Καθηγητής Λοιμωξιολογίας Christian Perronne : Τα «εμβόλια» δεν είναι εμβόλια αλλά γενετικοί τροποποιητές

16
23889

Στο Ισραήλ το εμβόλιο σταμάτησε να είναι υποχρεωτικό σε υγειονομικούς, φοιτητές! γιατί έφτασαν τα πρόθυρα του εμφυλίου τσακώνονταν μέσα στις οικογένειες.

Αυτό αποκαλύπτει ο Christian Perronne Καθηγητής Λοιμωξιολογίας σε συνέντευξη του.Διετέλεσε επί σειρά ετών επικεφαλής της γαλλικής πολιτικής για τα εμβόλια ,αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Συμβουλευτικής Ομάδας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Θύμα του καθεστώτος, πολυγραφότατος.(Απαλλάχθηκε από τα καθήκοντά του ο Καθηγητής Λοιμωξιολογίας  Christian Perronne που δήλωσε για εμβόλιο mRNA:Δεν θέλουμε να γίνουμε σαν τις μεταλλαγμένες ντομάτες και το καλαμπόκι. Δεν είναι εμβόλια, αλλά προϊόντα γονιδιακής θεραπείας…)

 Λέει το συγκλονιστικό δεν είναι οι ανεμβολίαστοι που μολύνουν αλλά οι εμβολιασμένοι αυτοί ν απομονωθούν.

Συμμετείχα λοιπόν στη διαχείριση αρκετών επιδημιών και πανδημιών, με διαφορετικές κυβερνήσεις, και όταν είδα πώς διαχειριζόταν η επιδημία από τον Φεβρουάριο-Μάρτιο του 2020, έμεινα έκπληκτος. Είδα ότι ήταν εντελώς τρελό.

Γι ‘αυτό μίλησα στα ΜΜΕ, αλλά τώρα λογοκρίνομαι στα ΜΜΕ. Δεν είμαι αντι-εμβoλιαστής, γιατί έγραψα την πολιτική εμβολίων της Γαλλίας για πολλά, πολλά χρόνια.

 Αλλά το πρόβλημα είναι ότι τα προϊόντα που ονομάζουν «εμβόλια» κατά του Covid-19 δεν είναι πραγματικά εμβόλια. Αυτό είναι το πρόβλημά μου.

Brian Gerrish: Αν δεν είναι εμβόλια, πώς θα τα ονομάζατε

Christian Perronne: ίσως γενετικοί τροποποιητές. Δεν είμαι σίγουρος ποιος είναι ο σωστός όρος από επιστημονική άποψη.

Αλλά όταν εγχύετε μηνυματοδότη RNA για να παράγει μια τεράστια ποσότητα πρωτεΐνης, ένα κομμάτι του ιού SARS-CoV-2, δεν μπορείτε να ελέγξετε τη διαδικασία.

 Και το πρόβλημα είναι ότι, στα ανθρώπινα κύτταρα, γνωρίζουμε ότι το RNA μπορεί να επιστρέψει στο DNA, συνήθως πηγαίνει από DNA σε RNA αυτό μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να το καταλάβει ένα γενικό κοινό αλλά μπορεί να γίνει και αντίστροφα, επειδή έχουμε στα χρωμοσώματά μας, στο γονιδίωμά μας, γονίδια στο DNA μας από ρετροϊούς, ζωικής προέλευσης αιώνες ή χιλιετίες πριν, και αυτά μπορούν να κωδικοποιήσουν ένζυμα προς την αντίστροφη κατεύθυνση.

Έτσι γνωρίζουμε τώρα (δημοσιεύτηκε επίσημα) και τώρα βρίσκουμε, στο ανθρώπινο γονιδίωμα, αλληλουχίες DNA που αντιστοιχούν στο RNA του ιού. Αυτό είναι απόδειξη ότι επιβεβαιώθηκε τώρα αυτό που είπα σε ανοιχτή επιστολή τον Δεκέμβριο [2020], λέγοντας ότι ήταν επικίνδυνο να εγχυθούν αυτά τα προϊόντα. Και όλες οι κυβερνήσεις συνεχίζουν! Για μένα αυτό είναι ένα μεγάλο λάθος.

