Να δούμε ποιοι θα πληρώσουν τον τελικό λογαριασμό… (Μέχρι στιγμής πάει από χέρι σε χέρι…)

70
1785

Να δούμε ποιοι θα πληρώσουν τον τελικό λογαριασμό… (Μέχρι στιγμής πάει από χέρι σε χέρι…)

Το βασικό πρόβλημα της κυβέρνησης και συνακόλουθα του δήμου και της περιφέρειας -όπως προκύπτει καθημερινά- δεν είναι η αντιπολίτευση. Είναι ο (κακός) εαυτός τους και η κοινωνία.

Δυστυχώς ή ευτυχώς αυτό θα το καταλάβουν μετά τις κάλπες.

Ένας φίλος (παλιός Κώος) προσπαθεί -μάταια- να διακρίνει έστω και την παραμικρή αλλαγή στην καθιερωμένη εβδομαδιαία μας βόλτα με το αυτοκίνητο (λιμάνι, αρχαία, εικόνα πόλης, επαρχιακός με τα καλώδια του ηλεκτροφωτισμού να προεξέχουν σαν… «μαρκούτσα» στην άκρη του δρόμου ένα χρόνο τώρα, και να απορεί πως δεν τα κλέψανε ακόμα οι «κυνηγοί» χαλκού).

Όσο περνάει ο καιρός η απογοήτευση και τα προβλήματα συσσωρεύονται και μεγαλώνουν.

«Πανηγυρίσαμε» (τοπικά) για το «επιτυχημένο» συλλαλητήριο που σήκωσε (και καλά) τους Κώους από τον καναπέ… (τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές περιμένουμε και τη «σειρά συναντήσεων» με Υπουργούς Υγείας, εκπροσώπους κομμάτων, κεντρικά ΜΜΕ κλπ για το νέο γύρο υποσχέσεων και πάει λέγοντας… Τελικά σήμερα ανακοίνωσαν ότι το αποτέλεσμά τους ήταν η «διαβεβαίωση» για άμεση μετακίνηση μόλις δύο γιατρών στο Νοσοκομείο Κω… Τη στιγμή που στο νοσοκομείο Ρόδου -το οποίο παραμένει χωρίς διοίκηση μαζί με τα Νοσοκομεία Καρπάθου και Καλύμνου- ξεσηκώθηκαν οι γιατροί επειδή με επίσημο έγγραφο της 2ης ΥΠΕ στέλνουν τους ασθενείς στην ιδιωτική μονάδα υγείας… Δηλαδή να τρελαίνεσαι)

Εκ του αποτελέσματος κρίνοντας δεν φαίνεται να έπεσε έξω στην ανάλυση-πρόβλεψη ο εμπειρότατος (αλλά και απρόβλεπτος) Κώστας Καΐσερλης στη σελίδα του «Κως Προοπτική» με το πρόσφατο άρθρο του που προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση (χαριτολογώντας στέλεχος της Δύναμης Αλλαγής μας σχολίαζε χαρακτηριστικά «πρώτη φορά βλέπω τέτοια σύγκλιση Καΐσερλη-Κυρίτση… λες να «ψήνεται» κάτι;»):

«Η Κως “σηκώθηκε από τον καναπέ” και πάει στην Αθήνα για γιατρούς Είμαστε μια κοινωνία που ξέρει τι θέλει, που νοιώθει την κοροϊδία, που αισθάνεται την πολιτική αναλγησία. Αυτή η κοινωνία, που πήγε στην συγκέντρωση, ή που αδυνατούσε για πολλούς λόγους, είναι η κοινωνία που είδε να διώχνουν τον γιατρό τους τον Μαυροειδή από το νοσοκομείο και δεν μίλησε, δεν βγήκε στους δρόμους. Αυτή η κοινωνία που πήγε στην συγκέντρωση για να διαδηλώσει μαζί με τους υπεύθυνους διορισμένους διοικητές και τους πολιτικάντηδες για το ρημάδι το νοσοκομείο αντί να τους διώξει.

Ο μόνος που δεν κάλεσε τον λαό της Κω στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το ρημάδι νοσοκομείο είναι ο Πρωθυπουργός Μητσοτάκης και η κυβέρνηση του. Μέχρι και η τοπική της ΝΔ έβγαλε ανακοίνωση. Άσε τους υπεύθυνους διορισμένους του νοσοκομείου. Αυτοί μας είπαν να κλείσουμε και τα λιμάνια μας. Και για παραίτηση σιγά τα ωά…

Αύριο, ίσως μεθαύριο θα ακούσουμε για καμιά δεκαριά παθολόγους που θα έρθουν, θα ακούσουμε για νέα νοσοκομεία, θα ακούσουμε για λαγούς με πετραχήλια. Την δουλειά που ξέρουν την έχουν στήσει περίτεχνα…»

Και δεν βλέπουμε να έχει άδικο ως προς το (προδιαγεγραμμένο) τελικό αποτέλεσμα.

Η κυβέρνηση «πιάνεται πλέον από τα μαλλιά της»…
μέχρι τις εκλογές (λέει ότι θα γίνουν τον Απρίλη του 2023, λίγο πριν τις δημοτικές-περιφερειακές) αλλά αν οι εξελίξεις το απαιτήσουν μπροστά σε ένα εξαιρετικά δύσκολο χειμώνα, μάλλον θα γίνουν το φθινόπωρο.

Το μόνο που κάνει είναι να παίζει το χαρτί των αμφιλεγόμενων «επιδοτήσεων», αυτή τη φορά για τους λογαριασμούς ηλ. ρεύματος (έχει και τον Τσίπρα-ΣΥΡΙΖΑ να λανσάρει το σύνθημα της εκλογικής του καμπάνιας «τους στέλνουμε πίσω το λογαριασμό», όπως καλούσε τον κόσμο στα αλησμόνητα χρόνια του «δεν πληρώνω» να μην πληρώνει τον ΕΝΦΙΑ, τον οποίο τελικά δεν κατάργησε ποτέ στην «χρυσή» πενταετία του, που «στραγγάλισε» τη μεσαία τάξη).

Και οι επιδοτήσεις αυτές της τάξεως των 3,5 δισ. ευρώ δεν είναι από το περίσσευμα ή την ανάπτυξη, αλλά από τους φόρους και τα δανεικά και υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να ξαναβρούμε μπροστά μας τα προβλήματα τους επόμενους μήνες και πάντως πριν από τις εκλογές.

Κι όλα αυτά με τον πληθωρισμό να καλπάζει… 10,2 (Άριστα! κατά το σχόλιο του αναβαπτισμένου με τον πράσινο ήλιο του ΠΑΣΟΚ, τους 179χιλ. ψηφίσαντες και το «νέο αίμα», Νίκου Ανδρουλάκη) τον Απρίλη.

Όταν ακριβαίνει, τριπλασιάζεται και τετραπλασιάζεται το φυσικό αέριο και το ρεύμα, είναι δεδομένο ότι οι τιμές σχεδόν όλων των προϊόντων θα ακολουθήσουν προκαλώντας αυτό που βιώνει σήμερα όλος ο δυτικός κόσμος μια πληθωριστική έκρηξη που έχει να συμβεί πάνω από 40χρόνια.

