Εμβολιασμός και διχασμός | Κατατρομοκράτηση -αποκλεισμοί -πιέσεις- απειλές και εκβιασμοί | Ποιά η σκοπιμότητα;

86
5348

Να είσαι λέει αμερόληπτος στην παρουσίαση της όλης κατάστασης.

Ωραία. Πάμε να τα δούμε αντικειμενικά:

Να δεχτούμε λοιπόν ότι οι «ψεκασμένοι αρνητές» έχουν από την πλευρά τους ακραίες ή συνωμοσιολογικές απόψεις, θέσεις και δημοσιεύσεις.

Οι «αψέκαστοι» και μάλιστα οι «επίσημοι» ειδικοί (λοιμωξιολόγοι κλπ) της κυβέρνησης τι θέσεις και τι εκτιμήσεις έχουν;

Αυτά τα (ακραία και αντιφατικά) έλεγαν σχεδόν καθημερινά μέσα στον Ιούλιο για να ανεβάσουν τα ποσοστά των εμβολιασμών (μαζί με το 150άρι των νέων, τις πιέσεις-εκβιασμούς των εργοδοτών σε τουρισμό κλπ για απολύσεις ανεμβολίαστων) από το 40 στο 52%.

Και φτάσαμε αισίως τέλη Αυγούστου όπου παρά την πλήρη χαλάρωση, το «έλα να δεις» με τους νεαρούς τουρίστες και μη τη νύχτα στις παραλίες κλπ (και την ανυπαρξία ελέγχων, ελέω τουρισμού) η πλήρης διάψευση των παραπάνω «εφιαλτικών» (ή για την ακρίβεια «τρομοκρατικών») προβλέψεων είναι καταφανής.

Ακόμα κι ένα μικρό παιδί καταλαβαίνει τη… σκοπιμότητα (και την πλήρη αναξιοπιστία τους).

Και τώρα τι; Νέος γύρος… φοβερών και τρομερών προβλέψεων-εκτιμήσεων για το Σεπτέμβριο και το φθινόπωρο:

Αυτά βέβαια σε επίπεδο δηλώσεων αν και η κριτική από φιλικά διακείμενους στην κυβέρνηση αρθρογράφων τα λέει όλα με μια φράση:»αν οι ειδικοί δεν είχαν εξελιχθεί σε «τηλεμαϊντανούς», σε πρωινάδικα- μεσημεριανάδικα- βραδυνάδικα, θα είχαν μεγαλύτερη και σοβαρότερη συμμετοχή στην προσπάθεια γενίκευσης του εμβολιασμού!»

Από την αρχή η τακτική τους ήταν το βλέποντας και κάνοντας, δημιουργώντας εύλογες απορίες, αντιφάσεις, επιφυλάξεις, αναβλητικότητα, ακόμη και μεγάλες αντιδράσεις για τον τρόπο διαχείρισης της κρίσης.

Αγνοώντας ότι μια μεγάλη μερίδα του κόσμου (ένα σημαντικό ποσοστό εκ των οποίων πιέστηκαν-τρομοκρατήθηκαν-απειλήθηκαν κι έκαναν τελικά το εμβόλιο) δεν είναι αρνητές αλλά είχαν και έχουν τις σοβαρές επιφυλάξεις τους με τις διαδικασίες εξπρές που ακολουθήθηκαν. Χωρίς δηλαδή το συνήθη μακρύ ερευνητικό χρόνο, που υπό κανονικές συνθήκες δημιουργούσε μεγαλύτερη ασφάλεια στους νοσούντες.

Κάπως έτσι και δεδομένου ότι ο εμβολιασμός, αφενός ενεπλάκη σε έναν τεράστιο πόλεμο επιχειρηματικών και διακρατικών συμφερόντων και αφετέρου έγινε αντικείμενο αντιφατικών ερευνητικών συμπερασμάτων, δημιουργήθηκε ένα εκτεταμένο και παγκόσμιο “κίνημα», που αντιδρά ή είναι δικαιολογημένα επιφυλακτικό, στη γρήγορη, πιεστική, εκβιαστική και πειραματική χορήγηση των εμβολίων, οποιασδήποτε μορφής!

Για την ακριβοπληρωμένη (και ενίοτε γελοία) προπαγάνδα ούτε λόγος…

Είδε κανείς λογικά και αντικειμενικά σκεπτόμενος πολίτης πουθενά στα τηλεοπτικά πάνελ να  παρουσιάζονται οι αντίθετες επιστημονικές απόψεις από Έλληνες ή ξένους καθηγητές και ειδικούς επιστήμονες; Να γίνεται ισότιμος διάλογος για να βγάλει, αντικειμενικά, ο κάθε νοήμων τα συμπεράσματά του; Να παρουσιάζονται ειδικές έρευνες, με στοιχεία και δεδομένα κλπ,πχ ένας επιστημονικός αντίλογος σε καθηγητές διεθνούς κύρους, που ευτυχώς, υπάρχουν διεθνή ΜΜΕ τα οποία ζητούν και προβάλλουν τις επιστημονικές απόψεις τους:

 

Αντ’ αυτών (με εντολές άνωθεν) τους έχουν αποκλείσει από τα κανάλια και τα άλλα ελεγχόμενα ΜΜΕ, όπως συμβαίνει με όλους τους Έλληνες επιστήμονες: Πανεπιστημιακούς, ιατρούς, καθηγητές φαρμακολογίας, βιοχημείας κλπ και αναλώνονται σε καθημερινά δελτία «ειδήσεων» κομμένα και ραμμένα στα μέτρα των σκοπιμοτήτων και της προπαγάνδας τους που αναπαράγει φόβο με ταυτόχρονα αντιφατικά μηνύματα.

Ο φόβος δεν πείθει, αλλά τρομάζει και ο τρόμος δημιουργεί «οπαδούς» και «εχθρούς» (ακόμα και σε ψυχολογικό επίπεδο όλη αυτή η τρομοπροπαγάνδα που καλλιεργεί το φόβο του θανάτου και της απομόνωσης, «σμπαραλιάζει» το ανοσοποιητικό και οδηγεί ακόμα γρηγορότερα στο θάνατο: https://www.cardiodoctor.gr/).

Ο διχασμός της ελληνικής κοινωνία σε εμβολιασμένους και μη θα τους γυρίσει μπούμερανγκ, πολύ γρήγορα.

