διαμόρφωση Block 72 Viper, (Οχιά), 3 φρεγάτες Belhara.

Τέλος 2027: 24 αεροσκάφη Ραφάλ, 83 αεροσκάφη F-16 αναβαθμισμένα στη διαμόρφωση Block 72 Viper, (Οχιά), 4 φρεγάτες Belhara, (εάν ασκηθεί το δικαίωμα προαίρεσης και παραγγελθεί και η 4η φρεγάτα Belharra).

Το ελληνικής σχεδίασης και κατασκευής drone Αρχύτας θα είναι διαθέσιμο το έτος 2024].

Αυτά και ο Θεός να βάλει το χέρι του…

 

*Μεταμεσονύχτια υπερπτήση τουρκικού μη επανδρωμένου αεροσκάφους πάνω από τον Γλάρο Αγαθονησίου

*Έρευνα-σοκ της Eurostat: Ένας στους πέντε Ευρωπαίους ζει υπό ακραία φτώχεια – «Χάλκινο μετάλλιο» για την Ελλάδα

*Ποια διάσωση της Ευρώπης τον χειμώνα; Οι ΗΠΑ δεν μπορούν να αυξήσουν την παραγωγή πετρελαίου

156 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Oι απίθανοι ψευταράδες της κυβέρνησης με επικεφαλής τον κορυφαίο Μυνχαουζεν Μητς σε λίγο θα μας λενε οτι η εγκατασταση καυστήρα πετρελαίου κοστίζει 200-300 €.
  Η λύση ειναι μια!
  Μαυρίστε τους απο τωρα!
  Με μαζικές διαμαρτυρίες στα μεσα κοιν. δικτύωσης! Με πορείες στους δρομους!

  • μαυρισε τους εσυ.Ριξε τους ολες τις ευθυνες για οτι παγκοσμια συμβαινει. Ποιους θα ασπρισεις δε μας ειπες, για να ξερω αν θα κοιμαμαι με ντουφεκι κατω απο το μαξιλαρι μου. Ο λογος που δεν εχουν ερθει οι γειτονες σπιτι μας ειναι αυτος που φανταζεσαι. Δεν ειναι μακρια, μιση ωρα δρομος..

 2. Γλώσσα λανθάνουσα τα αληθή λέγει. Όσες συγνώμες και αν πει την αλήθεια εννοούσε. Εδώ που μας κατάντησαν η Ευρωπαϊκή Ένωση οι ΗΠΑ το ΝΑΤΟ και η κυβέρνηση σε ένα πόλεμο οικονομικό και ενεργειακό ο καθένας θα προσπαθήσει να επιβιώσει όπως μπορεί. Θα υποχρεωθούμε να στερηθούμε και να αρκεστουμε σε ότι έχουμε. Μέχρι να επαναστατήσουν όλοι.

 3. Δεν μπορώ τέτοιες στιγμές να σκέφτομαι μην παγώσουν οι Έλληνες

  Το μυαλό μου πάει στην αυτού Μεγαλειότητα.Ευτυχώς που γυρίστηκε το crown και πήραμε μια μικρή μυρωδιά απο τα ‘βάσανα’ αυτού του σογιου. Είχα δεί παλιότερα βέβαια και το «Και οι πλούσιοι κλαίνε» αλλά αυτών η ατυχία είναι το κάτι αλλο. Όταν το βάζει η γυναίκα μου φεύγω απο το δωμάτιο γιατί ψυχοπλακωνομαι.
  Ας πιω ένα tea στην υγεία του Καρόλου.Ακομα δεν έφυγε η μαμά και κούμπωσε το σακάκι του λάθος.
  Θυμάμαι όταν υποδέχθηκαν τον Βαρουφάκη αγράβατο,oh Goodness,τι ασέβεια στον θεσμό.
  content://media/external/downloads/34101

 4. εχετε φαει τον απατο με τις μιζες ,τα εμβολια ,τις κομπινες τις ανεμογενητριες ,τον πολεμο..μηδεν φοροι ,για εσας..δωρεαν καυσιμα..για ταα μαξια σας.μισθο 7000 και μαζι θα τον περασουμε…καθαρματα????

  • Μιλάς ανώνυμα βρίζεις ποιον;Ξέρεις κάποιον να πήρε μίζα να τον καταγγείλουμε;Έτσι κερδίζει ψήφους ο Κασιδιάρης;Έλεος ρε ανθρωπάκια.

 5. Υπενθυμίζεται ότι η πλατφόρμα των ραντεβού για τα επικαιροποιημένα εμβόλια ΓΙΑ την 5η δόση ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ

  ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ..ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΛΕΓΑΜΕ ΓΙΑ 5,6,7 ΔΟΣΕΙΣ????
  πρωτα μας χλευαζατε..μας κοροιδευατε..μας ειπατε ψεκασμενους..ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ..ΠΡΟΒΑΤΑ!!!!!ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΗ 7Η ΔΟΣΗ ανόητοι ”αψέκαστοι” ..ΠΡΟΒΑΤΑΑΑΑΑ

 6. Γιατί να υπάρξει ακυβερνησία;; Μαζική καταψήφιση Μητσοτάκη

  και της ΝεοΧούντας του. Το δίλημμα είναι καθαρό : ή συνεχίζουμε ως Έθνος Φασιστών με Ψευδοκοινοβουλευτική – ΜΙΝΤΙΑΚΗ Δικτατορία και σε βάθος χρόνου, (αφού καταληστευουν ξανά από το 2019 το Δημόσιο Χρήμα) Μνημόνια ξανά ή Δημοκρατία και Ελευθερία, με κύριο έργο την εκρίζωση της Διαφθοράς ΠΑΝΤΟΥ (ίσως ξεκινώντας από την γαλαζότυφλη Δικαιοσύνη και τα αργυρωνητα ΜΜΕ) και την επίγνωση ότι ο Μητσοτάκης είναι ικανός να οδηγήσει την Χώρα σε ΕΜΦΥΛΙΟ αρκεί να κρατηθεί στην Εξουσία, για την οποία η ΝΔ πιστεύει ότι της ανήκει αποκλειστικά και…κληρονομικά. Αλλιώς, γυρίζουμε τη ζωή μας ΟΡΙΣΤΙΚΑ πίσω στα σκοτάδια όπου ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ, ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ…

 7. Το πολίτευμα μας πρέπει να αλλάξει ονομασία, από προεδρευομένη κοινοβουλευτική δημοκρατία.

  Σε κομουνιστικη δικτατορία,, ο ΓΚΟΥΤΣΟΥΠΑΣ πρέπει να νιώθει υπερήφανος που ο Μητσοτάκης τηρεί τη ιδεολογία του ΚΚΕ (ΤΟΥ ΟΡΊΤΖΙΝΑΛ ΣΚΛΗΡΟΥ ΛΕΝΙΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ) Kαθίζoυν στο εδώλιο μοναχούς για τα εμβόλια τo «έγκλημά» τους ήταν ότι διένειμαν σε πιστούς ημερολόγιο με τίτλο «Σκέψου πριν εμβολιαστείς»
  Την στιγμή που τα εμβόλια είναι ύποπτα για χιλιάδες ΘΑΝΆΤΟΥΣ…. ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ

  • Μόνο στη Ελλάδα η παγκόσμια σ μιλάς;Πόσοι είαμε φύγανε πρην τα εμβόλια και μετά ανεμβολιαστοι;Ξέρεις;Έλεος πια είπαμε εσείς οι έξυπνοι την γλυτωσαμε, θα φύγουν όλοι άο τη γη και θα την κατακτήσετε.

 8. Απολύσετε τους όλους…. έχω τρεις άχρηστους στην ενδυμασία μου και μου κούμπωσαν λάθος το σακάκι. Ευτυχώς δεν κούμπωσαν το παντελόνι να ξεχάσουν το μαγαζί ανοικτό. …..Πόσους είπαμε δούλους….υπαλλήλους διώξαμε από το εξοχικό ;;102;; Καλά να πάθουν οι τεμπέληδες. Άμα πια…..

 9. Το Πρώτο κανάλι της γερμανικής τηλεόρασης(DAS ERSTE), μετέδωσε τωρα, ότι η Ελλάδα θα στείλει «βαρύ πολεμικό υλικό» στην Ουκρανία. Τι ωραία να τα μαθαίνεις από τους ξένους.
  #Ουκρανια #Μητσοτακης #ρωσια

  • Είσαι κουραστικός.Το έχουν πει εδώ και μήνες μόλις στείλουν σε εμάς αντίστοιχα νέα.Γιατί τόση μιζέρια;Κανείς αντιπολητευση στη χώρα σου στη κυβέρνηση;Τι ακριβώς;Μήπως λυπάσαι για τον Πούτιν;Πες ξεκάθαρα τι εννοείς .

 10. Απιστευτη στιγμή ‼️
  Η αστυνομία κάνει στην άκρη και αφήνει σε συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ να αφήσουν μήνυμα στον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα: «Δεν προσαρμοζόμαστε».
  #ερχεται_Π….
  https://twitter.com/i/status/1570472539973095425

 11. Πότε θα καταλάβετε όλοι εσείς ότι ο φανατισμός για κάποια παράταξη είναι μεγάλο λάθος.Ολα τα γουρούνια έχουν την ίδια μούρη

 12. Τόσο μαυρίλα απορώ που δεν έχετε μεταναστεύσει .Τι περιμένετε να έρθει ο Κασιδιάρης να σας σώσει;

  • Οι προγονοί του ήταν κουκουλοφόροι προδοτες των γερμανων, μαζί με τους Καρα-αλήδες τους Εεβρτ, τους ραλληδες και όλο το μασονικό συναπάντημα σας. Ειστε προδοτες της πατριδας και μασονοι. Μαυρο στους φασιστες άκυρο, λευκό, αποχή και τον τρελό του χωριού καλύτερα παρά τον προδοτη Μ<ίστερ Μπιν με τον Τούρκαλο γυμναστη….. για να μην κουραζετε

  • miranta ο μητσοτακης επιδοτει τις κρεμες ξεζαρωματος. αρπαξε την ευκαιρια!!
   Σου χρειαζεται!!

  • Πατσαβούρα εσύ πήρες το επίδομα παρακολούθησης;φου πας..χαχαι

   *Μέγεθος του κράτους: 153η θέση
   *Κράτος δικαίου και ιδιοκτησιακά δικαιώματα: 54η θέση
   *Πρόσβαση σε ισχυρό νόμισμα: 75η θέση
   *Ελευθερία στο διεθνές εμπόριο: 18η θέση
   *Ρυθμιστικό περιβάλλον στην τραπεζική πίστη, τα εργασιακά και την επιχειρηματικότητα: 143η θέση.
   Αχαχαχαχ βρε χαχαχαχ…
   χαχαχαχ,αχαχαχαχ

   Το είπα ότι εδώ μέσα θα πονέσουν τα σηκώτια μας απ το γέλιο…χαχαχαχ χαχαχαχ χαχαχαχ χαχαχαχ.
   Εσύ και το ‘ουστ κοπρόσκυλα ‘ μας διασκεδάζετε..ούτε ο Mr Bean δεν μας έδωσε τέτοιο γέλιο.

