Αλέξης Τσίπρας από Κω (Live ομιλία συγκέντρωση): Μετά το Μεταφορικό θα φέρουμε και το Υγειονομικό Ισοδύναμο | Στη μνήμη Ν. Σαντορινιού θα είμαι υποψήφιος στα Δωδεκάνησα

109
49662
Συνεργάτης aegeanews.


ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Απευθείας μετάδοση η συγκέντρωση-ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην πλατεία Καζούλη στην Κω

Αλέξης Τσίπρας από Κω (Live ομιλία συγκέντρωση): Μετά το Μεταφορικό θα φέρουμε και το Υγειονομικό Ισοδύναμο | Στη μνήμη Ν. Σαντορινιού θα είμαι υποψήφιος στα Δωδεκάνησα

«Πιστεύω ότι είμαστε παρόντες σε ένα μεγάλο δημοκρατικό προσκλητήριο για την αλλαγή που θα έλθει με τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις 21 Μάη», ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας, ξεκινώντας την ομιλία του στην Κω.

«Έμεινε ένας μήνας μέχρι ο λαός μας να πει το μεγάλο όχι στο καθεστώς Μητσοτάκη και το μεγάλο ναι στον ΣΥΡΙΖΑ. Η Ελλάδα θα αφήσει πίσω της τέσσερα σκληρά χρόνια με ανασφάλεια και αγωνία και θα κάνει το πρώτο βήμα για δικαιοσύνη και σιγουριά», ανέφερε ο κ. Τσίπρας.

Συνεχίζοντας πρόσθεσε ότι «η ελληνική κοινωνία περνά από τον θυμό στην απόφαση, ξέρουμε και μπορούμε να βγάλουμε την χώρα από το τέλμα».

Έκανε αναφορά στην απώλεια του Νεκτάριου Σαντορινιού και ανακοίνωσε ότι αποδίδοντας τιμή στη μνήμη του θα είναι ο ίδιος υποψήφιος στα Δωδεκάνησα.

Μίλησε για το μεταφορικό ισοδύναμο που είχε εισηγηθεί ο Νεκτάριος Σαντορινιός ως υπουργός Νησιωτικής Πολιτικής και πρόσθεσε ότι θα το θέσει ξανά σε εφαρμογή.

Ανακοίνωσε ακόμη ότι θα εφαρμόσει και το υγειονομικό ισοδύναμο για την αναβάθμιση του συστήματος Υγείας στα νησιά με κίνητρα για την στελέχωση των υγειονομικών δομών στις νησιωτικές περιοχές. «Πρόκειται για δέσμη μέτρων προκειμένου να καταστήσουμε τους νησιώτες ίσους με όλους τους πολίτες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η προεκλογική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα σε ανοιχτή συγκέντρωση στην Πλατεία Καζούλη στην Κω:

Α. Τσίπρας: «Ήρθε η στιγμή για μία μεγάλη αλλαγή» – Υποψήφιος στα Δωδεκάνησα στη μνήμη του Ν. Σαντορινιού
Α. Τσίπρας: «Ήρθε η στιγμή για μία μεγάλη αλλαγή» – Υποψήφιος στα Δωδεκάνησα στη μνήμη του Ν. Σαντορινιού
Α. Τσίπρας: «Ήρθε η στιγμή για μία μεγάλη αλλαγή» – Υποψήφιος στα Δωδεκάνησα στη μνήμη του Ν. Σαντορινιού
Τέσσερα μέτρα στο Υγειονομικό Ισοδύναμο

«Πρόκειται για μια στοχευμένη δέσμη παρεμβάσεων για την καταπολέμηση της υγειονομικής ανισότητας μεταξύ νησιωτικής περιφέρειας και κέντρου» εξήγησε ο κ. Τσίπρας, περιγράφοντας πως στη δέσμη αυτή συμπεριλαμβάνεται :

• Πρώτον, η κατά προτεραιότητα ανάπτυξη ισχυρών δημόσιων δομών και υπηρεσιών υγείας στα νησιά.

Με αναβάθμιση του μισθολογίου του υγειονομικού προσωπικού, με μονιμοποίηση των υπηρετούντων υγειονομικών, με μόνιμες προσλήψεις, με εφαρμογή ειδικού πλαισίου κινήτρων (μισθολογικών, στεγαστικών, φορολογικών και διοικητικών) για τη στελέχωση και παραμονή των ανθρώπων του ΕΣΥ στις νησιωτικές περιοχές.

• Δεύτερον, η αξιοποίηση ακόμη και του μη συμβεβλημένου με τον ΕΟΠΥΥ ιδιωτικού τομέα στις νησιωτικές περιοχές όταν ο δημόσιος τομέας αδυνατεί να καλύψει την ανάγκη, με απευθείας αποζημίωση των πολιτών για τις υπηρεσίες που χρησιμοποιούν, έχοντας ως βασικό κριτήριο την ελάφρυνσή τους από πρόσθετες δαπάνες υγείας.

