ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Live η εκλογή – Νέος Πρόεδρος Δημ. Συμβουλίου Κω ο Αντώνης Κρητικός – Αντιπρόεδρος ο Σπύρος Βασιλειάδης & Γραμματέας η Βάσω Παντελίκιζη

38
3635

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Live η εκλογή νέου Προέδρου ΔΣ-

Νέος Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου οφείλεται Αντώνης Κρητικός 

Αντιπρόεδρος ο Σπύρος Βασιλειάδης 

Γραμματέας η Βάσω Γρηγοριάδη – Παντελίκιζη

ο Δήμαρχος Κω Γιώργος Κυρίτσης αφού έκανε τιμητική αναφορά στον μέχρι σήμερα Πρόεδρο του ΔΣ Ν. Μυλωνά «τιμή μου που συνεργάστηκα μαζί του, βαθιά δημοκράτης, αριστερός της πράξης, μεγαλόψυχος και για αυτούς που τοβ αδίκησαν», στην συνέχεια πρότεινε για νέο Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κω τον κ. Αντώνη Κρητικός.

Στην ψηφοφορία που ακολούθησε ο κ. Κρητικός έλαβε 24 ψήφους υπέρ και 5 λευκά σε σύνολο 29 παρόντων (απουσίαζαν 4 δημ. σύμβουλοι – ο Σ. Βασιλειάδης ήρθε μετά την ψηφοφορία).

Η Ι. Ρούφα  τόνισε ότι η αναβάθμιση του δημ. συμβουλίου οφείλεται στο ότι οι ίδιοι δεν περίμεναν στην καφετέρια αλλά ήταν παρόντες πάντα στο δημ.συμβούλιο διαφώνησε με την τοποθέτηση του δημάρχου για τον Ν. Μυλωνά λέγοντας ότι για πρώτη φορά κλείνονταν μικρόφωνα στο ΔΣ ενώ συζητούν ταν θέματα όπως τα γνωστά γεγονότα στον ΔΗΡΑΣ, το ΑΚΤΑΙΟΝ κλπ. Στη συνέχεια πρότεινε για τη θέση του Αντιπροέδρου τον κ. Σπύρο Βασιλειάδη (στην πρώτη ψηφοφορία έλαβε 8 υπέρ, 20 λευκά και ένα άκυρο, στην δεύτερη 11 υπέρ, 18 λευκά κι ένα άκυρο και στην τρίτη εξελέγη με σχετική πλειοψηφία με 10 υπέρ, 17 λευκά και 2 άκυρα- έφυγε νωρίτερα ο Θ. Σταματάκης λόγω ταξιδίου).

Για τη θέση του Γραμματέα του ΔΣ οι παρατάξεις της ελάσσονος μειοψηφίας (Κως Αγάπη μας, Δίεση και Λαϊκή Συσπείρωση) δια των επικεφαλής τους τόνισαν ότι δεν ενδιαφέρονται για τη θέση αυτή κι έτσι ο Προεδρεύων Η. Σιφάκης βάση σχετικής εγκυκλίου  έδωσε το λόγο στον Δήμαρχο Κω να προτείνει γραμματέα από την πλειοψηφία. Ο δήμαρχος για τη θέση αυτή πρότεινε γυναίκα («μήνυμα στο άλλο μισό του ουρανού», όπως είπε) και συγκεκριμένα την κ. Βάσω Γρηγοριάδη-Παντελίκιζη, η οποία ως γενικότερη παρουσία μόνο θετική είναι (εξελέγη με 23 υπέρ και 6 λευκά).

Σε μια συγκινησιακά φορτισμένη ομιλία ο  Ν. Μυλωνάς ευχαρίστησε τον δήμαρχο που του πρότεινε να είναι εκεί νέου Πρόεδρος ο ίδιος όμως δεν το δέχτηκε μιας και από τη θέση του επικεφαλής της Συμπαράταξης ήταν υπέρ της εναλλαγής προσώπων. Κόμπιασε ιδιαίτερα στην αναφορά της Συμπαράταξης όπως και στον Δημήτρη Πικιώνη που ήταν αυτός που τον είχε προτείνει τότε ως επικεφαλής της (για την αντιμισθία του κ. Μυλωνά ο δήμαρχος τόνισε ότι ήταν παράλειψη του που δεν ανέφερε ότι δεν όταν για φιλανθρωπικό σκοπό).