Οι αντιδράσεις στο τουίτερ μετά την «μνημειώδη» ανακοίνωση των μέτρων αποκλεισμού του 47-48% των ανεμβολίαστων πολιτών είναι χαρακτηριστικές:

 

Ακόμα και να κλείσει κάποιος τα μάτια στις παρενέργειες ή στους θανάτους μετά από εμβολιασμούς που έχουν καταγραφεί και παραδέχονται ότι σε ένα…… (έστω «απειροελάχιστο» κατ’ αυτούς) ποσοστό, υπάρχει ένα εύλογο ΓΙΑΤΙ. Για ποιο λόγο δεν καταγράφονται και δεν διερευνώνται επισήμως αυτά τα περιστατικά που σχεδόν καθημερινά βλέπουν το φως της δημοσιότητας ώστε να αιτιολογηθεί-απαντηθεί αν υπάρχει κάποια συσχέτιση ή όχι; Παρά μόνο κάνουν τα αδύνατα δυνατά να τους «σκεπάσουν» ή να τους προσπεράσουν;;;

Πέρσι όλοι οι θάνατοι με covid-19 (καρκινοπαθών, υπέργηρων, με άλλα υποκείμενα κλπ) ήταν από covid-19, ενώ φέτος με τα εμβόλια λένε τα ακριβώς… αντίθετα!!!

Πως να άρει κανείς τις επιφυλάξεις του από τη στιγμή που επιβεβαιώθηκε τόσο γρήγορα και σε δημόσια πρόσωπα που νόσησαν (!) η παραδοχή ότι το εμβόλιο έχει μικρής διαρκείας προστασία!

«Έρευνα που διενεργήθηκε στη Βρετανία από ειδικούς του πανεπιστημίου της Οξφόρδης δείχνει πως η προστασία που προσφέρουν τα δύο κυριότερα εμβόλια κατά της COVID-19 που αξιοποιούνται στη χώρα, εν μέσω της μετατροπής του παραλλαγμένου στελέχους Δέλτα του νέου κορωνοϊού που είναι πλέον κυρίαρχο παντού, μειώνεται μέσα σε τρεις μήνες.

Άλλο ένα εύρημα της έρευνας αυτής είναι πως όσοι μολύνονται από τον SARS-CoV-2 αφού λάβουν δύο δόσεις είτε του εμβολίου των Pfizer/BioNTech είτε αυτού της AstraZeneca ενδέχεται να διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο εάν μολυνθούν από την (κυρίαρχη σήμερα) παραλλαγή Δέλτα απ’ ό,τι από άλλες παραλλαγές.

Η έρευνα, που βασίστηκε σε πάνω από τρία εκατομμύρια δείγματα που ελήφθησαν σε όλη την επικράτεια του Ηνωμένου Βασιλείου, έδειξε πως 90 ημέρες μετά τη χορήγηση της δεύτερης δόσης, η αποτελεσματικότητα του εμβολίου των Pfizer/BioNTech μειώθηκε στο 75% και αυτή του σκευάσματος της AstraZeneca στο 61% ως προς την αποτροπή της μόλυνσης από τη Δέλτα.

Δύο εβδομάδες μετά τη χορήγηση της δεύτερης δόσης, η αποτελεσματικότητά τους είναι αντίστοιχα 85% και 68%. Η μείωση της αποτελεσματικότητας είναι πιο υψηλή μεταξύ των προσώπων 35 ετών και άνω από ό,τι μεταξύ των ανθρώπων μικρότερης ηλικίας.»

Με άλλα λόγια: τι διαφορά έχει σήμερα ένας μη εμβολιασμένος με αυτούς που εμβολιάστηκαν Ιανουάριο ή Φεβρουάριο (μεταξύ των οποίων ο Πρωθυπουργός, Υπουργοί, δημόσια πρόσωπα, γιατροί κλπ που είδαμε όλοι με χαμόγελα μέχρι τα αυτιά στις φωτογραφίες) ;;;

Επιμύθιο: Η ελληνική κοινωνία, οι πολίτες και οι άρχοντές της αν θέλουν να δημιουργήσουν στέρεα και υγιή πρότυπα, για να είναι ειλικρινείς, πειθαρχημένοι και συνετοί, για να δρουν και όχι να αντιδρούν, για να παραμείνουν σκεπτόμενοι και ελεύθεροι, πρέπει να πάψουν να είναι υποκριτικοί, διχαστικοί και ματαιόδοξοι.

Και δυστυχώς, ευτυχώς ή συντυχώς… «το ψάρι βρωμάει πάντα από το κεφάλι».

 

86 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κύριε Κιαρη, θα ήθελα μια ειλικρινή απάντηση στο ερώτημά μου.
    Μήπως, λέω μήπως σας χρηματοδοτεί κάποιος για να προβάλλεται με τόση συνέπεια όλα όσα ακούγονται από τη μεριά των αντιεμβολιαστων;
    Καθημερινά, πέρα από τα θέματα της Κω, έχετε στο 80% της κάλυψης των θεμάτων του site μόνο άρθρα που κατακρίνουν τα εμβόλια. Υπάρχουν τόσα και τόσα άλλα σχόλια διακεκριμενων επιστημόνων που αναφέρουν τα θετικά των εμβολίων τα οποία εσείς δεν προβάλλεται καθόλου.
    Το ερώτημά μου για χρηματισμό είναι σε αντιδιαστολή των όσων ακούγονται και προωθείται ότι όλοι αυτοί που μιλάνε θετικά για τα εμβόλια έχουν οπωσδήποτε χρηματιστει.
    Ξέρω ότι δεν θα ανεβάσετε το σχόλιό μου γιατί δεν σας συμφέρει. Εγώ όμως ευελπιστώ ότι θα λάβω απάντηση και θα δω το σχόλιό μου.

    • Καρφιτσα... Τελικα οτι ναναι. Βγαινει ο καθε ενας "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ" (μαζι και ΕΓΩ) και ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΥΜΕ.

      Καταντησαμε ΑΗΔΙΑ ΟΛΟΙ μας. Βαζει ο καθε ενας Links οτι ναναι με τα ΣΥΝ & τα ΠΛΗΝ των εμβολιων. Αφου ολοι γνωριζουμε τα παθηματα των παθοντων απο Covid 19, παραθετουμε ο καθενας τις μπουρδοσκυλοφιλοσοφιες μας. Σημερα θαβουμε εναν ακομα ΙΕΡΕΑ και πολλοι ακομα πανε ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΙΔΙΚΑ στην εκκλησια ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΕΣ. Ο αλλος εκανε το εμβολιο και κυκλοφορει σαν ΑΤΡΩΤΟΣ. ΟΛΟΙ ΛΑΘΟΣ. Τωρα αν πρεπει να κανουμε το εμβολιο ενα μονο τολμω να πω. ΤΟ ΜΗ ΧΕΙΡΟΝ ΒΕΛΤΙΣΤΟΝ. Και εγω το εκανα και οπως εκατομυρια αλλοι εμβολιασμενοι ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ (με προσοχη παντα) ΠΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ & ΞΕΧΝΙΑΣΤΟΙ.