Νομίζω ότι πρέπει να κάνετε αυτήν την ερώτηση στους πολιτικούς,γιατί στην ιστορία της ιατρικής των μολυσματικών ασθενειών, δεν έχει συμβεί ποτέ ένα κράτος ή πολιτικοί να συστήσουν τον συστηματικό εμβολιασμό δισεκατομμυρίων ανθρώπων στον πλανήτη για μια ασθένεια της οποίας το ποσοστό θνησιμότητας είναι 0,05% όπως είναι σήμερα. Αυτό είναι πολύ χαμηλό ποσοστό θανάτων!

Και όλοι ανησυχούν ότι υπάρχει μια νέα λεγόμενη “παραλλαγή Delta” που προέρχεται από την Ινδία, αλλά στην πραγματικότητα όλες αυτές οι παραλλαγές είναι όλο και λιγότερο μολυσματικές και τώρα γνωρίζουμε ότι [με] το λεγόμενο “εμβόλιο”, ο πληθυσμός που εμβολιάζεται μαζικά, είναι σε αυτούς τους ανθρώπους που εμφανίζονται οι παραλλαγές.

Έτσι δεν καταλαβαίνω γιατί οι πολιτικοί και οι διάφορες αρχές των διαφορετικών χωρών ζητούν μαζικούς εμβολιασμούς όταν η ασθένεια είναι τόσο ήπια. Και γνωρίζουμε ότι πάνω από το 90% των κρουσμάτων αφορούν πολύ ηλικιωμένους.

Και μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε: έχουμε θεραπείες.Υπάρχουν εκατοντάδες δημοσιεύσεις που δείχνουν ότι οι πρώτες θεραπείες λειτουργούν: υπάρχει υδροξυχλωροκίνη, αζιθρομυκίνη, ιβερμεκτίνη, ψευδάργυρος, βιταμίνη D και ούτω καθεξής – λειτουργούν!

Υπάρχουν δημοσιεύσεις, οπότε όλα αυτά τα προϊόντα, αυτά τα λεγόμενα «εμβόλια» είναι άχρηστα, επειδή μπορείτε να ελέγξετε τέλεια μια επιδημία.

Και το καλύτερο παράδειγμα είναι στην Ινδία: εκεί έχετε ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους, σε πολλές διαφορετικές πολιτείες.

Σε πολιτείες όπου οι άνθρωποι έλαβαν θεραπεία με ιβερμεκτίνη, ψευδάργυρο, δοξυκυκλίνη και βιταμίνη D, η επιδημία παρέμεινε σε πολύ χαμηλό ρυθμό και έληξε αρκετά γρήγορα.

Αλλά στις πολιτείες όπου απαγορεύθηκαν αυτές οι αντιβιοτικές και αντιιικές θεραπείες που δρουν στον ιό, και όπου προωθήθηκε το «εμβόλιο» και επίσης το Remdesivir (προερχόμενο από τη Γαλλία και το Βέλγιο, επειδή το Remdesivir ήταν τόσο τοξικό και αναποτελεσματικό) το βλέπουμε υπάρχει επανεμφάνιση της επιδημίας, με νέους νεκρούς.

Τα εμβολιασμένα άτομα εκτίθενται σε νέες παραλλαγές, έχει αποδειχθεί σε πολλές χώρες ότι τα εμβολιασμένα άτομα πρέπει να τεθούν σε καραντίνα και να απομονωθούν από την κοινωνία.

Τα μη εμβολιασμένα άτομα δεν είναι επικίνδυνα. Τα εμβολιασμένα είναι επικίνδυνα για τους άλλους. Αυτό έχει αποδειχθεί στο Ισραήλ, όπου έχω συνεχή επαφή με πολλούς γιατρούς.

Έχουν μεγάλα προβλήματα στο Ισραήλ τώρα: σοβαρά κρούσματα στα νοσοκομεία είναι μεταξύ εκείνων που εμβολιάστηκαν. Και στο Ηνωμένο Βασίλειο, το πρόγραμμα εμβολιασμού ήταν μεγαλύτερο και υπάρχουν προβλήματα αλλά επίσης οι “παραλλαγές” δεν είναι πολύ επικίνδυνες. Όλες οι “παραλλαγές” από πέρυσι είναι όλο και λιγότερο μολυσματικές.

