Η εκδήλωση τελετής έναρξης λειτουργίας του πρώτου στον κόσμο lifestyle ξενοδοχείου Αnanea του ταξιδιωτικού ομίλου DER Touristik στο Τιγκάκι της Κω

1
23214
Συνεργάτης aegeanews.


Η εκδήλωση για την τελετή έναρξης λειτουργίας του πρώτου στον κόσμο lifestyle ξενοδοχείου Αnanea του ταξιδιωτικού ομίλου DER Touristik πραγματοποιήθηκε απόψε παρουσία εκπροσώπων των τοπικών αρχών, του ξενοδοχειακού και του τουριστικού χώρου,

Κάλεσμα σε φίλους,συνεργάτες και επιχειρηματίες του χώρου έκανε ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου κ.Γαβρίλης Καραθωμάς για το άνοιγμα της καινούριας συνεργασίας του με τον τουριστικό όμιλο Der Touristik για το πρώτο ξενοδοχείο που άνοιξε στον κόσμο με τις νέες εναλλακτικές μορφές τουρισμού.

Ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Κω κ. Θεοδόσης Νικηταράς καθώς και η Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κω κ. Κωνσταντίνα Σβύνου.

Η βραδιά συνεχίστηκε στον νέο χώρο του ομίλου το beach bar – restaurant Paron στην παραλία στο Τιγκάκι .Βασικός στόχος της εταιρίας είναι να διαφημίσουν και να προωθήσουν τα τοπικά προϊόντα ,με έναν ξεχωριστό και ιδιαίτερο τρόπο από τους σεφ του ξενοδοχείου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ-ΧΑΒΑΛΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΨΗΦΟΣ ΔΑΓΚΩΤΗ ΣΤΗ ΝΔ ΨΗΦΟΣ ΣΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