Για την Οικονομική Επιτροπή ο δήμαρχος πρότεινε τους: Μανώλη Ζερβό, Βάσω Παντελίκιζη, Ειρήνη Χατζηχριστοφή, Θεό φίλο Μουζουράκη και Μηνά Κιάρη (αναπληρωματικοί: Μ. Χατζηκαλύμνιος, Η. Σιφάκης και Δ. Γερασκλής).

Από την πλευρά της μειοψηφίας η Ι. Ρούφα άσκησε δριμεία κριτική για την προηγούμενη θητεία της οικονομικής επιτροπής.

Από την πλευρά των παρατάξεων της μειοψηφίας εκ μέρους του Οράματος ο Α. Γιωργαράς πρότεινε για την Οικονομική επιτροπή τους: Γιωργαρά Αντώνη, Βασιλειάδη Σπύρο, Πη Σταμάτη και Φάκκο Ιάκωβο. (Με αναπληρωματική την Κ. Μακρή- το ζήτησε η ίδια).

Ενώ αυτοπροτάθηκε ο Γ. Καλλούδης από τους ανεξάρτητους η πρόταση όμως σύμφωνα με τον κανονισμό έπρεπε να γίνει από παρατάξεις της μειοψηφίας και προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα και ακυρωθεί η απόφαση  (το επεσήμανε και ο Γ. Κρητικός) ο Γ. Καλλούδης απέσυρε τελικά την υποψηφιότητά του.

Ψηφοφορία για Οικονομική επιτροπή (σε σύνολο 26 ψηφισάντων): Μ. Ζερβός 18, Β. Παντελίκιζη 17, Μ. Κιάρης 18, Θ. Μουζουράκης 17, Ε. Χατζηχριστοφή 18 & Σ. Πης 16 (αναπληρωματικοί σε σύνολο 25 ψηφισάντων: Δ. Γερασκλής 18, Η. Σιφάκης 18, Μ. Χατζηκαλύμνιος 18, Κ. Μακρή 23 & Ι. Φάκκος 19)

Για την Επιτροπή Ποιότητα Ζωής ο δήμαρχος Κω πρότεινε τους (δίπλα το αποτέλεσμα της σχετικής ψηφοφορίας σε σύνολο 25 ψηφισάντων): Νίκο Κανταρζή 22, Κώστα Καραθωμά 18, Σεβαστιανό Μαραγκό 16, Βάσω Πη 17 και Θάνο Σταματάκη 21. (Αναπληρωματικοί Π. Κιαπόκα 20, Σ. Λοΐζος 21, Ν. Μυλωνάς του Ευαγγέλου 20).

Από τις παρατάξεις της μειοψηφίας ο Α. Γιωργαράς ανακοίνωσε ότι προτείνονται οι: Σπύρος Βασιλειάδης , Αντώνης Γιωργαράς και Ιάκωβος Φάκος (έλαβαν στην πρώτη ψηφοφορία 11, 11 & 10 αντίστοιχα κι έτσι εξελέγησαν με την τρίτη ψηφοφορία με ψήφους: 10, 11 & 10 αντίστοιχα 9 λευκά και 5 χωρίς σταυρό προτίμησης(αναπληρωματικοί: Ι. Ρούφα 12 με τη δεύτερη ψηφοφορία & Σ. Πης 15).