• Τρίτον, η πλήρης εγγύηση από την Πολιτεία της πρόσβασης των νησιωτών στις απαιτούμενες υπηρεσίες υγείας εκτός τόπου κατοικίας τους, εφόσον οι αναγκαίες υπηρεσίες δεν παρέχονται ούτε από το ΕΣΥ, ούτε από τον ιδιωτικό τομέα σε μία νησιωτική περιοχή. Η πλήρης ανάληψη της ευθύνης περιλαμβάνει και την κάλυψη της σχετικής δαπάνης μετακίνησης και διαμονής.

• Τέταρτον, η μηδενική συμμετοχή στη φαρμακευτική δαπάνη των χρόνιων ασθενών (διαβητικών, καρδιοπαθών κ.α.) που ζουν στα νησιά.

«Γιατί δικαιοσύνη παντού σημαίνει ίσες δυνατότητες πρόσβασης στην υγεία για όλους τους πολίτες σε όλη την Επικράτεια. Σημαίνει προτεραιότητα στη νησιωτική Ελλάδα. Την Ελλάδα της πρώτης γραμμής» ανέφερε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αναφερόμενος στο διακύβευμα των εκλογών, ο κ. Τσίπρας παρατήρησε πως «λιγότερο από ένας μήνας έμεινε, για τη μέρα που ο λαός μας με την ψήφο του θα κάνει το μεγάλο βήμα για τη δικαιοσύνη και την αλλαγή», εκτιμώντας πως «τίποτα δεν θα είναι το ίδιο το βράδυ της 21ηςΜάϊου». Ωστόσο, περιέγραψε ως βήμα για την πολιτική αλλαγή την «καθαρή, αποφασιστική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές», ξεκαθαρίζοντας προς πάσα κατεύθυνση πως «δεν υπάρχει απαλλαγή από το ζόφο του καθεστώτος Μητσοτάκη. Δεν υπάρχει αλλαγή, χωρίς τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ. Μαθηματικά, αλλά κυρίως πολιτικά αλλαγή χωρίς νίκη του ΣΥΡΙΖΑ», όπως είπε.

«Μόνο νίκη του ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει εντολή αλλαγής»

Γιατί, σύμφωνα με τον κ. Τσίπρα, «μόνο νίκη του ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει εντολή αλλαγής» και επιβάλλει κυβέρνηση προοδευτικής συνεργασίας για πρώτη φορά στον τόπο. Στο πλαίσιο αυτό, «και μην ακούτε τη προπαγάνδα φόβου των φοβισμένων. Δε σχηματίζουν ποτέ κυβέρνηση οι ηττημένοι. Κυβερνήσεις σχηματίζουν πάντα και παντού οι νικητές» περιέγραψε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, λέγοντας ότι «για αυτό και η προοδευτική κυβέρνηση θα είναι προϊόν της νίκης του ΣΥΡΙΖΑ, της νίκης του λαού. Της δικής σας νίκης. Τελεία, και παύλα».

Με στόχο την ήττα του «καθεστώτος Μητσοτάκη», ο κ. Τσίπρας υποστήριξε ότι το βράδυ των εκλογών «η Ελλάδα θα αφήσει πίσω της τέσσερα μαύρα χρόνια». Παράλληλα, εγκάλεσε τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς τον άκουσα «να λέει ότι η απλή αναλογική είναι παγίδα του ΣΥΡΙΖΑ. Και δεν βλάπτει λέει τη Νέα Δημοκρατία, αλλά την ίδια τη Δημοκρατία» δήλωσε ο κ. Τσίπρας. «Και αναρωτιέμαι πόσο φόβο αποπνέει αυτή η άποψη; Φόβο μπροστά στον κυρίαρχο λαό» σχολίασε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Και πρόσθεσε: «γιατί τι άλλο σημαίνει, όταν ένας πολιτικός αρχηγός που υποτίθεται ότι χαίρει της εκτίμησης του λαού, να καταγγέλλει το πιο απλό και τίμιο εκλογικό σύστημα, που διασφαλίζει την αυθεντική αποτύπωση των πολιτικών συσχετισμών;». Σύμφωνα με τον κ. Τσίπρα, ωστόσο, «η αλήθεια είναι απλή. Έτσι βολεύονταν να κυβερνάνε για δεκαετίες».

Αυθεντική και κρυστάλλινη εντολή

«Ε λοιπόν, αυτό το τόσο, όσο έφερε την Ελλάδα στα βράχια» σημείωσε ο κ. Τσίπρας και συνέχισε λέγοντας πως «σε αυτές τις εκλογές δεν υπάρχουν κόλπα και μπόνους. Δεν υπάρχουν ψήφοι και πολίτες δύο ταχυτήτων. Την 21η Μάη ότι ψηφίσεις, βγαίνει». «Γι’ αυτό και η εντολή που θα λάβει ο ΣΥΡΙΖΑ ως το πρώτο κόμμα σε αυτές τις εκλογές θα είναι καθαρή, αυθεντική και κρυστάλλινη», όπως είπε, ενώ συνέχισε λέγοντας πως «θα είναι εντολή να σχηματίσει ισχυρή κυβέρνηση. Γιατί ισχυρή είναι η αυθεντική επιθυμία ενός ολόκληρου λαού και όχι η παραμόρφωσή της μέσα από φίλτρα».