      • αν ήταν covid θα τον στέλνανε πάνω από το νοσοκομείο Κω μαζί με άλλον ασθενή; Και θα στέλνανε τη σορό κάτω έτσι ανοιχτή να τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα. Σας συμφέρει να λέτε covid αλλά για τους χαζούς που τα χάφτουν αυτά…

    • Όλοι αυτο σκευτομαστε,αλλά υπαρχουν και αλλοι δυο λογοι.Να αντιπρωσοπευει απλα την ιδεολογικη του θέση η ακομα και να ειναι αλλος ενας που πριοσπαθει να εκμεταλευτει την κατασταση για πολιτικη καριέρα.

    • Η αλεπού 100 χρονών και το αλεπουδάκι 110 γίνεται; Η ετζίαν από την αρχή της ήταν είναι και θα είναι αντιπροπαγάνδα και ξεσκέπασμα για ΟΛΟΥΣ. Την αγάπη μου…

      • Γιάννη είσαι πολύ μικρός για να θεωρείς τον εαυτό σου αλεπουδάκι 110 χρονών.
        Είσαι νεόβγαλτος στο χώρο και απλώς εκμεταλλεύεσαι την καψούρα ορισμένων να ακούν και να γράφουν τις ηλιθιότητές τους για κάθε τι στον κόσμο.
        Καλά κάνεις πουλάς αέρα και κερδίζεις διαφημίσεις, δημοσιότητα και ποιος ξέρει τι άλλο.

        • Να τα χαίρεσαι τα χρόνια και τα… κέρδη σου (το μυαλό σου στο «πουλάς»- «κερδίζεις» πάντως). Αν ο πλουραλισμός των απόψεων είναι εκμετάλλευση γιατί δεν το κάνουν κι άλλοι; Κι εσύ γιατί κόλλησες εδώ. Κάτι ΕΝΟΧΛΕΙ πολύ μήπως; Την αγάπη μου…

  2. Άλλα και άλλα. Ποιός έχει αποκλειστεί από που; Άσε το παραμύθι πια. Όπως βλέπουμε εδώ όλες οι απόψεις υπάρχουν. Ποιανού άποψη δεν ξέρεις; Εσύ σαν δημοκράτης δηλαδή θέλεις να υπερισχύει η μειοψηφία;Το 5% δηλαδή των γιατρών (Μάλιστα άσχετων ειδικοτήτων, αλλά ας δεχτούμε ότι είναι τόσοι),έχουν δίκιο και και οι υπόλοιποι παγκοσμίως θέλουν να μας βλάψουν; Η υποχρεωτικότητα έγινε τώρα .ΚΑΛΑ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Πιστεύεις οτι ας πούμε το εμβόλιο της Ιλαράς ,αν δεν ήταν υποχρεωτικό θα είχαμε ξεμπερδέψει από την Ιλαρά; Τα υποχρεωτικά εμβόλια που κάνουμε σαν παιδιά η στο στρατό είναι συνταγματική υποχρέωση;Η Χουντα μας έβαζε στη σείρα στο σχολείο και μας τα έκανε.Ουτε μας ρώταγε ουτε οι γονείς υπόγραφαν. Θεωρείς ότι η ΧΑ ο Βελόπουλος η ο Τράγκας,δεν μου έρχετε άλλος πολιτικός να είναι εναντίων θελουν το καλό μας και οι υπόλοιποι το κακό;Δεν είμαι ειδικός και δεν ξέρω,αλλά εσυ εκανες έρευνα και ισχυρίζεσαι οτι οι εμβολιασμένοι τον Φεβρουάριο και οι ανεμβολίαστοι είναι το ίδιο; Σε είχα για δημοσιογράφο όχι επιδημιολόγο……..

    • Κι εγώ σε είχα για πιο έξυπνο, αν δεν μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά των εμβολίων του στρατού ή της Ιλαράς όπως σου την εξηγεί εδώ ο πιο ειδικός που υπάρχει τι να σου κάνω; http://aegeanews.gr/news/ygeia-diatrofi/402473/home-2021-avg-21-kathigitis-loimoksiologias-christian-perronne-emvolia-den-einai-emvolia-alla-genetikoi-tropopoiites-kathigitis-loimoksiologias-christian-perronne-emvolia-den-einai-emvolia-alla-gene/ δεν έχει νόημα η συζήτηση. Το παράδειγμα με τη χούντα είναι πολύ εύστοχο, συμφωνώ. Πόσοι είναι οι ανεμβολίαστοι βουλευτές των κομμάτων της βουλής και πόσοι έχουν κάνει εικονικό εμβόλιο άραγε;;; Για το ότι οι πλήρως εμβολιασμένοι μετά από 6-8 μήνες χρειάζονται 3η & 4η δόση που ρωτάς, το λένε ξεκάθαρα οι ίδιες οι εταιρείες που ζητήσανε άδεια για τις δόσεις αυτές: http://aegeanews.gr/news/ygeia-diatrofi/395872/pfizer-proteinei-allous-2-emvoliasmous-mia-enischytikidelta-stous-idi-pliros-emvoliasthentes/ https://www.tovima.gr/2021/01/06/science/koronoios-h-anosia-fainetai-na-diarkei-toulaxiston-8-mines/ https://www.iatronet.gr/article/102654/anosia-8-mhnes-meta-ton-emvoliasmo-kata-ths-covid19-me-johnson-johnson

      • Αυτόν τον λοιμωξιολογο τον αποδεχεσαι νεφακτο. Δεν δέχεσαι καν ότι μπορεί κάπου να κάνει λάθος ή να προωθεί, με χρηματισμό ή όχι, απόψεις αντίπαλων φαρμακευτικων εταιριών.
        Από εκεί ξεκινάει η αντιπροπαγανδα. Κανένας από εμάς δεν μπορεί να σκεπάσει ή να ξεσκεπασει θέματα πολυεθνικών φαρμακευτικων εταιριών. Εμείς αποφασίζουμε τι μας συμφέρει για την υγεία μας. ΔΕΝ χρειαζόμαστε υποβολεις η κλακαδωρους.
        Ένα site που καθιερώθηκε για την αμεροληπτη ενημέρωσή του τώρα με την επιμονή του διαχειριστή του οδηγείται σε λάθος δρόμο.
        Η προώθηση αποκλειστικά και μόνο προσωπικών απόψεων «επιστημόνων» εχθρών των εμβολίων μας οδηγεί σε αμφιβολίες για το πόσο αμερόληπτα γίνεται αυτή.

