ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Η ομιλία του Δ. Καζάκη στην Κω: «Ωρολογιακή βόμβα» το προαναχωρησιακό/μεταναστευτικό – Πατριωτική κυβέρνηση, έξοδος από ΕΕ & επιστροφή στη δραχμή…

38
2779
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ
Κλιμάκιο του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (ΕΠΑΜ) πραγματοποίησε ανοιχτή ομιλία -συζήτηση το βράδυ του Σαββάτου στο ξεν. Κως με θέμα «Ο δρόμος ανάκτησης της εθνικής μας κυριαρχίας κι αξιοπρέπειας».
Ο Γ.Γ. του ΕΠΑΜ, Δημ. Καζάκης (οικονομολόγος) σε μία μκροσκελή και αναλυτική ομιλία αναφέρθηκε στα βήματα για τη διαγραφή του χρέους καιτην ομαλή μετάβαση σε εθνικό νόμισμα , ενώ ο Ο.Γ. του ΕΠΑΜ, Δημ. Κυπριώτης (στρατηγός εα) καθώς και η Υπεύθυνη για το μεταναστευτικό Ελένη Γουλά (από Σάμο) στους κινδύνους για την εθνική μας ασφάλεια, που εγκυμονούν το μεταναστευτικό (το προαναχωρησιακό ως «ωρολογιακή βόμβα») και οι πρόσφατες γεωπολιτικές εξελίξεις.

Την εκδήλωση προλόγισε και παρουσίασε τους ομιλητές ο κ. Γιώργος Φιοράκης (συνταξιούχος υπάλληλος του ΟΤΕ Κω).