Κως, 05 Μαρτίου 2017

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΩ
Κυρίες και Κύριοι

Οι δημαιρεσίες αποτελούν θεσμική διαδικασία της αυτοδιοίκησης.
Για εμάς σηματοδοτούν τη συνέχεια του έργου της δημοτικής αρχής, τη συνέχεια μιας περιόδου στην οποία αναπτύσσεται μια νέα αντίληψη για τη λειτουργία του Δήμου Κω.
Μια νέα αντίληψη που έχει μετατραπεί σε πραγματικότητα αφού εδώ και δυόμιση χρόνια προχωρήσαμε σε μεγάλα και σημαντικά βήματα.
Ένα από τα σημαντικότερα είναι η αναβάθμιση της λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου, του κορυφαίου οργάνου του Δήμου.
Όλοι οι πολίτες θυμούνται την εικόνα του δημοτικού συμβουλίου της προηγούμενης περιόδου, μια εικόνα που δεν τιμούσε την Κω.
Αυτή η εικόνα όπως και οι πρωταγωνιστές της ανήκουν στο χθες.
Το Δημοτικό Συμβούλιο της Κω αναβαθμίστηκε.
Λειτουργεί με ένα νέο δημοκρατικό κανονισμό λειτουργίας, που σέβεται και αναδεικνύει τα δικαιώματα της μειοψηφίας.
Λειτουργεί δίνοντας το λόγο και στους πολίτες.
Λειτουργεί παράλληλα με την Επιτροπή Διαβούλευσης, έναν ακόμα δημοκρατικό θεσμό.
Κυρίως όμως το δημοτικό συμβούλιο της Κω λειτουργεί. Γιατί πριν αυτό δεν συνέβαινε γιατί ακόμα και οι συνεδριάσεις του τελούσαν εν αμφιβόλω.
Θεωρώ ότι όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας αλλά και της μειοψηφίας έχουν συμβάλλει στην αναβάθμιση της λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου.
Θέλω όμως να αναφερθώ στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, το Νίκο Μυλωνά.
Είναι τιμή για μένα ότι υπήρξα Δήμαρχος με Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου το Νίκο Μυλωνά.
Το Νίκο που έδωσε νόημα και περιεχόμενο στο αξίωμα του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.
Γιατί οι άνθρωποι κάνουν τις θέσεις και όχι οι θέσεις τους ανθρώπους.
Με το Νίκο Μυλωνά δεν συμφωνούμε σε όλα, αυτή όμως είναι και η δύναμη της παράταξής μας.
Συνυπάρχουμε, αποδεχόμενοι το δημοκρατικό δικαίωμα της διαφορετικής άποψης.
Γιατί μας ενώνουν πολλά περισσότερα.
Η αγάπη μας για τον τόπο αυτό, η συναντίληψη για τις προτεραιότητες που πρέπει να έχει η δημοτική αρχή, η σύγκλισή μας σε προγραμματικές αρχές. Μας ενώνει και ένα κοινό και σημαντικό έργο, που έγινε στο Δήμο μας τα δυόμιση τελευταία χρόνια.
Είναι δεδομένο ότι πολλοί είναι αυτοί που προεξεφλούσαν ρήγματα, αποχωρήσεις ή ανεξαρτητοποιήσεις στην παράταξή μας.
Δεν τους διαψεύσαμε μόνο εμείς, τους διέψευσε η ίδια η ζωή και η πραγματικότητα.
Γιατί όταν συνυπάρχουν η δημοκρατική ευθύνη, η ωριμότητα και η πίστη σε αρχές και αξίες, η ενότητα γίνεται πράξη.
Είμαστε δυνατοί όταν είμαστε ενωμένοι και αυτό ισχύει και για το νησί μας.
Ο Νίκος Μυλωνάς με τη στάση ζωής του, με τη θητεία του στη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, αποτύπωσε ένα διαφορετικό υπόδειγμα και πρότυπο συμπεριφοράς.
Δημοκράτης με την απόλυτη έννοια του όρου, έντιμος με κεφαλαία γράμματα, καθαρός άνθρωπος με όλη τη σημασία της λέξης.
Του ήθους, της ανιδιοτέλειας, της ευαισθησίας και της προσφοράς.
Αυτός είναι ο Νίκος Μυλωνάς.
Συνεπής στις ιδέες του, αριστερός της πράξης, μπορεί και για κάποιους και της ουτοπίας.
Βαθιά ιδεαλιστής όμως, ευαίσθητος πολίτης αυτού του νησιού, μεγαλόψυχος απέναντι σε αυτούς που τον αδίκησαν.
Δεν θέλησε την ανανέωση της θητείας του ο ίδιος, συνεπής στις θέσεις και τις αποφάσεις του.
Απέδειξε ότι δεν έχει εξάρτηση με καρέκλες και αξιώματα.
Επέλεξε να είναι απλός στρατιώτης, να αναλάβει χωρίς να κατέχει κάποιο αξίωμα τα χωροταξικά και πολεοδομικά ζητήματα του νησιού.
Τον επόμενο χρόνο, θεωρώ ότι σε πολλά από αυτά τα ζητήματα θα δρομολογήσουμε λύσεις.
Για μένα αλλά και για όλους μας, η συνύπαρξη με το Νίκο σε αυτή την κοινή προσπάθεια, είναι ένα μάθημα ζωής.
Θέλω να τον ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, για τη σημαντική και καθοριστική συμβολή του στην αλλαγή της εικόνας του δημοτικού συμβουλίου.
Η Δύναμη Αλλαγής-Νέα Αρχή προτείνει για τη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου τον κ. Αντώνη Κρητικό.
Άνθρωπο που μπορεί να υπηρετήσει την ιδέα ενός αναβαθμισμένου δημοτικού συμβουλίου, με δημοκρατικές αρχές και σεβασμό στον πολίτη. Η θέση του Προέδρου προϋποθέτει ευρεία αντίληψη συναίνεσης αλλά και αίσθησης ευθύνης.
Το ίδιο ισχύει και για τις άλλες δύο θέσεις του Προεδρείου. Ευελπιστώ ότι θα υπάρξουν επιλογές που θα υπηρετήσουν την ιδέα της συναίνεσης, της σύνθεσης και της δημοκρατικής λειτουργίας.
Το νησί μας χρειάζεται ενότητα. Θεωρώ ότι σε κοινωνικό επίπεδο η ενότητα στα μεγάλα και σημαντικά ζητήματα έχει κατακτηθεί σε ένα μεγάλο βαθμό.
Η δική μας επιλογή είναι να συνθέτουμε διαφορετικές απόψεις, να επιλέγουμε τη συνεργασία και την ενότητα.
Γιατί αυτή είναι η εντολή των πολιτών.