Την ώρα που στα εθνικά θέματα (είναι χαρακτηριστική η κόντρα Σαμαρά-Δένδια στο πρόσφατο συνέδριο της ΝΔ) η αναβαθμισμένη στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο Τουρκία αυξάνει επικίνδυνα και για πρώτη φορά μέσα στο καλοκαίρι την ένταση στο Αιγαίο με συνεχείς παραβάσεις και παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου.

Ο πληθωρισμός και η ακρίβεια κονταίνει δημοσκοπικά την κυβέρνηση. Μια από τα ίδια και στην αυτοδιοίκηση με το τέλμα και την τραγική συσσώρευση των προβλημάτων.

Μάλιστα, πολλές δημοσκοπήσεις γίνονται αυτή την περίοδο για δήμους και περιφέρειες και η γενική εικόνα που προκύπτει είναι ότι, όπως έλεγε στην aftodioikisi.gr γνωστός ερευνητής είναι ότι, “πάμε για μια επανάληψη του 2014″.

Τι συνέβη το 2014; Πάνω από το 60% των δημάρχων και περιφερειαρχών δεν επανεκλέγησαν, καθώς πλήρωσαν μεταξύ άλλων την οικονομική κρίση και τις συγχωνεύσεις των ΟΤΑ με τον “Καλλικράτη”.

Τι θα πληρώσουν τώρα: Τη νέα οικονομική κρίση λόγω κορονοϊού και Ουκρανικού και την ακυβερνησία της απλής αναλογικής (βλέπε κατάσταση χωριών με Προέδρους και Δημοτική αρχή να είναι «όχι από δύο, αλλά από τρία χωριά…»)

70 ΣΧΟΛΙΑ

 1. η τότε κυβέρνηση είχε ζητήσει γνωμοδότηση επί της συνταγματικότητας του σχετικού νόμου. Το ΣτΕ είχε αποφανθεί θετικά, διότι έκρινε πως, αν και η φορολόγηση του πολίτη χωρίς να λαμβάνεται υπ’ όψιν η φοροδοτική του ικανότητα είναι αντισυνταγματική, σε έκτακτες περιστάσεις με προσωρινό χαρακτήρα (όπως σ’ ένα πόλεμο π.χ.) είναι αποδεκτά τέτοια μέτρα, που κι αυτά όμως πρέπει να έχουν προσωρινό χαρακτήρα!!!
  Από τότε έχουν περάσει σχεδόν δέκα χρόνια, χρονικό διάστημα μεγαλύτερο από την διάρκεια της Ελληνικής Επανάστασης, των Βαλκανικών Πολέμων-του Α’Π.Π.-της Μικρασιατικής Εκστρατείας μαζί, καθώς και του Β’ Π.Π. και του συνακόλουθου Ανταρτοπολέμου (επίσης μαζί).
  Άντε και του χρόνου ο ΕΝΦΙΑ τα Χριστούγεννα …

 2. Αχρηστοι ολοι. Τοσος κοσμος ξεσηκωθηκε και το αποτελεσμα ειναι οτι ΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ συτειλουν δυο γιατρους

 3. Οι Ελληνες πολιτικοι εχουν μονιμως ως επαγγελμα την » Σωτηρια της Πατριδος » Δι ο κι αποφευγουν επιμελως να την σωσουν . Μετα την σωτηριαν δεν θα εχουν επαγγελμα. Σουρης. Παντα επικαιρος.

 4. Σε ποσοστό 40% έχει μειωθεί ο ΕΝΦΙΑ από την ΝΔ σε διάστημα 3 ετών. Δεν είναι λόγια, γιατί το είδαμε στο εκκαθαριστικό. Τώρα όσον αφορά τον ΚΑΙΣΕΡΛΗ, ποιος ασχολείται με ένα υπεργηρο που έχει μερίδιο για την κατάσταση (30χρόνια δήμαρχος, βουλευτής και υφυπουργός). Τα στερνά τιμούν τα πρώτα. Αυτός δεν μας φόρτωσε έπειτα από το ΠΑΣΟΚ και το ΣΎΡΙΖΑ; Τώρα έχει το θράσος να κρίνει νέους δημάρχους και νέες κυβερνήσεις. Ντροπή και μόνο ντροπή. Γραφικός ήταν και παρέμεινε. Ποιον θέλει να μας πλασάρει; Ντροπή και σε όσους τον ψήφιζαν…… της πολιτικής που ανδρωθηκαν επί λαμογιων κυβερνώντων. Για αυτό δεν είδε η Κως άσπρη μέρα. Βόλεμα στο Δήμο και ποσοστό Κορέας. Ξυπνήστε κορόιδα….. Αφήστε στην μοναξιά τους παππούδες, που κατέστρεψαν τον τόπο. Ουστ κ@πρ@σκυλ@….

  • 1.Φινλανδία: 2,218 ευρώ/λίτρο
   2.Δανία: 2,209 ευρώ/λίτρο
   3.Ελλάδα: 2,171 ευρώ/λίτρο
   4.Ολλανδία: 2,153 ευρώ/λίτρο
   5.Γερμανία: 2,093 ευρώ/λίτρο
   6.Σουηδία: 1,965 ευρώ/λίτρο
   7.Πορτογαλία: 1,915 ευρώ/λίτρο
   8.Εσθονία: 1,894 ευρώ/λίτρο
   9.Ισπανία: 1,876 ευρώ/λίτρο
   10.Βέλγιο: 1,876 ευρώ/λίτρο
   11.Γαλλία: 1,866 ευρώ/λίτρο
   12.Λετονία: 1,840 ευρώ/λίτρο
   13.Ιρλανδία: 1,839 ευρώ/λίτρο
   14.Ιταλία: 1,808 ευρώ/λίτρο
   15.Λουξεμβούργο: 1,790 ευρώ/λίτρο
   16.Σλοβακία: 1,776 ευρώ/λίτρο
   17.Τσεχία: 1,762 ευρώ/λίτρο
   18.Αυστρία: 1,755 ευρώ/λίτρο
   19.Λιθουανία: 1,746 ευρώ/λίτρο
   20.Κροατία: 1,706 ευρώ/λίτρο
   21.Ρουμανία: 1,586 ευρώ/λίτρο
   22.Κύπρος: 1,567 ευρώ/λίτρο
   23.Σλοβενία: 1,560 ευρώ/λίτρο
   24.Βουλγαρία: 1,519 ευρώ/λίτρο
   25.Πολωνία: 1,454 ευρώ/λίτρο
   26.Μάλτα: 1,340 ευρώ/λίτρο
   27.Ουγγαρία: 1,252 ευρώ/λίτρο

   • Τι σκριβως θέλεις να μας πεις;Το ξέρουμε ότι έχει μεγάλο φόρο στα καύσιμα η Ελλάδα.Άλλες χώρες έχουν μεγαλύτερο άλλου.Η πρόταση σου ποια είναι;Να τον βγάλει από τα καύσιμα να τον βάλει που;Ας σοβαρευτούμε.Νομίζετε ακόμα το 2022 ότι ο άλλος έχει λεφτά και δεν τα δίνει και θα έρθει ο επόμενος να μας τα μοιράσει να τα φάμε;Θα καθόμαστε και θα βρεχει χρήμα χωρίς φόρους.Θα πολεμάμε άλλοι για εμάς και εμείς απλά θα πηγαίνουμε για καφέ.Αρκεί να βγει το κόμμα μας στο οποίο όλοι είναι καλοί Ασχετα αν πρην ήταν σε άλλο κόμμα.Καλα κρασια.Άντε Δουλευτε λίγο μπας και την βγάλουμε καθαρή λεω εγώ.