Ο κ. Καζάκης ανέπτυξε αναλυτικά τα βήματα που πρέπει ν΄ ακολουθηθούν ώστε η Ελλάδα ν’ απαλλαγεί οριστικά κι αμετάκλητα από το καθεστώς οικονομικής υποτέλειας και κατοχής που της έχει επιβληθεί. Προϋπόθεση γι’ αυτόν το στόχο και την ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας ο άμεσος απεγκλωβισμός της χώρας μας από τα δεσμά της ΕΕ, οι επιταγές της οποίας, με το πρόσχημα του χρέους, έχουν εξαθλιώσει οικονομικά τους Έλληνες, έχουν δημεύσει δημόσια και ιδιωτική περιουσία, έχουν καταστήσει τη χώρα έρμαιο ξένων επιβουλών. Με το διαζύγιο της Ελλάδας από την ΕΕ καθίσταται εφικτή η καταγγελία κι οριστική διαγραφή του χρέους που μας έχει επιβληθεί και η ομαλή μετάβαση σε εθνικό νόμισμα, το κύριο εργαλείο άσκησης δημοσιονομικής και νομισματικής πολιτικής ενός κυρίαρχου κράτους, ώστε να είναι εφικτή η παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας μας. Επίσης, μόνο ένα κυρίαρχο κράτος, εκπροσωπούμενο από μια δημοκρατική – πατριωτική εξουσία, θα μπορούσε να προασπίσει τα εθνικά μας συμφέροντα αποσοβώντας τις εθνικές προκλήσεις κι απειλές που η χώρα μας δέχεται ετούτη την περίοδο απ’ τους γείτονές της εξ ανατολών και βορά, από τις ανεξέλεγκτες μεταναστευτικέ ροές, αλλά κι απ’ την παρουσία και δράση εντός χωρικών ορίων υπερεθνικών στρατιωτικών οργανισμών, όπως το ΝΑΤO, η Frontex κι ο ευρωστρατός.
Το ΕΠΑΜ με το ψήφισμα της νομικής δέσμευσης του 2016 είναι μέχρι στιγμής η μόνη πολιτική δύναμη που δεσμεύεται με ποινικές ρήτρες στην άμεση υλοποίηση των προγραμματικών του δεσμεύσεων, οι οποίες θα επιτρέψουν την αποδέσμευση της χώρας από το χρέος, την άμεση κατάργηση των μνημονιακών όρων, την φορολογική ανακούφιση των πολιτών και την ανασυγκρότηση ενός ανεξάρτητου και κυρίαρχου κράτους με πλεονασματική οικονομία.
Ακολούθησε συζήτηση με βασικά ερωτήματα-προβληματισμούς τις επιπτώσεις από την άμεση επιστροφή στη δραχμή που εισηγήθηκε ο κ. Καζάκης, αν μπορεί η χώρα να αντεπεξέλθει χωρίς δανεισμό με το πρωτογενές έλλειμμα, την μειωμένη παραγωγή (έλλειψη αυτάρκειας) και τους εθνικούς κινδύνους που παραμονεύουν από αυτή την αναμπουμπούλα και απομόνωση της Ελλάδας. Ο ίδιος τόνισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μας επιτεθεί η Τουρκία (ο στρατηγός ε.α. έκανε σχετική ανάλυση στην ομιλία του) με τις εσωτερικές συγκρούσεις της, όπως και ότι στο διεθνές σταυροδρόμι που βρίσκεται η χώρα μας ένας ενδεχόμενος πόλεμος θα νέκρωνε τις μεταφορές των ευρωπαϊκών χωρών οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει. Για δε το πως θα πορευτούμε με τη δραχμή έδωσε απαντήσεις και σε θέματα ισοτιμίας, «με οποιαδήποτε ισοτιμία, με πατριώτες πολιτικούς (κάνοντας πολλές ιστορικές αναφορές στην ελληνική και στη γαλλική επανάσταση, τη φιλική εταιρεία παρομοιάζοντας τον τρόπο λειτουργίας των οργανώσεων του ΕΠΑΜ ανά την Ελλάδα) γρήγορα θα μπει τάξη» κι έφερε ως παραδείγματα την Ισλανδία, τη Νορβηγία και γενικότερα  το μοντέλο των Σκανδιναβικών χωρών τα οποία θα προσπαθήσει να προσαρμόσει στα δικά μας δεδομένα.
«Εμείς λέμε κάτι πολύ απλό: Ετούτη η χώρα πρέπει να αποφασίζει μόνη της ή θα πρέπει να της το επιβάλουν ξένες δυνάμεις και ξένα κέντρα; Αυτό είναι το θεμελιώδες. Όποιος ξέρει ιστορία, το ερώτημα υπάρχει από το 1827, μόνο που κάθε φορά που γινόταν επιλογή να στηριχθούμε σε ξένα κέντρα ή δυνάμεις πηγαίναμε σε εθνική τραγωδία. Ζούμε μία εθνική τραγωδία αυτήν τη στιγμή. Πρέπει να τη ζήσουμε μέχρι τέλος δηλαδή μέχρι την εξαφάνιση ή θα πρέπει να έχουμε εναλλακτικά σενάρια;», τόνισε ο Δημήτρης Καζάκης.
Δεν υπάρχει δυνατότητα, εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης, παραγωγικής ανάπτυξης της χώρας. Το μεγάλο στοίχημα δεν είναι το νόμισμα, το μεγάλο στοίχημα είναι να ξαναρχίσει να παράγει η οικονομία γιατί είναι τελείως παρασιτική. Το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν έχουμε βιώσιμο χρέος μόνο, είναι ότι δεν έχουμε βιώσιμη οικονομία. Άρα, πρέπει να φύγουμε από κει για να μπορέσουμε να ανακτήσουμε τη βιωσιμότητα της οικονομία μας με τα δικά μας χρηματοδοτικά μέσα».
Στο ερώτημα γιατί δεν συνεργάζεται με τις υπόλοιπες πατριωτικές δυνάμεις που του έθεσε ο κ. Λαμπριανίδης ο κ. Καζάκης απάντησε ότι το ΕΠΑΜ είναι η μόνη πατριωτική πολιτική δύναμη που έχει δεσμευθεί ότι θα επιστρέψει στον κόσμο την κρατική επιχορήγηση και ότι στις τάξεις του υπάρχουν πολίτες κάθε ιδεολογίας, χωρίς να τίθεται διαχωρισμός σε θρησκευτικές ή άλλες πεποιθήσεις λέγοντας ότι όσοι προσπαθούν να επιβάλουν τις δικές τους πεποιθήσεις στους άλλους και να τους ελέγξουν γι’ αυτό, δεν είναι πατριώτες (φέρνοντας το παράδειγμα ενός πολίτη στη Ρόδο που τον παρατήρησε επειδή στον χαιρετισμό «Χριστός Ανέστη» δεν του απάντησε «Αληθώς Ανέστη»). Μίλησε ακόμα για την προσωπική του πορεία,πως από επί χρόνια μέλος του οικονομικού τομέα του ΚΚΕ βρέθηκε στο ΕΠΑΜ (από τα ιδρυτικά του μέλη) υποστηρίζοντας ότι η επιστροφή στα εθνικά κράτη είναι η μόνη διέξοδος στη σημερινή πραγματικότητα και σε αυτά που έρχονται.
Ο κ. Καζάκης με τους συνεργάτες του πραγματοποίησε το τριήμερο αυτό ομιλίες στη Ρόδο, την Κάλυμνο την Κω και σήμερα Κυριακή στη Νίσυρο.

Ο Δημήτρης Καζάκης κατάγεται από την Καλαμάτα Μεσσηνίας όπου και γεννήθηκε (5 Νοεμβρίου 1962) και έζησε μέχρι τα 8 του χρόνια. Έπειτα μεταφέρθηκε στην Αθήνα όπου και τελείωσε το σχολείο. Φοίτησε στην ΑΣΟΕΕ οικονομικά και εγγράφηκε στο ΚΚΕ από τα 18 του, αποχωρώντας οριστικά από αυτό το 1996 απογοητευμένος από την εσωτερική του λειτουργία. Είναι οικονομολόγος-αναλυτής με επαγγελματική διαδρομή σε επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Αρθρογραφούσε σε τακτική βάση στην εφημερίδα Ποντίκι και στο περιοδικό Hellenic Nexus έως τον Νοέμβριο του 2011. Είχε καθημερινή εκπομπή στο ραδιόφωνο στο ΡΑΔΙΟ 9 (9,89), η οποία διεκόπη στις 9/2/2012. Έχει εκδόσει το βιβλίο «Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΜΠΗΪΑ – Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας χρεοκοπίας», Δεκέμβριος 2011, εκδόσεις «ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ». Σήμερα συμμετέχει στην εφημερίδα Το Χωνί και στο διαδικτυακό ραδιόφωνο Ράδιο χωρίς FM. Από τις 14/9/2012 η ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΕ επανήλθε μέσω του Ράδιο AΡΤ FM, 90,6, κάθε μέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή 1-2:30 μμ. Ο Δ. Κ. έχει διαδραματίσει καίριο ρόλο στη συγκρότηση του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ.), του οποίου είναι ιδρυτικό μέλος.

