ΒΙΝΤΕΟ : Μεταγωγή του 62χρόνου αρχαιοφύλακα στην Κω- Όλοι οι γονείς και πλήθος κόσμου από την Νίσυρο στην Κω.

0
10202
Συνέντευξη την Κυριακή 28 4 2024 το απόγευμα έδωσε η Δικηγόρος της Οικογένειας Θεοδοσία Οικονομίδου στην εκπομπή «ΜΑΖΙ στο KosTv» με τον Γιώργο Βενέρη
μετά τις τελευταίες εξελίξεις όπου συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου σε σπίτι συγγενικών του προσώπων, στην περιοχή των Καμινίων, στο Ηράκλειο, ο 62χρονος αρχαιοφύλακας της Νισύρου ο οποίος κατηγορείται για παρενόχληση και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανήλικων στη Νίσυρο και είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. Μετά τη σύλληψή του θα ακολουθήσει η μεταγωγή του συλληφθέντος στην Κω και η προβλεπόμενη ανακριτική διαδικασία από τις τοπικές δικαστικές αρχές. Η σύλληψη του σχετίζεται με τα αδικήματα του βιασμού, της αποπλάνησης παιδιών, της πορνογραφίας ανηλίκων της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Νίσυρος: Τι είπε ο αρχαιοφύλακας αμέσως μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του.
στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» μίλησε ο αρχαιοφύλακας αμέσως μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης εις βάρος του, αλλά και ο αδελφός του. «Είμαι συγκλονισμένος. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εις βάρος μου. Δεν με έχει ενημερώσει κάνεις για το ένταλμα σύλληψης εις βάρος μου», είπε αρχικά. Και πρόσθεσε ο αρχαιοφύλακας: «Θα απαντήσω όπως πρέπει γιατί τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Ενημερώνω τις Αρχές για κάθε μου κίνηση. Είμαι στην Κρήτη με τα αδέρφια μου και με στηρίζουν. Είναι σίγουρο ότι έχω πέσει θύμα πλεκτάνης»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