        • Για ψάξε στο ετζίαν πόσα άρθρα αναδημοσίευσης έχουν όλοι οι μαϊντανοί λοιμωξιολόγοι και …ειδικοί σου, συν Κικίλιας, Μητσοτάκης, Άδωνις και σία. Μέτρησέ τα και μέτρα και των «επιστημόνων» της αντίθετης άποψης που δεν σου αρέσουν. Βλέπεις τη συντριπτική διαφορά υπέρ των δικών σου που μας βομβαρδίζουν με την τρομοκρατία και τη χαζοπροπαγάνδα τόσο καιρό τώρα από τα κεντρικά προπαγανδιστικά;; Άρα, το πρόβλημα σου είναι γιατί η ετζίαν να βγάζει και την ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ που ΟΛΑ τα άλλα ακριβοπληρωμένα σάιτ αποκρύπτουν; Έτσι φαίνεται και η σχέση σου με αυτούς (και ο τρόπος που σκέπτεσαι περί χρηματοδότησης την πονηράδα και τη σχέση που έχεις με τα χρήματα (φακελάκι)… Να μου πεις αυτό το χεις ή δεν το χεις ως άνθρωπος… Να τα χαίρεσαι αλλά εκτός του ότι είναι αρρώστια, δεν πάνε και σε καλό…)

        • Σωστα του απαντησες του «ΠΑΠΠΟΥ»…..
          κρινει εξ ιδιων….χρηματοδοτηση…κουτο-πονηραδα…φακελακι…
          προπαγανδα (αλλοτε)ΥΠΕΡ Κοψιμιου….ΤΥΧΑΙΟ??

  3. …..Όσο για το τραγικό,ότι οι ίδιοι άνθρωποι που υποστήριζαν φανατικά τον Σώρρα,τώρα είναι φανατικά κατα των εμβολίων ,το θεωρώ τυχαίο.Το ότι (κατα δηλωση τους)οπάδοι της ΧΑ μιλουν για καταπάτηση τυ συντάγματος και λένε την εκλεγμένη κυβέρνηση χουντα….είναι τραγικο.Αλήθεια κανένα σχόλιο γιαυτο;Κατι αλλο σημαντικό .Γιατί δεν λέτε ότι χώρες που πλησιάζουν το 80% στους εμβολιασμένους ,καταργούν μέτρα και επανέρχονται στα φυσιολογικά; Μιλάτε συχνά για το Ισραήλ,ναι ξεκίνησε πρώτο τους εμβολιασμούς αλλα σήμερα το ποσοστό του είναι λίγο πάνω απο το δικό μας. Φυσικό είναι να έχει προβλήματα.Ναι κάποιοι στήνουν πολιτικές καριέρες σήμερα,αδιαφορόντας για τον κόσμο ,μάλιστα εύχοντε τα πράγματα να μην πάνε καλά αυτούς ακολουθείς;

  4. …Κάτι εξτρα…ο ιος δεν είναι ούτε του Μητσοτάκη ούτε του Τσίπρα.Είναι παγκόσμιος.Αυτο το απλό είναι κατανοητό;Ναι έγιναν λάθη παραλήψεις ,μπερδέματα, παγκοσμίως. Είναι φυσικό,όμως ήταν κάτι άγνωστο.Όλα έγιναν με σκόπο το καλό και όχι για να τα χρησιμοποιήται για δικαιολογίες και συνομοσίες.Τέλος και τελεία,ναι ψήφισα ΝΔ και είμαι περηφανος που δίαλεξα το καλύτερο για τον τόπο.Ποιά ήταν η άλλη επιλογή;

    • Πολύ σωστά μιλάτε. Πέρα κάποιων ολίγων όλοι έχουμε συνειδητοποιήσει αυτά που λέτε. Κι έτσι είναι. Οι υπόλοιποι ψάχνουν σκοπιμότητες πίσω από κάθε τι. Κι εγώ ευγνώμων είμαι.

      • Είσαι ευγνώμων που στον θίασο που κυβερνά υπάρχει υπουργός Μ αυτό το βιογραφικό;

        https://www.mod.mil.gr/dimosieymata-peri-https://www.mod.mil.gr/dimosieymata-peri-aeropsekasmon//

        Ο Μάκης Βορίδης που κατέθεσε το 2010 ερώτηση στην Βουλή για γνωστοποίηση της σύστασης του αερίου που μας ψεκάζουν.
        Υπήρχε και στο utube αλλά η Ν.Δ.φρόντισε να το κατεβάσει.

        • Αγαπητέ δε θα σου αλλάξω την άποψη ξέρεις γιατί? Διότι με κάτι τύπους σαν εσένα που αλιεύουν και ξεθάβουν οτιδήποτε κιτρινίζει η λοιδωρεί τους υπόλοιπους δε βγάζει κανεις άκρη. Ανταπαντώντας θα φτάσουμε στο Μπινγκ Μπανγκ. Και ξέρεις? Χάνουμε την ουσία. Άναψε μια λαμπάδα και κανε το σταυρο σου που έχουμε τη συγκεκριμένη κυβέρνηση σε όλα τα απίστευτα που συμβαίνουν. Έχω την πλήρη βεβαιότητα ότι αυτό κάνει κι ο Τσίπρας και λέει Δόξα το Θεό παρόλο που δεν πιστεύει. Χαιρετισμούς.

      • Όταν ο -κυριολεκτικά- ψεκασμένος το 2010 έγινε "επιστήμονας" το 2021

        . Δεδομένου του γεγονότος ότι υπάρχουν αρκετές φωτογραφίες και βίντεο που καταγράφουν αυτή τη δραστηριότητα πάνω από ελληνικές πόλεις (και στην Αθήνα), είναι σε γνώση της Κυβέρνησης, αυτοί οι αεροψεκασμοί;Αν όχι, γιατί και αν ναι, ποιά είναι η αποστολή τους και από ποιούς διενεργούνται;
        . Εντάσσονται οι ψεκασμοί αυτοί στο πρόγραμμα της λεγόμενης «Γεωμηχανικής», που επικαλείται το δημοσίευμα, δηλαδή της τεχνικής παρέμβασης στη φύση για τον έλεγχο των κλιματολογικών συνθηκών;
        Ποια είναι η σύσταση του ψεκαζομένου υλικού και από ποια αρχή έχει αδειοδοτηθεί η διενέργειά τους; Πότε άρχισαν , με τι πρόγραμμα εκτελούνται και πότε θα ολοκληρωθούν;
        Βουλευτής

        Μαυρουδής Χ. Βορίδης

        Εγώ είμαι ευγνώμων που δεν ψήφισα τέτοιους παράφρονες,να τον χαίρεστε.

      • Λαμπάδα για τους 13500 νεκρούς;για εφαρμογές μέτρων κατά το δοκούν;

        Γνωστό από ποιους πολιτικούς κόλπους προέρχεται και τι πρεσβεύει ο συγκεκριμένος,που ξαφνικά βαφτίστηκε Δημοκράτης.
        Λαμπάδα άναψε εσύ για την έλλειψη εναλλακτικής,θα είχες φύγει τρέχοντας.