Αυτή είναι πάντα η ιστορία με τις μολυσματικές ασθένειες. ….Φυσικά, η επιδημία συνεχίστηκε, αλλά οι “παραλλαγές” ήταν όλο και λιγότερο μολυσματικές. Ξέρετε, τον Αύγουστο του 2020 είπαν, “Η” ισπανική παραλλαγή “θα σκοτώσει όλη την Ευρώπη!” – αλλά τελικά, δεν υπήρχε κανένα πραγματικό πρόβλημα.

Μετά από αυτό, είπαν: “Η βρετανική παραλλαγή!”, και μετά από αυτό, “Η παραλλαγή της Νέας Ζηλανδίας!”, και “Η αμερικανική παραλλαγή!”, και “Η Νοτιοαφρικάνικη παραλλαγή! “, και ούτω καθεξής. Όλα αυτά είναι απλώς υλικό πολυμέσων.

Δεν είναι επιστημονικό. Η “παραλλαγή Δέλτα” είναι πολύ χαμηλής μολυσματικότητας. Αν κοιτάξετε τα επίσημα ποσοστά ασθενειών και θανάτων στη Βραζιλία και την Ινδία, οι οποίες ήταν οι δύο τελευταίες χώρες στον κόσμο με ενεργή μετάδοση της νόσου, όλες οι καμπύλες έχουν πέσει.

Και τώρα η επιδημία έχει σχεδόν τελειώσει σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, οι κυβερνήσεις αναγκάζουν τους πολίτες τους να εμβολιαστούν με αυτά τα λεγόμενα “εμβόλια” και σε χώρες όπου έχει τελειώσει. “

Και είμαι βαθιά σοκαρισμένος από όλους αυτούς τους αποκαλούμενους “ειδικούς” που είναι σύμβουλοι των αρχών μας, οι οποίοι είναι καθημερινά στην τηλεόραση, οι περισσότεροι από αυτούς εκφράζουν τεράστιες συγκρούσεις συμφερόντων με τις φαρμακευτικές εταιρείες.

Είναι ένα μεγάλο σκάνδαλο. Νομίζω ότι όλοι αυτοί οι τύποι στα ΜΜΕ πρέπει να απολυθούν, αν πρέπει να ακολουθήσουμε τη γαλλική νομοθεσία, και επίσης εκείνοι από άλλες ευρωπαϊκές χώρες θα πρέπει να απολυθούν από επίσημες επιτροπές. Δεν πρέπει πλέον να είναι σύμβουλοι δεν πρέπει να είναι πρόεδροι ομάδων.

Ήμουν πρόεδρος του Ανώτατου Συμβουλίου Δημόσιας Υγείας για τις Λοιμώδεις Νόσους για δεκαπέντε χρόνια, οπότε τα ξέρω όλα αυτά. Γνωρίζω όλο το σύστημα. Για μένα, είναι ένα μεγάλο σκάνδαλο.

Στο παρελθόν, με άλλα πραγματικά εμβόλια, υπήρχαν κάποιες κρίσεις, προβλήματα με ορισμένες παρενέργειες, αλλά ούτε για μένα ούτε ανάμεσα στους φίλους και την οικογένειά μου δεν έχω δει ποτέ τόσο σοβαρές παρενέργειες.

Γνωρίζω ακόμη και δύο θανάτους στο περιβάλλον μου τη μητέρα ενός φίλου και έναν άντρα που ήταν ξάδερφος ενός άλλου φίλου, ο οποίος πέθανε από το “εμβόλιο”. Προσωπικά, ως Γάλλος πολίτης, βλέπω γύρω μου περιπτώσεις θανάτου , περιπτώσεις παράλυσης.

Μια γυναίκα, γειτόνισσα που εμβολιάστηκε λίγες ημέρες αργότερα, ανέπτυξε κακοήθη υπέρταση. Δεν είχε ποτέ υπέρταση υψηλή αρτηριακή πίεση σε όλη της τη ζωή. Αρκετές θρομβώσεις, μερική παράλυση, αρθραλγικά προβλήματα πόνος στις αρθρώσεις, γύρω μου έχω δει πολλές περιπτώσεις.

Νομίζω ότι οι βάσεις δεδομένων [ανεπιθύμητων ενεργειών] σε ορισμένες χώρες δεν είναι ακριβείς, γιατί σε περίπτωση που μπόρεσα να δω, το ξέρω οι γενικοί ιατροί οικογενειακοί γιατροί δεν ήθελαν να αναφέρουν τον θάνατο ή την παρενέργεια στις αρχές, λέγοντας: “Όχι, αυτό είναι απλώς σύμπτωση!”.