   Δείκτη Οικονομικής Ελευθερίας λέει,τι είναι αυτό..

   https://www.kathimerini.gr/economy/local/562032820/deiktis-oikonomikis-eleytherias-poy-katatassetai-i-ellada-poioi-proigoyntai/
   Δεν αντέχω άλλο .

 13. Δεν είδα αν είχε κάποιον τραυματισμό.. αλλά όλοι στην κοσμάρα τους…σπάμε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

 14. Μητσοτάκης προδοτης ψευτης απατεωνας στη ΔΕΘ το 18 υποσχέθηκε στους Έλληνες και ιδιαίτερα στους Μακεδόνες, πως δεν θα κύρωνε ποτέ την Συμφωνία των Πρεσπών! Είπε πως αυτή η Συμφωνία ήταν μια ντροπή! Στο 12ο Συνέδριο της ΝΔ το Δεκέμβριο του ίδιου έτους κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας πως «είπε “ναι” εκεί που έξι Πρωθυπουργοί είπαν “όχι”, δηλαδή στην αναγνώριση δήθεν μακεδονικής γλώσσας και εθνότητας»! Τον Ιανουάριο του 2019 κραύγαζε, ότι: «Αυτό το δικαίωμα της Πατρίδας μας, αρνούμαι να το απεμπολήσω»!

 15. Μητσοτακης ψευτης προδοτης απατεωνας Απευθυνόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ έλεγε: «Υπογράψατε αυτόματα την πρόσκληση των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ.
  Κάψατε τον μοχλό πίεσης και έγινε εθνικό μπούμερανγκ. Θα συμφωνούμε αυτόματα και στο κλείσιμο κάθε κεφαλαίου, επειδή αυτό ορίζει αυτό που υπογράψατε; Εφόσον εκλεγώ Πρωθυπουργός, αρνούμαι να ερμηνεύσω τη Συμφωνία με τον τρόπο αυτόν! Να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και στο ύψος της ιστορίας»!
  Δυστυχώς όμως στις 19 Ιουλίου 2022 “παρέδωσε” την Μακεδονία μας στους Σκοπιανούς με τις ενταξιακές συζητήσεις των Σκοπίων στην ΕΕ! Με αναγνωρισμένη “Μακεδονική” γλώσσα, η οποία θα γίνει μία από τις επίσημες γλώσσες της Ευρωπαϊκής Ένωσης!

  • Τι λες βρε καθυστερημένο συκοφάντη;Η ΝΔ δεν την ψήφισε και έδωσε μάχη μέσα και έξω από τη Βουλή να μην περάσει.Από εκεί και πέρα έλεγε αν ψηφιστεί είναι νόμος του κράτους και διεθνής συμφωνία που δεν μπορεί να σπάσει ,γιατί μετά θα ίσχυε το σκέτο δημοκρατία της Μακεδονίας.Ειλικρινά τέτοιοι τύποι σαν εσένα δεν μπορεί να είναι στη ίδια παράταξη με εμένα.Ψήφισε Τσίπρα αν σε χαλάει ο Μητσοτάκης.Μην μας ζαλίζεις μόνο.

 16. Βόλος: Στο εδώλιο μοναχοί για διασπορά ψευδών ειδήσεων σχετικά με τον κορονοϊό

  Στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου θα καθίσουν ο ηγούμενος και πέντε μοναχοί Ιεράς Μονής του Πηλίου που υπάγεται στον Άγιο Όρος με την κατηγορία της διασποράς ψευδών ειδήσεων όσον αφορά στην πανδημία του κορονοϊού και τον εμβολιασμό.
  Σύμφωνα με τον κατηγορητήριο, ο ηγούμενος και οι μοναχοί διένειμαν σε πιστούς ημερολόγιο τσέπης (με τίτλο «Σκέψου πριν εμβολιαστείς»), με το οποίο τους απέτρεπαν να μην εμβολιαστούν κατά του κορονοϊού, επικαλούμενοι δηλώσεις γιατρών του εξωτερικού και νομικών. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να προσδιοριστεί η ημερομηνία της εκδίκασης.

 17. Αυτοι οι ανθρωποι που παιρνουν 7000 τον μηνα..(εκτος μιζων εμβολιων..κτλ)

  αληθεια τι δουλεια κανουν????????????????????????????????????????????

 18. μιραντο..μιλας μιλας μιλας ολο τα ιδια και τα ιδια..τσιπρα..κκε..και πολιτικες αηδιες.ΔΕΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΑΤ ΒΛΑΚΑ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ

  δεν εχεις πει κατι χρησιμο γαι τον κοσμο..εκτος απο τον φανατισμο σου για τον ΕΛΛΕΙΝΟ ΠΡΟΔΟΤΗ
  ΞΕΚΟΛΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ..και μην γεμιζεις το σαιτ με μπουρδολογιες..εισαι απλα ενας εμετικος..ηλιθιος και ανοητος..και αποβλακωμενος νεοδημοκρατης…

 19. ΑΠΟ ΤΟ 2023 ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ..ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΥΝΠΟΥΣ ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

  ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΒΟΛΗ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ
  δεν προσφερει τιποτα παρα μια προσωπική μορφή επιτήρησης !!!
  για το τι κάνετε , πότε το κάνετε,ποσο το κανετε: προγραμματισμενες , να ελέγχουν και ακόμη και να ρυθμίζουν την κατανάλωση ενέργειας .απο τις εταιρειες!!!
  αν η εταιρεία ηλεκτρισμού αποφασίζει ότι χρησιμοποιείτε υπερβολική ενέργεια, θα σας κλεισι το ρευμα
  μόλις κοινοποιηθουν στο κρατος οαλ αυτα τα στοιχεια , μπορούν να γνωρίζουν τι κάνετε στο απόρρητο του σπιτιού σας.-ολα αυτα τα δεδομενα της καθημερινήςσας ζωής επισης μπορούν να διανεμηθουν ελευθερα για χρησιμοποιηση απο τριτους!!
  συν τις αλλοις.. αποτελούν μια ακόμη πηγή επικινδυνου EMF (Ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία),
  και οπως ξερετε
  Οι επιπτώσεις στην υγεία που συνδέονται με αυτές τις εκθέσεις σε EMF περιλαμβάνουν:
  οξειδωτικό στρες.
  Βλάβη DNA και αλλοιωμένο μικροβίωμα.
  Μειωμένη ροή πρωτονίων και παραγωγή ATP.
  Αλλαγή της κυψελοειδούς λειτουργίας, λόγω υπερβολικής φόρτισης.

  ολα ποια για το καλο μας???????????????

 20. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΑ 100..για να μας αποδειξεις αλλη μια φορα ποσο ηλιθιος εισαι

 21. Το μύδι, ψηφίσετε λέει να σας κάνει το κρουασάν πενήντα λεπτά..αυτό το άτομο έχει λέει και παιδιά και τα αναθρέφει να γίνουν αυριανοι πολίτες και ψηφοφόροι..
  Καθημερινά δίνει μάχη με την βλακεία,με την ηλιθιότητα,ποστάρει να ξεπεράσει την προηγούμενη που είπε…δεν υπάρχει πιο ηλιθιο κούτσουρο.

 22. ολα αυτα στο σχεδιο της παγκοσμιοποιησης!!!

  Στην Ελβετία οι άνθρωποι ρίχνονται στη φυλακή επειδή ανέβασαν υπερβολικά τη ζέστη στα σπίτια τους.
  Η Pfizer αρνείται να δημοσιεύσει δεδομένα για την ασφάλεια των εμβολίων.
  Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ δηλώνει δημόσια ότι όλοι οι ηλικιωμένοι πρέπει να αυτοκτονήσουν, γιατί είναι βάρος για την οικονομία.
  Ο ΠΟΥ προσπαθεί απεγνωσμένα να προωθήσει μια νέα πανδημία …
  Οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο προσπαθούν να καλύψουν τα εκατομμυρα θανάτους από εμβόλια με τις πιο γελοίες δικαιολογίες.
  Οι κυβερνήσεις σε πολλά έθνη συλλαμβάνουν πολίτες των οποίων οι λογαριασμοί ηλεκτρικού ρεύματος είναι πολύ υψηλοί
  ολος τυχαιως εξαπολυωνται χιλιαδες πυρκαγιες σε ολον τον πλανητη…καταστρεφοντας εκκατομυρια εκτασεις…καλλιεργειες.
  και προχωραμε αισιως στην 5η δοση μαζι με τα υποχρεωτικα ραπιντ κα τις μασκεςκαι η ελευθερια ποτε δεν κερδηθηκε.
  η αυξηση των θανάτων μετά τα εμβόλια στην Ελλάδα είναι της τάξεως του 25%
  αποκαλυφθηκε η κυβερνηση οτι παρακολουθει τους παντες….απο τα τηλεφωνα νομιμα η μη
  ΚΑΙ Όποιος αρνείται να προσαρμοστεί ΠΕΘΑΙΝΕΙ !

  • ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. Καθε σου λεξη, καθε σου προταση, απαιτει αποδειξη.
   Αλλιως κρατησε τα σεναρια για τον εαυτο σου η επικοινωνησε με τον Σπιλμπεργκ.
   Α Π Ο Δ Ε Ι Ξ Ε Ι Σ.

 23. Γιατί η χρυσή αυγή ειναι κατά των που.@@(γιαννη μην κόβεις τις λέξεις σε παρακαλω.. Ο που@.ειναι μια νορμάλ λέξη …

 24. Το θέμα είναι απλό.Μόνο το ότι έβαλε φυλακή τους εγκληματίες της ΧΑ φτανει για να τον ψηφίσω.Σε όσους λείπουν τα αστέρια αυτά ,απογονοι των Ναζί (βγαίνει από το εθνικισμός)ψηφίστε Τσίπρα να τους βγάλει έξω.

   • Μήπως γνωρίζει απ το κομμωτήριο και πόσο πήγαν τα spreads?
    Τι πεντικιούρ θα μας δώσει επενδυτική βαθμίδα;
    Όσο ηλίθια είναι αυτή,άλλο τόσο βλάκας είσαι και συ.