    • Όλη μέρα τακ τακ τακ τουκ του το πέταλο σου κάνει….

    • Με απολαβές και παροχές…τρίτη πιο ακριβή χώρα με εσχατιά στις απολαβές

    • Καλά τα λες για τις άλλες χώρες, καλά λες και να δουλέψουμε… Αλλά να έχουμε όμως στη συνέχεια, μισθούς, παιδεία χωρίς φροντιστήρια και υγειονομική περίθαλψη όπως και οι άλλες χώρες!!! Αυτό ποτέ δεν το θίγει κανείς Ευρωπαιολάτρης… Λέτε για τα κοπρόσκυλα τους Έλληνες και καλά κάνετε, και συμφωνώ λοιπόν να δουλέψουμε… Αλλά να πείτε και για όσα σας προανέφερα…

  • Κάθε μέρα και μία ‘αύξηση’ έκπληξη, αυτό είναι πρόοδος.
   Θα πρέπει να τηγανίζουμε αγγούρια καθημερινά..και ότι περισσεύει στο ρεζερβουάρ για καύσιμο..
   Όσα δεν έκαναν οι υπόλοιποι 30 χρόνια ,σε 3 μαζεμένα.

  • Ευτυχώς που προμηθεύτηκα έγκαιρα χειροποίητα θυμιατά με μπρούτζο καλής ποιότητας .. σε τιμή Lidl.

   Δεν θα μπορούσα να ευγνωμονώ καθημερινά τον Κύριο με τα ‘πατροπαράδοτα’.

  • επισκέπτης ακόμα και τις χρονιές του κονβιντ, μου έδειξε στη ρεσεψιόν μια σακούλα με 4 μικρές μπανάνες και μια μινιατούρα πεπόνι στο μέγεθος παλάμης,αυτά πλήρωσε για 4 ευρώ.
   Η απόδειξη στην διάθεση του admin.
   Το αποτύπωμα αυτής της διακυβέρνησης φοβάμαι ότι θα αφήσει κατάμαυρα κάρβουνα.

   • Εσυ δεν είσαι που αν γράψουν κανένα μανάβη παραπονιέσαι ότι κυνηγάει τους επαγγελματίες;

    • Θέλεις κανένα;

 5. Όλοι εσείς που γράφετε εδώ αυξήσεις γιατί δεν πάτε να το πείτε εκεί που πρέπει μόνο….κάνετε εδώ εντύπωση;Τόσο ανθρωπάκια είστε που σας βάζουν και πληρώνετε και δεν μιλάτε.

 6. Κύριε ανώνυμε... Απορώ γιατί ψηφίζεις ένα γερμανοτσολια προδότη

  Αντί να σου πούμε τι προτείνουμε..για όλο αυτό το χάος.. Θα υποστούμε τις συνέπειες της πολιτικής Μητσοτάκη.
  Άραγε ποιος φταίει για ολη αυτήν την κρίσ,, που οδηγεί την Ελλάδα, τι επιπτώσεις έφερε η πολιτική του, για πόσο καιρό θα διαρκέσει,, ??
  αν μπορείς να μας πεις τι προτείνει ο Μητσοτάκης σου , αν έχει κάποιο σχέδιο για να βγούμε από την κρίση που δημιούργησε??.
  .. Σε μερικούς μήνες κατάφερε να αυξήσει το ρεύμα ,τα τρόφιμα στο 2000%,να κάνει αδύνατον το βιωτικο επίπεδο των Ελλήνων λόγω ακριβείας….
  έστελνε όπλα στην Ουκρανία.., χωρίς να πάρει έγκριση από την βουλή,,….για να υποστηρίξει τον ισλαμοπιθηκο ουκρανό φασιστα που βγήκε να μιλήσει live στο κοινοβούλιο… Σε ΤΙ μας ωφέλησε,??Περιμένω να μας πεις ένα στοιχείο θετικό όλης
  αυτή η πολιτική…ΚΑΝΈΝΑ . Μπορείς να δει για ποιους δουλεύει,, από ποιους παίρνει εντολές,, και που οδηγεί την Ελλάδα εσκεμμένα.. Πάντως . . ΌΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΛΛΆ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΆΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.. ΓΕΡΜΑΝΏΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΏΝ.. … Και τελευταίο.. Δεν πληρώνει ο Μητσοτάκης το ρεύμα και τις αυξήσεις αλλά ο κάθε Έλληνας ..

  • Έχω Δικαιομα να ψηφίζω ότι και η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού;Εσυ γιατί ψηφίζεις φασιστες;Αλήθεια η Ελληνική χούντα ήταν καλύτερη από της κουμουνιστικες χούντες,Βουλγαρίας,Τουμανιας,Γιουγκοσλαβίας,Αλβανίας κλπ;Ποια η διαφορά;

  • Απορείς που ο ανώνυμος ψηφίζει το κιμά που έχει πλειοψηφία στην χώρα και όχι με τον εαυτό σου που ψηφίζει έναν φυλακισμένο εγκληματία.Δεν υπάρχει σωτηρια φίλε.Αστω .

 7. Προς miranta...πάρα να συγκρίνεις την βενζίνη Μπορείς να μας πες και τον μισθό των άλλων χωρών..

  Θα στο πω εγώ, Γερμανία 1500 βασικό, Αυστρία το ίδιο,.. Και πάει λέγοντας…
  Φυσικά θα δουλεύουμε,, διότι αλλιώς θα πάνε φυλακή αν δεν πληρώσουμε τα 1000αρια του ρευματος,,..εκτός ότι θα μας κόψει το ρεύμα ο Μητσοτάκης, θα μας πάρει κσι τα σπίτια λόγω αδυναμίας.. Βέβαια με 800 ευρώ.. Εσένα σου φτάνει να πληρώσεις το ρεύμα, που σουρχεται 200 ευρώ χωρίς να καις,τίποτα , να βάλεις βενζίνη να πηγαίνεις δουλειά με άλλα 200 ευρώ..λόγω Τον μήνα λόγω αύξησης, να σου μείνει ένα 100 να φας και να θρεψεις 4μελη οικογένεια το μήνα .. Λόγω αύξησης 500%%και τέλος 200 ευρώ να πληρώσεις προσωπικά έξοδα, φόρους ΤΟΥ Μητσοτάκη, ενφια, εκκαθαριστικα, τραπεζικά δάνεια, κτλ.. Εσύ πόσο παιρνεις τον μήνα αν επιτρέπεται.. Εκτός αν δουλεύεις στην Γερμανία κσι πσιρνευς 3000???