Πολλές, πολλές παρενέργειες δεν αναφέρθηκαν. Εάν υπάρχει εγκεφαλικό επεισόδιο, λένε: “Ω, όχι, δεν είναι το εμβόλιο. Είναι [μόνο] εγκεφαλικό επεισόδιο. Αυτό το άτομο ήταν ηλικιωμένο, οπότε είναι φυσιολογικό να πάθει εγκεφαλικό επεισόδιο.”

Επειδή μιλάω με τους ασθενείς μου (έχω ασθενείς που είναι κορυφαία στελέχη εταιρειών), ξέρω μου λένε ότι οι γιατροί των μεγάλων εταιρειών όπου έχουν «εμβολιαστεί» πολλοί εργαζόμενοι (δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ αυτόν τον όρο «εμβολιασμένος») είδαν ότι είχαν προβλήματα, αλλά οι γιατροί εργασίας δεν ήθελαν να αναφέρουν τα περιστατικά στη γαλλική αρχή.

Συνεπώς, δεν υπάρχει σύνδεση με το “εμβόλιο”, αλλά μια “σύμπτωση”.

Αν συγκρίνουμε τη γαλλική βάση δεδομένων με την ολλανδική βάση δεδομένων, με το ίδιο ποσοστό εμβολιασμένων ασθενών και στους δύο πληθυσμούς, το ποσοστό αναφοράς είναι πολύ χαμηλότερο στη Γαλλία όπως αναφέρθηκε από το News Column του Ηνωμένου Βασιλείου στις 30 Ιουλίου 2021 από τις 10:50 μ.μ.

Δεν είναι φυσιολογικό!

Αλλά αν κοιτάξουμε τότε σε ευρωπαϊκό επίπεδο, βλέπουμε ότι υπάρχουν πολλοί θάνατοι και σοβαρές παρενέργειες.

Γνωρίζουμε αυτό αναγνωρίζεται επίσημα από το CDC, τα Κέντρα Ελέγχου Νοσημάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες  ότι πολλοί νέοι που «εμβολιάστηκαν » είχαν καρδιακά προβλήματα: μυοκαρδίτιδα, φλεγμονή του καρδιακού μυός ή περικαρδίτιδα, φλεγμονή γύρω από την καρδιά.

 Είναι λοιπόν επίσημο, αναφέρεται σε όλο τον κόσμο και αν κοιτάξουμε τη σύγκριση του ποσοστού θνησιμότητας αλλού, βλέπουμε ότι στα εμβολιασμένα παιδιά θα μπορούσε να είναι κοντά. Όπως γνωρίζουμε, τα παιδιά δεν αναπτύσσουν τη νόσο [Covid-19] σε υψηλή συχνότητα και πολύ λίγα παιδιά είχαν σοβαρά κρούσματα και το ποσοστό θανάτου [Covid] στα παιδιά είναι κοντά στο μηδέν.

Γνωρίζουμε τώρα ότι ο κίνδυνος θανάτου και σοβαρά προβλήματα είναι πολύ υψηλότερος εάν είστε εμβολιασμένος από ό, τι εάν δεν είστε [ως παιδί]. Και τώρα βλέπουμε σε ορισμένες χώρες ότι τα περισσότερα προβλήματα, των περιπτώσεων προέρχονται από εμβολιασμένα άτομα που μεταδίδουν την ασθένεια.

Και φυσικά, αυτός δεν είναι ο επίσημος λόγος, αλλά στη Γαλλία η κυβέρνηση λέει ψέματα: λένε: «Αν και έχουμε δει μερικές περιπτώσεις, φταίνε οι μη εμβολιασμένοι που μολύνουν τον εμβολιασμένο.»

Είμαι μέλος του Ινστιτούτου Louis Pasteur .

Εργάζομαι στον τομέα του εμβολιασμού εδώ και χρόνια. Αυτή είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που ακούω από εταιρείες, κατασκευαστές, υπουργούς, ΠΟΥ μια τέτοια φρασεολογία: “Αυτό είναι ένα πολύ καλό εμβόλιο  αλλά πρέπει να σας πούμε ότι εάν εμβολιαστείτε, μπορείτε ακόμα να μολυνθείτε και δεν είμαστε σίγουροι, αλλά μπορεί να επιβραδύνει τη μετάδοση. »Αυτό δεν είναι φυσιολογικό. Εάν εμβολιαστείτε με ένα αποτελεσματικό εμβόλιο, προστατεύεστε.