    • Πατε καλα? Τι ηλιθιοτητες λετε? Δεν εχει γινει κατανοητο οτι αυτες οι συνθηκες ειναι τωρα σε ολη την Ευρωπη? Δηλαδη τι θες? Ολη η Ευρωπη οικονομικη κριση αλλα ο μαγος πρωθυπουργος μας την εξαφανιζει για την Ελλαδα?
     Εσεις κοροιδευετε τον κοσμο. Γραφετε για να γραφετε. Δεν εχετε ιδεα που σας πανε τα 4, οχι να κανετε και πολιτικη συζητηση. Βρε καλα σας τα λεει η Μιραντα. Και μονο που εχει τη δυναμη να απανταει σε βλακειες, της βγαζω το καπελο.
     Gentlemen hats off!!!!!!

  • η βλακεία τελικά κατανέμεται ομοιόμορφα σε ολα τα κοινωνικά, οικονομικά, μορφωτικά στρώματα και επαγγέλματα….

  • δολοφόνους,άφησε έξω επιδημιολόγους που χάριν φαρμακευτικών έστειλαν αδιάβαστο κόσμο…με τους φούρνους πως τα πας;

  • οτι στις δημοκρατίες στη φυλακή στέλνει η Δικαιοσύνη και οχι οι κυβερνήσεις και ο Πρωθυπουργός; Μα πόσο ανόητη πιά;

    • Αλλά γιατί να μην αρθεί η ασυλία αυτών που υποκίνησαν το κάψιμο των υπαλλήλων της Μάρφιν; γιατί δεν αίρεται το απόρρητο για την εξιχνίαση των υποκλοπών, ηλίθιε.
     Δηλαδή γιατί επαρακολουθειτο ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ..δεν πρέπει όλοι να μάθουμε μήπως ήταν κατάσκοπος, δολοφόνος, προδότης της πατρίδας;
     Άστα ////άκα,τις /////νιές αλλού τσ//////
     Η άρση του απορρήτου γιατί δεν γίνεται;

    • https://www.kathimerini.gr/politics/765913/chrysi-aygi-epeisodiaki-arsi-asylias/

     Μήπως θες να σου πω στο αυτάκι και ποιοι είπαν όχι και ποιοί ‘παρών’?

     https://www.fortunegreece.com/article/arsi-tis-asilias-gia-tous-vouleftes-tis-chrisis-avgis/

     Η άρση αποφασίζεται από την Βουλή των Ελλήνων,που είναι υπεύθυνη για την Δημοκρατική πορεία του πολιτεύματος.
     Εκτός και αν εσύ δεν βλέπεις και δεν θες διάκριση των εξουσιών,όπως τον Τσαουσέσκου..
     Την αίτηση την έκανα οι ανεξάρτητες εισαγγελικές αρχές,που στις μέρες μας δεν μπορούν να κάνουν άρση του απορρήτου ώστε να μάθουν οι Έλληνες γιατί παρακολουθείτο ο Λουκάκης και ο Ανδρουλάκης.
     Ότι πιο ηλιθιο πέρασε απ’ τον δημόσιο διάλογο της Κω αφού κάποιοι κόμμα που το κατηγορεί η πατσαβούρα ζήτησε την άρση πολύ πριν συναινέσουν οι Ναιναίκοι…. βλάκα.

    • Να σου φρεσκάρω λίγο την μνήμη,όσο για τον ποιός έδωσε εντολή,ξεστραβώσου ....

     Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Καλαντζής ψήφισε όχι στην άρση ασυλίας του Δημήτρη Κουκούτση ενώ παρών δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Κυριαζίδης, όπως και ο ανεξάρτητος βουλευτής Νικήτας Κακλαμάνης.

    • Βρε βλάκα οι δίαυλοι συνεργασίας της Ν.Δ με την Χρυσή Αυγή την εποχή της διακομματικής την έχεις διαβάσει;θυμάσαι τα νομοσχέδια που ψήφισαν χεράκι;βρε ανιστόρητοι, ηλίθιοι,που με ύφος ξερικά βγαίνετε και ξαναγράφετε την ιστορία,δεν πάτε ν ανοίξετε κανένα βιβλίο;
     Έχουμε την ηλίθια,την πιο ηλίθια βλαμμένη,τώρα έχουμε και τον σαχλέμπορα.

     https://www.tovima.gr/2014/04/02/politics/oi-kryfes-sxeseis-toy-p-mpaltakoy-me-ti-xrysi-aygi/

    • Ανόητε ,άσχετες,ανενημέρωτε ,μάθε ότι δημοσιεύθηκαν συνομιλίες

     του πρώτου τη τάξη υπουργού του Σαμαρά το 2014 που αποδεικνύουν την σχέση του με τον Κασιδιάρη,για αυτό παραιτήθηκε μετά την δημοσίευση των συνομιλιών.
     Βλάκες και άσχετοι παπαγάλοι και οι δύο, πηγαίνετε να διαβάσετε αρχείο,βιβλία,πολιτικά στουρνάρια που μας κάνετε του κάμποσους εδώ μέσα,αστοιχείωτοι.

     https://www.google.com/amp/s/www.tanea.gr/2014/04/02/politics/politikos-seismos-apo-toys-dialogoys-sok-toy-mpaltakoy-me-ton-kasidiari/amp/

     Το πιο ηλίθιο πλάσμα του κόσμου η πατσαβούρα,που μας λέει ότι η Ν.Δ τους έβαλε φυλακή,όταν η ίδια η Μπακογιάννη έκανε δηλώσεις ότι αυτήν λέει δεν την πείραξαν…
     Γκαβά…

    • «Εμένα η Χρυσή Αυγή μου φέρεται με το “σεις και με το σας”. Διατηρούν φιλικές σχέσεις μαζί μου, όταν μου μιλούν έχουν μια ευγένεια απέναντί μου. Τι θέλετε δηλαδή, να παίζω ξύλο; Εγώ ομιλώ με όλους στη Βουλή».
     Δήλωση της Ντόρας Μπακογιάννη….

     https://www.google.com/amp/s/agonaskritis.gr/%25CE%25B3%25CE%25B9%25CE%25B1-%25CE%25BD%25CE%25B1-%25CE%25BC%25CE%25B7%25CE%25BD-%25CE%25BE%25CE%25B5%25CF%2587%25CE%25BD%25CE%25BF%25CF%258D%25CE%25BC%25CE%25B5-%25CF%2585%25CF%2580%25CE%25AE%25CF%2581%25CF%2587%25CE%25B5-%25CE%25BC%25CE%25AF%25CE%25B1-%25CF%2580%25CE%25B5%25CF%2581%25CE%25AF%25CE%25BF%25CE%25B4%25CE%25BF/amp/

     Ηλίθιοι, βλάκες.

 25. Λίγο παραπάνω από 6,4 δις στερλίνες θα κοστίσει η κηδεία της Μεγαλειότατης

  Θα κρυώνουν οι πολίτες,αλλά οι θεσμοί πάνω από όλα,τα σύμβολα…
  Το χειμώνα δεν είχαν οδηγούς νταλίκας και ξέμειναν πριν τα Χριστούγεννα, αλλά ο θρόνος απαιτεί.. θυσίες.
  Τι κι αν η συνέντευξη του γιου του Καρόλου,αποκάλυψε την σαπίλα των ανακτόρων,το στέμμα πρέπει να λάμπει.

  https://glance.gr/lifestyle/celebrity-news/vasilissa-elisavet-poso-tha-kostisei-i-kideia-tis/amp/

 26. Από σήμερα 17/9 το Λούβρο και το παλάτι των Βερσαλλιών στο Παρίσι

  δεν θα είναι φωταγωγημένα,για εξοικονόμηση ενέργειας,εδώ τα ξενοδοχεία μέχρι την ανατολή του ηλίου.
  Καμία πισινή,όπως και με τις τρυπανιές που στέγνωσαν τις περιοχές τριγύρω, έτσι και με το φως …
  https://www.newsit.gr/kosmos/i-eyropi-svinei-ta-fota-sto-skotadi-louvro-versallies-kai-oi-aytokinitodromoi-tis-valonias-sto-velgio/3600606/

 27. που θα γίνει η τελετή για την κηδεία της Μεγαλειότατης,ο Δήμος Κω θα ευχαριστήσει τα ανάκτορα για τις προσπάθειες του να επιστραφούν τα κλεμμένα Ελγίνεια Μάρμαρα, όνειρο πολλών ημεδαπών.
  Μετά θα προσφέρει στους παριστάμενους tea with Milk απ το καθυστερούμενο των δημοτικών υπαλλήλων καθώς και βουτήματα.

 28. να ενισχύσουμε την κατασκευή φερέτρων για τους διαδόχους.
  Το φέρετρο της Μεγαλειότατης έγινε πριν 30 χρόνια από Βρετανικό Δρύ και ενισχυμένο εσωτερικά με μόλυβδο.
  Μου είναι ακατανόητο γιατί δεν την ταριχεύουν,όπως το Λένιν για Οικονομία.
  Η συμπαράσταση προς τους δοκιμαζομένους πελάτες μας θα πρέπει να είναι η παροχή αντλίας με καύσιμο (μπόμπες) και ορό με αλκοόλ στο χέρι για… παρηγοριά.
  Πρέπει να κάνουμε και εμείς ολονυκτία στα ξενοδοχεία.

 29. Ούτε ένας ούτε δύο αλλά συνολικά τέσσερις θανάτους κατέγραψαν οι αρχές στα Χανιά μέσα σε λίγες ώρες, στη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, όπως αναφέρει το cretalive!

  Εκτός από τον 45χρονο κρατούμενο των Φυλακών της Αγυιάς Χανίων που άφησε την τελευταία του πνοή, μέσα στο τελευταίο 24ωρο, νεκροί βρέθηκαν άλλοι τρεις άνδρες σε διαφορετικά περιστατικά…

  Ένας Βρετανός 61 ετών βρέθηκε νεκρός στον Αποκόρωνα από συγγενικά του πρόσωπα κι εξετάζονται τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατό του.

  Επίσης, νεκρός βρέθηκε ένας 59χρονος από τη Σουηδία που είχε έρθει για διακοπές στην Κρήτη και άφησε την τελευταία του πνοή στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας στο ξενοδοχείο όπου διέμενε.

  Παράλληλα, στη διάρκεια της νύχτας, νεκρός βρέθηκε ένας Χανιώτης 58 ετών.

 30. ΖΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ…ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ..ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ..ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΣΚΑΙ.ΑΝΤ ΜΕΓΚΑ..ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ..ΑΛΛΙΩΣ ΚΟΙΜΗΣΟΥ…ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ..