 8. Θα απαντήσω στα ερωτήματα σου
  Για ποιον λόγο και Σε ΤΙ μας ωφελει ο πόλεμος της Ουκρανίας ??.
  Η πρόταση μου είναι να σταματήσει καταρχήν ο Βουκεφάλας να στέλνει όπλα…για να διαιωνιζει τον πολεμο..
  Δεν θέλουμε να μας μοιράσει κάνεις πρωθυπουργός χρήματα,, δουλεύουμε με ιδρώτα και κόπο, απλα για να μας τα παίρνει με φόρο… Όσο μας επιτρέπει να δουλεύουμε για να ζήσουμε λόγω του λοκνταουν 2 χρόνια τώρα!!!
  Δεν με ενδιαφέρει το κόμμα και δεν είμαι οπαδός κανενός κόμματος… Όμως το μόνο που ξέρουν να ξσνουν να έχουν καταστρέψει την υγεία, την οικονομία σε 2 χρόνια,.. Και να μας επιβάλουν ακαθεκτα ενφξα, αυξήσεις, κτλ που πρέπει να πληρώσουμε αναγκαστικά χωρίς εισόδημα..για 2 χρόνια Όταν για 2 χρόνια, οι μισοί έχασαν τις επιχειρήσεις τιυς κσι οι άλλοι μισοί τα σπίτι τιυς.. Και οι άλλοι μισοί αυτοκτόνησαν.. Λόγω χρεών Οι υπόλοιποι είναι στο όριο.. Να αυτοκτονησουν η να ζήσουν

  • Άρα ποιον θα ψηφίσεις;Κουμουνιστες η χουντικούς και ποια η διαφορά τους θα μας πεις;Κουράσατε πια.Για τον ιό φταίει ο Μητσοτάκης,για τον πόλεμο ο Μητσοτάκης.Πολύ δύναμη τελικά αυτός ο Μητσοτάκης.Δεν συμφωνείς;

 9. Που μας οδηγεί το σχέδιο Μητσοτάκη (εμβολιασμοί, πόλεμος Ουκρανίας, παγκοσμιοποίηση, τεχνητή φτώχεια, κτλ

  “Είναι πραγματικά αυτή η μάζα των διαπλεκόμενων σχέσεων μεταξύ τραπεζών, μεγάλων εταιρειών, του στρατιωτικο-βιομηχανικού συμπλέγματος, ανθρώπων που μας έμπλεξαν σε αυτόν τον πόλεμο στην Ουκρανία επειδή θα επωφεληθούν από αυτόν με τον ίδιο τρόπο που επωφελούνται από το COVID-19”

  Το σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων είναι να στραγγίξει τον κόσμο από τον πλούτο και την εξουσία του μέσω του COVID-19, των λουκέτων και των εμβολίων και να ελέγξει όσους επιβιώσουν.

  Όσο περισσότερο αποστραγγίζεται ο πλούτος και η δύναμη του κόσμου, τόσο περισσότερο η Νέα Τάξη Πραγμάτων γίνεται πλουσιότερη και ισχυρότερη. “
  .. DR Sucharit Bhakdi!!

 10. Πιστός στο σχέδιο του ΣΒΑΜΠ (της ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ) ο γερμανοτσολιας Αμερικανός ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ..

  αύξηση φτώχειας,καταστροφή οικονομίας έλευση ολιγαρχικου μονοπωλίου στα τρόφιμα.. Δημιουργία τεχνητής επισιτιστικη κρίσης,,..κατάργηση ελευθεριών, απόλυτος ελεγχος ατομικότητας,..(αυτός εινσι ο σκοπός του εμβόλιου.. Με covid pass, δηλ έλεγχος σε κάθε συναλλαγή,… Και όχι η υγεία. Υποκριτές

  » Η κύρια οντότητα που βρίσκεται πίσω από αυτό το σχέδιο για να γίνουν τα δισεκατομμύρια των ανθρώπων που θα επιβιώσουν από τα εμβόλια mRNA COVID-19 είναι η Νέα Τάξη Πραγμάτων
  Αυτό το λεγόμενο εμβόλιο αλλάζει την ανθρωπότητα και την ανθρωπότητα”
  Αυτά τα εμβόλια σας αλλάζουν αυτή τη στιγμή, . Γίνεστε διαφορετικοί άνθρωποι αυτή τη στιγμή… Χάνετε την ατομικότητά σας. Χάνετε την προσωπικότητά σας και χάνετε το δικαίωμά σας να λέτε “είμαι άνθρωπος
  Αυτά τα εμβόλια σκοτώνουν ανθρώπους

  “Αλλά το χειρότερο είναι ότι αυτά τα δισεκατομμύρια που είχαν κάνει ενέσεις.. γίνονται όλο και πιο ελεγχόμενοι, επειδή δεν μπορούν να πουν όχι”, . “Είναι φανταστικό. Είναι λαμπρό – και είναι εφιαλτικό, φρικτό, διαβολικό, σατανικό!!! »
  Dr Sucharit
  κορυφαίος μικροβιολόγος και ειδικός στα εμβόλια για τον κοροναϊό Wuhan (COVID-19)!!

 11. Φανταστείτε μια Ελλάδα εκτός ΕΕ εκτός ΝΑΤΟ με δραχμή ποσό όμορφα θα περνούσαμε.Έχουν δίκιο οι Φασιστες ΧΑ κλπ από την μια και το ΚΚΕ από την άλλη.Ο λαός πλούσιος μέσα στη τρελή χαρά και οι γείτονες θα μας έτρεμαν.Άσε που θα περνάμε πίσω και την Πόλη.Είναι τραγικό ότι ένα 10% πιστεύει αυτά.

 12. Πιο λαμμεμος πεθαίνεις!?!!! Έχεις κάψει μέχρι και το μεδούλι των οστών σου με την προπαγάνδα!! Τι έχει προσφέρει το ΝΆΤΟ, στην Ελλάδα., εκτός το ότι έχει δεσμεύσει από το 1950 τιυς υδρογονανθρακες, το Αιγαίο, συνάπτει συμφωνίες με Τουρκία κατά της Ελλάδας, πουλάει την Κύπρο,.. Μπορείς να φανταστείς επομένως αν δεν εκμασρσν στο βρωμερό ΝΆΤΟ…. Πάνε τώρα ΕΕ.. Που έχει δεσμεύσει με μνημόνια 99 χρόνια την Ελλάδα στα ξένα συμφέροντα, έχει κλείσει όλες τις βιομηχανίες της Ελλάδας από το 1970, έχει βάλει φόρους, την έχει βάλει να ξεπουλήσει όλες τις πλούτο παραγωγικές πηγές της χώρας, έχει διαλύσει την αοικονομικη ανάπτυξη, αγροτική ανάπτυξη,, έχει φτωχοποιησει βάση προγράμματος όλες τις χώρες,.έχει ανοίξει τα σύνορα από το1990 είχανε τιυς αλβανούς. Τώρα ελεύθερα φέρνει εκκατομυρια λσθρο.. Κ. Κ. Κ. Κ… . Αλλά φταίνε η χρυσή αυγή… Καμμενε.. Φαντάσου πως ήταν η Ελλάδα χωρίς ΕΕ.. ΠΡΙΝ 20, 30 ΧΡΌΝΙΑ ΗΛΙΘΙΕ… ΚΑΙ ΔΕΣ ΠΟΥ ΦΤΆΣΑΜΕ..