38 ΣΧΟΛΙΑ

 1. εσβησες μια παραταξη με ιστορια 20 χρονων, εδωσες στον κακο ανθρωπο αριστερο και φιλολαικο άλλοθι, και ανεχτικες 2,5 χρονια να βασιλεύει η διχονοια και ο εξευτελισμός του νησιου. ΤΩΡΑ ΠΙΑΣΕ ΠΑΛΙ ΤΙς ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙς ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΟΥ. ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΛΥΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΞΊΩΣΗ ΜΑΣ

  • γιατι τα σχολια ολα ειναι εις βαρος σου.χιχιχιχιχι αχ ρε γεωργιε που καταντησες.

  • -Monkey Hangers- Φάνηκε πολύ καθαρά, ο Μυλωνάς ετοίμαζε από καιρό της αποστασιοποίηση του από την Δ. Αλλαγής!

   Θα είναι κέρδος για την Κω τώρα που ο Νίκος θα εκφράζει την άποψη του χωρίς την δέσμευση της καρέκλας του προέδρου. Όλοι περιμένουμε μια άλλη φωνή στο Δημοτικό μας Συμβούλιο, με προτάσεις και καθαρές σκέψεις μια και Δήμαρχος και δημοτικές παρατάξεις αποδεικνύονται κάθε μέρα που περνά κατώτεροι των περιστάσεων. Δεν βλέπουν ότι τα δύσκολα είναι ακόμα πίσω στην δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Το Δημοτικό Συμβούλιο σχεδόν πάντα θυμίζει κερκίδα ποδοσφαίρου με φανατικούς χούλιγκαν που μόνο στείρα αντιπολίτευση με άναρθρες κραυγές έμαθαν να κάνουν χωρίς εναλλακτικές προτάσεις από κανένα… Καλό κουράγιο Νίκο, δύσκολη η συμβίωση σου σε ένα τέτοιο περιβάλλον.

   • Εάν καταλάβω ότι και οι μαϊμούδες την κοπάνησαν από τον Κυρίτση θα αρχίσω να τρώω και εγώ μπανάνες...

    Δύσκολο να αντέξουν ακόμα και οι μαϊμούδες τον εγωισμό και τον χαρακτήρα του Δημάρχου μας. Καλό κάνει στην ενημέρωση ο σχολιασμός από μη εξαρτημένους από την εξουσία…

 2. ή αποτραβιέστε τωρα με καποιο αντριλικι που σας αναλογει, ή και εσεις σαν την ιδια τυχη της στημενης λεμονόκουπας θα χετε κακόμοιροι

  • Αλεξίκακος: Κυρίτση, Θα σε πληρώσουμε ξανά, όμως να δεις τι σου `χω για μετά…

   Με άλλα λόγια θα στο πω,
   κι έναν ανάπηρο σκοπό,
   απ’ το ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ και μετά
   μας έχουν πνίξει τα ΣΚΑΤΑ
   αλλά να δεις τι σου `χω για μετά…

   Καβάλα πάεις ΔΕΞΙΑ
   καβάλα, ταξιδάκια όλο χαρά,
   με λουκουμάδες μπακλαβά γεια σου βρε Γιώργο χαλουβά.