  • Αλλιως δε σας πιστευει κανεις. Ενημερωσε με σε παρακαλω ποιους εγκυρους δημοσιογραφους παρακολουθεις εσυ και τα βλεπεις ολα αυτα. Θελω ερευνες μελετες κι αποδειξεις. Προσωπα που φαινονται, που βαζουν υπογραφη και δεν κρυβονται πισω απο ψευτοκαναλα. Με ερευνες και αριθμους. Σε ακουω. Ποιον να παρακολουθησω λοιπον?

   • Να προκαλεί δημόσια σε αντιπαράθεση τους δικούς μας επιδημιολόγους,ώστε να βγάλει τα συμπεράσματα του και ο τηλεθεατής και ο γιατρός
    Δημόσια τους προκάλεσε.
    Και πολλές φορές μάλιστα,επίσης άκουσα να προκαλεί τον Εισαγγελέα να τον καλέσει για εξέταση ώστε να φανεί αν προκαλώ διασπορά ψευδών ειδήσεων..ΑΛΛΑ κανείς δεν τον κάλεσε…μήπως τα δικά σου πτυχία και οι δικές σου γνώσεις είναι μεγαλύτερες απ του πρώην διοικητή του ΑΧΕΠΑ,θέλω και γω από σένα με αποδείξεις στοιχεία ότι εσύ έχεις δίκιο και ότι αυτός δεν ξέρει τι λέει.. Επιμένω με αποδείξεις θέλω τις δικές σου ενστάσεις.οχι με πορδές,αλλά με ιατρικούς όρους και όταν με πείσεις θα σου πω και συγγνώμη, αλλά μέχρι τότε,επέτρεψε μου να πιστεύω αυτόν και όχι αυτούς που οδήγησαν στον τάφο 32.000 Έλληνες.

    • να δουμε τι ειπωθκε και τι σχολιαστηκε. Οχι οτι αυτο δειχνει καμια σπουδαια νικη, αλλα τουλαχιστον αρχιαζουμε να δειχνουμε κατι. Αλλιως δε σε πιστευω.

    • Μπράβο.Θα είχαμε μηδέν νεκρούς από την πανδημία στη Ελλάδα αν τον ακούγαμε.Αληθεθα Καλα εμείς είμαστε χαζοί.Ο υπόλοιπος κόσμος γιατί δεν τον άκουσε να σωθεί;Όλος ο πλανήτης χαζός μόνο εσείς είστε οι καλοί επιστήμονες.Γιατί όλοι εσείς δεν λέτε πόσοι πέθαναν πρην τα εμβόλια ;Πόσοι μετά και πόσοι από αυτούς ήταν πλήρως εμβολιασμένοι;Η βλακεία νικιέται ,όλοι αυτοί οι επιστήμονες που αναφέρεις τα πήραν για να σε πεθάνουν σωστά;Αλήθεια ποιος πλήρωνε;Έχεις σκευτει;Σκεψουν ότι είχε πληρώσει και από πρην .Είχαν αγοράσει τα εμβόλια πρην ανακαλυφθούν.Δεν μπορεί.Τα απλά θα μπορείς να τα σκευτεις.Έχεις μια εταιρία έχεις ξεπουλήσει,Βασικα δεν έχεις υπόλοιπα να δώσεις και μετά πληρώνεις ανθρώπους για να προοθησουν το προϊόν σου.Τι λες;

    • Δεν το πιστευω οσο διαβαζω αυτα που γραφεις οτι υπαρχουν μυαλα σαν εσενα. Ποιος σκοτωσε τους 32.000 απο κορονοιο???????????????
     Παναγια μου και Χριστουλη μου βοηθησε τον να συνελθει. Δωσε του θεια φωτιση μην κολλησει κι αλλους με τις ψευδαισθησεις του. Πωωωωω, φανταζομαι ο Γακης ειναι ο Θεος σου κι ο προσωπικος σου γιατρος. Που τον ακουσες? Στο youtube που μαζευει subscribers και πελατακια? διοτι μονο αυτο του εμεινε?
     Αυτος πιστεψες πως θα σε σωσει?
     Παρε το πρωτο ξεβρακωμα να σου αποδειξουμε με ερευνα και στοιχεια. Ααααν τα καταλαβεις βεβαια.
     https://www.ellinikahoaxes.gr/2022/04/10/t-cells-covid19-vaccine-pseudoscience/
     Παρε το 2ο ξεβρακωμα https://www.ellinikahoaxes.gr/2022/04/09/swedish-study-mrna-dna-integration-pseudoscience/
     Ολα με υπογραφη και ονομα και στοιχεια που επιβεβαιωνονται οχι π….ες

   • Εγώ δημοσιοποίησα τις ενστάσεις μου σαν τριπλά εμβολιασμένος και το επεισόδιο θρόμβωσης που πέρασα κατόπιν εξετάσεων στην Αθήνα,δεν λέω να μην κάνει κάποιος,αλλά να συμβουλευτεί τον οικογενειακό του γιατρό του . αυτό που θα φωνάζω μέχρι να πεθανω είναι ο γελοίος τρόπος διαχείρισης..όλο το χειμώνα κατοικίδια,να βγαίνουμε έξω με μήνυμα σαν φυλακισμένοι και όταν έρθει το πρώτο τσάρτερ όλα χύμα.
    Τώρα επειδή το παίζεις μάγκας ,για τις δηλώσεις του Γακη,δεν γνωρίζεις ότι είναι αποκλεισμένος απ όλα τα κανάλια,ότι του έχουν κατεβάσει αναρτήσεις;
    Τώρα δείξε μου εσύ με στοιχεία γιατί θεωρείς ότι κάποια απ’ τα ανήκουστα μέτρα έσωσαν κόσμο…
    Όσοι κάνουν διάδρομο στο γυμναστήριο δεν χρειάζεται να φορούν μάσκα,ενώ αυτοί που κάνουν βάρη να φορούν, γιατί ο ψαράς με το καλάμι στην μέση του πουθενά πρέπει να μην πηγαίνει για ψάρεμα..
    Γιατί ο κάτοικος της Σύμης είναι το ίδιο με τον κάτοικο της πρωτεύουσας που στοιβάζεται στα Μ.Μ.Μ.

    • Όλοι νοιαζόμαστε για τις παρλαπιπες του καθενός. Δεν έχουμε πλέον την πολυτέλεια να ακούμε ψευτιές. Βαρέθηκε ο κόσμος ρεεεεεεεε. Εσένα σε έχουμε ξαναδιαβάσει. Έχεις πει την ιστορία σου. Έχεις λάβει απαντήσεις. Είναι κι άλλοι σαν εσένα κι άλλοι διαφορετικοί από σένα. Αυτό δε σημαίνει ότι ο Γάκης κι ο κάθε Γάκης είναι το απόλυτο, το θέσφατο. Αποδείξεις σε όλον τον κόσμο. 2 χρόνια ακούσαμε πολλά από όλες τις κατευθύνσεις. Ότι λέτε και πρεσβεύετε Απόδειξη. Έχουμε πήξει στη….

    • Έχουν ΧΡΕΟΣ όταν ένας άνθρωπος παρασύρει στο γκρεμό τον κόσμο κι εξαιτίας του πέθαναν παρά πολλοί λόγω κορονοϊού να τον αποσύρουν από παντού. Ντροπή!!!! Και το ψέκασμα έχει τα όρια του!!! Το πιο μαλακό μαξιλάρι είναι η ήσυχη συνείδηση κι εύχομαι σε όλους αυτούς που πήραν κόσμο στο λαιμό τους και δεν εμβολιάστηκαν και πέθαναν, αυτό το μαλακό μαξιλάρι να μην το ξαναβρούν ποτε.

   • Αποδειξε μου ρε βλάκα ότι οι θάνατοι ανυποψίαστων υγιών συνανθρώπων μας είναι τυχαιοιυ

    Απόδειξε μου βλάκα πως το νέο επικαιροποιημένο εμβόλιο είναι ασφαλές αφού είναι τεσταρισμένο σε ποντίκια..πες μας με στοιχεία ότι δεν κινδυνεύει κανείς; ότι αυτό που γράφουν σε όλες τις χώρες για περίεργες παρενέργειες είναι ψέμα…απόδειξε το.

    • Τι να διαλεξω για να σε πεισω οτι δεν φταιει το εμβολιο γι αυτα που ακους. Μεγαλη ιστορια. Κρατησε μονο οτι οι μισοι και παραπανω θανοντες των ξαφνικων ηταν ανεμβολιαστοι. Τοσο μουφα. Ψαξτο κι εσυ. Καλη τυχη.

    • Αφού αποδείχτηκε ότι οι 20άρηδες και οι 30άρηδες που πεθαίνουν ξαφνικά σαν τα κοτόπουλα φάγανε μοιρασμένο δηλητηριασμένο χάμπουργκερ τι το μπόλι φταίει δεν είμαστε καλά. Κάντε την τέταρτη όλοι το είπε και η χοντρή

 31. Απο εδω και περα θα μιλαμε με αποδειξεις..και ισως εκπλαγουν πολλοι ποσο Ελεινοι μας κυβερνουν

  εχουμε ξαναμιλησει για τα εργα και ημερες του πρωθυπουργου για την συνεργασια με γερμανικες εταιρειες (SIMENES..K.A)για τις ανεμογενητριες.ποιος εκαψε την ΕΛΛΑΔΑ..οταν στις ιδιες περιοχες που καηκαν..ειχαν εγκριθει 1 χρονο πριν 68 συμβασεις γαι ανεμογενητριες.στισ ιδιες περιοχες που καηκαν ολοσχερως ..εχουμε δημοσιευσει τα δις επιδοτησεις του βασιλακοπουλου και τσιορδα στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ολου του πουλημενου ιατρικου συστηματος για προωθηση εμβολιων.ΚΟΜΠΙΝΑ ΔΙΣ .και ολη την σαπιλα..του μεταναστευτικου…οπου στηνεται πανηγυρι εκκατομυριων…ΟΛΑ ΑΥΤα ΕΠΙ ΝΔ απλα δεν τα παρακολουθεις φιλε..παρακολουθεις μονο..ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ..και ΠΑΓΩΝΗ…

  • Τι λες ρε μεγάλε;Καλα ο Τσιπρας κοιμάται και δεν τα ξέρει αυτά;Οι γιατροί πουλημένοι;Έχεις καμία απόδειξη η απλά το είπε ο …Χίος;Τους έδωσαν λεφτά κατά την γνώμη σου να πουλήσουν εμβόλια όπως λέτε εσείς οι ψεκασμενοι;Καλα δεν ξέρεις ότι τα εμβόλιο είχαν πουληθεί πρην ακόμα ανακαλυφθούν;Μπροστά είχαν δώσει τα λεφτά για να σωθεί ο πλανήτης.Δεν χρειαζόταν διαφήμιση βλακακο.Κατηγορείς τον πρωθυπουργό της χώρας σου ότι πέρνει μίζες;Ότι έκαψε την Ελλάδα;Ρε τι σας δίνουν και πίνετε;Εγώ αυτό που ξέρω και ειδικά φέτος αυτόν που έπιασαν και ομολογίες ότι έβαλε φωτιά ήταν ένας Χρυσαυγίτης.Με όνομα και διευθηση όχι λόγια.Τόσο μίσος για τη χώρα σου γιατί;Δεν φταίει η Ελλάδα αν εσυ είσαι ένας αποτυχημένος.Αν κάποιοι άνθρωποι έρχονται από την άλλη άκρη της γης περνοντας βουνά και θάλασσες ,φτάνουν οι μισή στη Ευρώπη (την κακιά και άκαρδη,αλήθεια γιατί δεν πάνε άλλου;),ξεκινάνε από το μηδέν και προοδεύουν αντίθετα μα εσένα που κάθεσαι όλη μέρα να βρίζεις επειδή δεν μπορείς να κανείς κάτι άλλο.