  • Δες γύρω σου ποιες χώρες είναι εκτός ΕΕ και ΝΑΤΟ το έχουν παύει και αν είναι καλύτερες.Όσο για την Κύπρο που έχασε η Χούντα αν δεν είμασταν στο ΝΑΤΟ ποιος θα εμπόδιζε την Τουρκία να την Παρει ολόκληρη;

   • Τι βλαμμένη διεθνολόγος του κ@λου,που γίνεται ρόμπα με κάθε λέξη που γράφει..
    Η βλαμμένη ούτε ξέρει γιατί βγήκαμε απ το ΝΑΤΟ το 1974 με ομόφωνη απόφαση (πρώτη φορά),όλων των πολιτικών δυνάμεων.. άστα βαριέμαι να το επαναλαμβάνω ότι είσαι η ηλίθια του φόρουμ.

   • Στις 14 Αυγούστου του 1974 η οικουμενική κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Καραμανλή αποσύρει την Ελλάδα από το στρατιωτικό σκέλος του ΝΑΤΟ μετά τον Αττίλα 2. Σε κυβερνητική ανακοίνωση αναφέρεται ότι «…το ΝΑΤΟ αποδείχθηκε ανίκανο να παρεμποδίσει την Τουρκία από την εξαπόλυση νέας βάρβαρης και απρόκλητης επίθεσης κατά της Κύπρου… Το ΝΑΤΟ δεν έχει επομένως λόγο ύπαρξης και δεν μπορεί να εκπληρώσει το σκοπό για τον οποίο συνεστήθη, αφού δεν μπορεί να αποτρέψει τον πόλεμο μεταξύ δύο μελών του….»
    Πηγή: https://www.sansimera.gr/articles/180

    © SanSimera.gr

   • όταν δεν αναφέρεις την ενδο-νατοική διένεξη Ελλάδας-Τουρκίας απ την ένταξη των δύο χωρών

    που ποτέ η Δύση και το ΝΑΤΟ δεν έδωσε ποτέ λύση με αποτέλεσμα να έρθουν στα πρόθυρα του πολέμου 6-7 φορές ,να έχουν συμπλοκές με νεκρούς στα σύνορα (Έβρο/νησιά),ενώ πάντα λέει να τα βρουν μόνοι τους ,όταν ξεχνάς την Μικρασιατική καταστροφή ακριβώς 100 χρόνια πριν και ποιοι έβαλαν φυτίλια στην Εθνική Τραγωδία, αφού δεν έχεις ανοίξει ιστορικό βιβλίο ποτέ σου και γράφεις ότι σου κατέβει μετά από ξύσιμο στο σκρατς όχι του ΟΠΑΠ,αλλά στο δικό σου ξυστό….τι να πει κάποιος..τι να σχολιάσει, αφού σ έφαγε η …κία και ο φασισμός της.

 13. Τι φταίει η χρυσή για ολη αυτή την φτωχοποιση τα τελευταία 2 χρόνια, για να μην πω τα τελευταία 20 του Έλληνα… Δεν ψηφίζω τίποτα., απλά είναι ερώτημα κρίσεως.
  Δεύτερον.. Από ποτέ οι προδότες που διοικουν την Ελλάδα τα τελευταία 40 χρόνια, έχουν ελληνικό αίμα,.. Η ενδιαφέρονται για την Ελλάδα κσι τους Έλληνες!! όλες οι οικογένειες Παπανδρέου, Μητσοτάκης έχουν εβραϊκό αίμα,, Ανήκουν σε λέσχες bildeberg, μασωνιας και ακολουθούν κάποιο σχέδιο υποδούλωσης της Ελλάδας στο ΝΆΤΟ…από τα μεγάλα συμφέροντα .. Η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ,σύριζα και όλα τα αποβρασματα της πολιτικής κλέβουν με φόρους 40 χρόνια τους Έλληνες,, έχουν διαλυσει κάθε κοινωνικό ιστό πολιτικό, οικονομικό με τους μετανάστες, τους φόρους, την πολιτική… Στην φυλακή οι πατριώτες πολιτικοί,, ελεύθεροι οι προδότες…

  • Το πιο εύκολο να απαντάς σε φασιστες.Γνώρισε η Ελλάδα και οι Έλληνες μεγαλύτερη ανάπτυξη από ότι τα τελευταία 40 χρόνια;Τι κάνει η ΧΑ;Είναι απλά δολοφόνοι ανθέλληνες.Διχάζουν τους Έλληνες.Βρίζουν σκορπούν μίσος .Σε τι διαφέρει από τα πρώην κομουνιστικά καθεστώτα η Χούντα της Ελλάδας;

 14. Προς miranta.. ΤΙ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΈΧΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΣΕ ΈΧΩ ΡΩΤΉΣΕΙ 10 ΦΟΡΕΣ, 0 ΑΠΆΝΤΗΣΗ.. ΚΑΝΈΝΑ

  Βέβαια φταίει για όλα αυτά η χρυσή αυγή… Για την κατάντια.. Απλά με το μόνο που κατηγορήθηκε… Να δέρνει μετανάστες.. Χαχα. Βρε τι έγκλημα είμαι αυτό κατά της Ελλάδας χαχαχαχα.. Πόσα δις έχουν κλέψει η ΝΔ..,, πόσα σπίτια Ελλήνων έχει πάρει λόγω δύσβαταχτων φόρων…σε πόσες αυτοκτονίες έχει οδηγήσει, 40 χρονισ, πόσες επιχειρήσεις.. Έχει κλείσει..πόσο έχει ρημάξει την αγροτική ανάπτυξη για χάρη μεγάλο επενδυτών μονοπωλίων . Την πόλη δεν θα την πάρουμε.. Δυστυχως, διότι την έχουν. Πουλήσει οι προδότες (Ίμια, κύπριος, Μακεδονία, Αιγαίο….)..και συνεχίζουν να την. Ξεπουλάνε Και είναι ακόμα ελεύθεροι οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ

 15. Προς miranta....ακομα περιμένω να μου πεις το πρόγραμμα του Μητσοτάκη για την υγεία, την οικονομία.. ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΈΝΑ

  Ποια εινσι η ανάπτυξη της Ελλάδας τα 40 χρόνια?? Που έκλεισαν όλες οι πρωτογενές βιομηχανίες,, παραγωγής, που ξεπουληθηκε η ΔΕΗ, ο ΟΤΕ, τα αεροδρόμια, τα λιμάνια στους γερμανους,που κάηκε η μισή Ελλάδα για να φέρει ο Μητσοτάκης ανεμογενητριες Γερμανών? που δεσμεύτηκε με φόρους που θα πληρώνει η Ελλάδα για 100 χρόνια.? συνεργάτης ξένων συμφερόντων, των πραγματικών ΝΑΖΙ ήταν ο πατέρας του από τα γεννοφάσκια του ως δικηγόρος υπερασπιστής στρατηγών Γερμανών των Ss επί κατοχης, με δώρα αυτοκίνητα, σπίτια από τιυς Γερμανούς κτλ,, το πρωί εσφαζαν, σκότωναν την μισή Κρήτη Έλληνες κσι το βράδυ έκαναν πάρτι στο σπίτι του Μητσοτάκη (του πατέρα). αργότερα βρέθηκε με την μισή Κρήτη σε περιουσία,… ο ίδιος,ο γιος του τα ίδια υποστηρικτής πολιτικής Μέρκελ με τα ανάλογα δώρα απο γερμανους Με 15 ακίνητα .!! Σε αυτά τα 2 χρόνια, οδήγησαν την χώρα στον γκρεμό.
  Ποιοι δημιουργούν την φτώχεια για να πλουτισουν, υφαρπαζοντας σπίτια Ελλήνων? Με κατασχέσεις
  οι υποταγμενοι στο χρήμα,, στην διαφθορά, στην κλεψια ΝΔ, . Φόρους, χαράτσια, ενφια, ρεύμα, αύξηση υλικών αγαθών… Αυτός είναι ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