   Με άλλα λόγια θα στο πω
   κι έναν ανάπηρο σκοπό
   απ’ το ΔΕΚΑΕΠΤΑ και μετά
   θα γεμίσουμε πάλι ΤΣΑΝΤΙΡΙΑ και ΣΚΑΤΑ
   αλλά να δεις τι σου `χω για μετά…

   Εδώ και τώρα χρειάζεται αλλαγή
   μα πανταχού τεμπέληδες αραχτοί
   λαϊκιστές από τα out και τα in
   βγήκανε γιάπηδες με φραπέ και τζην

   Θεέ μου πως φτάσαμε ως εδώ
   με ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ φασιστοαριστερούς τον ΚΟΥΛΗ τον χαζοχαρούμενο καγκά
   ΡΟΥΦΑ, #ΓΙΑΝΝΑΚΗ#, ΤΕΛΗ τοπικά και τα Χρυσά Αυγά στα σύνορα του κερατά…

   Με άλλα λόγια ΚΥΡΙΤΣΗ ΘΑ ΣΤΟ ΠΩ
   κι έναν ανάπηρο όχι για εγωιστές σκοπό
   απ’ το ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και μετά
   να δεις τι σου `χω για μετά…
   να δεις τι σου `ρχεται μετά…

   • Αυτός πάλι με τις διασκευές μου θυμίζει έναν ψευτοκουλτοριάρη δημοτικό υπάλληλο μ

    ΚΥΡΙΤΣΗ, αυτός θα σας τα σούρνει με στιχάκια και μαντινάδες.

 3. 30 ΜΗΝΕΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΖΩΗΣ ΣΑΣ Δαχτυλοδειχτουμενοι ή χαιρετάτε χτες!!!

  • Βρε που καταντησαν τον δημο και το νησι.Καλα ξεκουμπιδια απο τον δημο.

 4. ΝΙΚΟΛΑΚΙ
  ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΤΑΞΕ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΤΕ ΛΟΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΕΣ ΦΡΟΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΧΡΟΝΩΝ……,,ΤΩΡΑ ΘΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΑΛΙ ΤΑ ΤΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΠΡΙΝ ΠΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ…..{ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΧΡΕΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ Κ.Λ.}ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟ ΝΑΡΚΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΝΙΚΟ ???? ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ»»»»»»

  • ΟΧΙ ΣΑΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΥΦΤΕΣ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 4,ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΥΦΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΩΟΙ,ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΗΝ ΤΗΜΩΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.

 5. Δημαρχε,και μαραγκε τα μηχανηματα του δημου σκουριασαν,καντε κατι

  γιατι το νησι ειναι μεσα στην βρωμια και την δυσωδια.Ξεκοληστε απο τις καρεκλες και ασχοληθειτε με τα προβληματα του νησιου.Εχετε αγριεψει τον κοσμο και δεν το εχετε καταλαβει.Μας εχετε γραμενους τους κωους στα α………ια σας.Αλα να ξερετε πισω εχει η αχλαδα την ουρα.

  • ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ,ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!!!!!!!!!!

   ΒΡΕ ΕΔΩ ΕΧΟΥΝΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ.ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ.ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ,ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ,ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΨΗΦΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΛΑΝΕ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ ΠΑΛΙ.Α-ΡΕ ΠΩΣ ΚΑΝΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.ΠΟΛΥ ΞΕΥΤΙΛΑ.

 6. ΝΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ ΓΙΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΚΟΨΥΧΟ ΔΗΜΑΡΧΟ.

 7. στο τελος θα μεινεις μονο σου.Να μου το θυμασαι.Ακομα και τα λ@γουδακια σου θα σε κανουν περα.

 8. 3 ΤΩΡΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΚΥΡΙΤΣΗς ΤΑ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ.ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ.ΤΑ ΡΗΜΑΞΕ ΟΛΑ.ΠΑΝΤΟΥ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ.

 9. δημαρχε το τοιχιο στην βασιλεως γεωργιου επαθε και αλλη μεγαλη καθιζηση

  μπροστα στο ξενοδοχειο phillipion.αδιαφορεις για τις ζημιες.επισης καταστρεφεις και το ακταιον.ντροπη σου.

 10. ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ? 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΒΙΟΛΙ?ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΑΘΗΝΑ -ΒΡΥΞΕΛΕΣ?

  Ο ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ.

 11. ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ!!!!!ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΣΕΡΛΗ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ.

  Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΤΑ ΤΡΕΝΑΚΙΑ!!ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ SECYRITY ΟΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ .ΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ-ΜΕΛΙ.!.ΜΟΝΟ ΜΕΛΙ.ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.ΚΑΙ 650.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΕΣ ΣΤΟ ΔΛΤ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ !!!!!!! 3.ΟΟΟ.ΟΟΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!!! ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΤΟ ΔΛΤ !!!! …ΚΑΙ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ!!!! ΔΙΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!! ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ. 300.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ!!!!ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ!! ΑΛΛΕΣ 300.000 ΧΙΛΑΔΕΣ!!!ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΙΑΤΣΑ ΡΟΤΟΝΤΑ!!!ΑΛΛΕΣ 500.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΙΧΙΟ ΤΗΣ Β.ΓΕΩΡΓΙΟΥ!!!!ριξε τσιμεντο γεωργιε ΡΟΥΦΑ ΜΕΛΙ!!!.ΠΩΠΩ!! ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΕΡΓΑ!!!ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Ο ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΚΟΥΠΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΟΙ ΣΚΟΥΠΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΛΟΓΩ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.6 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΚΟΥΠΕΣ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ.ΜΟΝΟ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΑΘΗΝΑ ΒΡΥΞΕΛΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΚΑΘΕ ΤΑΞΙΔΙ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ 2.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΣΕΡΛΗ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ.

 12. Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΓΕΜΙΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΕ( 9)!! ΕΝΝΙΑ !!!! ΤΡΕΝΑΚΙΑ!!!ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΑΛΛΑ (3) !!ΤΡΙΑ!! ΤΡΕΝΑΚΙΑ!!!

  ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΛΙ!!ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΧΑΟΣ ,ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΜΕ ΠΛΗΘΥΣΜΟ 70.000!!! ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΤΡΕΝΑΚΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ. Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΡΗΞΕΙ ΣΤΑ ΜΕΛΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ ΚΟΙΤΑ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

 13. ΚΥΡΙΤΣΗ ΕΓΙΝΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΣΕΡΛΗ.ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ Ο ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ

  ΤΡΕΝΑΚΙΑ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ.ΕΛΕΓΕΣ ΝΤΟΥΤΣΕ ΚΑΙ ΚΑΙΣΑΡΑ ΤΟΝ ΚΑΙΣΕΡΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ.ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΝΑ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΦΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΣΕΡΛΗ.ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΣΟΥ.ΚΥΡΙΤΣΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ.ΠΟΛΥ ΨΕΜΑ.

 14. Ιωαννα προσεχε για τις προσληψεις που θα γινουν στην μαρινα

  και με τι κριτηρια.Ιωαννα ψαξτο,γιατι θα γινει παλι της πο@τ@ν@ς στην μαρινα.Οποιον θελουν θα παρουν.Αξιοκρατια και κριτηρια μηδεν.ΙΩΑΝΝΑ ΨΑΞΤΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.

 15. ο κυριτσης ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια

  ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ

 16. Δημοσκόπηση: 88,3% των Ελλήνων δεν θέλουν τους λαθρομετανάστες - 48,8% πιστεύουν ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν εξυπηρετει την Ελλάδα

  Μία εντυπωσιακή, σε εύρος και βάθος, έρευνα της «διαΝΕΟσις» παρουσιάζει σήμερα η εφημερίδα «Καθημερινή». Μία έρευνα, η οποία έχει προκαλέσει τριγμούς στο πολιτικό σύστημα και φέρνει σε εξαιρετικά άβολη θέση τους ταγούς της παγκοσμιοποίησης, αφού στις πολλές και πολυεπίπεδες ερωτήσεις του ερευνητικού οργανισμού οι Έλληνες απέδειξαν πόσο μακριά βρίσκονται από την «πολιτική ορθότητα» της παγκοσμιοποιημένης πολιτικής νομεκλατούρας που κατακλύζει την Βουλή και τους τηλεοπτικούς του δέκτες.Απορρίπτουν την λαθρομετανάστευση.Το 88,3% των Ελλήνων θεωρούν ότι ο αριθμός των μεταναστών στη χώρα μας τα τελευταία δέκα χρόνια είναι υπερβολικά μεγάλος, ενώ το 64,4% πιστεύει ότι η παρουσία τους στην χώρα αυξάνει την εγκληματικότητα και ότι αυξάνει την ανεργία κατά 58%.Η πολιτική της κυβέρνησης, την οποία χειροκροτά η «αντιπολίτευση» του Μητσοτάκη, που προστάζει πλήρη και επιθετική ενσωμάτωση των λαθρομεταναστών, επικροτείται μονάχα από ένα γραφικό και επικίνδυνο 2,2%, ενώ την πλήρη αντίθεσή τους σε όλα αυτά δείχνει το 80,3% του Ελληνικού Λαού.