Δεν πρέπει να φοράτε μάσκα πια, θα πρέπει να έχετε μια φυσιολογική ζωή. Αλλά στην πραγματικότητα, σε πολλές χώρες λένε, Ω, έχεις εμβολιαστεί, αλλά δεν είσαι πραγματικά προστατευμένος”. Και εκεί, λέμε στους εμβολιασμένους – που υποτίθεται ότι προστατεύονται, από ποιους πρέπει να προσέχουν! – «Ω, οι μη εμβολιασμένοι θα σε μολύνουν!»

Τώρα, όσον αφορά το «διαβατήριο υγείας»: ξέρετε ότι δημοσίευσαν αυτήν την πρόταση πριν από πέντε εβδομάδες στο Ισραήλ και ήταν κοντά στον εμφύλιο πόλεμο στο Ισραήλ. Τσακώνονταν μέσα στις οικογένειες. Το «εμβόλιο» ήταν υποχρεωτικό για τους γιατρούς, για τους φοιτητές. Και τώρα έχουν σταματήσει αυτήν την υποχρέωση.

Στη Γαλλία όπως και στην Ελλάδα, ο Πρόεδρος Μακρόν επέβαλε ο εμβολιασμός να είναι υποχρεωτικός για τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας.

Λέει ο καθηγητής: Νομίζω ότι είναι ένα μεγάλο σκάνδαλο και νομίζω ότι θα υπάρξει εμφύλιος πόλεμος αν ακολουθήσουμε αυτόν τον δρόμο.

Πρώτα απ ‘όλα, θα σταματούσα τη λεγόμενη εκστρατεία “εμβολιασμού”. Θα προωθούσα την έγκαιρη θεραπεία με γενικούς γιατρούς με ιβερμεκτίνη, ψευδάργυρο, βιταμίνη C και δοξυκυκλίνη ή αζιθρομυκίνη.

Ομοίως, θα ενθάρρυνα την αυστηρή απομόνωση των συμπτωματικών ασθενών, καθώς έτσι ελέγχεται η μετάδοση: δύο εβδομάδες απομόνωσης είναι αρκετές, κατά τη διάρκεια της περιόδου μετάδοσης συμπτωματικών ατόμων, αλλά αυστηρά απομονωμένων, με μάσκα εάν είναι απαραίτητο κ.λπ. Πρέπει να αντιμετωπιστούν πολύ νωρίς.

Και αν το κάνετε αυτό, αυτό τελειώνει γρήγορα η μετάδοση. Υποστηρίζω την αυστηρή απομόνωση των συμπτωματικών ασθενών, αλλά τα μέτρα περιορισμού/lockdown που έχουν θεσπιστεί σε τόσες πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο είναι εντελώς ηλίθια. Δεν μπορούμε να σταματήσουμε μια επιδημία με εγκλεισμό, με μάσκες στο δρόμο!

Αυτό έχει αποδειχθεί στη Δανία, με τυχαιοποιημένες μελέτες ατόμων που φορούν ή δεν φοράνε μάσκες.

Η μάσκα δεν είναι αποτελεσματική, οπότε θα αποκαταστήσω αμέσως όλες τις δημόσιες ελευθερίες, επειδή τώρα η Γαλλία δεν είναι πλέον δημοκρατία, είναι σαν δικτατορία, με μόνο πέντε ή έξι άτομα στο τραπέζι που μπορούν τώρα να παρακάμψουν το κοινοβούλιο και να πουν «ο εμβολιασμός είναι υποχρεωτικός» αποκαταστήστε την ελευθερία, αποκαταστήστε τη δημοκρατία, σταματήστε αυτές τις περιττές εκστρατείες που ονομάζονται «εμβολιασμός» για μια ασθένεια με πολύ, πολύ χαμηλό ποσοστό θανάτων και θεραπεύστε αμέσως ασθενείς.

Και επίσης, σταματήστε τα PCR τεστ στο γενικό ασυμπτωματικό πληθυσμό.