  • 40 χρόνια είναι ο Μητσοτάκης πρωθυπουργός;Ρωτά τον παπου σου πως ήταν η Ελλάδα πρην το 74 να σου πει .Να μην ξεχάσω…οι δολοφόνοι είναι φυλακή και εκεί θα μείνουν να ολοκληρωθεί η ποινή τους.Μην χτυπιέσαι λοιπόν.Αν δεν ξανά βγει ο Μητσοτάκης που θα είναι έγκλημα θα βγει ο Τσιπρας η το ΠΑΣΟΚ.Οι φασιστες δεν έχουν θέση στη χώρα μας,οι κουλό φόροι της κατοχής και οι χαφιέδες της χούντας στην Ελλάδα είναι μίασμα.Να φανταστείς ούτε τα αλλά φασιστικά κόμματα της Ευρώπης δε σας θέλουν.Τόσο βόθρος.

 16. Διότι σίγουρα θα σε πάρουν στο κυνήγι..
  . Το μόνο εύκολο να βρίζεις την χρυσή αυγή για όλα… Ανώνυμα.. Τέτοιος Βουκεφάλας εισαι

  • με τον φασίστα του /////////////
   Είμαι σίγουρος ότι όταν πριν 2 μήνες η Παγκόσμια ένωση Τύπου,(που την βάφτισαν ΜΚΟ),μας κατέταξε στην θέση της πιο χειραγωγημένης ενημέρωσης, αυτό το κανάλι θα διέπρεπε στην λίστα.
   Δεν υπάρχει μέρα που το άτομα εκεί μέσα και ειδικά το αντίγραφο της Μιράντοβας, να μην θυμιατίζει την Κυβέρνηση.

 17. Κυρία miranta.. Μιλάμε για την πραγματικότητα με επιχειρήματα,..

  Η χρυσή αυγή φασίστες αχαχα χαχα. Ήθελα να ξερά η οικογένεια σου έχει και άλλους ηλιθιους εκτός από σένα
  Οι πραγματικοί δολοφόνοι των Ελλήνων, εινσι η ΝΔ… υπερασπιστές αλλοδαπών, λαθρομεταναστων, Γερμανών, Αμερικανών .. Όλη η βρωμιά μαζεμένη στην ΝΔ…

  • Εδώ και τρία χρόνια τον περίμεναν.Άρρωστος δεν ήταν ξαφνικός θάνατος.Βλακακο γνώμη δεν έχεις;Γιατί όλοι οι φασιστες κάνουν copy paste;

 18. Επιδοτεί με εκκατομυρια ευρώ, γιατρούς, ΜΜΕ, πολιτικούς, Έντυπα Μέσα, ραδιοφωνικους σταθμούς,διαδυκτιακα για να προωθήσει τους εμβολιασμούς!!!
  Πάνω από 20 εκατομμύρια ευρώ!!
  Ενώ συγχρόνως όλα τα νοσοκομεία της Ελλάδας μένουν χωρίς ιατρικό προσωπικό,μοιράζει πρόστιμα σε ανθρώπους χωρίς μάσκα, επιβάλει λοκνταουν.. Καταστρέφει την υγεία την οικονομία 2 χρόνια. Επιβάλει υποχρεωτικά ραπιντ 2, φορές την εβδομάδα ,με ίδια έξοδα του πολίτη για την εργασία του λες και θα προστατέψει έτσι την υγεία, των εργαζομένων ο ελεεινός, ψεύτης, τρισάθλιος απατεώνας .. όταν…τα νοσοκομεία υπολειτουργουν, η υγεία πεθαίνει… Μαζί με τους ανθρώπους.. Που μένουν χωρίς χειρουργεία,.. 7000 γιατροί ανεμβολιαστοι οικογενειαρχες. έχουν μείνει σε αναστολή, χωρίς εργασία,,.. Ενώ συγχρόνως φτιάχνει νοσοκομεία στην Μαριούπολη..και στέλνει όπλα .για το τάγμα Αζόφ της Ουκρανίας..
  Αυτος είναι ο Μητσοτάκης..

 19. Στόχος και πρόγραμμα της ΧΑ ….να μπούμε στη Βουλή να τους δείρουμε.Καμαρώστε τους.Τα χέρια δεν είναι να δέρνουν μπρατσαράδες μου.Είναι να χαϊδεύουν και να φτιάχνουν όμορφα πράγματα να ομορφαίνουν τις ζωές μας.Αφήστε επιτέλους τις κακίες βρισιές και διχασμούς.Σεβαστητε την πλειοψηφία και Δουλευτε για το καλό της Ελλάδας που είναι μια όμορφη και ανοικτή κοινονια.Ποτέ δεν φοβήθηκαν οι Έλληνες τους ξένους.Τους ενσωμάτωσαν.Δείξτε αν είστε καλύτεροι και όχι κάνοντας μπράτσα να κακοποιείται αδύναμους ανθρώπους.Ζητε σε μια ελεύθερη χώρα που ανήκει στις τυχερές του κόσμου.Δεν έχετε κάνει τίποτα γιαυτο εσείς προσωπικά απλά σας έτυχε.Εκμεταλευτητε το αγαπήστε κανένας δεν θα σας εμποδίσει να δείξετε ποσό καλοί είσαστε.Αφήστε και τους άλλους ανεξάρτητα με το χρώμα και την καταγωγή τους μα το δείξουν.Μόνο οι αδύναμοι Φοβουντε .Είστε αδύναμοι και τους φοβάστε;;

 20. Κάποιος είδε τον Κασιδιάρη στη φυλακή και τον είδε να κουνιότανε.Τι έγινε;Το γύρισε το μπιφτέκι ο αρχηγός;

 21. Βρε γιαλαντζι Ελληναρα , κόψε τα copy paste και ξεκόλλα από το makeleio. Μάθε και κάτι άλλο από το να βρίζεις, να κάνεις το μάγκα σε μια γυναίκα, και τις θεωρίες του Σβαμπ. Έγινες πατριώτης και βρίζεις όλους τους άλλους, προδότες. Μακάρι να μπορούσα να μάθω το οικογενειακό σου παρελθόν. Να μάθουμε τι έχετε προσφέρει στην Ελλάδα. ΠΑΣΟΚ ψήφιζες 30 χρόνια και μετά ανακάλυψες ότι σε κορόιδευαν. Έπειτα πάλι κορόιδο πιαστηκες από την ΧΑ. Αντε ανέραστε, …κρουστη, μας έχεις κουράσει. Μάθε τίποτα νέο και τα ξαναλέμε. Καμμένα μυαλά…. Ουστ κ@προσκυλ@…

 22. Και εχθές ήταν η ιστορική στιγμή που θα μείνει στην ιστορία αυτή η ημερομηνία..

