Σε απόγνωση κάτοικοι και επαγγελματίες στο Μαστιχάρι με τα φύκια και την εγκατάλειψη | Σκέφτονται ακόμα και να κλείσουν το λιμάνι

33
9141


Σε απόγνωση έχουν περιέλθει και πάλι κάτοικοι και επαγγελματίες στο Μαστιχάρι νιώθοντας την πλήρη εγκατάλειψή τους από τον δήμο.

Κάθε θαύμα τριήμερο. Στην πρώτη τους κινητοποίηση «Μαστιχάρι Δράσις» που ανέβηκαν αμέσως Δήμαρχος και Δημοτικοί σύμβουλοι έγινε κάποια κίνηση απομάκρυνσης των φυκιών.

Τώρα, δυστυχώς το πρόβλημα συνεχίζει να υφίσταται ακόμα περισσότερο με τα φύκια και την δυσοσμία να κάνουν ιδιαίτερα έντονη την παρουσία τους στο λιμάνι.

Ο εθελοντισμός δεν αρκεί καθώς χρειάζονται μηχανήματα και ενδιαφέρον από το δήμο.

Επισκέπτες που βρέθηκαν χτες Κυριακή στα εστιατόρια και τα παραλιακά καταστήματα εξέφρασαν την δυσφορία τους για την κατάσταση αυτή ενώ κάτοικοι και επαγγελματίες σκέφτονται ακόμα και να κλείσουν το λιμάνι ως έσχατο τρόπο αντίδρασης απευθυνόμενοι σε ώτα μη ακουόντων…

 

33 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Χαχαχαχα ποσο μα ποσο πολύ χαίρομαι που σας βλέπω όλους σε απόγνωση από την μια άκρη έως την άλλη άκρη του νησιού… καλά να πάθετε όλοι σας αφού τους ξανά ψηφήσατε για δεύτερη φορά!!!!

    • Τα φυκια ειναι ΥΠΕΡΤΡΟΦΗ superfood.
      Ειναι η τροφη του μελλοντος.
      Mε λιγη προσπαθεια θα θησαυριζατε.

  2. Ολόκληρο το νησί πρέπει να κλείσουμε με αυτούς που έχουμε μπλέξει.Ολα στον αυτόματο και αυτοί βγάζουν φωτογραφίες.

  3. Ευχαριστούμε τους δημαρχους ΚΑΙΣΕΡΛΗ-ΚΥΡΙΤΣΗ-ΝΙΚΗΤΑΡΑ για τα εργα στο νησί.Οπως αξιοποιηση οινοποιειου ,αβικω ,ναυτικου ομιλου ,αλεξαντερ φασιον, για την επιλυση του κυκλοφοριακου, για το χωροταξικο-πολεοδομικο σχεδιο ,για το κολυμβητηριο , τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια ,νέο κτήριο αφιξεων-αναχωρήσεων στο λιμάνι,επέκταση μαρίνας,για τα καινουργια σχολεια ,για τους δρομους,για την καθαριοτητα.για την απομάκρυνση του ΚΤΕΛ για την υγεια,για τις λακούβες κλπ.

  4. Το 2023 και το 2024 δόθηκαν από το Δήμο στην ΚΩΑΝ Α.Ε πάνω από 1,5 εκατομμύριο ευρώ.μεγαλες αρπαχτες μεγάλες μάσες.

    • δεν άνοιξε ούτε πρόκειται να ανοίξει
      Περισσότερα έχουν φάει αλλα με τον Ηλία ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΩΣΤΗ δεν προκειται να σταματήσουν.
      Αντί να πάει σε ΚΩΑΝ και δημόσιες υπηρεσίες με κάμερες ξαφνικά να δει τι γίνεται και να πάρει πληροφορίες κάθετε και τους ρωτάει περιμένοντας απαντήσεις.
      ΗΛΙΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ. Αν ήταν ο Θεοδόσης στην θέση σου θα το είχε φτάσει στα δικαστήρια.
      Έτσι κερδίζονται οι ψήφοι. Τους διεκδικείς διαφορετικά γιατί να τους πάρεις. Δες τον νυν…με κορδέλα έβγαινε και μετρούσε τους ποδηλατοδρόμους οταν ήταν στην αντιπολίτευση. Και εσυ δεν μπορείς να πας μέχρι την ΚΩΑΝ να δεις τι γίνεται και στο καπάκι στις δημόσιες υπηρεσίες να δεις ποιοι έχουν πάει στην ΚΩΑΝ