      • Κι εσύ ευγνώμων;ε πάρε άλλη μια επιτυχία του Θιάσου Γουρλού.

        Ζήτησε σήμερα συγγνώμη από τον Εβραϊκό λαό ο Υπουργός Υγείας.
        Καμάρι της νέας Κυβέρνησης,μεγάλη η ευγνωμοσύνη όλων μας που υπουργοποίησε τέτοιο άτομο.
        https://m.naftemporiki.gr/story/1767142

    • και δυστυχώς θα μείνει στην ιστορία για τα ανεκδιήγητα μέτρα,τις παλινωδίες,την διαχείριση,τις γκάφες,τις υποχωρήσεις,τα κουραφέξαλα,τις ρατσιστικές διακρίσεις,την απόκρυψη αληθειών,την χύμα προβολή αυταρχισμού ,την καθεστωτική συμπεριφορά.Δεν είμαι αντί,έχω κάνει και θα κάνω και 3η δόση αλλά :1) η οριζόντια επιβολή καραντίνας,η διάκριση στην επιβολή ελέγχου με τους επισκέπτες.
      Ένα κείμενο πρέπει να βλέπουμε και τι θέλει να πει πίσω απ’ τις λέξεις,δεν είμαι ψέκας, αλλά ξέρω ότι υπάρχουν ολόκληρες ομάδες συναδέλφων θετικών κρουσμάτων σε ξενοδοχεία και ημέτερους,βλέπω ότι δεν ασχολήθηκε καν το τσίρκο σου με την νεολαία που έκαναν το νησί ανω-κατω μετά τις 11 .Εγώ σε παραπέμπω στα κρούσματα στις πύλες εισόδου που ανακοινώνονται καθημερινά,σε τυχαίους ελέγχους.
      Μια ερώτηση μήπως και καταλάβεις τι λέω: γιατί η Γερμανία μας έβαλε σε καραντίνα εμάς και 4 νησιά; γιατί με 4-12 κρούσματα επέλεξαν εμάς; γιατί κάνει το άσπρο-μαύρο με την κατάσταση του Νοσοκομείου, γιατί δεν στήριξε το σύστημα υγείας,άντε και άσπγο πάτοο .
      Ραντεβού στις κάλπες.

    • Η φιλοσοφία ότι η εγχείρηση πέτυχε,αλλά ο ασθενής πέθανε μας τελείωσε.
      Τρία χρόνια διαβάζαμε για το Μάτι,συνομιλίες, αποκαλύψεις, εκεί να δεις συνωμοσία,τώρα στην μεγαλύτερη οικολογική καταστροφή της σύγχρονης ιστορίας, εμείς μετράμε καμένα στρέμματα.
      Έγραψε αγαπητέ…έμεινε στην ιστορία.
      Να δούμε στις πλημμύρες τι θα πει.

    • Άκουσε κάτι κομματόσκυλο,ένας ηγέτης πρέπει να φέρεται Δημοκρατικά ,να εφαρμόζει την ισονομία και ισότητα

      προς ΌΛΟΥΣ.εδω και 50 ημέρες έχουν γίνει καταγγελίες προς όλες τις αρχές για τα Θερμά και την κατάσταση στις παραλίες και Λιμάνι..είμαι ρεσεψιονίστ και μου κατήγγειλαν επισκέπτες από Αθήνα το μαύρο χάλι με τα 60-70 άτομα στην λακκούβα στα Θερμά, αλλά κανένας έλεγχος,μόνο οι εκκλησίες και οι ημεδαποί σας ενοχλούν.κυκλοφορούν φωτογραφίες με την λακκούβα που είναι σαν την πύλη της κολάσεως.Εικόνες ντροπής ενός προορισμού που άνοιξε σαν την πόρνη τα σκέλια της και παρουσιάζει 4-5 κρούσματα για τα μάτια της TUI, εσείς μόνο εκκλησίες και πανηγύρια ελέγχετε.Υπάρχουν άνθρωποι που βλέπουν,κρίνουν, βάζουν πλάτη και αυτοί φοβούνται και θυσιάζουν τον φόβο τους μήπως και ξεπεράσουμε την πανδημία με το λιγότερο κόστος.Ας βάλει ο Κιάρης ένα Drone να αποδείξει για πιο λόγο σας βλέπει χούντα ο Κόσμος και γιατί σας σιχάθηκε..Σήμερα στις 1:00 είχε 70 άτομα στην λακκούβα, αλλά εσείς βλέπετε τα φαντάσματα του παρελθόντος.ΑΙΣΧΟΣ.

  5. εσύ στο πρώτο μεταναστευτικό συμβάδιζες με τις ακραίες θέσεις της χρυσής αυγής χρησιμοποιώντας τα ίδια συνθήματα και επιχειρηματολογία στις αναρτήσεις σου. Τώρα μας λες ότι ψήφισες νέα δημοκρατία. Δικαίωμα σου. Το ένα δεν έχει να κάνει με το άλλο. Σκεπτικιστές για τα εμβόλια και ανεμβολίαστοι (κρυφοί ή φανεροί) υπάρχουν σε όλα τα κόμματα και τις παρατάξεις. Μιας και ανήκεις και σε κόμμα και σε παράταξη. Εγώ και τα κόμματα και τις παρατάξεις ξέρεις πολύ καλά που τα έχω γραμμένα…

  6. Και τα κακά της μοίρας μας σου την έδωσα πιο πάνω. Αυτό το «Ναι έγιναν λάθη παραλήψεις ,μπερδέματα, παγκοσμίως. Είναι φυσικό,όμως ήταν κάτι άγνωστο». Κράτα το για μερικούς μήνες ακόμα μετά…. Τα πρώτα 100χρόνια είναι δύσκολα μετά μαθαίνεις… Φιλικά πάντα.

    • Έχεις δίκιο.Κάποιοι έιμαστε χαζοί δεν τα πιάνουμε με την πρώτη σαν εσένα που ήξερες για τον ιό πρην ακόμα έρθει.

    • Το να πάρει κάπου φωτιά και να μην προλάβεις να την ελέγξεις…… ε πάει στο καλό, αλλά να σου πάρει φωτιά, σχεδόν στην ίδια περιοχή που κατακαηκε για μέρες και να σου ξεφύγει πάλι, δεν μπορεί ρε παιδιά, κάποιος ….κας υπάρχει στην όλη φάση ( και πολύ υψηλά ιστάμενος )….