38 ΣΧΟΛΙΑ

    • ΚΑΜΑΤΕΡΕ ΔΥΝΑΤΆ, ψήφισε το 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ και κόψε στους συνταξιούχους και στους αδύναμους τον ΠΑΡΆ….

      Ψήφισε στα τέσσερα τα μέτρα, έρχεται ανασχηματισμός και που ξέρεις, μπορεί να βρέξει και άλλα δωράκια σε υπάκουα ανθρωπάκια…. Ψηφίζεις, δεν πέφτει η φασιστοαριστερή κυβέρνηση και εσύ παραμένεις βολευτής που ούτε στα όνειρα σου δεν το έβλεπες… Πρόσεξε όμως, με τις πολλές υποκλίσεις με ένα θυμιατό γίνεσαι παπάς και με το στήσιμο στα τέσσερα σαν τετράποδο γίνεσαι ένα άβουλο ανθρωπάκι που χρόνια ξεγελά τον κόσμο παριστάνοντας τον «ΑΡΙΣΤΕΡΟ!!!»…

    • «Μνημονάκιας ο 4ος». Ψηφίζω μετά το 3ο και το 4ο «ΜΝΗΜΟΝΙΟ» και αφήνω εσάς τα ζώα να ονειρεύεστε πρόγραμμα Θεσσαλονίκη…

      Εγώ ο «ΨΗΛΟΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ», ψεύτης σαν τον αρχηγό μου τον χωρίς ΤΣΙΠΑ ΤΣΙΠρΑ σας ευχαριστώ που με εκλέξατε βουλευτή και σας υπόσχομαι να ψηφίσω στα τέσσερα και το 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ που θα σας ξεσκίσει…

  1. κάποιοι τώρα που γέρασαν και βγήκαν στη σύνταξη θυμήθηκαν πως πρέπει να έχουν και συμμετοχή στα κοινά

  2. αν και προερχομενος απο το κκε λεει τα σωστα αλλα αυτα μονο μια κυβερνηση τυπου ΜΕΤΑΞΑ μπορει

    να τα κανει αφου κλεισει το κυνοβουλειο για 4 χρονια οπως το 1936.

  3. Μετα την χουντα ακολουθησε με την δημοκρατία ο απόλυτος ξεπεσμός και καταστροφή της Ελλάδας.

    Δείτε τα χάλια μας από την μεταπολίτευση εως σήμερα. Καταχρεωμένοι ,μια Ελληνική κοινωνία σακατεμένη ,χωρίς μέλλον για τις επόμενες γενιες. Ο περίγελος της Ευρώπης. Ποιοι μας κυβέρνησαν όλα αυτά τα χρόνια …δείτε τις φωτογραφίες τα ρεμάλια του Πολυτεχνείου που μεταφέρουν την σημαία. Οι μιζαδόροι και οι κομπιναδόροι που μπλέχτηκαν σε όλα τα σκάνδαλα και οδήγησαν τον τόπο στο τέλμα που ζούμε σήμερα. Η Ελλάδα εμπάτε σκύλοι αλλέστε…..πολυπολιτισμική κοινωνία……χωρίς κανένα πυλώνα να σταθεί. Οικογένεια?? Ομοφυλοφιλοι μπαμπάδες με παιδιά? Θρησκεία ? Έξω από τα σχολεία. Πολύ κοντόφθαλμα κρίνετε την ιστορία με κλισέ του τύπου αρρεστά στην λογική ‘ κατω η δικτατορία» , για ρωτήστε λοιπόν στα καφενεία και τους παππούδες …σίγουρα θα ακούσετε μακάρι να υπηρχε ένας Παπαδόπουλος και σήμερα να καθαρίσει τον σταύλο της Δημοκρατίας με τις χιλιάδες αυτοκτονίες Ελλήνων που φτάνουν στην ανεχεια καθε χρόνο.

    • Η ελληνική ακροδεξιά από το Μεταξά ως το Παπαδόπουλο και τους απογόνους τους λειτούργησε πάντα προδοτικά. Δε δικαιούνται να μιλάνε για πατριωτισμό αυτοί που παρέδωσαν πατριώτες στους ναζί και παρέδωσαν τη Κύπρο στους τούρκους. Μια ζωή ρουφιάνοι, αλήτες, ταγματασφαλίτες

  4. Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΕΠΑΧΘΕΣ ΧΡΕΟΣ ΤΟ 1936.

    ΚΑΙ ΤΟ 1963 Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΝ ΚΩΝ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΟ ΕΠΑΝΕΦΕΡΑΝ ΜΕ ΦΕΚ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΠΡΟΣΑΥΞΗΜΕΝΟ!! ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2009!!!.ΠΑΛΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΟ 201Ο. ΤΥΧΑΙΟ ?ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ? ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ. ΤΥΧΑΙΟ?ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ?ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ 3 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.
    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ!!!!!!

  5. Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΕΠΑΧΘΕΣ ΧΡΕΟΣ ΤΟ 1936.

    ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ Έβαλαν την κυβέρνηση του Γεωργίου Παπανδρέου (παππού ΓΑΠ), με Υπ. Οικονομικών το Κων/νο Μητσοτάκη να αναγνωρίσει και να επαναδιαπραγματευτεί τα διαγραμμένα χρέη, και αυτά που είχε επιτύχει την διαγραφή τους ο Ι. ΜΕΤΑΞΑΣ, ως εξής:Πρώτο: Αναγνωρίστηκε, αφενός ότι η Ελλάδα θα αποπλήρωνε τα δάνειά της από το 1881 με ποσά διπλάσια από την αξία τους (!), αφετέρου ότι θα έπρεπε να καταβληθεί στους δανειστές, ως ασφάλιστρο κινδύνου (να και το CDS) ποσό ίσο με το 60-70% του κεφαλαίου! ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 2,5 ΦΟΡΕΣ ΕΠΑΝΩ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ!!!
    Τα 100 έγιναν αυτομάτως 270…!!!
    Μια ζωή σκλαβιά μέσω ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ χρέους και μέσω ξεπουλημένων πολιτικάντηδων!

  6. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ ΕΝΑΣ ΛΟΧΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ

    ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΑΝΕΛ ΠΟΤΑΜΙ ΛΕΒΕΝΤΗΣ κλπ.ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΤΙΝΑΞΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΑ 300 ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΘΑ ΖΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ.

  7. Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ προπολεμικά. Ήταν βεβαίως ο Ιωάννης Μεταξάς! Ο «Πρώτος Αγρότης», όπως τον ονόμασαν οι ευγνώμονες Έλληνες αγρότες!Η ρύθμιση (διαγραφή) των αγροτικών χρεών προς τους ιδιώτες (τοκογλύφους!) που δάνειζαν τους αγρότες με υπέρογκους τόκους (και που σχεδόν πάντα έπαιρναν για αντάλλαγμα τη γη τους, όταν οι αγρότες δεν είχαν λεφτά να τους πληρώσουν…), έγινε με τον Αναγκαστικό Νόμο 677 «Περί Ρυθμίσεως Χρεών», που έγινε στις 14 Μαΐου του 1937. Ο νόμος αυτός προέβλεπε την οριστική διαγραφή στα ιδιωτικά χρέη που αφορούσαν την περίοδο προ της 1/1/1935.Έκτοτε, ο δανεισμός των αγροτών γινόταν από κρατικούς πιστωτικούς οργανισμούς –κυρίως από την Αγροτική Τράπεζα- και τα επόμενα έτη αυξήθηκε κατακόρυφα η αγροτική παραγωγή της χώρας, με αποτέλεσμα, αφενός μεν την επίτευξη της αυτάρκειας και αφετέρου δε την άνοδο του βιοτικού επιπέδου των αγροτών.

  8. Η λύση του ελληνικού προβλήματος απαιτεί άμεση διαγραφή του παράνομου και επαχθούς χρέους που πληρώνει ο ελληνικός λαός. Δεν υπήρξε ποτέ ευνοϊκότερη διεθνής συγκυρία για την επίτευξη αυτού του στόχου. Δυστυχώς οι μνημονιακές κυβερνήσεις δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα της χώρας, αλλά των διεθνών τοκογλύφων. Η Χρυσή Αυγή στοχεύει στον άμεσο λογιστικό έλεγχο του δημοσίου χρέους και όλων των δανειακών συμβάσεων από το 1974 μέχρι σήμερα. Ταυτόχρονη σύσταση ειδικών ελεγκτικών ομάδων που θα κάνουν φύλλο και φτερό τα αρχεία όλων των υπουργείων και των δημοσίων οργανισμών. Σε ανάλογες κινήσεις έχουν προβεί ακόμη και κράτη «μπανανίες» της Λατινικής Αμερικής, όπως ο Ισημερινός. Κάτι τέτοιο όμως δεν έχει γίνει στην Ελλάδα, διότι έτσι θα προκύψει και το ποιοι έλαβαν τις μίζες και το μαύρο χρήμα. Πρωτίστως όμως θα προκύψει επισήμως ποιο μέρος του χρέους είναι παράνομο και επαχθές, το οποίο και το κράτος μας θα αρνηθεί να αποπληρώσει.
    Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/kinima/thesis#ixzz4h1WGPpTI

  9. Η είσοδος της Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή Ένωση σηματοδότησε την διάλυση του πρωτογενούς τομέα της οικονομίας μας και την απόλυτη καταστροφή της ελληνικής αγροτικής παραγωγής, βιοτεχνίας και της πάλαι ποτέ κραταιάς ελληνικής βιομηχανίας. Η Χρυσή Αυγή ήταν ίσως η μοναδική φωνή με εθνικό προσανατολισμό που αντέδρασε σφόδρα στην είσοδο της χώρας στο κοινό νόμισμα. Τελικά το ευρώ απεδείχθη η καταστροφή μας. Εθνικό νόμισμα ισοδυναμεί με εθνική ανεξαρτησία και αυτός οφείλει να είναι ο βασικότερος στόχος μίας εθνικής ηγεσίας. Για την επίτευξη του στόχου αυτού είναι απαραίτητη η αυτάρκεια στα βασικά είδη διαβιώσεως του λαού μας.

    Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/kinima/thesis#ixzz4h1WVGRsY

  10. ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ: ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΩΝ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ

    Απαιτείται άμεση εξυγίανση του τραπεζικού μας συστήματος. Η Χρυσή Αυγή στοχεύει στην εθνικοποίηση των τραπεζικών ιδρυμάτων που έχουν λάβει κεφαλαιακή ενίσχυση με την εγγύηση του ελληνικού δημοσίου. Είναι θλιβερό να πληρώνει ο ελληνικός λαός για την ανακεφαλαιοποίηση των ιδιωτικών τραπεζών. Είναι απαράδεκτο, τα χρήματα που λαμβάνουν οι τραπεζίτες από την τρόικα να μετατρέπονται σε δημόσιο χρέος, χωρίς το κράτος να λαμβάνει ως αντίτιμο την πλειοψηφία των μετοχών τους.
    Παράλληλα, με την εθνικοποίηση του τραπεζικού συστήματος απαιτείται η συγχώνευση των χρεοκοπημένων ιδιωτικών τραπεζών σε μία ισχυρή εθνική τράπεζα, η οποία θα επιδοτήσει την πρωτογενή παραγωγή.

    Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/kinima/thesis#ixzz4h1WlGAL6

  11. Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΓΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ

  12. Η μορφή που έχει λάβει σήμερα το κοινοβούλιο αποτελεί εικονική πραγματικότητα. Τα δεδομένα έχουν αλλάξει άρδην και οι πολιτικές δυνάμεις που αντιμάχονται για την εξουσία είναι οι εξής: Από τη μία είναι οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής, από την άλλη οι φιλελεύθεροι – μνημονιακοί (ΝΔ και ΠΑΣΟΚ) και τέλος οι αριστεριστές – διεθνιστές (ΣΥΡΙΖΑ). Μόνη περίπτωση να επιβιώσει η Ελλάς ως εθνικό κράτος είναι να επικρατήσει η Χρυσή Αυγή. Γιατί; Διότι οι φιλελεύθεροι επιδιώκουν τη διάλυση του εθνικού κράτους μέσω του μνημονίου και την οικονομικής υποδούλωσης στους διεθνείς τοκογλύφους και οι αριστεριστές επιδιώκουν τη διάλυση του εθνικού κράτους μέσω του διεθνισμού, της εισβολής λαθρομεταναστών και της απώλειας της εθνικής μας ταυτότητας
    Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/kinima/thesis#ixzz4h1aGqLqM

  13. Α) 0λα τα χρε’η των αγροτών μέχρι της 31-3-1968. Και συγκεκριμένως: – Όλα τα οφειλόμενα από του έτους 1945 μέχρι τελους 1962 και ρυθμισθεντα το 1963. – Όλα τα βραχυπρόθεσμα καλλιεργητικά δάνεια, ζωοτροφών κλπ. – Όλα τα μεσοπρόθεσμα δάνεια, χορηγηθέντα δια την ανάπτυξιν των γεωργικών εκμεταλλεύσεων. Β) Όλα τα χρέη των γεωργικών συνεταιρισμών, οργανώσεων και κοινοπραξιών μέχρι της 21-4-1967. Και συγκεκριμένως: -Όλα τα ρυθμισθέντα του έτους 1965. – Αι οφειλόμενοι ληξιπρόθεσμοι δόσεις μέχρι 31-3-1968 των μέσομακροπροθέσμων δανείων. -Τα άνοιγματα που οφείλοντο μέχρι 31-3-1968 προς την Α.Τ.Ε. λόγω ανωμάλου λειτουργίας των. Ανώτατον όριον των διαγραφομένων χρεών ωρίσθη το ποσον των 100.000 δρχ. της εποχής εκείνης. Εν συνόλω εχαρίσθησαν 7.764.650.000 δρχ. {7.380.000.000 εις τους αγρότας και 384.000.000 δρχ. εις συνεταιριστικός οργανώσεις) της εποχές εκείνης με τιμήν ενός δολλαρίου εις τριάκοντα δραχμάς! 643.844 αγροτικοί οικογένειαι κυριολεκτικώς εγλύτωσαν από την καταστροφήν!

  14. ΔΗΛΩΣΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟΒΙΩΣΕΙ «Θα με θυμηθούν 20 χρόνια μετά»ΑΠΕΒΙΩΣΕ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 1999.ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΤΩΡΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΗ.

    Σήμερα το ΜΑΚΕΛΕΙΟ αναφέρει ένα αναμφισβήτητο ντοκουμέντο που αφήνει άλλη μια μαύρη «τρύπα» στη γραφή της ιστορίας. Σύμφωνα με αναντίρρητη αφήγηση, λίγες μέρες πριν αποβιώσει ο Γεώργιος Παπαδόπουλος στο Λαϊκό Νοσοκομείο και ενώ ήταν ετοιμοθάνατος, τον φυλούσε ακόμη αστυνομική δύναμη και έγινε το γνωστό επεισόδιο με τον φίλο του(και συνεργάτη του) Λυκούργο Γαϊτανάρο και τον αξιωματικό, επεισόδιο που έγραψε και ο τύπος. Παρόντων των Γαϊτανάρου, Παττακού, Λαδά και Θεοφιλογιαννάκου, ο Παπαδόπουλος έκανε την εξής τελευταία του δήλωση από το κρεβάτι του θανάτου: «Εγώ τελειώνω. Εύχομαι εσείς να είστε καλά. Εμείς δεν θα υπάρχουμε αλλά το αργότερο σε μια εικοσαετία πιστεύω ότι ο ελληνικός λαός θα νοσταλγήσει την 21η Απριλίου». Δεν ξέρουμε εάν ο Λαός νοστάλγησε την Επταετία, ένα όμως είναι σίγουρο. Ότι ακόμα πιο πολλοί σήμερα, ψιθυρίζουν: «που ‘ σαι Παπαδόπουλε». Και γι αυτό θα πρέπει να ντρέπεται η Δημοκρατία και οι βρωμεροί εκπρόσωποι της.