 17. Δημοσκόπηση: 88,3% των Ελλήνων δεν θέλουν τους λαθρομετανάστες - 48,8% πιστεύουν ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν εξυπηρετει την Ελλάδα 2

  Ανεβαίνει σταθερά η τάση για απόρριψη του Ευρώ
  Όλα τα κανάλια και τα κόμματα του «δημοκρατικού τόξου» διεξάγουν παράλληλες εκστρατείες τρόμου για να πείσουν τους Έλληνες για την αναγκαιότητα του μνημονίου, της φτωχοποίησης και του νομίσματος της Ευρωζώνης. Παράλληλα προσπαθούν να τον πείσουν ότι δεν υπάρχει ζωή εκτός ευρωζώνης.
  Αυτές τις πομφόλυγες και προφανώς παρανοϊκές θέσεις τις απορρίπτει, παρά την επιθετική προπαγάνδα, ένα ολοένα και πιο μεγάλο κομμάτι του Ελληνικού Λαού. Συγκεκριμένα, όπως σημειώνει με τρόμο η φιλελεύθερη «Καθημερινή», το ποσοστό των Ελλήνων που εκτιμά θετικά ή μάλλον θετικά την παραμονή μας στην Ευρωζώνη μειώνεται σημαντικά και γρήγορα, ενώ η τάση του ευρωσκεπτικισμού συνεχώς ενισχύεται. Το 40,6% εκτιμά αρνητικά την συμμετοχή μας στην Ευρωζώνη, ενώ το 48,8% πιστεύει ότι η «η Ε.Ε. έχει δομές και εκφράζει συμφέροντα που δεν εξυπηρετούν την Ελλάδα». Το ποσοστό των ανθρώπων που θέλουν άμεση επιστροφή στο Εθνικό Νόμισμα πλέον 33,1% και μάλιστα είναι πλειοψηφικό στους λαϊκούς ανθρώπους.

 18. Δημοσκόπηση: 88,3% των Ελλήνων δεν θέλουν τους λαθρομετανάστες - 48,8% πιστεύουν ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν εξυπηρετει την Ελλάδα 3

  Απειλή για την Ελλάδα η παγκοσμιοποίηση
  Η παγκοσμιοποίηση, που αποτελεί μόνιμη επωδό των ομιλιών των πολιτικών, θεωρείται ως απειλή για την Ελλάδα. Συγκεκριμένα, παρά το γεγονός ότι Τσίπρας, Μητσοτάκης, Ομπάμα και το κακό συναπάντημα, που λέει και ο θυμόσοφος Λαός, αναφέρονται στην παγκοσμιοποίηση ως «αναγκαιότητα», ο Ελληνικός Λαός την θεωρεί απειλή σε ποσοστό 59,7%.
  Το ασφαλές συμπέρασμα του συνόλου της δημοσκοπήσεως είναι ότι πλέον οι Έλληνες διαμορφώνουν άποψη περί των πολιτικών πραγμάτων μόνοι τους, αν όχι εντελώς αντίθετα στα ΜΜΕ και τους πολιτικούς. Και όσο ανεξαρτητοποιούνται από τις πηγές της προπαγάνδας, τόσο μετακινούνται σε θέσεις Εθνικές και πολιτικά… μη «ορθές».

 19. πολλα τρενακια ρε παιδια η πρωτευουσα και πασεις φυσης προσεχεται μη παθετε τιποτα καλο καλοκερι και καλη ανασταση

 20. ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ, ΑΝΑ Η ΡΟΥΦΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΣΑΤΕ.

  • Και εγώ ένα άλλο να σου πω, εάν εκτός από μια χοντρή γλώσσα, όπως λες είχε αρχ..... α θα την φώναζαν Τζιοβάνι.

   Το παίζει αντράκι και γλωσσοκοπάνα για να καλύψει τις ελλείψεις της και με την λώλα που κουβαλάει …. βράζει…

 21. Ο ΧΑΜΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

  ΙΩΑΝΝΑ Η ΜΑΡΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

 22. Κε Μυλωνά ο λόγος σας ήταν ανθρωπινος αλλα όταν κλεινατε το μικροφωνο στη Ρουφα εισασταν ενας ακομα Κυριτσης . ΛΥΠΑΜΑΙ.