  7. Είτε συμφωνείτε είτε όχι, σε ένα πράγμα έχει απόλυτο δίκιο: πρέπει ΟΛΟΙ οι εμβολιασμένοι να καταλάβουν πως μπορούν να κολλήσουν και να μεταδώσουν τον ιό όπως ακριβώς και οι ανεμβολιαστοι! Το να κυκλοφορεί λοιπόν ο κάθε ενας εμβολιασμένος χωρίς κανέναν περιορισμό όταν οι ανεμβολίαστοι θα πρέπει να κάνουν τεστ μία η δύο φορές την εβδομάδα, δεν είναι καθόλου σωστή πρακτική!

    • Ξέρεις ότι σήμερα πιάσαμε τον αριθμό των πεσόντων του Ελληνοϊταλικού πολέμου;

      όταν ξεκίνησε ο Ελληνοιταλικος πόλεμος έγινε επιστράτευση. δεν ρωτησαν τον κόσμο αν θέλει να πάει. τώρα που οι νεκροί από covid είναι από προχθές περισσότεροι από όσους πεθαναν στον Ελληνοιταλικο πόλεμο, κάποια πράγματα θα γίνουν υποχρεωτικά.
      Ή το θες ,ή δεν, αλλιώς η κατοχή θα ξαναέρθει.τα λεφτά θα τελειώσουν.

  8. εγώ θα ήθελα να πω, πως τα εμβόλια που έγιναν παλιά στο σχολείο ή στον στρατό είχαν το ελάχιστο 7 χρόνια δοκιμών για να διαπιστωθεί αν θα υπήρχαν παρενέργειες ή όχι. Κανένα υπολογιστικό μοντέλο δεν μπορεί να υπολογίσει μακροχρόνιες παρενέργειες. Εγώ θα πω επίσης ότι αυτή την στιγμή δεν βιώνουμε μόνο μια υγειονομική κρίση αλλά μια βαθιά κοινωνική και οικονομική. Μην διχάζεστε και μην απαιτείται ιατρικές πράξεις από άλλους ανθρώπους…είναι εμβόλια που προστατεύουν μόνο αυτόν που το κάνει, οπότε καλό είναι να είναι μια απόφαση του καθενός και όχι κάποιου υπουργού. Είναι πολύ άσχημη η όποια υποχρεωτικότητα αλλά πολύ βασικό είναι να συνεχίζουμε να προσέχουμε, όλοι και παντού. Όλοι μας φοβόμαστε κάτι…και είναι καλό να δεχόμαστε τον φόβο του άλλου…αλλιώς μάλλον δεν είμαστε άνθρωποι πια, κατά την γνώμη μου.

    • Άσχετο κανένα εμβόλιο δεν έχει δοκιμαστεί περισσότερο από αυτά του COVID.Ξερεις ο χρόνος σήμερα έχει αλαξει μεγέθη.Αυτό που χρειαζόσουνα ένα χρόνο να το κανείς το κανείς σήμερα σε μια μέρα.Όταν έφτιαξαν τα παλιά εμβόλια δεν είχε πάει ο άνθρωπος καν στο φεγγάρι…τώρα πάει στον Άρη.Τι κάθομαι και σου λεω τώρα.

      • και δεν αξιολογούνται οι θάνατοι και οι παρενέργειες από τα εμβόλια? Συμπολίτης μας είναι στην εντατική με σύνδρομο παράλυσης δύο μήνες τώρα

  9. Το ότι δεν έσκασαν τα 10000 κρούσματα τον Αύγουστο δεν θα πει ότι δεν θα σκάσουν αρχές Σεμπτεμβριου περίμενε και θα δεις ακόμη δεν μαζευτήκαμε

  10. Κρίμα να πεθαίνει κόσμος και να γίνονται σωρηδόν αναρτήσεις υπέρ των αρνητών
    Έλεος. Δείτε αναλογικά τις αναρτήσεις.τι άλλο πρέπει να γίνει ;

    • Απλο ειναι… θα το μαθουν με ασχημο τροπο, και να ‘σαι σιγουρος οτι θα το μαθουν, και δυστυχως θα ειναι καποιος οικειος τους η’ φιλος τους (αν νοσησουν οι ιδιοι ακομη καλυτερα, ενας ηλιθιος λιγοτερος στον πλανητη). Μετα ας διαβασουν τις μελετες της Οξφορδης, κι ας παει η aegean να τους κανει κανενα μνημοσυνο, κι αφου τους εξηγησει και τα συνταγματικα δικαιωματα τους (τα μαθε κι αυτα τρομαρα της) θα ειναι πληρως καλυμενοι.

  11. τί έκαναν οι άνθρωποι πριν τα εμβόλια,την παστερίωση,τα αντιβιοτικα κι όλα αυτά που έχουμε εμείς;;;
    -Απλά πέθαιναν ανιψιό…»

  12. αποκάλυψε ότι οι θύτες ήταν όλοι άνδρες,άλλο κ αυτό και τα θύματα, εκτός από γυναίκες ήταν ..ανεμβολίαστες.
    Εύχομαι στον γνωστό μου αντιεμβολιαστή και ‘αντί’ που πήρε στον λαιμό του την οικογένεια του εδώ στο Νησί, περαστικά.
    Πράγματι ζούμε εποχές απίστευτες.κριμα…

  13. Ανασα πλουραλισμου αυτό το μικρό τοπικό site!!! Βομβαρδιζόμαστε καθημερινά με τρομο και θάνατοφοβία. Το πόσα εκατομμύρια ευρώ πήραν τα ΜΜΕ για να δοξολογουν τον Μητσοτάκη και να προπαγανδίζουν τον εμβολιασμό, το ξέρουν μέχρι και οι πέτρες. Όπως και ΟΛΟΙ βλέπουμε εδώ μέσα, πως υπάρχουν 1-2 σχολιαστές, που βρίζουν και χλευάζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ τους ανεμβολιαστους. Ατελείωτες εργατοώρες για να πληκτρολογούν φασιστικά γαλάζια σχόλια. Δωρεάν τάχα;;; Γέμισε νουδίτικα φασιστικά σχόλια και bullying ανεμβολίαστων η Aegeanews, και τολμάτε να αμφισβητείτε την δημοκρατικότητα του διαχειριστή;;; Κάνατε το γα@@#%# εμβόλιο, με γεια σας με χαρά σας. Το τι θα κάνουμε εμείς με το δικό μας σώμα, δεν σας ρώτησε κανείς. Νταβατζήδες στις κόρες και στους γιους σας, όχι στη δική μας ζωή. Αρκετά βρωμάνθρωποι! Αρκετά!!

    • Γιατί τόσο φανατισμός;Ε όχι φίλε δεν ζεις μόνος .Η κοινωνία έχει κανόνες.δεν υα γίνεις τυφλά και θα σε αφήσουν να οδηγάς.Τι δεν καταλαβαίνεις ;

    • IQ big brother kai Survivor μαζι. Πως αλλιως να το δεις … κι αντε εσυ εισαι ..π@ρ@ς η οικογενεια σου τι φταιει?

