ΟΡΑΜΑ και ΔΡΑΣΗ: Δεν κατεβαίνουμε στις εκλογές του Οκτωβρίου | Ψήφος κατά συνείδηση

20
20028

Εν όψη των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου συνεδρίασε απόψε (02/08/2023) η ολομέλεια της παράταξης ΟΡΑΜΑ και ΔΡΑΣΗ.

Κατόπιν διαλογικής συζήτησης και εισήγησης της επικεφαλής Ιωάννας Ρούφα αποφασίστηκε ομόφωνα η παράταξη να μην δώσει το παρόν στις επερχόμενες εκλογές.

Επίσης αποφασίστηκε η παράταξη να μην εμπλακεί σε οποιαδήποτε διεργασία αφορά τις επερχόμενες εκλογές και θα μπορούσε να εκληφθεί ως καθοδήγηση των μελών και των φίλων της.

Τόσο τα μέλη όσοι και οι φίλοι της παράταξης ως δημοκρατικοί πολίτες μπορούν να επιλέξουν κατά συνείδηση την ατομική τους στάση και δράση στις επερχόμενες εκλογές.

Η παράταξη παραμένει παρούσα και ενεργή στο δημοτικό συμβούλιο μέχρι το πέρας της δημοτικής θητείας ήτοι μέχρι 31/12/2023.

Κλείνοντας ευχαριστούμε όλα τα μέλη και τους εκατοντάδες φίλους που στήριξαν την 9ετή αυτή πορεία πολιτικής εντιμότητας και ανιδιοτελούς προσφοράς στα κοινά του τόπου.

Και για όσους πιστέψουν ότι ξεμπέρδεψαν με εμάς… να είστε σίγουροι ότι δεν λέμε αντίο αλλά εις το επανειδείν!

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΘΕΟΔΟΣΗ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ.ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΤΣΗ,ΓΙΩΡΓΑΛΗ.

  2. Αρκετα μας κουρασες.
    καλα ηταν ασχολησου με κατι αλλο ασε την πολιτικη.Το Σταματη πως τον αφησες ετσι

  3. Η κως θα πήγαινε ένα βήμα… Παραπανω.. Αντιδραστικα στοιχεία… Είδατε την μοίρα ΣΑΣ….. και επιτέλους

  4. Εκτός αν είπατε ποτέ καμία.. Πρόταση,, εκτός αν υπέρ ψηφίσατε ποτέ καμία πρόταση,, εκτός αν είχατε όραμα,,,.. Εκτός από το γίνετε δήμαρχος…. ΤΊΠΟΤΑ ΆΛΛΟ

  5. Έπρεπε να περάσουν τόσα χρόνια για να καταλάβετε ότι η ομάδα δεν τραβάει; Ότι δεν σας θέλει ο κόσμος για δήμαρχο; Ότι πολλοί θα ήθελαν σαν εσάς αξιώματα αλλά έχουν το » γνώθι» και κάνουν πίσω;Με λίγα λόγια έστω και αργά, πάλι καλά….

  6. Πήρε είδηση ότι ο Νικηταράς όπως άρπαξε τον σύμβουλο της,είχε διπλαρώσεις και άλλους,μια ζωή δρώντας στο παρασκήνιο.Ιωάννα είμαι σίγουρη ότι θα μείνεις να βοηθήσεις χωρίς προσωπικό συμφέρον δίπλα στον Κυριτση παρά τις διαφωνίες σας.Ήταν διαφωνίες πρόσωπο με πρόσωπο όχι σαν τον ύπουλο Νικηταρά που στην έφερε πισώπλατα.

  7. Πραγματικά παράδοξο να μην αναφέρεται ο λόγος ή οι λόγοι που οδηγούν, στην παύση ουσιαστικά, μιας δημοτικής παράταξης.
    Στον κόσμο που σας ψήφισε στις προηγούμενες εκλογές και θα ήθελε να σας ψηφίσει και σε αυτές, οφείλεται μια ειλικρινή εξήγηση.

  8. ΚΑΛΑ ΞΑΝΑΚΟΙΜΗΣΟΥ ΕΣΥ!ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Η ΑΝΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΠΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΨΙΜΙΟ ΣΟΥ!

  9. Θεοδόση, εγώ στη θέση σου θα είχα ιδρώσει λίγο…. ανατρέπονται οι ισορροπίες και απ’ ότι φαίνεται υπέρ του Κυρίτση!!!

  10. πώς γίνεται 12 άτομα στο ////// να βγάζεις απόφαση πως δεν κατεβαίνει η παράταξη12 άτομα άκου 12 αν θέλει η κυρία στο ……. να πάμε να δούμε τις κάμερες ότι ήταν 12, ευτυχώς που ήταν ο Θ,,,,,, και γελάσαμε λίγο . εφυγε ο κύριος πης δεν ενημερώσες τον Νίκο για να έρθει που σου έφερε 24 υποψηφίους, τώρα κάτσε στο Πυλί που ούτε και αυτό σε χωράει πιααααα. έπεσες στα μάτια μου.

  11. Μας κούρασες Ιωάννα.Τα ίδια και τα ίδια.
    Ξέχασες πόσο σε ξεφτιλιζε ο Κυρίτσης
    Ο Θεοδόσης ποτέ δεν σε έβρισε.
    Γιατί τόση κακία. Λυπάμαι πολύ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