 23. ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ» ΚΑΙ «ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ» 1

  Πως είπατε; Τουλάχιστον γλιτώσατε την κοινή «φοίτηση» των «εμβολιασμένων προσφυγόπουλων» με τα παιδιά σας, γιατί «φοιτούν» μόνο τις απογευματινές ώρες; Είστε τυχεροί που δεν υπάρχουν hotspots στην περιοχή σας, άρα γλιτώσατε την παρουσία των «εμβολιασμένων» στα σχολεία των παιδιών σας; Εντάξει, υπάρχει εδώ κοντά ένα hotspot, έξω από την πόλη, αλλά τουλάχιστον δεν τους έχουμε και γείτονες; Αυτά που ξέρατε να τα ξεχάσετε! Καθότι, άλλα προβλέπει η επόμενη φάση του σχεδίου των λακέδων του Σόρος! Και κοινή «φοίτηση» ελληνόπουλων – «προσφυγόπουλων» στα σχολεία ολόκληρης της χώρας και hotspots με «προσφυγάκια» στις γειτονιές μας. Ιδού το αποκαλυπτικό φινάλε, σε άρθρο υπό τον τίτλο «Για τα προσφυγόπουλα που κάθισαν στα σχολικά θρανία», που δημοσιεύθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ:

 24. ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ» ΚΑΙ «ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ» 2

  «Για λόγους εκπαιδευτικούς, επιχειρησιακούς, κοινωνικούς, επελέγη όχι η απότομη αλλά η σταδιακή ένταξη στην εκπαίδευση σε βάθος 1-2 εκπαιδευτικών περιόδων…

  Το έργο της πρώτης και της δεύτερης φάσης, ολοκληρώνεται αυτή την περίοδο με την αποτίμηση της χρονιάς που πέρασε. Έτσι θα διατυπωθούν και οι προτάσεις για τα επόμενα βήματα. Ο στόχος είναι, από το ερχόμενο φθινόπωρο, σταδιακά όλα τα προσφυγόπουλα να βρεθούν σε κανονικές τάξεις με ελληνόπουλα, διάσπαρτες σε όλη τη χώρα, ενώ σιγά-σιγά οι πρόσφυγες θα φεύγουν από τα κέντρα φιλοξενίας και θα αρχίσουν να κατοικούν όχι σε στρατόπεδα, αλλά σε κατοικίες σε πόλεις και χωριά. Όταν αυτό τελειώσει, θα μπορούμε να πούμε ότι πετύχαμε».

  Πως είπατε; Δεν τα ξέρατε αυτά; Ε, λοιπόν, μάθετέ τα!

 25. Από το νηπιαγωγείο θ’ αρχίζουν τα μαθήματα τουρκικής γλώσσας, στην Θράκη μας! Μάλιστα, φέτος το πρόγραμμα θα εφαρμοστεί πιλοτικά και του χρόνου θα επεκταθεί, σύμφωνα με δήλωση του προέδρου του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής, Κουζέλη. Αρχικά στις αμιγώς μειονοτικές περιοχές κι ύστερα και στις υπόλοιπες. Αυτό σημαίνει πως και τα ελληνόπουλα που ζουν σε «μεικτά» χωριά και πόλεις, θα πάνε σε δίγλωσσο νηπιαγωγείο – το πρώτο βήμα εκτουρκισμού τους!

  Πρόκειται βεβαίως για μια πάγια απαίτηση των Τουρκαλάδων, που μαζί με τη γλώσσα θα κάνουν και την προπαγάνδα τους στα νήπια.

 26. Και δεν είναι μόνο ότι προωθείται ο πλήρης ετουρκισμός της Θράκης μας, αλλά και το ότι θα τον πληρώσουν οι Έλληνες φορολογούμενοι. Σύμφωνα με τον βουλευτή Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ: «πολύ σωστή πρωτοβουλία παίρνει η κυβέρνηση και το υπουργείο Οικονομικών που σε αυτή την δύσκολη στιγμή για την χώρα μας μπόρεσε να δώσει ένα σημαντικό κονδύλιο για τους εκπαιδευτές στα νηπιαγωγεία, κάτι πολύ σημαντικό…».

  Αυτά είναι τα έργα των κομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ και των εμφανιζόμενων ως… «υπερπατριωτών» του Καμμένου. Αλλά και της νουδούλας, που τους στηρίζει δια της σιωπής της…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.