      • Όντως iq ραδικιού!!! Σαν αυτά ……………………. δαφνοστεφανωμένος απο τον Μητσοτάκη και την Pfizer BioNTech..

  14. εγώ θα ήθελα να πω, πως τα εμβόλια που έγιναν παλιά στο σχολείο ή στον στρατό είχαν το ελάχιστο 7 χρόνια δοκιμών
    για να διαπιστωθεί αν θα υπήρχαν παρενέργειες ή όχι. Κανένα υπολογιστικό μοντέλο δεν μπορεί να υπολογίσει
    μακροχρόνιες παρενέργειες. Εγώ θα πω επίσης ότι αυτή την στιγμή δεν βιώνουμε μόνο μια υγειονομική κρίση αλλά
    μια βαθιά κοινωνική και οικονομική. Μην διχάζεστε και μην απαιτείται ιατρικές πράξεις από άλλους ανθρώπους…
    είναι εμβόλια που προστατεύουν μόνο αυτόν που το κάνει, οπότε καλό είναι να είναι μια απόφαση του καθενός και
    όχι κάποιου υπουργού. Είναι πολύ άσχημη η όποια υποχρεωτικότητα αλλά πολύ βασικό είναι να συνεχίζουμε να
    προσέχουμε, όλοι και παντού. Όλοι μας φοβόμαστε κάτι…και είναι καλό να δεχόμαστε τον φόβο του άλλου…
    αλλιώς μάλλον δεν είμαστε άνθρωποι πια, κατά την γνώμη μου.

  15. Διάβασα σχόλια και ένταξη κάποιοι φανατικοί βρίζουν από την μια αλλά από την άλλη δεν λένε κάποιο επιχείρημα .Μιλάνε για δημοκρατία αλλά βρίζουν τον εκλεγμένο πρωθυπουργό.Τι πιο απλό στις επόμενες εκλογές να βγάλετε άλλον;Θα μου πεις και ο δεύτερος ο Τσιπρας πάλι του εμβολίου είναι.Το ΚΙΝΑΛ το ίδιο,Το ΚΚΕ υπέρ;Όποτε θα βγάλετε τον Βελόπουλο ;Αυτό είναι η άλλη άποψη;Ξέρετε φαντάζομαι ποιοι ομαδοποίηουν τους ανθρώπους , οι πολιτικοί τα περνούν,οι δημοσιογράφοι,οι γιατροί.Όλοι τα περνούν τελικά ….εκτός από;Ε όχι δεν θα πιάσω κουβέντα με φασίστες.Βριστε όσο θέλετε .

    • Και θα βγεις πάλι στο δρόμο να δούμε ποιος θα είναι ο φασίστας και ποιο το χρυσαύγουλο. Εκτός κι αν το αλλάξεις τώρα που βγήκε ο κούλης σου και δεν είναι ο προδότης τσίπρας… τότε να δούμε τις αναρτήσεις σου για αυτά που πάνε να σου φορέσουνε οι ευρωπαίοι, τα μμε, οι επιστημονες και ολοι οι καλοί άνθρωποι που λες τώρα…

    • Δεν βλέπεις τριγύρω σου τι συμβαίνει;όλοι έχουν αγανακτήσει με τα μαγειρέματα.. αλήθεια αν είσαι πολίτης της Κω,δεν ξέρεις,δεν άκουσες,δεν υποπτεύεται τι συμβαίνει;

  16. Εδώ που τα λέμε,από την μια έχουμε την κυβέρνηση ,την αξιωματική αντιπολίτευση και τα υπόλοιπα 3 κόμματα της βουλής εκτός από 1.Έχουμε όλες τις Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις,ΗΠΑ,Ρωσία,Κίνα,Ιαπωνία,Αυστραλία ,το 99% των γιατρών .Από την άλλη τη έχουμε;Σκευτήτε λίγο και αποφασίστε.Μεγάλα και υπεύθηνα παιδιά είστε.

  17. Τελικά πολύ τυχεροί .Δεν σας ξεγελάει κανένας .Τζάμπα τα λεφτά που δίνουν στους γιατρούς τους πολιτικούς οι φασιστικές κυβερνήσεις.Σαΐνια τους έχετε ξεσκεπάσει όλους.

  18. Καμία ιατρική πράξη δεν θα πρέπει να είναι υποχρεωτική!!!! Δυστυχώς ο περισσότερος κόσμος εκβιαστηκε και έκανε το εμβόλιο…
    Με στεναχωρεί πολύ που όλη αυτή η κατάσταση μας έχει διχάσει και τσακωνόμαστε μεταξύ μας!!!

  19. Ψιτ Ψιτ, εσύ έχεις τι λαχτάρα σου για τον «κατεβάζω τα παντελόνια». Μ αρέσει πολύ που σου έγινα εφιάλτης. Να ξέρεις κάθε φορά που θα γράφεις μακακιες θα είμαι εδώ για σου θυμίζω ότι οι Κωοι σας έστειλαν στον αγύριστο.

    • Σε κάθε συνέντευξη σαν φανατισμένος Ταλιμπάν παίρνει στον λαιμό του κόσμο,στον κοσμήτορας που τον κάλεσε για διευκρινήσεις λέει ότι έχει εμβολιαστεί.
      Δεν υπάρχει αυτό που ζούμε.
      https://www.zougla.gr/greece/article/antipara8esi-kosmitora–kouvela-gia-to-emvolio

    • Αυτό ακριβώς έκανε πράξη ο κοσμητορας του αριστοτέλειου πανεπιστημίου. Φιμωσε και εξευτέλισε δημοσίως τον «συνάδελφο», τραβώντας του ταυτόχρονα και το αυτί.

  20. Τί κρίμα να δίνουν τα social media τόση δυνατότητα να μιλάμε μεταξύ μας να ανταλλάσουμε επιχειρήματα και να κάνουμε διάλογο και να τα χρησιμοποιούν οι περισσότεροι απλώς για να βρίζουν χυδαία. Άλλο ένα αποτέλεσμα της αμορφωσιάς των τελευταίων δεκαετιών που πρέπει να αφήσουμε πίσω μας. Πρέπει να φύγουμε από την Ελλάδα της ήσσονος προσπαθείας και να πάμε στην Ελλάδα της επιβράβευσης του μόχθου.

