Νέο Δικαστικό Μέγαρο αποκτά η Κως – Από φθινόπωρο εξελίξεις για Νέο Νοσοκομείο- Συνέντευξη δημάρχου Κω Θεοδόση Νικηταρά

19
5303

Νέο Δικαστικό Μέγαρο αποκτά η Κως – Από φθινόπωρο εξελίξεις για Νέο Νοσοκομείο με οριστικοποίηση του χρηματοδοτικού εργαλείου από την Περιφέρεια.

ο έργο, που αναμένεται να ξεκινήσει τον επόμενο μήνα, είναι προϋπολογισμού 3,3 εκατομμυρίων ευρώ. «Δικαιώνονται προσπάθειες δεκαετιών» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή Κω, σημειώνοντας πως «ενώνοντας δυνάμεις, γίνεται πράξη ο μεγάλος στόχος ανέγερσης του νέου Δικαστικού Μεγάρου».

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΙΔΑΤΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΩΣ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΤΑΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ?
    ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΧΑΧΑΧΑ!

    • Για να τους αποσπάσουμε στο νοσοκομείο να λειτουργήσει επιτέλους.

  2. θα λέει ότι θέλει, και οι πολίτες θα κοιμούνται. Η σεζόν ξεκίνησε η πόλη ειναι μέσα στα χόρτα και στα σκουπίδια και μας ρίχνει στάχτες στα μάτια με μπετα και κτήρια. το οδικό δίκτυο μεσα στα χόρτα και ο σύντροφος τάζει Μέγαρα

  3. Σε άλλα νέα περιμένουμε να φύγει ο άχρηστος σε 4 χρόνια…
    Μέχρι τότε ούτε κλάδεμα ξερόχορτων δεν θα δούμε..

  4. Σίγουρη δουλειά τα δικαστήρια με τόσα συμβάντα καθημερινά. Το νοσοκομείο είτε παλιό είτε νέο θέλουμε δε θέλουμε θα στους στέλνουν αεροδιακομιδή.

  5. Δήμαρχε κούρασες. Γιατί καρπώνεσε επιτυχίες και αγώνες άλλων ? Ρεζίλι γίνεσαι. Χατζηάμαλλε είσαι Άνθρωπος με ήθος και αξιοπρέπεια που παλεύει μέχρι τέλους. Μπράβο και πάλι μπράβο σου.

  6. Μπράβο σε όλους,όταν γίνετε κάτι καλό στον τόπο πρέπει να το επικροτούμε,και όχι να δείχνουμε την κακια μας,μακάρι να έρθει και η ώρα του νοσοκομείου,

  7. Η ανέγερση νέων και σύγχρονων εγκαταστάσεων είναι πάντα ένα ευχάριστο νέο. Το ερώτημα στην Ελλάδα, και δη στην Κω, είναι τι γίνεται με τις παροπλισμένες εγκαταστάσεις και πως τις αντιμετωπίζουμε; Στην προκειμένη περίπτωση του Δικαστικού Μεγάρου μιλάμε για ένα στολίδι εκλεκτικιστικής αρχιτεκτονικής, το οποίο με την κατάλληλη διαχείριση θα μπορούσε να γίνει ένας εξαιρετικός χώρος πολιτισμού, πιθανόν ανάδειξης της ιταλικής αρχιτεκτονικής στο νησί. Το πιθανότερο βέβαια είναι να αφεθεί στη μοίρα του, μέχρι να είναι ανέξοδη η συντήρηση του και να το κατεδαφίσουμε και αυτό, όπως την πανέμορφη κρήνη της πλατείας Ελευθερίας, καταστρέφοντας οτιδήποτε όμορφο έχει να επιδείξει αυτός ο τόπος. Είναι πολιτιστική μας κληρονομιά αυτά τα κτίρια και πρέπει να το καταλάβουμε, κάτι που επιτυγχάνεται μόνο με την κατάλληλη παιδεία, η οποία δυστυχώς μοιάζει να απουσιάζει πλήρως από την πλειονότητα του νησιού.

    • Να δεις το νεο δικαστικο μεγαρο τι εκλεκτικιστικης αρχιτεκτονικης θα ειναι… Ενα τεραγωνο κουτι με κανα δυο εξωτερικες γωνιες ετσι για να «σπάσει» λιγο, και δεν θυμιζει σε τιποτα την Κω. Ουτε την παλια ουτε την Ιταλικη που ηταν η τελευταια, ουτε τιποτα. Δηλαδη καμια παρεμβαση απο τον Δημο για το τελικο αποτελεσμα. Καμια αναζητηση. Ο,τι κατσει…

  8. Απλά από ότι καταλαβαίνω κάποιοι στηρίζουν τον Κασελακη και τον Βελόπουλο για το καλό του νησιού.Αξιοι.

  9. Ο Αβριθης μέσα σε αεροσκάφος προεκλογικά ανακοίνωσε την έναρξη εργασιών του δικαστικού μεγάρου το Μάρτιο και του νοσοκομείου αμέσως μετά! Με λίγα λόγια: Δικαστήρια για να δουλέψει άνετα, θα φτιάξουν, εμείς οι υπόλοιποι να πάμε να ψοφησουμε!!!!

  10. 2 εκατομμυριάκια επί 5 χρόνια για ρώτα τον νικηταρα και τον καμπουρακη

    Έχουν ήδη δώσει:300.000 ευρώ έδωσαν το 2020. 800.0000 ευρώτο 2021 με απευθείας ανάθεση (τους προσέβαλε το deal) 1,5 εκ. ευρώ θα διαθέσουν συνολικά για το 2023! 2,3 εκ. ευρω το 2024 !Φαντάσου το πάρτι που έχουν κατά νου να κάνουν τα επόμενα 5 χρόνια…2 εκατομμυριάκια επί 5 χρόνια για ρώτα τον Νικηταρα τον Καμπουράκη, ξέρει πόσα κάνουν; https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0oevjAPjeMhDiB6ZmqSbR62FqeR6KjX5wmuq63Xi3Y7XSfmDrBAedVkkDgtDNHrUSl&id=100048993305177

  11. Απαράδεχτη εικόνα του νησιού τραγική δεν καθαρίζουν τίποτα οι δρόμοι σε μαύρα χάλια σκουπίδια παντού σαν δεν υπάρχει δημοτική αρχή ντροπη περιμένουν τουρίστες !!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