  5. 2,3 εκατομμύρια ρωτάτε Νικηταρά καμπουρακη.Έχουν ήδη δώσει:300.000 ευρώ έδωσαν το 2020. 800.0000 ευρώτο 2021 με απευθείας ανάθεση (τους προσέβαλε το deal) 1,5 εκ. ευρώ θα διαθέσουν συνολικά για το 2023! 2,3 εκ. ευρω το 2024 !Φαντάσου το πάρτι που έχουν κατά νου να κάνουν τα επόμενα 5 χρόνια…2 εκατομμυριάκια επί 5 χρόνια για ρώτα τον Νικηταρα τον Καμπουράκη, ξέρουν πόσα κάνουν; ο διαγωνισμός 2,3 εκατομμύρια για την καθαριότητα ακυρώθηκε. εγιναν πρόσφυγες γιατί ο Δήμος Ρόδου με διαγωνισμό εκμισθωσε αποριμματοφορα με 25.000 ευρώ τον μήνα το όχημα και ο δήμος Κω με 60.000 ευρώ τον μήνα!!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΌ ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ? https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0oevjAPjeMhDiB6ZmqSbR62FqeR6KjX5wmuq63Xi3Y7XSfmDrBAedVkkDgtDNHrUSl&id=100048993305177
    https://aegeanews.gr/news/ta-en-dimo/515082/anagnostis-kathariotita-megalos-asthenis-tou-dimou/

  6. Πάνω από 10 τηλεφωνήματα στο εργοταξιο του δημου μας για αλλαγή λαμπών και κλείσιμο 4 επικίνδυνων λακκουβων. Η απάντηση τους ήταν πρέπει να μιλήστε με τον ίδιο τον αντιδήμαρχο.
    Καταλάβατε; Κανονικό τευτερι ο Χατζηχριστοφης. Βρε αν δεν μπορείτε να αλλάξετε λαμπες,να κλείσετε λακκουβες,να καθαρίστε τις άκρες του δρομου από την άμμο γιατί πληρωνεστε; Κριμα τα 1600 ευρώ. Η παραίτηση δεν είναι ντροπη

  7. ΡΕ ΠΑΙΔΙΆ Ο ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ; Η ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΚΥΡΙΤΣΗ.

    • Μπροστα στα μηχανηματα που φρενάρουν ενα πόντο και δεν ξερουν που τους πανε τα 4 και χαζογελανε

  8. τον ψηφίσατε γιατί σας πουλούσε ΦΥΚΙΑ για μεταξωτές κορδέλες και απο οτι βλέπω το Μαστιχάρι που ξέρει απο φύκια δεν πήρε πρέφα τίποτα πριν πάει στις κάλπες
    καθιστε τώρα με τα φύκια που σας πουλούσε αφου τα αγοράσατε

  9. Απο οτι παρατηρω.. Ολα πανε καλα με το Μητσοτακη….. υγεια, οικονομια, εργασια, μισθοι, αγροτια,φορολογια,.αυξησεις, ….. Και αυτος που σου φταιει καθημερινα…ειναι ο Νικηταρας..και ο Βελοπουλος..
    .. Δεν σου συστηνω να πας να κοιταχτεις.. Γιατι δεν σε σωνει ουτε ψυχιατρος,, ουτε σεξολογογος… Ουτε παθολογος… Ουτε κτηνιατρος…. Εισαι μια κατηγορια αρρωστος,.. Απο μονος σου…γενικα καμμενος….. Μητσοτακη αγαπη μου..
    Προσεχε ερχεται τελος μηνα να πληρωθεις για τα σχολια σου.. Απο το γραφειο τυπου του Μητσοτακη… Τωρα ειναι στην καταμετρηση ποσα σχολια εχεις γραψει Σε 1 μηνα..για να σου στειλουν το εμβασμα.

  10. Αν έχετε κότσια να πάτε να κλείσετε το Δημαρχείο αλλιώς είστε άξιοι της μοίρας σας. Δεν έχετε δικαίωμα να ταλαιπωρήσετε τον κόσμο του νησιού.