  15. Μερικά τρανταχτά παραδείγματα: Δαμανάκη, Λαλιώτης, Ανδρουλάκης, Παπουτσής, Τζουμάκας, Λαζαρίδης (σήμερα εξ’ απορρήτων σύμβουλος του Α. Σαμαρά) κ.λπ., ενώ πάμπολλοι εισχώρησαν στα ΜΜΕ και σήμερα είναι πρωτοκλασάτα στελέχη της καθυποτάξεως των Ελλήνων. Τα αποτελέσματά τους, τα είδαμε όλοι. Παρέλαβαν το 1974 μηδενικό εξωτερικό χρέος και μια οικονομία σε έναν πρωτοφανή στα ελληνικά χρονικά ανοδικό καλπασμό αναπτύξεως. Μια χώρα νοικοκυρεμένη, με ευημερούντες πολίτες. Και πως την κατήντησαν; Αφού διέλυσαν τον παραγωγικό ιστό της χώρας και την καταχρέωσαν στους διεθνείς τοκογλύφους, κι αφού προηγουμένως είχαν φάει ότι μπορούσε να φαγωθεί, μας παρέδωσαν σιδηροδέσμιους στο ΔΝΤ και στους διεθνείς τοκογλύφους. Κι έχουν και το θράσος να ομιλούν για τους «αγώνες» και τα «οράματά» τους, αυτοί ακριβώς που είναι οι μόνοι υπεύθυνοι της δυστυχίας μας!

  16. Η ΕΛΛΑΣ ΠΛΕΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ 4 ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΡΑΙΧ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ

    ΣΥΡΙΖΑ,ΝΔ,ΠΑΣΟΚ ΚΛΠ.

  17. ΚΑΖΑΚΗ .ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΝΑΖΙ.

  18. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ.ΟΙ ΤΩΡΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ

    Χάρισε στους Δημοσιογράφους το λεγόμενο Αγγελιόσημο, που κανείς τους δεν θυμάται…
    – Έφτιαξε μεγάλα κτίρια που θα ζήσουν μέχρι το 2500!– Έφτιαξε Νοσοκομεία…– Μεγάλους δρόμους…– Έδωσε στο 80% των υπαλλήλων δάνεια…– Πήρε για το Στρατό αεροπλάνα και υποβρύχια…– Δεν είχαμε εκείνα τα χρόνια ούτε μία φωτιά…– Έδωσε χρήματα σε Βιομηχάνους, Βιοτέχνες, δάνεια…– Χάρισε τα Αγροτικά χρέη…– Όπου κι αν πήγαινε ξεσηκωνόταν ο Τόπος!– Στο Πολυτεχνείο δεν κρέμασε, απλώς τον «κρέμασαν» όσοι ήθελαν να τον ρίξουν… ΒΛΕΠΕ USA-CIA… Και όταν ήλθαν οι Καλοί και τον έπιασαν, ενώ του έγινε πρόταση να φύγει, αυτός, με την ξεροκεφαλιά που τον έδερνε, προτίμησε να μείνει 25 χρόνια φυλακή…– Δεν υπέγραφε για να βγεί από την φυλακή, παρά τις ποικίλες υποσχέσεις…– Και ένα πρωινό, όταν πέθανε, του βρήκαν μόνο τα παράσημα και κάποιες στρατιωτικές στολές. Σκέτος μπατίρης, φτωχός παιδάκια μου… Φτωχός, ενώ θα έπρεπε να ήταν εκατομμυριούχος… Έτσι το συνηθίζουν, τα στερνά χρόνια, όσοι ανακατεύονται με τα πράγματα του Τόπου!

  19. ο Αριστοτέλης για την επιβολή φόρων και την απορρόφηση των περιουσιών των πολιτών από την τυραννία

    Ο Αριστοτέλης στο έργο του ΠΟΛΙΤΙΚΑ ανέφερε χαρακτηριστικά:
    «…Επιδίωξη της τυραννίας είναι να πτωχεύσουν οι πολίτες,
    αφ’ ενός για να συντηρείται με τα χρήματα τους η φρουρά του καθεστώτος, και αφ’ εταίρου για να είναι απασχολημένοι οι πολίτες και να μην τους μένει χρόνος για επιβουλές.
    Σε αυτό το αποτέλεσμα αποβλέπει τόσο η επιβολή μεγάλων φόρων, η απορρόφηση των περιουσιών των πολιτών, όσο και η κατασκευή μεγάλων έργων που εξαντλούν τα δημόσια οικονομικά….»http://www.pentapostagma.gr/2017/05/%CF%84%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CF%87%CE%B5-%CF%80%CE%B5%CE%B9-%CE%BF-%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%B7%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B2%CE%BF.html