  21. Χθες Σάββατο 28/9 τελευταίο δρομολόγιο Δημοτικού Λεωφορείου στη Λάμπη

    Στάση πριν το Blue Lagoon, βγαίνουν έξω οι ξένοι χωρίς μάσκα ούτε για δείγμα.. προκλητικά ,ουρά στα χέρια ,κάποιοι τις είχαν δεμένες στο μπράτσο.
    Μα για ποιο έλεγχο διασποράς μιλάμε;έτσι και οι επιβάτες και ήταν ημεδαποί θα έλεγαν στα σάιτ πάλι τα γνωστά..ήταν εικόνα πόλης χθές εν Μέσω Πανδημίας; φυσικά πουθενά ο Έπαρχος να ρίξει μια ματιά,η πολιτική προστασία,οι φορείς υγείας ΕΟΔΥ.Οίκος ανοχής!!!!

  22. ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΘΕΝΑΡΑ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΠΟΣΟΣΤΑ

    το 40% των αστυνομικών ανθίστανται στις πιέσεις μέχρι στιγμής.Στην Πυροσβεστική είναι ακόμα μεγαλύτερο το ποσοστό των στελεχών που δεν θέλουν να εμβολιαστούν: Το 43% είναι ανεμβολίαστοι (5.160 πυροσβέστες) και το 57% με απειλή μετάθεσης (περίπτωση ΕΚΑΜ) έχει εμβολιαστεί, δηλαδή 6.840 πυροσβέστες.Στο Λιμενικό παρουσιάζεται το μεγαλύτερο ποσοστό εμβολιασμένων, το οποίο όμως είναι ακριβώς στο μέσο όρο της κοινωνίας: 65% Εμβολιασμένοι (4.782 λιμενικοί) και 35% ανεμβολίαστοι (2.574 λιμενικοί).Μεσοσταθμικά το 40% των στελεχών των Σωμάτων Ασφαλείας παραμένουν δύσπιστοι απέναντι στο εμβόλιο.Τα αντίστοιχα ποσοστά στις Ένοπλες Δυνάμεις είναι ακόμα μεγαλύτερα: Το 41% μονίμων ή ΕΠΟΠπενταετούς θητείας κλπ. δεν έχει εμβολιαστεί και δεν θέλει να εμβολιαστεί! Κι εδώ οι ίδιες απειλές και πιέσεις. Διοίκηση Υποβρυχίων απαγορευε την έξοδο στους ανεμβολίαστους, ακόμα και όταν ήταν «δεμένο» το υποβρύχιο στην βάση του, είναι χαρακτηριστικό του κλίματος που επικρατεί.Γενικά τα ανεμβολίαστα πληρώματα παραμένουν έγκλειστα εντός σκαφών 5-7 ημέρες πριν τον απόπλου.

  23. Ως μητέρα δύο μικρών ανεμβολίαστων παιδιών και επειδή ο Σεπτέμβρης είναι προ των πυλών θέλω να δω τι πρωτόκολλα θα ισχύουν για τα φροντιστήρια, τα γήπεδα κλειστά ή ανοιχτά και γενικά για τις δραστηριότητες που θα στείλουμε τα παιδιά μας και αν τα στείλουμε φέτος. Μας έχουν κατακλύσει τα μνμ στο messenger από γυμναστές και ακαδημίες … αν νομίζουν ότι πολλοί από εμάς τους γονείς θα στείλουμε τα παιδιά μας σε χώρους που θα τα αθλούν ή θα τους μαθαίνουν ξένες γλώσσες άνθρωποι ανεμβολίαστοι και σε χώρους που δεν τηρούντε κατά γράμμα πρωτόκολλα … ε κάποιοι είναι πολλοί γελασμένοι

  24. Μπορούν να σας θέσουν σε αναστολή μόνον ΕΓΓΡΑΦΩΣ, όχι προφορικά!! Το έγγραφο πρέπει να σας το επιδώσουν (ο διοικητής, οι προϊστάμενοι, δηλαδή “η διοίκηση”) και να μπορούν να ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ότι σας το επέδωσαν. Για να το αποδείξουν πρέπει να έχουν την ΥΠΟΓΡΑΦΗ σας. Να ΜΗΝ υπογράψετε κανένα έγγραφο εάν προηγουμένως δεν το δει δικηγόρος της εμπιστοσύνης σας, διότι μπορεί να υπάρχει παγίδα. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να υπογράψετε πριν δει ο δικηγόρος σας τι υπογράφετε.Μέχρι να σας επιδοθεί νόμιμα το έγγραφο με το οποίο τίθεσθε σε αναστολή, να πηγαίνετε κανονικά στην εργασία σας. Αν δεν σας αφήσουν να μπείτε στον χώρο εργασίας σας, να καλέσετε την αστυνομία, για να βεβαιώσει ότι εσείς θέλετε να μπείτε στον χώρο εργασίας σας, αλλά αυτοί (η διοίκηση) δεν σας αφήνουν. Άρα, θα φταίνε αυτοί και όχι εσείς που δεν δουλέψατε.

  25. Αν μπείτε στον χώρο εργασίας σας, να ζητήσετε να υπογράψετε στο βιβλίο που πρέπει να υπογράφεται όταν ο υπάλληλος προσέρχεται και όταν φεύγει από την εργασία του. Αν δεν υπάρχει τέτοιο βιβλίο, να κάνετε έγγραφη καταγγελία με αριθμό πρωτοκόλλου και να ζητήσετε επίσημο αντίγραφο.
    Αν δεν σας περιλαμβάνουν σε πρόγραμμα εργασίας, αν και είστε εκεί για να εργαστείτε, αυτοί φταίνε, διότι εσείς είστε εκεί για να εργαστείτε, αλλά αυτοί (η διοίκηση) δεν σας δίνει δουλειά να κάνετε. Αναρωτηθείτε φωναχτά: “τι γίνεται με τις προμήθειες του νοσοκομείου;”!

    • … τυφλώνει.. θυμάμαι στα κατηχητικό ο πάτερ της ενορίας πίσω στα 70ς μας έλεγε ότι μπορεί να δει από μακριά αυτόν που αυνανίστ….. τις προηγούμενες 24 ώρες.
      Τώρα τον πιστεύω και γω μετά από 40 χρόνια.

  26. Διασωληνωμένοι 2/9/21 :362.
    Ρε πάτε καλά;μήπως πρέπει να διωχθούν για έκθεση σε κίνδυνο ασφαλείας ζωής κάποιοι;μήπως πρέπει η Κυβέρνηση να σταματήσει να ψάχνει ανοσία αγέλης όταν έχει εκατομμύρια τουρίστες ,που το 90% δεν τηρούν τα μέτρα, όλοι σχεδόν δεν φοράνε μάσκα πουθενά,άλλοι δείχνουν πλαστά πιστοποιητικά,άλλοι ανεμβολίαστοι με ετεροχρονισμένα PCR,άλλοι μεταδίδοντας τον ιό μέσω πάρτι σε όλους;
    Τι είναι αυτά κύριοι της Τοπικής εξουσίας,πάτε καλά;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