    • Αν έχουμε κότσια? Και πολλά μάλιστα!Κανένας δεν θέλει να ταλαιπωρήσει τον κόσμο ,ούτε οι αγρότες που κλείνουν δρόμους.
      Επειδή όμως οπως διαφαίνεται το Μαστιχάρι είναι μόνο η Α.Ν.Ε.Μ. (κάποιοι πλουτίζουν σε βάρος του χωριού ή χωρίς καμία ανταποδοτικότητα σ ‘αυτό) επιφυλασσόμαστε.

  11. από περιέργια, τα 10 ευρώ την ημέρα που δίνουν οι τουρίστες ως «περιβαλοντικό χώρο» ποιος τα βάζει στη τσέπη του; Γιατί το περιβάλλον δεν παίρνει λεφτά.

  12. ….. με αυτούς που έχουμε μπλέξει.Ολα στον αυτόματο και αυτοί βγάζουν φωτογραφίες….
    Μάλλον μιλάς, για αδωνη, Μητσοτάκη..και όλο τον βόθρο που μας κυβερνάει την Ελλαδα.

  13. Τιποτα δεν δουλεύει,όλο έχουν καταντήσει εισοδηματίες. Πρώτος ο δημαρχος,μισθος δημαρχου μισθος από την κωαν δημοτικο αυτοκινητο αποζημιώσεις από ταξίδια κτλ. Ανύπαρκτος όμως από παντού. τα ιδια και χειρότερα ο Χατζηχριστοφης,εξαφανισμενος από παντού,όλη η πόλη τα χωριά στο σκοτάδι και αυτος φωτος στα πρώτα μέτρα ασφάλτου που έριξε εργολαβος. Τους πεζόδρομους τους ειδε,τους βλέπει,τα πεζοδρομια; Που είναι όλη μερα; Μήπως μοιράζει πάλι χριστουγεννιτικα παιχνίδια σε παραλιακά μαγαζια για διάφορα event? 1600 μας κοστίζει και αυτος.

  14. Μαστιχαρι: Φυκια, βρωμα και σαπίλα! Λίμνη Πυλιού: Σκουπιδαριό , βρωμια και εγκατάλειψη! Χόρτα παντου στο νησι! Σκουπίδια παντου με αποκομιδή μόνο απο τους κεντρικούς δρόμους κάθε 5 μέρες! Νοσοκομείο: Αστα να πάνε…τι να λέμε τώρα!!! Κέφαλος: απόλυτη εγκατάλειψη!Αρχαιολογικοί χώροι: Ζούγκλα! Σταματώ….βαρέθηκα να γράφω!!!

  15. Ρε Νικηταρά αν έχεις λίγη αξιοπρέπεια πάνω σου η τουλάχιστον αγαπάς το νησί σου έστω και λίγο κάνε μας την χάρη και δώσε την σκυτάλη σε έναν νέο άνθρωπο εσυ δεν κανείς αποδείχτηκε ότι δεν μπορείς και δεν ξέρεις να τιμονεψεις το νησί είναι κρίμα έχει γενιές πισω μας που δεν το αξίζουν αυτό που τους κανείς!

  16. Εντωμεταξύ Τεοντοσάκι το ύφος , ύφος … πότε είναι που θα τρέχεις να σωθείς δεν ξέρω … και εσύ και οι σύμβουλοι σου οι άφαντοι … τζαπατζίδες Ε τζαπατζίδες . Το μόνο που κάνετε σωστά να τρώτε και να πίνετε και να πληρώνουν άλλοι …. άρε 🤑🤑🤑

  17. Ένα νησί έτοιμο να εκραγεί. Έχουμε φτάσει στο αμήν. Η κυβέρνηση μας πολεμάκάνοντας μας τη ζωή πολύ δύσκολη, ο δήμος κατέβασε ρολά … πόση υπομονή πια … θα γίνει το κακό γιατί η κοροιδεία έχει παραγίνει

  18. Εγώ απορώ με την υπομονή του κόσμου … σε άλλο μέρος μια τέτοια δημοτική αρχή θα την είχαν πετάξει στη θάλασσα… αυτοί όλοι θυσαυρίζουν εις βάρος μας χωρίς να κάνουν τίποτα και εμείς παλεύουμε κάθε μέρα για το μεροκάματο χωρίς να μας παρέχει ο δήμος ούτε τα πιο απλά . Τη δουλειά τους την κάνουμε εμείς οι πολίτες και αυτοί τρώνε με χρυσά κουτάλια … εδώ μιλάμε για σκάνδαλο που πρέπει να επέμβει εισαγγελέας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