  20. Η έννοια της οικογένειας, το δικαίωμα της ιδιοκτησίας, τα εθνικά σύνορα, η χριστιανική πίστη, όλες αυτές οι πεποιθήσεις θα καταστραφούν, διότι ο κόσμος πρέπει να αποδεχθεί μια παγκόσμια κυβέρνηση υποστηριζόμενη από τους σχεδιαστές της μέσα στις μυστικές κοινωνίες και τις νέες θρησκευτικές ομάδες. Ο θεσμός της οικογένειας θα δεχθεί επίθεση και θα καταστραφεί. Τα παιδιά θα τα μεγαλώνει η «προοδευτική» κοινωνία μέσω της κυβέρνησης. Το δικαίωμα της ιδιωτικής ιδιοκτησίας θα καταργηθεί. Όλες οι εκτάσεις και τα ακίνητα θα ανήκουν στην κυβέρνηση. Την ίδια ώρα το ίδιο σκοτεινό συνδικάτο θα παρουσιάσει την Παγκόσμια Θρησκεία. Οι πιστοί που δεν θα συμβιβαστούν με αυτό το μοντέλο θα υποστούν κοινωνικό αποκλεισμό, φακέλωμα, διωγμούς, φυλακίσεις μέχρι και θάνατο.Η Νέα Παγκόσμια Τάξη έρχεται…https://ethnikismos.net/2017/05/10/%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%83-%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CF%83-%CE%B5%CF%87%CE%B8%CF%81%CE%BF%CF%83-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%BD%CE%B5%CE%B1%CF%83/

  21. Το 2017 αποδεικνύεται έτος πρωτοφανούς γενοκτονίας του ελληνικού λαού.ΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΕΣ-ΕΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    Έως τις 10 Μαρτίου, δηλαδή τις πρώτες 100 ημέρες του 2017, τα στοιχεία των Ληξιαρχείων δείχνουν μια τρομακτική κοινωνική κατάρρευση, που παίρνει ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις. Κάθε μέρα πεθαίνουν 395 άνθρωποι στην Ελλάδα. Ρεκόρ από την εποχή του πολέμου. Και κάθε μέρα πεθαίνουν 164 περισσότεροι από τις ημερήσιες γεννήσεις. Ακόμη ένα ρεκόρ από την εποχή του πολέμου.Οι πολιτικές προετοιμασίας της χώρας για την ΕΕ και την ένταξη της Ελλάδας στην ΟΝΕ ουσιαστικά εκμηδένισε τη φυσική άνοδο του πληθυσμού. Οδήγησε δηλαδή τον πληθυσμό της Ελλάδας σε στασιμότητα με αποτέλεσμα το φαινόμενο της μέσης γήρανσης. Σημείο καμπής υπήρξε το 2011 όπου άρχισε η φυσική εξόντωση του πληθυσμού.Προϊόν των μνημονίων ήταν η εκτίναξη των θανάτων, αλλά και η κατάρρευση των γεννήσεων. Με τον τρόπο αυτό η γήρανση του πληθυσμού μετατράπηκε σε απόλυτη μείωση. Κάτι που έχει να γνωρίσει ο ελληνικός λαός από την εποχή του πολέμου.http://dimtris-kypriotis.blogspot.gr/2017/04/2017.html

  22. Το 2017 αποδεικνύεται έτος πρωτοφανούς γενοκτονίας του ελληνικού λαού.ΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΕΣ-ΕΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    Προϊόν των μνημονίων ήταν η εκτίναξη των θανάτων, αλλά και η κατάρρευση των γεννήσεων. Με τον τρόπο αυτό η γήρανση του πληθυσμού μετατράπηκε σε απόλυτη μείωση. Κάτι που έχει να γνωρίσει ο ελληνικός λαός από την εποχή του πολέμου.Σήμερα οι κατακτητές Ευρωπαίοι μαζί με τις κατοχικές κυβερνήσεις κατόρθωσαν να σπάσουν το ηθικό και να καταφέρουν αυτό που δεν κατάφεραν με τα εκτελεστικά αποσπάσματα, τα μπλόκα, τις θηριωδίες, την πείνα και τις ασθένειες κατά τη ναζιστική κατοχή. Βρήκαν πολύ πιο αποτελεσματικούς τρόπους εφαρμογής πολιτικών γενοκτονίας.http://dimtris-kypriotis.blogspot.gr/2017/04/2017.html

  23. τα προβατακια ψηφιζουν τους νεοναζι τσιπρα,μητσοτακη κλπ και

    τα ναζιστικα χιτλερικα μνημονια και μετα διαμαρτυρονται!!!!ΜΠΕΕΕΕΕΕ ΠΡΟΒΑΤΑ!!!!!!!!

  24. ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΦΡΑΝΚΟ!

    Κείμενο με το οποίο ζητείται η εκταφή των λειψάνων του Εθνικού Κυβερνήτη της Ισπανίας, στρατηγού Φράνκο, ψηφίστηκε από την βουλή της Ισπανίας, με πρωτοβουλία των κομμάτων της αριστεράς – 198 ψήφοι υπέρ, μία ψήφο κατά, ενώ οι βουλευτές του κυβερνώντος Λαϊκού Κόμματος (PP) απείχαν.
    Οι βουλευτές ζητούν από τη κυβέρνηση του Μαριάνο Ραχόι να εφαρμόσει τον «νόμο περί ιστορικής μνήμης» του 2007 και να προχωρήσει «στην εκταφή των λειψάνων του Φρανθίσκο Φράνκο και στην απομάκρυνσή τους από τη Βάγιε ντε λος Καΐδος (κοιλάδα των πεσόντων)».
    Υπενθυμίζουμε, πως την έμπνευση γι’ αυτό το γιγαντιαίο μνημείο την είχε ο ίδιος ο Φράνκο, για να τιμήσει ΟΛΟΥΣ τους νεκρούς του ισπανικού εμφυλίου πολέμου. Βλέπετε, ο Φράνκο δεν ήταν μικρόψυχος, όπως είναι οι δήθεν «δημοκράτες» αντίπαλοί του, που τον φοβούνται ακόμα και νεκρό!