Είναι εντελώς αντιεπιστημονικό. Οι άνθρωποι που ανέπτυξαν το τεστ PCR δεν έκαναν ποτέ, ποτέ τεστ PCR μεγάλης κλίμακας σε ασυμπτωματικούς ασθενείς επειδή παίρνετε ένα τεράστιο ψευδώς θετικό ποσοστό, οπότε είναι πολύ απλό: απομονώνετε τα κρούσματα, τ’ αντιμετωπίζετε και αυτό είναι όλο.

Ο καθηγητής Perronne είναι επικεφαλής της ιατρικής υπηρεσίας στο νοσοκομείο Raymond Poincaré στο Garches, το πανεπιστημιακό νοσοκομείο των Βερσαλλιών-St Quentin κοντά στο Παρίσι.

Ήταν επικεφαλής του τμήματος μολυσματικών και τροπικών ασθενειών του πανεπιστημίου από το 1994, αλλά απολύθηκε από τη θέση αυτή πριν από μερικούς μήνες. Είναι μέλος του παγκοσμίου φήμης γαλλικού βιοϊατρικού ερευνητικού κέντρου, του Institut Pasteur, από το οποίο αποφοίτησε σε βακτηριολογία και ιολογία και όπου ήταν αναπληρωτής διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Αναφοράς για τη Φυματίωση και τα Μυκοβακτήρια μέχρι το 1998.

Έχει προεδρεύσει σε πολλές υγειονομικές επιτροπές υψηλού επιπέδου, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλικής Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων για τις Μεταδοτικές Ασθένειες και του Ανώτατου Συμβουλίου Δημόσιας Υγείας (HCSP), η οποία συμβουλεύει την κυβέρνηση για την πολιτική δημόσιας υγείας και την πολιτική εμβολιασμού.

Δεν είναι αντιεμβολιαστής και έχει γράψει επίσης την πολιτική εμβολίων της Γαλλίας για πολλά χρόνια, ενώ προεδρεύει της Εθνικής Ομάδας Διαβούλευσης για τα Εμβόλια, γνωστή και ως Τεχνική Επιτροπή Εμβολιασμών (CTV)..

Ο καθηγητής Perronne ήταν επίσης αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Συμβουλευτικής Ομάδας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Σε εθνικό επίπεδο στη Γαλλία, πρόεδρος του Κολλεγίου Λοιμωδών και Τροπικών Νοσημάτων (CMIT), της Ομοσπονδίας Λοιμωδών Νοσημάτων (FFI, που ίδρυσε), του Ανώτατου Συμβουλίου Δημόσιας Υγιεινής (CSHP) και του Εθνικού Οργανισμού για Ασφάλεια φαρμάκων και προϊόντων υγείας (ANSM, πρώην AFSSAPS), η οποία αξιολογεί τους κινδύνους για την υγεία των φαρμάκων και είναι ο μόνος γαλλικός ρυθμιστής βιοϊατρικής έρευνας. Μέχρι το 2013, ήταν μέλος του επιστημονικού συμβουλίου του Γαλλικού Ινστιτούτου Έρευνας για τη Μικροβιολογία και τις Λοιμώδεις Παθήσεις (IMMI / INSERM).

εδώ η συνέντευξη του στα αγγλικά:

https://www.ukcolumn.org/video/frances-long-time-vaccine-policy-chief-covid-policy-is-completely-stupid-and-unethical

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

16 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ο καθηγητής έχει 10 «στρέμματα» βιογραφικό και θεωρείται από τους κορυφαίους επιστήμονες – ερευνητές στο κόσμο. Ο τρόπος που προσπάθησαν να τον φιμώσουν πριν λίγους μήνες στη Γαλλία, πήρε διαστάσεις σκανδάλου. Το σημαντικό είναι ότι τον «πείσμωσαν» και έτσι οι πολέμιοί του, πέτυχαν ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα… Τον έκαναν ακόμη πιο διάσημο σε όλο τον κόσμο.