  Που η Ελλάδα, επίσημα…. Έγινε προτεκτορατο του ΝΆΤΟ..για πάντα.. υποδυκνριωντας την πλήρως εξάρτηση από εδώ κσι πέρα από την Αμερική.

  • Στο ΝΑΤΟ όπως άλλες 30 χώρες.Εσυ ήθελες την Ελλάδα εκτός;Σκέψου λίγο τις χώρες που είναι εκτός ,αυτές ζηλεύεις;

 23. Διευκρίνιση στην κυρία miranta περί ορισμού ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ προδοτων

  ανθέλληνας 

  αυτός που, γενικά, τάσσεται εναντίον του ελληνικού έθνους, που έχει εχθρικές διαθέσεις προς την Ελλάδα και τους Έλληνες

  αυτός που ακολουθεί πολιτική εναντίον των ελληνικών συμφερόντων για οποιοδήποτε λόγο

  Συνώνυμα :

  μισέλληνας

  Πατριωτισμός :
  Ο πατριωτισμός είναι το αίσθημα αγάπης και αφοσίωσης του ατόμου σε μια πατρίδα, και η συμπόρευση με άλλους πολίτες που έχουν το ίδιο συναίσθημα. Αυτή η σύνδεση αφορά έναν συνδυασμό διαφορετικών παραγόντων, όπως η ομιλούμενη γλώσσα, και εθνοτικών, πολιτιστικών, θρησκευτικών πολιτικών ή ιστορικών πτυχών.[1][2][3] Ορισμένοι τονίζουν το «εδαφικό» στοιχείο.[4][5] Η

  Βρίσκει καμία ομοιότητα με τον Μητσοτάκη??

  • Απλά δες τι λένε οι Τούρκοι γιαυτον.Όλα τα αλλά να τα λέτε μεταξύ σας.Το θέμα δεν είναι να λες από μόνος σου είμαι πατριώτης.Τι ακριβώς κανείς για την πατρίδα σου μετράει και μένει.Θέλω να σε ευχαριστήσω πάντως για το «Κυρία» πρώτη φορά που δεν ξεκινάς με βρισιά.Είναι μια πρόοδος αυτή που με κάνει χαρούμενη για σενα.Υπάρχει ελπιδα

 24. Σε εποχή λοκνταουν έγινε η πρόσληψη χιλιάδων ‘μπάτσων’, αντί υγειονομικών και η αγορά περιπολικών (!) αντί ΜΕΘ και συνέχισε με 2 χρόνιαλοκντάουν βυθιζοντας την οικονομία μιας ολόκληρης χώρας. , για να διασφαλίσει μέγιστη τήρηση των τυραννικών κανόνων που επέβαλε, 300€πρόστιμα!!

  Έπειτα έκλεισε τις λιγνιτικές μονάδες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, καίγοντας αποδεδειγμένα τη Μισή Ελλάδα. Η Εύβοια, κάηκε ολοσχερώς, προκαλώντας τη μεγαλύτερη οικολογική καταστροφή που έχει συμβεί ποτέ στη χώρα. Μια καταστροφή μάλιστα, για την οποία ακούγονταν πρωτοφανείς καταγγελίες από τους κατοίκους: ότι η πυροσβεστική είχε εντολές να τους απομακρύνει και στη συνέχεια άφηνε τα σπίτια και τα δάση να καούν! Και πριν προλάβουμε να υποπτευτούμε τον λόγο, ξάφνου ανέτειλαν στον ορίζοντα οι ανεμογεννήτριες.., πόσες μίζες πήρε!? Η παράδοση των μητσοτακαιων περί δωροδοκιων, συνεχίζεται όπως έκανε και ο πατέρα του,από τιυς Γερμανούς του 40′:!!

 25. Συνέχισε με  υποχρεωτικός εμβολιασμους και, υποχρεωτικά τεστ, χωρίς να έχει χρήματα ο πολίτης!! απολύσεις, στοχοποίηση και απαξίωση των “ψεκασμένων” διαφωνούντων, κοινωνικό και εργασιακό απαρτχάιντ ..
  με τον πληθωρισμό να έχει αρχίσει να εκτοξεύεται σε βασικά αγαθά και τρόφιμα, φτάνοντας το 500%… και ενώ οι τιμές των καυσίμων παρουσίαζαν αύξηση 100% 200% το λόγω των αναίτιες κυρώσεων απέναντι στη μεγαλύτερη χώρα του πλανήτη για έναν πόλεμο που αφενός δεν μας αφορά και αφετέρου τη δεδομένη στιγμή θα μας οδηγήσει μαθηματικά στη λιμοκτονία από τα αντίμετρα.!! Εσκεμμένα!! . Μάλιστα σπεύσατε να βάλετε εικόνα προφίλ τη σημαία της Ουκρανίας και να ζητήσετε την υιοθέτηση ακόμα πιο αυστηρών μέτρων! ‘
  Επέβαλε 2ο ΕΝΦΙΑ μέσα σε έναν χρόνο, δημιούργησε με προπαγάνδα τη σκόπιμη στρέβλωση στατιστικών δεδομένων για τον κορωνοϊό, την δολοφονική απόκρυψη παρενεργειών των εμβoλίων, τη δίωξη καταξιωμένων επιστημόνων που εκφράζουν την Αληθινή άποψη,
  ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ κάλεσε Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΙΑ να τον ευχαριστήσει για ΣΧΈΔΙΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΊ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΕΓΆΛΩΝ ΣΥΜΦΕΡΌΝΤΩΝ ,

 26. Όλη την ημέρα αναλύουν οι κάθε είδους ειδικοί ανιδεοι μπαγλαμάδες

  Κσι επευφημουν τον Μητσοτάκη για την. Παρουσία στο Αμερικανικό κοινοβούλιο… Δεν τον επευφημουν όμως για τα μετρα που έφερε στην Ελλάδα λόγω της πολιτικής του.. Οι πουλημένοι δημοσιοκαφροι.. Και γιατί να μην τον επευφημηοιυν οι Αμερικανοί.. Εφόσον ακολούθησε τις εντολές τους, στέλνοντας νταλίκες πολεμικό υλικό για να επιτευχθιυν τα σχέδια των Αμερικανών. στην Ουκρανία… , εναντίον της Ρωσσιας, ΤΙΥ αιωνίου εχθρού.τιυς . Πιστεύω θα άξιζε μια θέση στο κοινοβούλιο της Αμερικής ως πολιτικός, εφόσον τάσσεται υπέρ αμερικανικων συμφερόντων και όχι της Ελλάδας, απλά ο Μητσοτάκης δουλεύει για τη Αμερική και την Γερμανία, όπου υπαρχουν φράγκα τοποθετημένος απλά στην ελληνική Βουλή…. Να εκτελει τα καθηκοντά της Αμερικής και των Γερμανών…… Κάνεις δεν αναλύει την κρίση που έφερε..προδοτης από τα γεννοφάσκια του

 27. Καλά δεν βαρέθηκες να κάνεις 5 copy paste ;Όλη μέρα με το πληκτρολόγιο ασχολείσαι; Ή τα έχεις όλα λυμένα, ή είσαι για δέσιμο. Δεν δικαιολογεί η παρουσία σου κάτι διαφορετικό. Miranta συνέχισε, όπως συνεχίζει και ο Μητσοτάκης μαζί με το κόσμο. Άστον τρελό στην τρέλα του….. Προχωράμε, δεν τους περιμένουμε….. Ουστ κ@προσκυλ@…….