  25. Ισοφάρισε ο Σύριζα τη Νέα Δημοκρατία: Ήρθε στη Βουλή το δεύτερο «Μνημόνιο της Αριστεράς»!

    Κατατέθηκε χθες αργά το βράδυ, το νέο μνημόνιο της αριστεράς, με το οποίο ο Σύριζα ισοφαρίζει τη Νέα Δημοκρατία στην παραγωγή μνημονίων.
    Το νέο μνημόνιο αριθμεί 941 σελίδες και θα ψηφιστεί εντός της εβδομάδας. Συγκεκριμένα, το νομοσχέδιο εισάγεται προς συζήτηση στις αρμόδιες κοινοβουλευτικές Επιτροπές την Δευτέρα και την Τρίτη, 15 και 16 Μαΐου, με την διαδικασία του επείγοντος και αφού ολοκληρωθεί η συζήτησή του, εισάγεται στην Ολομέλεια την προσεχή Τετάρτη, ώστε να ψηφιστεί την Πέμπτη 18 Μαΐου.
    Εντός του νέου μνημονίου εμπεριέχονται μειώσεις συντάξεων, αφαίμαξη των ελεύθερων επαγγελματιών, μείωση αφορολογήτου ώστε να πληρώνουν ακόμα και αυτοί που βρίσκονται κάτω από τα όρια της φτώχειας και ένα ακόμα ισχυρό χτύπημα στα Σώματα Ασφαλείας

  26. Πάνω από 1.100.000 άνεργοι στον “σοσιαλιστικό παράδεισο” Τσίπρα και Καμμένου!

    Το 23,2% έφτασε το ποσοστό της ανεργίας στην Ελλάδα των Μνημονίων, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή.
    Ο αριθμός των ανέργων παραμένει σταθερά πάνω από τα 1,1 εκατομμύρια, ενώ ο οικονομικά μη ενεργός πληθυσμός έφτασε τα 3.263.180 άτομα με τον σύνολο των απασχολουμένων να εκτιμάται σε 3.656.783 άτομα.
    Το μεγαλύτερο βάρος της ανεργίας το σηκώνουν οι γυναίκες, στις οποίες το ποσοστό της ανεργίας φτάνει το 27,5% έναντι 19,7% των ανδρών.
    Ωστόσο, η ηλικιακή ομάδα με τους περισσότερους ανέργους (47,9%) είναι αυτή των 15-24 ετών και ακολουθεί αυτή των 25-34 (30,4%).
    ethnikismos.net

  27. ΤΥΧΑΙΑ ΖΗΤΑΕΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΝΗΣΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΑΣΑΣ;

    Είναι τυχαία η συγκεκριμένη στιγμή που ζητά κάτι τέτοιο ο Πασάς; Καθόλου! Και εξηγούμε: την εβδομάδα που έρχεται θα συζητηθούν και θα ψηφιστούν στη βουλή τα εξαιρετικά «δύσκολα» νέα μέτρα. Τα οποία –όπως φαίνεται- δεν πρόκειται να τα ψηφίσει κανένα κόμμα της αντιπολίτευσης. Άρα, η συγκυβέρνηση θα πρέπει αυτή τη φορά να στηριχτεί αποκλειστικά στις δικές της δυνάμεις. Δηλαδή στους 153 βουλευτές…
    Ανάμεσα στους οποίους, όμως, είναι και οι τρεις μουσουλμάνοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Θράκη, που είναι κοινό μυστικό ότι θα κάνουν ότι τους πει ο Πασάς. Άρα, αν –ας πούμε- οι τρεις καταψηφίσουν τα νέα μέτρα, αυτομάτως πέφτει η συγκυβέρνηση! Καταλάβατε τώρα τι παιχνίδι παίζεται πίσω από τις πλάτες του ελληνικού λαού; Η συγκυβέρνηση είναι όμηρος των τριών –κατά δήλωσίν τους- «Τούρκων» βουλευτών και του Ερντογάν Πασά! Και ο νοών νοείτω…

  28. Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος είχε καθήκον να απαντήσει στην θρασύτατη πρόκληση Ερντογάν για «πλήρη εφαρμογή της Συνθήκης της Λωζάννης», εννοώντας σαφέστατα την αποστρατιωτικοποίηση των Ελληνικών Νήσων του Αιγαίου.Σύμφωνα με την Συνθήκη της Λωζάννης το καθεστώς των Νήσων του Αιγαίου πρέπει είναι ίδιο με το καθεστώς των Στενών και των Δαρδανελίων. Θα έπρεπε, λοιπόν, ο κ. Τσίπρας να ζητήσει και αυτός την αποστρατιωτικοποίηση των Στενών.Επιπλέον, οι τούρκοι παραβιάζοντας την Συνθήκη της Λωζάννης έχουν ξεριζώσει τον Ελληνισμό από Κωνσταντινούπολη, Ίμβρο και Τένεδο. Κάθε υποχώρηση στα Εθνικά Θέματα είναι απαράδεκτη και η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει την ραγιάδικη πολιτική μιας δήθεν ελληνοτουρκικής «φιλίας», η οποία ουδέποτε υπήρξε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