  Οι αλήθειες που εκφράζει δυστυχώς δεν ΑΡΕΣΟΥΝ… Αλλά είναι ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

  • Αν νομιζετε οτι αυτη ειναι η πρωτη φορα που δεχομαστε ΓΕΝΕΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΕΣ, εισαστε βαθεια νυχτωμενοι. Επι δεκαετιες ολοκληρες τις λαμβανουμε χωρις να το γνωριζουμε. Μπορειτε να δειτε ποσα κρουσματα ΑΛΛΕΡΓΙΩΝ & ΚΑΡΚΙΝΩΝ μας βορβαδιζουν. Περα απο τα εμβολια, λαμβανουμε ΧΗΜΙΚΑ – ΟΡΜΟΝΕΣ – ΑΝΤΙΒΙΩΣΕΙΣ – ΑΥΞΗΤΙΚΕΣ ΟΡΜΟΝΕΣ – ΚΟΡΤΙΖΟΝΕΣ και πολλα αλλα μεσω των τροφων (κρεας – λαχανικα – χρωστικες ουσιες – πατατακια – Ε 120 κλπ) και του ιδιου του αερα που αναπνεουμε. Δεν θα ασχοληθω με το ΤΣΙΓΑΡΟ και τις πανω απο 200 χημικες ουσιες που περιεχει. Οποτε το ( το κλειδι για την εισοδο στο DNA) εχει παραβιαστει εδω και δεκαετιες). Αλλα λογια ν’αγαπιομαστε…

 2. Απίστευτο… Αντί να προβάλουν τα ΜΜΕ τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ειδικούς όπως ο συγκεκριμένος καθηγητής που ήταν υπεύθυνος της εμβολιαστικής πολιτικής της Γαλλίας επί σειρά ετών, μας δείχνουν τους πλέον ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ των κυβερνήσεων, τύπου Βασιλακόπουλου και Παγώνης που έχουν πιάσει στασίδι σε όλα τα «αντικειμενικά» ΜΜΕ…

  Μην ανησυχείτε… Έρχεται η ώρα σας… Θα «πληρώσετε» και την δήθεν πανδημία και τις φωτιές και τα μνημόνια και τους λαθρομετανάστες και τις ζωές που χάθηκαν… ΌΛΑ ΜΑΖΙ ΠΑΚΕΤΟ.

 3. Καρφίτσα... Η χειρότερη ΠΑΝΔΗΜΙΑ είναι τα σχεδόν 8 δις πληθυσμος.

  Σας αρέσει δεν σας αρέσει αυτή είναι η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ. Ο καθένας ας κάτσει να διαλογιστει τι μπορεί να σημαίνει αυτό. Και ΟΥΤΟΠΙΚΑ να θεωρήσουμε ότι όλοι οι αρμοδιοι προσπαθούν να κάνουν κάτι θετικό προς αυτήν την κατεύθυνση, είναι ONE WAY TICKET. Και μόνο μια ματιά στο airtraffic θα σας πείση πόσο εύκολα γίνεται η ΔΙΑΣΠΟΡΑ. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ.

 4. Απο τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ, το 98% των νεκρών ηταν ανεμβολίαστοι και μόλις το 2% εμβολιασμένοι. Αλλά οκ, τα εμβόλια δε σώζουν.
  Όποιος αρρωσταίνει λοιπόν εφεξής να googlάρει ή να ρωτάει έναν παπά ή το Τσιτσιπά ή τον Πετράκο να τον κάνουν καλά.

  • σοβαρά τώρα συνεχίζεις να πιστεύεις αυτά που σου σερβίρει ο ΕΟΔΥ; Πως είσαι σίγουρος ότι είναι αληθινά τα νούμερα και όχι ότι απλά μας ανακοινώνουν ότι γουστάρουν για να τρομοκρατήσουν πρόβατα σαν εσένα; Αμφιβάλλεις για αυτά που καταξιωμένοι επιστήμονες από όλο τον κόσμο τεκμηριωμένα μας λένε, και πιστεύεις τον Τσιόδρα, τον Βασιλόπουλο και όλα τα πληρωμένα τσιράκια που βγαίνουν στα κ@λοκάναλα. Γρήγορα στον στάβλο να φάτε και άλλο σανό.

   • Πριν ξαναπιάσεις στο στόμα σου αυτό τον σπουδαίο επιστήμονα και ταπεινό άνθρωπο να το πλύνεις. Κρίνεις και τον κύριο Τσιόδρα τώρα που αφιέρωσε τη ζωή του στην έρευνα. Έλα Παναγία μου.
    Αν δεν πιστεύεις τα νούμερα που όντως είναι λιγότερα της πραγματικής εικόνας, κανε ένα σουλάτσο από καμία ΜΕΘ να δεις τις τραχειοτομες και κυρίως τις ηλικίες. Τα 60 και 70 τώρα φύγαν από τον καμβά. Έχουμε 30, 40, 50 και κάποιους εκπληκτικά νεότερους. Sorry αλλά ζεις σε παράλληλο σύμπαν.