  • Φίλε μου,αστον έχω μεγάλη υπομονή.Νομίζει ότι βρίζοντας κερδίζει κάτι.Ακόμα δεν έχει καταλάβει ότι κανένας πρωθυπουργός δεν διορίστηκε.Εκλέχθηκε από τον Ελληνικό λαό.Είναι προδότης ο λαός;Αυτός δεν είναι Έλληνας η περισσότερο Έλληνας;Μήπως απλά είναι ένα φανατικό ανθρωπακι που κοιμάται και ξυπνάει βρίζοντας;Ποτέ δεν μας έχει πει πως φαντάζεται την Ελλάδα με αυτούς που πιστεύει τους «πατριώτες».Μην το ξεχάσω, του έχω κακά νέα ο Σωρρος έκανε επανεμφάνιση.Θα πάρει αρκετά πρόβατα από Βελοπουλους,Κατσιδιαρηδες,ΧΑ και άλλες δημοκρατικές δυνάμεις.

 28. Προς Νεοδημοκρατης(miranta πτι μπερ Παπαδόπουλου) .. .. Βρε μπαγλαμά

  Το μόνο copy paste είναι η πραγματικότητα,!!!απλα ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο Μπαγλαμά νεοδημοκρατη.. Ξεκόλλα από την τηλεόραση που σε έχει αποβλακωσει.. Κσι συγχρόνως από το πληκτρολόγιο.. Δεν δικαιολογεί η παρουσία σου, και το iq σου κάτι διαφορετικό από ένα ηλιθιο αποβλσκωμενο νεοδημοκρατη… Ο κόσμος πειναει, και επευφημεις τον κουλή…!Ουστ κοπροσκυλα… … Απορώ ακόμα για το προγραμμα Μητσοτάκη..δεν μας το αναφέρεις, να ξέρουμε πόσο ακομα θα ακρυβυνει την ζωή μας. Μια οικογένεια προδοτών ξεφτιλισμενων σε κάθε θέση είναι.. Περιμένω το πρόγραμμα του ..

 29. Συγνώμη που σου προσβάλω τον καραγκιόζη που λέγεται πρωθυπουργός… Αν και δεν ασχολούμαι με σένα,, απλα.. Τώρα που τους ξεμπροστιασα… Να πάω για ύπνο… Χα αχ… Ηλιθιε λες και δεν ξέρουμε ποιος ηλιθιος Νεοδημοκρατης είσαι..και κάτι άλλο…μην απευθύνεσαι στον ευστο σου.. Με το μιραντα συνέχισε…γίνεσαι ηλιθιος

 30. Όλη μέρα με το πληκτρολόγιο ασχολείσαι; Ή τα έχεις όλα λυμένα, ή είσαι για δέσιμο. Δεν δικαιολογεί η παρουσία σου κάτι διαφορετικό… Θα ΜΑΣ ΣΏΣΕΙ.. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ… ΠΕΡΊΜΕΝΕ ΈΡΧΕΤΑΙ ΧΕΙΜΩΝΑΣ… ΤΌΤΕ που η βενζίνη θα πάει 3 €, τα λοκνταουν θα ξεκινήσουν ξανά, τα υποχρεωτικά εμβόλια, τα κρούσματα θα αυξηθούν.. Τα τρόφιμα στο 500 %, το ρεύμα στο 300%….ακάθεκτος ο βεβηλος, συνεχίζει στο Πρόγραμμα φτωχό ποίησης

 31. Τη βλέπουμε.. Την πραγματικότητα που φέρνει ο Μητσοτάκης….. Μήπως σας ενοχλούν κσι τα άρθρα μπαγλαμάδες ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ

 32. Βλέπουν το θεάρεστο έργο του 2 χρόνια τώρα…. Και εσύ ακόμα.. Λιβανιζεις τον Μητσοτακη..

 33. .. Χωρίς επιχειρήματα, χωρίς να χεις κάτι να πεις… Απορώ και εγώ ο ίδιος γιατι στηρίζεις έναν απατεώνα.. .. Μια παρατήρηση…τα . 5 σχόλια. Είναι η πραγματικότητα… Αντιγραφή της πραγματικότητας.. Το μόνο copy paste ειναι το πρόγραμμα του ΣΒΑΜΠ που ακολουθεί ο γερμανοδουλος .!!! Και θα έρθουν και άλλα 15…σχόλια για τον απατεώνα (δυστυχώς δεν χωράνε όλα σε ένα σχόλιο λόγω περιορισμού λέξεων…) Εσύ συνέχισε να γράφεις, χωρίς… Να λες τίποτα όπως πάντα.. .απορώ γιατι γραφέις,, μάλλον για να γελοιποιισαι πόσο μαλ@..ας κάθε φορά Νεοδημοκρατης είσαι.. Miranta.. Σημείωση :Ακομα περιμένω το πρόγραμμα του Μητσοτάκη.. (θα σου πω εγώ το πρόγραμμα του ΣΒΑΜΠ είναι αύξηση ακριβείας, ρεύματος, κατασχέσεις, καταναγκαστικος εμβολιασμός,, λοκνταουν… Πρόστιμα,…περαιτέρω φτωχοποιηση, Ότι του επιβάλουν δηλ του γερμανοτσολια έως τον χειμώνα… Copy paste το πρόγραμμα όλες οι ευρωπαϊκές χώρες,,.. Σου λέει τίποτα. Τι ακολουθεί.. Τι .εκτελεί?? Δεν βαρέθηκες να φτωχοποιεισαι περισσοτερο

 34. Καλύτερα να απαντάς,,, με επιχειρήματα, πάρα να βρίζεις… Εκτός αν δεν έχεις.. Το μόνο σίγουρο…. Το ποιος είναι για δέσιμο.. Δες τον εαυτό σου στον καθρέφτη.. Νεοδημοκρατη.. Δυστυχως όπως ένα Τούρκο, δεν μπορείς να τον κανεις Έλληνα λόγω της πλύσης εγκεφάλου, αποβλσκωση που έχει υποστεί. Κσι πιστεύει ότι η αληθινή θρησκεία είναι ο μουδουλμανισμος λόγω χρόνων αποβλακωσης, κάτι το ίδιο έχεις πάθει κσι εσύ με τον Μητσοτάκη.. Χρόνων αποβλακωση… Ένα νεοδημοκρατη δεν μπορώ να τον κάνω να δει πόσο γελοίος ειναι.. Γιαυτό λυπαμσι για το iq, σου… Έτσι θα παραμείνεις

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