  • Αποδειξεις για ολα αυτα που λες. Ανεβασε ενα ενα γεγονος. Δε βλεπω καν τηλεοραση. Ενημερωσε μας σωστα με αποδειξεις. Το να δειξεις 5 μισθους απο γιατρους, δεν τρεχει καστανο. Αποδειξεις για οτι λες. Παρακαλω. Παρε το χρονο σου να τις βρεις. Εδω ειμαι.
   Και κυριως με ενδιαφερει Αποδειξη του ποιος εκαψε την Ελλαδα. Ξερεις πλεον κι εσυ και ολοι. Στο δημοσιο διαλογο, κατηγοριες χωρις αποδειξεις…καποια στιγμη θα κληθουμε ολοι. Για παμε παληκαρα μου να μας φωτισεις.

 32. Φίλοι μου επιτέλους.Η Ελλάδα δεν ανακάλυψε τον ιό ούτε τα εμβόλια ούτε τον τρόπο αντιμετώπισης της Πανδημίας.Τι πρέπει να γίνει να καταλάβετε αυτό το απλό;Θα γίνουν όλα πιο απλά στο κεφάλι σας μετά.Δεν είστε το κέντρο του κόσμου ούτε ο καναπές σας όλο το σύμπαν.Ναι στη αρχή πίεσαν τον κόσμο με κάθε τρόπο ,ενημερώνοντας,στριμογνοντας τον με το καλό και το ζόρι.Όλα αυτά μέχρι την άνοιξη.Από εκεί και πέρα σήκωσαν τα χέρια ψηλά και είπαν όσοι θέλουν να υποφέρουν η να χαθούν ας το κάνουν.Παγκόσμια όχι μόνο στη Ελλάδα πάντα.Η Ελλάδα έχει το χαμηλότερο ποσοστό εμβολιασμού στην ΕΕ.Υπάρχει κάποια οδηγία του ΠΟΥ που δεν εφαρμόστηκε εδώ για να κατηφορίσουνε κάποιον;Ξέρετε κάτι;

 33. Δεν έχω διαβάσει εδώ και χρόνια τέτοια 'καρφιά',σε συμπολιτευόμενη εφημερίδα

  όπως αυτά του Καλλίτση στο πρώτο φύλλο της Οικονομικής Καθημερινής της Κυριακής.
  Φαίνεται πια ότι σοβαροί αναλυτές που έφεραν στην εξουσία τον Μητσοτάκη, παίρνουν αποστάσεις και ασκούν δριμύτατη κριτική.
  Λέει ότι η αύξηση του ΑΕΠ κατά 7,8% οφείλεται στην επιδοματική παροχή και με μέγιστους χορηγούς του φορολογούμενους,αυτό που είπε ο υπουργός οικονομικών ότι λόγω της ψηλής φορολογίας έχουμε έσοδα.
  Λέει όμως ότι πολλά ποσά απ τα επιδόματα κατέληξαν να γίνουν ιδιωτικές καταθέσεις,ακίνητα και ακριβά αυτοκίνητα, ‘φτωχών’ φοροφυγάδων με πολυτελή διαβίωση..
  Η κρατική στήριξη δεν έγινε για την ενίσχυση της παραγωγικότητας της οικονομίας και σύμφωνα με την ανάλυση της Εθνικής Τράπεζας η αύξηση του ΑΕΠ οφείλεται στην κατανάλωση.
  Επιπλέον λέει ότι οι μεταρρυθμίσεις σταμάτησαν ενώ αυτό που διαβάσαμε επίσημα,αλλά το αμφισβητούν τα βλήτα/φασισταριά του φόρουμ ότι η Ελλάδα είναι στην τρίτη θέση αναφορικά με την φτωχοποίηση είναι αλήθεια και υπάρχει κίνδυνος αποκλεισμού μελών της Κοινωνίας.

  • Ναι του λειπει ο Αλέξης.Φίλε περίμενε να διαβάσεις η να σου πουν πως περνάς εσυ οι άλλοι.Ψήφισε για το μέλλον τον παιδιών σου τον Τσίπρα η τον Ευρωβουλευτή.Μήπως είσαι του Κασιδιάρη;Απλά σίγουρα είσαι κάποιος που δεν θα ήθελα να ψηφίζουμε το ίδιο.

   • Ότι πιο ηλιθιο υπάρχει.. αγράμματη,αστοιχείωτη, ενημερωμένη απ το φεισμπουκ

    Στ ////// μας τι θα ψηφίσεις,κράτα την γνώμη σου για πάρτη σου.οθ συνειρμοί και η λογική των γραφόμενων σου παραπέμπουν σε μεγάλο βλάκα…το ορισμό του βλάκα,που νομίζει ότι απέκτησε πολιτικό λόγο…
    Θα ψηφίσω και γω και οι άλλοι όποιον θέλω,κρατώ αποστάσεις από Τσαουσέσκου.
    Θέλω μια φορά να πέσω στα βράχια,δεν γίνεται να με σώζουν οι Μητσοτάκηδες μια Ζωή…έχεις ακούσει για την αποστασία;για την τερατογένεση της Ν.Δ με το Κ.Κ.Ε για την παραπομπή του Παπανδρέου..το 93
    Έχει κάτι ωραίες φωτογραφίες το Gala που κυκλοφορεί,άντε διάβασε και τα ζώδια του Οκτωβρίου,μαγείρεψε καμία μακαρονάδα και άσε τα ‘τούβλα’..θα χτυπήσεις κανέναν ..

 34. Οσο τα επιδοματάκια πέφτουν παγκουί, μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει.

  η δεξιά ΝΔ δεν έχει τίποτα να φοβάται.

  Αν επανεισάγει μάλιστα επιδόματα αεργίας και νέες, μη επιστρεπτέες προκαταβολές όπως έκανε επι covid τα ποσοστά της θα είναι επιπέδου τσαουσεσκου.

  Τι και αν γράψαμε 4 x 15 = 60 δις νέο χρέος στην 4ετία… Οι άλλοι να μη βγουν, γιατί ποιος αντέχει την πατσαβούρα..

 35. Οτι ο λόγος σου, ότι ο …………….. σου κυράτσα. Η πανδημία και ο ιός ήταν φυσική η τεχνητή θα μας πεις; Και γιατί Για το πρόγραμμα μείωσης του πληθυσμού έχεις ακούσει κάτι; Για τη ΝΤΠ μήπως; Αν όχι τσέκαρε τις αναρτήσεις στο φέις γνωστών νεοδημοκρατών της Κω όταν κυνηγούσαν τους πακιστανούς τι έγραφαν για τον τσίπρα και τη νέα τάξη. Φυσικά και δεν κοιμάται ο τσίπρας είναι στο κόλπο του ναι οχι μαζί με εσάς και τις πρέσπες. «Η ελλαδα λέει έχει το χαμηλότερο ποσοστό εμβολιασμού στην ΕΕ» τι λες μαρή αρκούδα; ΨΕΥΤΡΑ, ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ. Ελλάδα: Πάνω από το μέσο όρο της Ε.Ε. στους εμβολιασμούς με αναμνηστική δόση https://www.news4health.gr/politiki-ygeias/16369/ellada-pano-apo-to-meso-oro-tis-e-e-stous-emvoliasmoys-me-anamnistiki-dosi. Είσαι ότι χειρότερο ψευτόπραμα προπαγανδιστικό και πληρωμένο έχει περάσει από το δημόσιο διάλογο. ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΗ και ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ πάενε να πέσεις αρκούδα Μαρέβα νάιλον τσάντα

  • Παρά τις βρισιές σου σαν γνήσιος φασίστας που είσαι και η Ελλάδα έχει τους λιγότερο εμβολιασμένους στις δυτικές χώρες.Όσο για την μείωση του πληθυσμού δεν έχεις φόβο.Τους έχεις καταλάβει εσυ.Την γλύτωσες από τους ψεκασμούς των αεροπλάνων τώρα από τα εμβόλια,μια χαρά.Η πρόταση σου ποια είναι κοτούλα;Την ξέχασες;

 36. Εδώ και μήνες παρακολουθώ τα σχόλια.Οι Χρυσαυγητες και οι ψεκασμενοι του Βελόπουλου ,ποτέ δεν είπαν κάτι κατά του ΣΥΡΙΖΑ.Όλα κακά τα έκανε ο Αλέξης.Η επιλογή είναι Μητσοτάκης η Τσιπρας.Ξεκάθαρα.Να βρίζετε τον Μητσοτακη σημσινει ότι είστε της αριστεράς προοδευτικής παράταξης.Γιατί δεν το λέτε;Ντρέπεστε ;Ναι εμείς είμαστε περήφανοι δεξιοί φιλελεύθεροι Ευρωπαϊστές .Είμαστε με την παράταξη που ότι καλό έχει πετύχει η χώρα αυτή το ξεκηνισε.Χάρη σε αυτή ανήκουμε στο πυρήνα της ΕΕ και στα κράτη που οι περισσότεροι εκτός ονειρεύονται να έρθουν να ζήσουν.Τα γειτονικά μας κράτη που τα είχαν σπρώξει στο κουμουνισμο ,με βοήθεια που τους δώσαμε και τα βάλαμε στην οικογένεια της Ευρώπης προοδεύουν και αυτά.Όσα μένουν έξω προσπαθούν να επιβιώσουν .Η επιλογή είναι ελεύθερη.Ψηφιατε τον Αλέξη απλά μην βρίζετε.

