Κως: Κινητοποιήσεις για τις ελλείψεις στο προσωπικό του νοσοκομείου (ΒΙΝΤΕΟ)

7
2293

Τεράστιο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι στην Κω με το νοσοκομείο του νησιού το οποίο δεν είναι στελεχωμένο με γιατρούς πολλών ειδικοτήτων και σχεδόν υπολειτουργεί. Το πρόβλημα θα γίνει εντονότερο το καλοκαίρι καθώς έρχονται οι τουρίστες. Αύριο φορείς του νησιού θα έχουν κινητοποιήσεις.

Ο δήμαρχος του νησιού, Θεοδόσης Νικηταράς μίλησε στο μεσημβρινό δελτίο του MEGA για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο της Κω, που απαριθμεί 40.000 μόνιμους κατοίκους.

Όπως ανέφερε το νοσοκομείο δεν διαθέτει καν παθολόγο, γεγονός που διογκώνει την ανασφάλεια των κατοίκων.

Ο δήμαρχος κάλεσε τους κατοίκους του νησιού σε συλλαλητήριο, αύριο στις 11.30 το πρωί έξω από το νοσοκομείο, διεκδικώντας άμεση επίλυση των προβλημάτων και την άμεση στελέχωση των ιατρικών ειδικοτήτων.

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΟ ΤΡΙΞΙΜΟ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ. ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ *ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙΣ* ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΟΥ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ. ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ.

  2. Δεν είμαι από αυτούς που θα σχολιάσω το κάθε τι. Συγνώμη αλλά εδώ μιλάμε για εγκληματικές ενέργειες από αυτούς που τελικά ασκούν λειτούργημα. Βάζω ερωτήματα: Γιατί τώρα και όχι τον χειμώνα σίγουρα γιατί ο πληθυσμός στο νησί ανεβαίνει αλλα τελικά μήπως όλα είναι για τον τουρισμό. Γιατί δεν φτιάχνει μια δομή ο Δήμος και να φιλοξενεί με ελάχιστη επιβάρυνση Γιατρούς από όλο τον Κόσμο και ακόμα μαθητεία. Γιατί δεν κάνει Στρατιώτης το αγροτικό του. Αυτά γιατί κουράζω. Στην διάθεση του ανθρώπου η υγεια

  3. Αγαπητέ Δήμαρχε η απόφαση σας θα ρίξει βλέμματα και θα ανοίξουν η θα κλείσουν στόματα. Ενεργείται και περάστε στο κάδρο μην νιώθετε το χέρι στην πλάτη. Λύσεις υπάρχουν γιαυτο έχετε συμβούλους αλλά και εσείς είστε Δήμαρχος η Αρχή των Πολιτών άμα εσείς καλείται εμάς εμείς ποιον να καλέσουμε τους ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ…. Δώσε βήμα στον κόσμο να πει πιθανές λύσεις. Ανοιχτή συζήτηση θέλει ο κόσμος με τα προβλήματα. Μια βραδιά με κατατεθιμενες προτάσεις μιας εβδομάδος πριν στο θέατρο του νησιού η και ηλεκτρονική. Ας αναρωτηθούμε μήπως δεν ήμαστε τελικά τα παιδιά του ΙΠΠΟΚΡΆΤΗ.
    1ο παιδί Θεσσαλός.

  4. Ειναι ολοφανερο οτι η δημοσιογραφος μας εγραψε κανονικα. Πριν καν τεθουν καιρια ερωτηματα αυτη διεκοψε την συνεντευξη. Ειχε οδηγιες να «ξεπεταξει» τον Δημαρχο για να μην ακουστουν οσα δεν πρεπει να ακουστουν..

  5. ΜΠΟΥΡΔΕΣ, ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΡΙΩΡΟΦΕ ΚΟΨΙΜΙΈ. ΣΤΑ ΤΈΣΣΕΡΑ ΤΑ ΕΔΩΣΕΣ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΛΑΘΡΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΥΠΟΣΧΕΣΗ για ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.

    ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΛΑΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ…. ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΤΟΝ ΜΑΗ ΤΕ@ΝΤΟΣ@ΚΗ;;;; Μετά τις εκλογές θα κρυφτείς ξανά στο πηγάδι ΚΟΨΙΜΙΕ… Χρειάζεται να έχει κάποιος τσαγανό και ανάστημα στα δύσκολα και εσύ έχεις μάθει να σηκώνεις τις φτέρνες για να δείχνεις υψηλός στις ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ… ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΦΟΡΤΩΤΗ σαν παλληκαράκι της φακής στο λιμάνι και ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΑ στο αεροδρόμιο πάντα παρέα με τους φασιστοδεξιούς Κοκωβιούς που τσιμπάνε μηνιάτικα … Τώρα λούσου το ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΩΣΕΣ και άρχισε να γλύφεις σαν πεινασμένο σκυλάκι για κανένα κοκαλάκι… Βρε ΟΥΣΤττττττ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ.

  6. ΞΥΠΝΗΣΕ ΤΟ ΤΕ@ΝΤΟΣ@ΚΗ, ΤΟΥ ΕΤΑΞΑΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ για το ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΛΑΘΡΟ και ΠΗΡΕ …. το… μ.. ro

    ΑΚΟΜΑ ΒΓΑΖΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ με το ΥΨΗΛΑΝΤΗ, τον ΠΑΠΑ, την ΜΙΜΙΚΑ, με οικόπεδα και σχέδια του Νέου Νοσοκομείου και ΓΙΑΤΡΟΥΣ που ακόμα έρχονται… ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ και ΕΚΛΙΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΥΠΟΣΧΕΣΗΤΟΥ ΑΕΡΑ από την ΝΔ, ΧΩΡΙΣ ΦΡΑΓΚΟ στον κουμπαρά… Στο συλλαλητήριο του λαϊκισμού αγκαλιά ο Τριώροφος ΚΟΨΙΜΙΟΣ μαζί με τον ΚΑΜΑΤΕΡΟ που και αυτός, δυο βδομάδες πριν τις εκλογές του 2019 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΣΧΕΔΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ…. Πάρτε το απόφαση ΤΕΟ και χρυσοπληρωμένοι ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Δημάρχου, ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ, 2 ΕΛΙΕΣ και μερικά μερεμετάκια της πλάκας… Έρχεται και συλλαλητήριο για το ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ;;;;;;;;;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