Με πολύ κόσμο η κοπή πίτας της ΔΗΜ.ΤΟ ΝΔ Κω, στη Μαρίνα Κω | Τα δύο φλουριά σε Παππά και Χατζημάρκο

47
12167

Με πολύ κόσμο, την παρουσία των τοπικών αρχών και φίλων του κόμματος της ΝΔ , πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας της ΔΗΜ.ΤΟ ΝΔ Κω στην αίθουσα info της μαρίνας.

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ.κ Ναθαναήλ, με τη Μαρία Ψύρρη Πρόεδρο της ΔΗΜ.ΤΟ και τον Υφυπουργό Γιάννη Παππά να κόβουν τα πρώτα κομμάτια.
Το λόγο έπειτα πήρε η κα. Ψύρρη, όπου ευχαρίστησε τον κόσμο που στήριξε το κόμμα και το εξέλεξε για άλλη μια φορά στις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιουλίου 2023.
Το λόγο πήραν έπειτα ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτική Γιάννης Παππάς, ο Περιφερειάρχης ΝΑ Γιώργος Χατζημάρκος, η υποψήφια βουλευτής ΝΔ Ελευθερία Φτακλάκη, ο Αντιδήμαρχος Σταμάτης Καμπουράκης και ο Πρόεδρος ΤΕΕ Δωδεκανήσου Αντώνης Γιαννικουρής.
Τα δύο φλουριά κέρδισαν ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και ο Περιφερειάρχης!!

Πηγή: https://www.kostv.gr

47 ΣΧΟΛΙΑ

  1. …..ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟ ΑΣΕ ΤΙΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΕ ΜΑΝΙΚΙΑ !
    Ο ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟΣ !
    ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ!

  2. Μπραβο στον περιφερςιαρχη για τους αστυνομικους. Τους εβαλε στη θεση τους. Ολοι οι ασχετοι το παιζουν σχετικοι. Ας επαιρναν 10 κουβαδες ασφαλτο να μη μιλαγε κανεις. Οχι μπετον βρε μπετο@!%+ς ….κυλισς ο τεντζερης.

  3. Εγραψε και ο μπροστινος της δυαναμης αλλαγης για τους αστυνομικους. ο οποιος δεν ξερει τι ειναι το φτυαρι. Και ομως θεωρει πολυ φυσιολογικό να σταματαει ο αστυνομικος μπετονιερα για να ριξει μπετον,τι ποιοτητας και απο που περισεψε με ποια αναλογια σε νερο,να κλεισει λακκουβες. Ρε πατε καλα; Ποιοι νομίζετε οτι ειστε,ΕΔΕ και μεσα. Αιντε με τον καθε ειδικο στο νησι. Ας δηλώσω και εγω γιατρός, τροχονομος η δημοσιογραφος.

  4. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΟΣΟΙ ΠΗΓΑΤΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΓΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΡΑΝ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΣΤΟΝ ΕΛΑΡΧΙΑΚΟ ΣΥΝΦΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
    ΑΥΤΟΝ Κ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ Η ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ. ΕΧΩ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ……..

    • Και πολυ καλα τους εκανε. Και γιατρούς δεν εχουμε, να κανουν μηπως και βαρδιες και να παίρνουν τηλεφωνα για στημενα ρεπορταζ;

  5. Κατάντια η τουριστική μαρίνα να γίνεται στρατιωτικη. Έλεος! 10 πολεμικα σκαφη και καθε μερα ένστολοι να πινουν καφεδακι. εντωμεταξύ οι λαθρο πανε και ερχονται. Οι αστυνομικοι κλεινουν τρυπες με μπετον και οι λιμενικοι απολαμβανουν καγεδακι στην κατεχομενη μαρινα

  6. φωτογραφια χατζηχριστοφη με χατζημαρκο. ποιοτικες δουλειες στο κλεισμο λακκουβων. τουλαχιστον ο παναγιωτακης εριξε στο ανταγορας 20 αυτοκινητα ασφαλτο

  7. ΤΕΛΙΚΆ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΊ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΟΣΤΑ
    ….. ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ’

  8. Ακομα και την πιτα στημενη την εχετε εκει στην Νεα δημοκρατια κοροιδευεστε και μεταξυ σας ….ε ρε καταντια για το γλυψιμο …..

  9. Ρε Χατζημάρκο πραγματικά ντρέπομαι που σε ψήφισα … και ντρέπομαι και για όλους αυτούς που είναι γύρω σου . Έχουμε σακατέψει τα οχήματα μας , κινδυνεύει η ζωή μας , έχουν σταλεί έγγραφα για τις θανατηφόρες λακκούβες μήνες τώρα και πας να περάσεις δύο ανθρώπους από ΕΔΕ γιατί έκαναν το αυτονόητο ? Εσένα ποιος μάγκας θα σε περάσει κάποτε από ΕΔΕ με τόσα που δεν έχεις κάνει ?