 37. Τι λες καλέ Παγώνα Μαρέβα Τουρκάλα μου. Πήγαινε να δεις αν ερχόμαστε σαβούρα.
  Ποιοι χρηματοδοτούν τα Ellinika Hoaxes; https://www.documentonews.gr/article/poioi-xrhmatodotoyn-ta-ellinika-hoaxes/ Ο Νίκος Μπογιόπουλος αποκαλύπτει «αλήθειες» που υπηρετούν τα Ellinika Hoaxes – Οι νέοι «προστάτες» του διαδικτύου… οι… δημοσιογραφικές γνώσεις τους, δεδομένου ότι στους συμμετέχοντες της εταιρείας βλέπουμε από… απόστρατο ναρκαλιευτή μέχρι πρώην επισμηνία του Στρατού (διαβάστε ΕΔΩ).Τα Ellinika Hoaxes στην υπηρεσία του Γκαίμπελς! Πατήστε ΕΔΩ
  Τα Ellinika Hoaxes στην υπηρεσία των αφεντικών! Πατήστε ΕΔΩ Τα
  Ellinika Hoaxes στην υπηρεσία ξεπλύματος της χούντας. Πατήστε ΕΔΩ Τα Εllinika Hoaxes στην υπηρεσία των ΜΚΟ του ιμπεριαλισμού. Πατήστε ΕΔΩ https://www.documentonews.gr/article/o-nikos-mpogiopoylos-apokalyptei-alhtheies-poy-yphretoyn-ta-ellinika-hoaxes-oi-neoi-prostates-toy-diadiktyoy ΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ELLINIKAHOAXES?
  https://www.facebook.com/EllinikaHoaxes/videos/1007662272924280/?t=1
  https://www.facebook.com/EllinikaHoaxes/videos/1007662272924280/?t=1
  https://youtu.be/o4Txv0tZmkw

  • Τι δουλειά έχω εγώ μ αυτες τις ////κίες που λες,με τις χοάνες και τα φ3ισμπουκ

   Εγώ σου λέω για την διαχείριση της Πανδημίας που μας έφερε πρώτους σε θανάτους στην Ευρώπη,που διέλυσε την οικονομία και αυτό φάνηκε με τον πόλεμο.
   Ζητιάνοι γίναμε,ενώ με τα επιδόματα των 60 δις επιβαρύνθηκε ο προϋπολογισμός και το χρέος το κύριο όμως είναι ότι δίχασε τον λαό
   Μάθε να διαβάζεις,πάρε κάνα χαπάκι ηρεμιστικό μην δαγκώσεις κανένα αυτί…
   Απευθύνεσαι σε μένα χωρίς να ξέρεις ότι δεν έχω ανοίξει το σάιτ ποτέ,έχει φόρουμ με γιατρούς που έχουν πτυχία,με επιστήμονες,έχει ξένα σάιτ που δεν έχουν την δική σου ξερολακίτιδα.. αλλά σε ρωτώ μέχρι πόσα εμβόλια θα ξανακάνεις;; μέχρι πότε;
   Είσαι ικανοποιημένος απ’ την διαχείριση της Πανδημίας;απ το υγειονομικό μας σύστημα;έχουν χάσει την ζωή τους άνθρωποι επειδή είχαμε ‘αγύριστα’ μυαλά;
   Είναι επιτυχία τα 32.000 μνήματα;
   Άιντε κούτσουρο, βλάκα αλλού να τα πεις,βλάκα

   • Αν δεν εχεις δουλεια με ενημερωση κι ερευνα αιντε σπιτι σου λοιπον.

    Μιλαμε για ερευνα με αποδειξεις κι οχι social media. Ειναι φανερο οτι εσυ και καποοιι αλλοι που εργαλειοποιειτε 32.000 μνηματα λες και σας νοιαζουν, ξερετε πολυ καλα ΤΙ φταιει. Λοιπον επειδη εισαι αλλου, φανατικα αλλου δε θα ασχοληθω με σενα. Τσαμπα τα λογια μου. Αιντε ξαπλωσε και διαβασε Μπαξεβανη, μακελειο, facebook και φυσικα Γακη. Το οτι οι γιατροι παγκοσμιως, πλην ελαχιστων εξαιρεσεων ειναι ηδη στην 6η δοση δεν παιζει ρολο, σωστα? Κατι ξερουν αυτοι που ΔΕΝ ξερεις εσυ εκτος αν θελουν να αυτοκτονησουν. Τι να σας πω ξερολες, που σας ενοιαξαν οι νεκροι συμπολιτες μας απο την πανδημια που τους πιανετε στο στομα σας σα να μην τρεχει τιποτε. Ντρεπομαι για λογαριασμο σας. Ουτε σεβασμος στο νεκρο. Τσιπα..

    • Βρε ηλίθιε άντε τραβά πάτε καμία καρτέλα ηλίθιε,βλάκα, ρεζίλι του δημοσίου διαλόγου…εγώ μιλώ για δικές μου και συγγενικές εμπειρίες βλάκα

    • Αλλά και ο Τάκης και όλη του η οικογένεια είναι.. Έχουμε ενστάσεις για τις παρενέργειες σε κάποια τμήματα του πληθυσμού.
     Ποια είναι τα πτυχία σου,που έχεις δουλέψει βλάκα..και μάθε ότι και στο νησί μας, γιατροί αρχίζουν και ενημερώνουν ασθενείς ότι δεν είναι τόσο ακίνδυνο… βλάκα,σου χαλάει την συνταγή ο Γάκης;ο Φαρσαλινός; έχεις συγκρίνει τις γνώσεις τους;έχεις δει και με τι βαθμό τα πήραν;εγώ μιλώ για δικές μου εμπειρίες,το ξανά είπα δεν είμαι του καναπέ,τρέχω κάθε μέρα 6-24 χιλιόμετρα επί 38 χρόνια και είχα θρομβωτικό επεισόδιο..βλάκα..σε προκαλώ,πάμε στην Ζιά εγώ τρέχοντας και συ με αυτοκίνητο οπότε θες, βλάκα ,να μας πάρει και το κανάλι..βλάκα που θα πεις για καναπέ, χωρίς να ξέρεις ότι καταναλώνω τρία αθλητικά ζευγάρια το χρόνο απ την δρομική χρήση,ενώ κάνω ανελλιπώς εξετάσεις πολλά χρόνια σε κέντρα στην Αθήνα πριν το διεθνή μαραθώνιο…άντε βλάκα,ξερολα, ηλίθιε.

   • Ο ιός είναι τεχνητός ή φυσικός; Την υγεία τη διαλύσατε για τους ιδιώτες ναι ή όχι;

    Το 47,6% των θανάτων είναι με COVID-19 και όχι από COVID-19/ Μελέτη στο Λαϊκό αποδεικνύει ότι ο θάνατος πολλών –θετικών στον κορωνοϊό– ασθενών στην κλινική COVID του νοσοκομείου οφειλόταν σε άλλο νόσημα και όχι στον SARS-CoV-2 H μελέτη αυτή, που διενήργησε ομάδα ερευνητών υπό τον καθηγητή Παθολογικής Φυσιολογίας-Λοιμωξιολογίας του ΕΚΠΑ, Νίκο Σύψα, καταδεικνύει αυτό που οι περισσότεροι κλινικοί γιατροί και οι υγειονομικές αρχές της χώρας αναφέρουν: ότι, δηλαδή, σε ένα μεγάλο ποσοστό των θανάτων που καταγράφονται ως COVID, η συγκεκριμένη νόσος δεν ευθύνεται για την κατάληξη του ασθενούς. H μελέτη σοκ Τσιόδρα – Λύτρα μιλάει ξεκάθαρα για το θέατρο του παραλόγου για τις ελληνικές ΜΕΘ και τη θνητότητα διασωληνωμένων που δείχνει ξεκάθαρα ΄’οτι είστε ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ

    • Κομμώσεις ///// κάνε;

    • Αυτό που λες είναι σωστό. Ελάχιστοι ξέρουν για το Wikipedia. Άλλο ένα credit δικό σου.

  • Ότι αυτοί που στήνουν πόλεμο στην αλήθεια είναι αυτοί που κρύβονται. Ψάχνοντας λοιπόν κι αφιερώνοντας χρόνο μόνος σου χωρίς παραινέσεις άλλων θα ανακαλύψεις μόνος σου χωρίς να σε καθοδηγούν, στοιχεία κι έρευνες ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ . Αν δεν έχεις χρόνο να το ψάχνεις τουλάχιστον μη μασάς την καραμέλα ποιος χρηματοδοτεί τα hoaxes. Κούρασες και κουράσατε. Άνθρωποι νέοι μορφωμένοι με βιογραφικό ανοιχτό που βάζουν την υπογραφή τους ΥΠΕΥΘΥΝΑ σε ο,τι λένε. Άστο. Αν δεν ψάχνεις άστο. Εγώ προσωπικά επειδή δεν πίστευα κανέναν έψαχνα μόνος κι από πρωτογενείς πηγές δημοσιογραφίας τα πάντα. Ότι άκουγα. Εννοείται από το εξωτερικό κι από όπου προερχόταν η είδηση. Τα πάντα. Ρε hoaxes. Ξεβρακώματα σε όλους. Για τους υπόλοιπους φάτε το αυγό σας κι ακολουθείστε τους ψεύτο σωτήρες στο YouTube. Αυτό τους έμεινε για πελατακια!

   • Εσύ είσαι βλάξ ή λαλάξ? Είναι πολλά τα λεφτά ΒΟΔΙ

  • Σε σύγχυση,σε περιδίνηση,σε βρασμό…
   Διανυκτερεύον ψυχιατρείο.