    • Καλά, πίστευε ότι θέλεις όπως και εγώ άλλωστε. Το άν ο Τσιόδρας είναι σπουδαίος επιστήμονας ας αφήσουμε να το κρίνουν οι συνάδελφοί του που τον γνωρίζουν και ξέρουν αν αυτά που λέει είναι σωστά ή όχι. Εγώ πάντως δεν εβγαλα τα συμπεράσματά μου από τους μαιντανούς επιστήμονες της τηλεόρασης αλλά ψάχνοντας να μάθω την άποψη ειδικών όχι μόνο Ελλήνων αλλά και ξένων. Αν βγάλεις τις παρωπίδες θα αλλάξεις άποψη.

 5. This claim is not based on any scientific data.

  Specialists in the field interviewed by AFP such as Dr. Maria Victoria Sanchez of the Immunology and Vaccine Research Laboratory in Argentina, French geneticist Axel Kahn, Christophe D’Enfert, Scientific Director of the Pasteur Institute, Jean-Daniel Lelièvre professor of immunology, explain that this cannot happen because mRNA cannot enter the DNA, because it never enters the cell nucleus, where the DNA is located.

  The controversial statements made by this French doctor since the beginning of the pandemic, especially regarding the hydroxychloroquine he defends as a drug, as well as the “huge” rate of false positive tests, AFP has already assessed as false / incorrect, based on the opinion of specialists .

  Although without scientific evidence, the claims of the French doctor Christian Perronne, in order to sabotage the vaccine from Moderna and Pfizer, are transmitted to the public. With regard to its manipulation of alleged emergency vaccination and that non-infected elderly people will serve as guinea pigs before the population is vaccinated, the public should be aware that the vaccine will not be mandatory, and that health professionals directly related to treatment of patients with COVID-19 and those who take swabs, as well as people over 65, the chronically ill, i.e. people with respiratory, malignant and cardiovascular diseases and transport employees, as the most risky groups. This has already been stated by the Minister of Health, Venko Filipce.

  Vaccination is a global success story for health and development, saving millions of lives each year. Vaccines are also key to preventing and controlling infectious disease epidemics. They are essential for global health security.

  • Νομίζεις ότι αυτοί που ψάχνουν τον δαίμονα στα εμβόλια γνωρίζουν Αγγλικά. Δυστυχώς κρούεις σε ώτα κωφά. Η ανάγκη για να νιώσουν κάποιοι πιο ξεχωριστοί από το υπόλοιπο κοινό είναι μεγαλύτερη από την κοινή λογική.

 6. Να ρωτανε και στο facebook πως θα γινουν καλα οσοι κολανε! Και τον Αντωνιαδη που περιμενουμε ακομη τη συνταραχτικη αποκαλυψη απο τις 2 αυγουστου αλλα τίποτε και τον Ιωαννιδη που τελευταια στιγμη δεν το βαλανε στη επιτροπη η κυβερνηση και απο τοτε βγαζει χολη.

 7. Η χειρότερη πανδημία από όλες είναι όντως αυτή.. Πρώτον γιατί είναι μεταδοτική και με το στόμα αλλά και με το μυαλό.. Μήπως οι μάσκες πρέπει να μπούνε στα μυαλά μας.. Πόσο ακόμα θα μας διχάζουν? Ξεκάθαρα όμως παίρνει ο καθένας μια απόφαση σαν ελεύθερος πολίτης για τον εαυτό του…κινδυνευουμε πρώτα από την πλύση εγκεφάλου τη απομόνωση και την φτώχεια που μας έριξαν!!! Εύχομαι σε όλους μας για όλα τα παραπάνω περαστικά!

 8. Ο αντίλογος απλός…το interview με την Dr Sanchez λέει πολύ απλά…ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ Ο ΕΜΒΙΑΣΜΟΣ…Δεν πάω καν στα υπόλοιπα…επίσης να θυμηθώ…ΟΛΕΣ ΝΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝΥΘΟΥΝ…ΣΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΘΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ…ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΥΤΟ; ΕΙΔΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝΕ ΒΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ; ΕΙΔΑΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΥΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ nMRA vaccine?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.