  10. Ντροπή μας μόνο αυτό έχω να πω …ααα και αύριο θα στείλω στον κ. Χατζημάρκο τον λογαριασμό για τα λάστιχα του αμαξιού μου και παρακαλώ κάποια στιγμή η δικαιοσύνη να κάνει σωστά τη δουλειά της γιατί πιάσαμε πάτο πια 🤮🤮🤮

  11. Μπορούν να κανουν και φορολπγικες δηλωσεις οι αστυνομικοι,τους γιατρους,τους δικηγορους,τους αστροναυτες. Αληθεια αν ο πολιτης κανει τον αστυνομικο,;;, τι θα γινει;;;
    Αφηστε τους ειδικους γιαναυτεςντις δουλειες και ας βγουν να κανουν την δουλεια τους. Ο καθε.ασχετος πιανει ενα φτυαρι και το παίζει μαστορας. Αμ ο μπροστινος του Κυριτση τι φαση; Φανταζομαι αν στην τουριστικη εκθεση εστελναν αστυνομικοθς δεν θα ειχε καποιο προβλημα;

    • προς νιαου….τί κάνει νιάου νιάου στά κεραμίδια; τί περιμένεις από κάποιον πού υπογράφει΄΄νιάου΄΄;

  12. Πασοκοι , Συριζαιοι, όλοι στην πίτα της Νέας Δημοκρατίας η γ….
    …η η εξουσία τι κάνει. Ρε λίγο αξιοπρέπεια

  13. Στις βασιλόπιτες κανονικά όταν πέφτει το φλουρί στο ΔΣ των συλλόγων η σε ξεχωριστούς όπως στην ΝΔ πρέπει να το βάλουν σε κλήρο. φαίνεται και ας μην είναι απάτη στημένη. άλλα ποιος έχασε την ντροπή για να τη βρουν αυτοί;. και που είναι ο πολύς ο κόσμος;. μόνο οι πολιτικοί για ψηφοθηρια από πολίτες κανένας.

  14. Στην Ελλάδα λεμε παμε και οπου.βγει. Οι αστυνομικοι αντι να ειδοποιησουν την περιφερεια,δημο σταματησαν μπετονιερα που μαλλον επεστρεφε μπετον. γιατι αν το πηγαινε σε εργοταξιο δεν θα εκανε ο οδηγος του κεφαλιού του. άρα μπετον με.προσθηκη νερου ισως χωρις να ξερουν χιλιοστά ογκου κτλ. Απλα το εριξα. τωρα αν επεφτε μηχανακι, εσπαγε καποιο παρμπριζ θα εκαναν τους κινεζους. παμε και οπου βγει. για εσπρεσακια ειστε πρωτοι.

  15. Ντρέπομαι για αυτό το νησί τόσο πολύ … Πάτος . Ένα μάτσο γλύφτες. 🤑🤑🤑🤑 Ακόμα και νεοδημοκράτες έχουν στραβώσει τόσο με τον Χατζημάρκο που δεν πάτησαν στο φιάσκο σήμερα. Αααα κ. Κιάρη ψάξε λίγο το θέμα με τις λακκούβες να δεις πόσα έγγραφα έχουν σταλεί στην περιφέρεια πρωτού οι δύο αστυνομικοί φτάσουν στο αμήν και πάρουν την ευθύνη πάνω τους. Και μπράβο τους. Όλοι το ίδιο πρέπει να κάνουμε και να τους ξεμπροστιάσουμε όλους. Δημοτικές και Νομαρχιακές «αρχές».

    • Σωστα ,τα ΣΚ που δεν εχουμε γιατρους στα νοσοκομεια να κανουν τους γιατρους. Σιγα τι φτυαρι για λακκουβες τι φτυαρι για να τους χωσουν

      • προς νιαου….τί κάνει νιάου νιάου στά κεραμίδια; τί περιμένεις από κάποιον πού υπογράφει΄΄νιάου΄΄;

  16. Χατζημάρκο το τερμάτισες … άντε σπίτι σου … να μπει κανένας άλλος να κάνει καμία δουλειά

  17. Περίμενα λίγο παραπάνω σοβαρότητα. Άκου τα φλουριά τα κέρδισαν ο Υφυπουργός και ο Περιφερειάρχης.

  18. να ρωτήσει τον κύριο υφυπουργό για το πότε θα πληρώσουν το μεταφορικό ισοδύναμο; Πέρασαν 16 μήνες από την τελευταία φορά που πλήρωσαν.

  19. Όλοι τώρα αγωγές στην περιφέρεια για τους δρόμους, τα τροχαια και τις ζημιές τα τελευταία χρόνια. Σύντομα θα κατατεθούν τα απαραιτητα από δικηγόρο. Μαζευόμαστε από βδομάδα. Σε απολογία όλοι να αποδοθούν ευθύνες, όχι μόνο στους αστυνομικούς.

  20. και οι ταριφες εκεί να δείξουν πώς είναι δικοί τους. καλά σας καλυβουνε και κάνουν πώς δεν ξέρουνε τις ουρές στο αεροδρόμιο στις πιατσες στα λιμάνια από τα ξενοδοχεία πού δεν σηκώνουν το τηλέφωνο αν δεν είναι των ορέξεων σας,μην δώσουν καμιά άδεια μην έρθει καμιά άλλη εταιρεία,όλος ο κόσμος σάς έχει πάρει χαμπάρι και σάς και αυτούς.

  21. ακόμα και στην βασιλόπιτα έβαλαν μέσο να βρει το φλουρί ντροπή σας φτιάξτε τους δρόμους που πληρώνουμε……

  22. καλά πιο στημένο δεν υπάρχει… έτσι γίνονται οι δουλειές χαιβανια ε χαιβανια που μας ψηφίζετε έπρεπε να γράφει η πίτα..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