 38. Ηλίθιο ορφανό του Στάλιν, γνωρίζει ο Μπολσεβοπουλος τίποτα για την σφαγή των Πολωνών στο Κατυν από τούς Σταλινικούς; Αφού κάνεις copy paste στο documento του άλλου σταλινοθαυμαστη Μπαξεβάνη, ποσό μυαλό να έχεις; Πόσο βλάκας είσαι όταν σε προκαλεί η miranta και ψάχνεις στο ίντερνετ την απάντηση; Μόνο βρισιές για Μητσοτάκη και miranta είναι δικά σου λογια αρρωστε ,ανωμαλε……Π@οκρ@@στη…… Ουστ κ@πρ@σκ@λ@……

  • Μεροδημοκράτη μου Π@οκρ@@στη…… Ουστ κ@πρ@σκ@λ@……όταν βρίζεις συνέχεια τελειώνω. Εσύ φαίνεσαι ποιο βαρβάτος κι από τον τούρκαλο γυμναστή καλιέεεεεε

  • Ούτε γνωρίζεις πρόσφατη ιστορία του τόπου μαζί με την/////κω..αυτά που ποστάρω έχουν γίνει,σε καίει,σε τσούζει, επειδή είναι καταγεγραμμένα,είναι γεγονότα που αγνοεί η άδεια σου κεφάλα. Μπαλτάκος που έχουν δημοσιευθεί οι συνομιλίες του απ’ την Χρυσή Αυγή,υπάρχουν στον παγκόσμιο ιστό,είναι προσβάσιμα απ’ όσους ανοίξουν τα θέματα,πολλά έχω καταχωρημένα στο προσωπικό μου αρχείο, υπάρχουν σε βιβλία που αναφέρονται στην Χρυσή Αυγή.
   Είστε και οι δύο βλάκες,αυν»»» ,κούτσουρα,κάνετε διαγωνισμό ηλιθιότητας μεταξύ σας…με έπαθλο κάτι σεντ ανά μήνυμα.
   Ηλίθιε, /////,δεν γίνεται όταν είσαι εκτός πραγματικότητας και έχεις μυαλό καράβολα να συμμετέχεις σε δημόσιο διάλογο,δεν ξέρεις,δεν παρακολουθείς,δεν ξέρεις που σου παν τα τέσσερα,μόνο τα πέντε δάκτυλα του δεξιού σου χεριού ξέρεις πού πάνε συνέχεια..είστε άσχετοι..
   Με το φεισμπουκ και τις ειδήσεις των 8 δεν πάτε πουθενά,ούτε με το , liberal..
   Ουστ μαντρόσκυλο, κομματόσκυλο,προδότη της πατρίδας.

 39. και εκει καπου στις 17:53:47...παθαινει παρακρουση ο εγκεφαλικα αποβλακωμενος

  ..νεοδημοκρατης…..ακολουθει σε παρακρουση..παροξυσμο..100 σχολιων ο μιραντος..-αυτος το εχει καψει προ πολου

 40. ΕΧΩ ΜΙΑ απορια..τι σχεση εχει η δημοκρατια..σε ενα κομμουνιστικο κομμα οπως του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

  σε λιγο θα κανει οικουμενικη κυβερνηση με τον Γκουτσουπα..

  • Ψήφισε εσυ τον Τσίπρα μήπως και βγάλει έξω την ΧΑ.Με τον Μητσοτακη δεν έχεις ελπιδα.Θα κάτσουν μέσα μέχρι την τελευταία μέρα της ποινής τους.

   • Όπως οι Βρετανοί έχουν την κληρονομούμενη Βασιλεία,έτσι και μεις έχουμε το Μητσοτακαίϊκο,από τώρα ξέρω τι θα κάνουν τα παιδιά του Κούλη.
    Χάρβαρντ και ξερή.. πατρίς..(είσαι ότι πιο ηλιθιο έχει περάσει απ’ τον Δημόσιο τοπικό διάλογο).

 41. Ο Μητσοτάκης σου, που έδινε χαρτάκια στον Πορτοσάλτε (και μετά έλεγε «χαίρομαι που με ρωτάτε γι’ αυτό»), δέχεται, λέει, να κάνει #debate με τον Τσίπρα.
  Θα γελάσουν και οι εξωγήινοι.
  Στην κυριολεξία.
  https://twitter.com/i/status/1571921202473758720

  • Πω πω θα τον ταπώσει;Να ψηφίσουμε Τσίπρα τότε που είναι καλός κυβερνήτης και έχει καλή ομάδα .

  • Τι το θες το copy paste;Χαζός είσαι;Το είπες με δικά σου λόγια.Σήμερα έγινε αυτό;Προχθές που είχες πάει ήταν αλλιώς;Κοιτά κάτι τύπους που κάνουν και πολιτική να πισουν ποιον;Είσαι έξυπνος και ο κόσμος χαζός;Ζει αλλού;

 42. Ένας, ένας… Δεν μπορεί να το διαχειριστεί.. Ούτε να απαντήσει σε όλους αμέσως … Δουλεύει κιόλας…

 43. Οποίος πει μια πρόταση από κάποιο κόμμα κερδίζει …..Το ακριβώς προτείνει η αντιπολητευση και θέλει να γίνει κυβέρνηση;Τι υποσχέθηκε ο Μητσοτάκης και τον έκανε πρωθυπουργό ο Ελληνικός λαός και δεν το έκανε;Αν και είχε τη δικαιολογία ,της πανδημίας,πολέμου κλπ.Τόσο απλά είναι τα πράγματα.

 44. 3,7 δισ. ευρώ έσοδα από τον Τουρισμό τον Ιούλιο, περισσότερα και από το 2019!!!!!!!!!!
  Όπως δήλωσε ο Βασίλης Κικίλιας, «τα έσοδα από τον Τουρισμό τον φετινό Ιούλιο άγγιξαν τα 3,7 δισ. ευρώ, ξεπερνώντας τα έσοδα του Ιουλίου του 2019». Αυξημένα έσοδα που στηρίζουν τους Έλληνες πολίτες, πρόσθεσε ο υπουργός Τουρισμού, από το Παρίσι, στο περιθώριο της διεθνούς τουριστικής έκθεσης «IFTM-Top Résa 2022».
  Ο κ. Κικίλιας συνοδευόμενος από τον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ, Δημήτρη Φραγκάκη, επισκέφθηκε το ελληνικό περίπτερο της έκθεσης, ενώ στη συνέχεια αναμένεται να συναντηθεί με tour operators και επικεφαλής αεροπορικών εταιρειών, στο πλαίσιο της στρατηγικής για περαιτέρω επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες!!!!!!!
  Αξιοι μπραβο σας. Πάμε γερά, το είχαμε ανάγκη! Εξαιρετική δουλεια στο Υπουργείο Τουρισμου. Αδιαμφισβήτητα.

 45. Κύριε Κιάρη αλήθειες λέτε αλλά στο νησί μας κάποιοι κονομάνε τόσα πολλά που δεν τους νοιάζουν ποτέ δεν νοιάστηκαν άλλωστε το 90% των μεγαλοξενοδόχων είναι εκτός Κω και ουδέποτε ενδιαφέρθηκαν για το νησί είδατε ποτέ κάποια δωρεά.
  Είδατε ποτέ να δίνουν ικανοποιητικούς μισθούς φέτος οι Ρομά και οι Πακιστανοί έκαναν services στα ξενοδοχεία τους αδιαφορώντας για το επίπεδο εξυπηρέτησης τους.
  Παρόλα αυτά οι έμποροι οι προμηθευτές και όλος ο μηχανισμός ανεβάζουν συνεχώς τις τιμές κάποια στιγμή αρκετοί θα καταρρεύσουν ως καταναλωτές μακάρι να μας βοηθήσει ο Θεός μας.

  • Άντε κάνε καμία δουλειά και άσε το Θεό ήσυχο.Δεν θα βρέξει λεφτά.Στο ξενοδοχείο μας φέτος όλοι είναι ευχαριστημένοι αν και κουρασμένοι.Οι πελάτες μας δίνουν εξαιρετική βαθμολογία.Αλαξε εργοδότη αν δεν είσαι ευχαριστημένος.Ναι κάποιοι Έμποροι έχουν ξεφύγει όπως και μικρά ξενοδοχεία από ντόπιους.Η αγορά υα τους σβήσει και μετά θα τους φταίει ο Μητσοτάκης η ο Τσιπρας.

 46. σκούπισε τα δάκρυα σου και πήγαινε στο σούπερ μάρκετ. Μέτα άνοιξε και τον λογαριασμό του ρεύματος. Μετά πήγαινε να πάρεις και τα σχολικά αν έχεις παιδιά. Κι οσονούπω θα έρθει και το πετρέλαιο… Ε, τότε είναι που θα κλάψεις πραγματικά. Κανονικά. Και πολύ. Γιατί θα μετράς και θα ξαναμετράς τα λεφτά που θα πρέπει να δώσεις και δεν θα σου βγαίνει ο λογαριασμός! Γιατί όλα έχουν πάει στο Θεό. Κι αυτό που γίνεται πια από το Σούπερ Μάρκετ μέχρι τα βενζινάδικα δεν είναι ακρίβεια αλλά ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ. Είναι ο ορισμός της αισχροκέρδειας.Είναι ντροπή. Και εξαναγκάζει τον κόσμο να ζήσει με τον φόβο. Τον φόβο ότι δεν θα επιβιώσει. Τον φόβο ότι θα στερήσει από τα παιδιά του τα βασικά. Τα βασικότερα των βασικών… Το χειρότερο είναι πως κανείς δεν κάνει τίποτα για να αλλάξει την κατάσταση. Από τους πιο μεγάλους και ισχυρούς μέχρι τους πιο μικρούς. Κανείς. Ούτε καν εσύ ο ίδιος!Δεν αντιδράς… Τρως το παραμύθι και κλαις για τη βασίλισσα… Τη γαλαζοαίματη που για να θρέψει το παλάτι «ήπιε» αίμα κατακόκκινο… Σαν το δικό σου και το δικό μου. Σαν το δικό της. Αλλά είπαμε… Το’χεις ανάγκη το παραμύθι. Μην λέμε τα ίδια.

   • Για τα 7 δις που κόστισε η τελετή στους Βρετανούς φορολογούμενους θα πεις κάτι;
    Ντουβάρι..

  • και πλουσιοτερες χωρες της Ελλαδας. Τι μας λες τωρα? Ενημρωνεσαι καθολου τι γινεται εξω απο την πορτα σου?
   Αντε ψηφισε Τσιπρα να σου τα κανει οπως γουσταρεις και να φερει τουμπα την παγκοσμια οικονομικη κι ενεργειακη κριση. Μια κωλοτουμπα θα την κανει. Και μαντεψε θα εισαι τυχερος αν εισαι εδω παλι και εχεις την πολυτελεια να βριζεις.Ισως χρειαστει να πιασεις οπλο και να κρυβεσαι. Ο Πουτιν κι ο Ερντογαν τα καλα φιλαρακια που φωτογραφιζονται μαζι, εχουν βουτυρο στο ψωμι τους τον Αλέξη. Δωστε τον να δειτε τι θα ξεκινησει την επομενη μερα. Ψψψψ και που σαι , τερμα οι συμμαχιες με Ευρωπη. Οσο καλες σχεσεις εχουν με Κυριακο, τον Τσιπρα τον θεωρουν απλα υποδεεστερο και μαλιστα ουτε καν πολιτικο. Πορευτειτε.

