Με τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο στο ΔΙΙΚ άνοιξε η αυλαία των Ιπποκρατείων 2023

17
22036


Με τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο κήρυξε την έναρξη των φετινών Ιπποκρατείων η αντιδήμαρχος πολιτισμού Σέβη Βλάχου ενώ ακολούθησε η βράβευση του από τον δήμαρχο Κω Θεοδόση Νικηταρά.
Στην παρουσίαση της βράβευσης του μεγάλου μουσικοσυνθέτη η δημοσιογράφος του kostv Κλεοπάτρα Μισαηλίδου.
Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Κω και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με τη χορηγία της Μαρίνας Κω και τη στήριξη του ΔΙΙΚ διοργανωσαν το μεγαλύτερο πολιτιστικό γεγονός του φετινού καλοκαιριού στο Διεθνές Ιπποκράτειο Ίδρυμα Κω το Σάββατο 1 Ιουλίου με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.
Ο Σταύρος Ξαρχάκος παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με τα ωραιότερα τραγούδια του, χρωματισμένα με την ακριβή ερμηνεία των τραγουδιστών Γιάννη Κότσιρακαι Ηρώς Σαΐα.


01/07/20023. Διεθνές Ιπποκρατειο Ιδρυμα. Ο γίγαντας μουσικό συνθέτης Σταύρος Ξαρχακος, στην ΚΩ!

17 ΣΧΟΛΙΑ

    • Κατά την έξοδο, εκατοντάδες δεκαδες κωοι στριμωγμένοι στην έξοδο προσπαθούσαν να βρουν ένα άνοιγμα να φύγουν ανάμεσα σε ένα ασθενοφόρο, ένα πυροσβεστικό και μια μεγάλη Μερσεντές που είχαν παρκάρει ατσούμπαλα χωρίς ίχνος υπευθυνότητας.
      Τι θα γίνονταν αν είχαμε μια εστία φωτιάς? ΠΟΔΟΠΑΤΗΜΑ με θύματα.
      Θα είμαστε σήμερα πρώτο θέμα σε όλη την Ελλάδα.
      Και θα ψάχναμε για το ποιος ευθύνεται.
      Ένα νέο Μάτι?
      Ας μας πει ο υπεύθυνος ποιος ευθύνεται για το άκρως επικινδυνο αυτό ατόπημα.
      Και μετά η πολιτική προστασία νοιάζεται για την Ζιά.
      Για το χθεσινό ποιος ευθύνεται?

  1. Υπέροχη εκδήλωση για την έναρξη των Ιπποκρατείων. Η ζωντανή Ιστορία της Ελληνικής μουσικής. Πολύ καλή η διαχείρηση της κίνησης των οχημάτων, τζάμπα η μουρμούρα μου. Πάντα τέτοια…..

    • Εχθές βασικά ότι άξιζε το τελευταίο δεκάλεπτο.
      Όλο το αλλο πολύ βαρύ για να μας «ανεβάσει».
      Όμως ο Ξαρχάκος πάντα αεικίνητος και αξιοθαύμαστος παρόλα τα χρόνια του.

  2. Μια χαρά …θα ήταν αν έλειπε η ψηφοθηρία από τα ανθρωπάκια του δήμου.Υποτιμούν την νοημοσύνη μας.Κανόνισε δήμαρχε να πάθεις ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ που έκανε πολιτική μιας άλλης εποχής.Κόσμος θέλει από τους κυβερνώντες δουλειά και αποτελεσματικότητα.Τα λόγια συνθήματα και ποσό καλοί η όμορφοι είμαστε ανήκουν στο παρελθόν.

  3. που μας έμεινε. Μετά τον Χατζηδάκι και τον Θεοδωράκη. Όμως μια κουβέντα, ένα χαιρετισμό, μια «καλησπέρα», θα ήθελα να ακούσω από τα χείλη του. Ούτε πριν 7 χρόνια που είχε ξανάρθει ακούσαμε…

  4. Πολύ ωραία η έναρξη, απολαύσαμε τον δπουδαιο συνθέτη με τους εξαιρετικούς μουσικούς και ερμηνευτές…..αλλά μετά τι;
    Τι Ιπποκρστεια είναι αυτά; Πιο φτωχά δεν υπάρχει…..αχ αχ αχ……άλλες εποχές δεν ξέραμε τι να πρωτοδουμε….φέτος χάλια

  5. Ενώ είχαμε κάνει κράτηση προτεραιότητας την ακύρωσαν για να βολέψουν τους ΜΑΥΡΟΓΙΑΡΟΥΡΟΥΣ στις πρώτες σειρές…. ΒΡΕΕΕΕΕΈ ΟΥΣΤ ΞΕΧΕΙΛΩΜΕΝΑ ΤΣ@ΛΙΑ ΠΟΥ ΑΡΜΕΓΕΤΕ ΤΟΝ ΔΉΜΟ ΣΕ ΚΆΘΕ ΕΚΔΉΛΩΣΗ….

  6. ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ ΡΕεεεεεεέ ΤΕ@ΝΤΟΣΑΚΗ, ΜΟΝΟ 28 ΠΟΖΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΟΥΤΣΟΥΝΑΡΕΣ ΣΑΣ;;;;;

    80 χρόνων, είχα κλείσει καρέκλα και μου την έφαγαν οι ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ της Δημοτικής αρχής…

  7. γιατί κλείνουμε θέσεις γιατί δεν κλείνουμε θέσεις.γιατι ήρθε αυτός γιατί δεν ήρθε αυτός.γιατι είχε κόσμο γιατί δεν είχε κόσμο.γιατι έτσι …..αρκεί να γκρινιαξουμε μα τι μιζέρια ρε κόσμε.. βρες κάτι όμορφο κάτι νορμάλ κάτι να σ αρεσει κάτι να γλυκάνει την ψυχή σου ….να γλυκάνουν και μεις!!!

  8. Συμφωνώ καταρχήν με τα έργα και την αποτελεσματικότητα της νέας δικτατορίας.. Στην ρημαξη του ΕΣΎ, Στην αύξηση των ΛΑΘΡΟ,.. Ο Ο άλλος ο συγγενής μπακογιαννης θέλει να κάνει πάρκο στην Αθήνα.. Για το πράσινο… Όταν ο έτερος Μητσοτάκης έκαψε όλη την Ελλάδα….
    Όσο για νοημοσύνη….μάλλον ο Μητσοτάκης υποτιμά την νοημοσύνη του κόσμου…Ευτυχώς 8 εκκατομυρια τον καταλαβαν και τον μουτζωσαν..ακριβώς!!! .. Εκτός μερικοί όπως εσύ…. Που δυστυχώς η βλακεια. Η ηλιθιότητα,. … Δεν έχει όριο…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