   • Άλλο όμως να είσαι στις πρώτες θέσεις της ακριβότερης βενζίνης,προϊόντων μαζί με τις τελευταίες θέσεις σε εισοδήματα..
    Η βλακεία είναι ανίκητη,ξέρουμε όλοι ότι έχεις επιμονή να το αποδεικνύεις καθημερινά,αλλά να….ανέβασε μας και κανένα στοιχείο…
    Εγώ σου ανεβάζω καθημερινά σε σένα και τα δύο Γκαβά,εσύ με θεωρίες,φαντασιώσεις,γενικολογίες, αοριστίες δεν πείθεις ..ρόμπα γίνεσαι και τίποτα άλλο, φαίνεσαι και ////κας, επειδή το παίζεις ξερόλας.

    https://www.drive.gr/news/ellada/stin-8i-thesi-pagkosmios-i-ellada-stin-akribeia-ton-kaysimon

   • Ζω έξω τρεις μήνες,έχω παιδί που σπουδάζει έξω και δουλεύει για το ενοίκιο και παίρνει 128 Sek την ώρα, δηλαδή το οκτάωρο 100 ευρώ, βέβαια τρεις φορές την βδομάδα.
    Τι εξυπνάδες και τις ….κίες αλλού, ειδικά αν εσύ ο ίδιος δεν ξέρεις τι σου γίνεται.
    Γεμίσαμε ξερόλες…που όταν τους πεις την αλήθεια, κρύβονται.
    700.000 νέοι έφυγαν, επειδή η σαπίλα του συστήματος είναι τέτοια που η χώρα πάει προς τα πίσω..
    Για αυτό πριν πεις ….κίες για κομματικούς λόγους,να ενημερώνεσαι πριν κάνεις τον ξύπνιο.
    Δεν είναι τέλεια έξω,όμως η διαφθορά και σαπίλα που υπάρχει εδώ είναι τεράστια.
    Για αυτό και φέρονται οι τουρίστες εδώ σαν αποικία τους.

   • Ενημερωμένε μου εσύ..... ξέρεις πόσο πήγε η φέτα;το κρουασάν;να σου στείλω τιμοκατάλογο από Ευρωπαϊκά ράφια;

    *Μέγεθος του κράτους: 153η θέση
    *Κράτος δικαίου και ιδιοκτησιακά δικαιώματα: 54η θέση
    *Πρόσβαση σε ισχυρό νόμισμα: 75η θέση
    *Ελευθερία στο διεθνές εμπόριο: 18η θέση
    *Ρυθμιστικό περιβάλλον στην τραπεζική πίστη, τα εργασιακά και την επιχειρηματικότητα: 143η θέση.

 47. νεοδημοκρατη..ηρεμησε...δες λιγο Παγωνη και τσιορδα να δεις ποσα πηγαν τα κρουσματα

  πηγαινε να κανεις της 15 η δοση…και δυστυχως δεν διαβαζω documento…διαβαζω την εφημεριδα του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ τον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ.,…..χαχαχα….Ο ΠΛΕΟΝ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗΣ…ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΟΡΦΑΝΟ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ….ΑΠΛΑ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ,,..ΠΙΣΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ..ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΕΤΡΑΣ ΤΟΥ,,..Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ..ΕΕΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ…ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΣΚΥΛΟΟΙΟ ΤΟΥ

  • Λασπη και τίποτα άλλο.Μίσος και κακία.Αυτό είστε .Δεν σέβεσαι τίποτα ούτε χώρα ούτε πρόσωπα ούτε θεσμούς.Ξέρεις ηλίθιε ο Μητσοτάκης και ο κάθε πρωθυπουργός εκλέγεται.Δεν διορίζεται όπως στα καθεστώτα που είσαι θαυμαστής.

   • Έχει καλύτερους και κυρίως πιο δημοκράτες στο κόμμα …το ότι δεν σέβομαι μια διεφθαρμένη χώρα που ζω δεν σημαίνει ότι δεν την αγαπώ,όταν αυτή η χώρα τρώει τα παιδιά της και είναι τόσο άνιση,οφείλω να φωνάξω..έτσι είναι τα δημοκρατικά καθεστώτα που εσύ θες να μετατρέψεις σε Τσαουσέσκου..δεν θες να μιλά κανείς για τον ηγέτη σου..όλοι να λένε καλά λόγια απ το πρωί μέχρι που θα κοιμηθούν,όπως οι Βορειοκορεάτες..
    Όσο μιλάς ,τόσο θα ξεφτιλίζεσαι.Ξεφτιλα γυναίκα.

 48. ΝΔ για ΣΥΡΙΖΑ: Δεν βρήκατε να πείτε μια κουβέντα για την επίθεση κατά της Ελλάδας από τον Ερντογάν

  Που να βρουνε χρυσε μου, τρωνε τα λυσσακα τους απο την κακια. Καθε μερα και πιο βαθος. Δεν εχουν τι αλλο να πουνε πια. Μα τοσο ταπα να φανε, τοσο ταπα.Ειναι αυτοι κομμα αξιοπιστο? Που θυμωνουν σαν ενα 3χρονο και κανουν μουτρα οπως τα παιδια στη μαμα τους?
  Ελα τωρα, ποιος ανθρωπος με την απαιτουμενη λογικη θα τους ακολουθησει.

 49. Κάποιος φίλος ………….. Ξέχασε να σου πει την διαφορά επισκεψιμότητας με τα υπόλοιπα… Πρώτα απ’ όλα προσβάλλεις τον εαυτό σου που είσαι εδώ συνέχεια. Βέβαια το κάνεις επ αμοιβή. Δεν σε συμφέρει όμως να προσβάλεις και να μην σέβεσαι την επομένη θα φας κόκκινη

 50. Τώρα με τους αυτόματους μετρητές,, σε κάθε σπίτι.. Για το ρεύμα δήθεν .

  Ο έλεγχος της προσωπικής ζωής γίνεται πιο εύκολος,, οπψς και με τα επιδόματα,, στο μέλλον και ο μισθός.. Μόνο με κάρτα του κράτους… Καταργείται το προσωπικό απόρρητο, αφού θα σε υποχρεωνουν πόσα θα ξοδεύεις και που.. Όλα καταγράφονται στην κάρτα… Πάει το μετρητο..

 51. Το ίντερνετ δεν έχει ανακαλυφθεί για να μπαίνεις μόνο στο Facebook(νεοδημοκρατης για να βρει γκόμενά,) η να στέλνεις τις πόζες σου στο Instagram.. ( για το miranto).. Αλλά έχει εφευρεθεί για να ενημερώνεσαι για κάθε τι παγκόσμια που δεν λέγεται .δυστυχώς από τα πουλημένα Μεσα Μαζικής Εξαπατησης.. Αλλιώς παραμείνετε στον δέκτη τιυ Ευαγγελάτου. Και της παγωνης Ζώα.. Μουροχαυλοι εγκεφαλικά νεκροί νεοδημοκρατες…

  • Δε μας ειπες, απο που ενημερωνεσαι? Η απλα μπαινεις για να βρισεις τον κοσμο? Τις αληθειες σου απο που τις μαθαινεις και τις διασταυρωνεις? Για πες. Ηρεμα ρωταω. Συζητηση κανουμε.

 52. Βρίζεις χρυσαυγιτες,, βρίζεις οποιονδήποτε δεν ψηφίζει ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ… Εμείς απλά παραθέτουμε γεγονότα, μπίζνες, βρωμιές, απατεωνιές, του ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ και της κλίκας τιυ… Αποδεδειγμένα είσαι εγκεφαλικά νεκρός.. Ο ΜΗΤΣΟΤΆΚΗΣ δεν σεβάστηκε την ΕΛΛΑΔΑ που έκαψε, για τις μίζες των ανεμογεννητριών.. Εξαλου είπε τι κακο έχουν οι ανεμογεννήτριες,, δεν σεβάστηκε τα εκκατομυρια που σκότωσε έμμεσα με το μπόλι για να πάρει μερικά χρήματα,, τους γιατρόυς σε αναστολή 2 χρονια χωρίς μισθό, τα 100 άρια πρόστιμο στους
  60αρηδες.. Πουλημένοι οικογένεια χαζαριεβραιων

 53. Με γυναικείο όνομα είσαι… Και μετά πεσμου αν ειμαι θαυμαστής καθεστωτων, έτσι βρίζεις κσι την κ Ξσνθιπη και όλους ανώνυμα μωρη.. Αν δεν ξέρεις ποιος είμαι..σταματά να βρίζεις γκει, ψευτομαγκα, βαρεμενε νεοδημοκρατη τιυ πληκτρολογιου… Αντε τράβα σε κανένα γκει pride.. Με την πολύχρωμη σημαία των γκει..αφου δεν σαρεσει η ελληνική,,…

  • Έχεις μεγάλο πρόβλημα να το κοιτάξεις.Διάβασες τι γράφεις;Μετά βρίζω εγώ;Δικαιομα έχουν να βρίζουν μόνο οι φασιστες;Θα με δείρεις επειδή είμαι ΝΔ η που δεν συμφωνώ με διάφορες γνώμες άλλων;Δεν έχω πρόβλημα να πιστεύεις ότι θέλεις .Εξαλου και εγώ πιστεύω ότι είσαι γυναίκα .Δεν φαντάζομαι άνδρα να μιλάει έτσι ανώνυμα σε γυναίκα.

 54. ολα αυτα με στόχο τη μείωση του λειτουργικού τους κόστους???ΒΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ Η ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΛΕΓΧΟ

  Θα καθιερωθούν προπληρωμένες κάρτες ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΑ..
  Με κάρτες θα πληρώνονται τα παντα στο μελλον..!!
  ΜΕ όρια ανάληψης μετρητών ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩς ΘΑ ΤΟ ΞΟΔΕΥΕΙΣ!!!!
  Θα υπάρχουν κίνητρα για χρήση των καρτών σε συγκεκριμένα αγαθά και υπηρεσίες

 55. Για ποιον λόγο δεν λέτε για τις επώνυμες
  Καταγγελίες / μηνύσεις
  Που έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες για τα συγκεκριμένα άτομα ξανά και ξανά εδώ στην κω ;
  Γιατί προστατεύονται αυτοί ; Για να ανοίξει ο εισαγγελέας το κινητό τους να δει τι γίνετε !
  Φοβούνται κοπέλες να βγουν έξω γιατί δεν ξέρουν από που θα τους ερθει ! Προστατεύστε τις κόρες σας ,προστατεύστε τα παιδιά σας
  Για ρωτήστε εκεί στο τμήμα να σας πουν !
  Σπάσιμο στα πόδια σε κάθε βιαστή και σε κάθε έναν που προσπαθεί με δύναμη και βία να σπάσει κυριολεκτικά την ψυχή μιας κοπέλας . Σε όλες που έχουν υποστεί κάτι παρόμοιο μπορείτε να πάτε στο τμήμα να μιλήσετε ανώνυμα μέσω δικηγόρου …. Η αστυνομία ξέρει να κάνει την δουλειά της!
  Βγείτε και μιλήστε για να σώσετε την επόμενη κοπέλα που μπορεί να έχει χειρότερη τύχη

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