«Μόνο αυτή η δημοκρατική επιθυμία, η λαϊκή πλειοψηφία, μπορεί να δώσει και θα δώσει σιγουριά και σταθερή κυβέρνηση μακράς πνοής. Αυτή η λαϊκή πλειοψηφία θα σφραγίσει τη μεγάλη αλλαγή. Αυτή θα γίνει ο εμβρυουλκός της δικαιοσύνης», όπως δήλωσε.

«Έχει δίκιο λοιπόν να φοβάται ο κ. Μητσοτάκης»

Απευθυνόμενος προς τον Πρωθυπουργό, «έχω νέα λοιπόν για τον κύριο Μητσοτάκη που φοβάται πολύ και το δείχνει:

Έρχεται η μέρα της αλλαγής» υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας, ο οποίος δεν παρέλειψε να σχολιάσει την παράλληλη συζήτηση των κομματικών επιτελείων για τη διεξαγωγή του ντιμπέιτ.

«Έχει δίκιο λοιπόν να φοβάται ο κος Μητσοτάκης. Φοβάται τόσο που δε τολμά να έρθει σε μια τηλεοπτική αντιπαράθεση. Που δε τολμά να αναμετρηθεί ενώπιος ενωπίω μαζί μου» τόνισε ο κ. Τσίπρας, και συμπλήρωσε για τον Πρωθυπουργό πως «τη μια λέει ότι το δίλλημα των εκλογών είναι Μητσοτάκης ή Τσίπρας και την άλλη κρύβεται. Θέλει να δοξαστεί κρυπτόμενος. Ή μάλλον λιβανιζόμενος από τους δημοσιογράφους της αρεσκείας του», πρόσθεσε.

«Να θέλει να κρυφτεί και από τους δημοσιογράφους; Να επιλέγει ο ίδιος ποια παρουσιάστρια θα του πάρει συνέντευξη στους τηλεοπτικούς σταθμούς, μη και τον ρωτήσουν τίποτα έξω από τα σκονάκια του, πρώτη φορά βλέπω συμβαίνει για πρωθυπουργό», σχολίασε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, συμπληρώνοντας πως «τέτοια είναι η αυτοπεποίθησή του».

«Μια φορά υποκλοπέας, σε όλα υποκλοπέας»

Μιλώντας για την επικοινωνιακή καμπάνια της ΝΔ, «έβγαλε βέβαια ωραίο προεκλογικό σποτ σήμερα. Ντύθηκε ΣΥΡΙΖΑ και μας είπε ότι θέλει καλύτερους μισθούς, αποτελεσματικό κράτος και καλύτερο ΕΣΥ.Αλήθεια και 4 χρόνια ποιος κυβερνούσε ο σωσίας του;» διερωτήθηκε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε «σε λίγο θα πετάξει τη γραβάτα και θα φωνάζει δικαιοσύνη παντού!». «Αλλά δε μας εκπλήσσει. Ο άνθρωπος που γαλουχήθηκε στις υποκλοπές των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, τώρα επιχειρεί και υποκλοπές ξένης ιδεολογικής ιδιοκτησίας. Μια φορά υποκλοπέας, σε όλα υποκλοπέας», όπως τόνισε.

«Δε χωράει η μεσαία τάξη στο σχέδιο τους»

Ασκώντας δριμεία κριτική στον Πρωθυπουργό, «το χειρότερο πλήγμα όμως αυτής της τετραετίας είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης χτύπησε την περηφάνεια και την αξιοπρέπεια αυτών που δήθεν θα έσωζε. Της μεσαίας τάξης» εξήγησε ο κ. Τσίπρας, λέγοντας πως «δε χωράει η μεσαία τάξη στο σχέδιο τους». «Αυτό είναι το πλιάτσικο. Αυτή είναι η Ελλάδα των αρίστων, αυτή είναι η περίφημη Ελλάδα 2.0. Όπου το μηδέν είναι για τους πολλούς» συνέχισε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, ενώ αναφερόμενος στα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, «ξέρετε καλύτερα απ’ όλους ότι έχουμε έναν απρόβλεπτο γείτονα. Εδώ δίπλα σας είναι.Η ιστορία σας έταξε στην πρώτη γραμμή» ισχυρίστηκε απευθυνόμενος προς τους κατοίκους του ακριτικού νησιού. Στην κατεύθυνση αυτή, «πείτε μου τώρα, τι μπορεί να σκεφτεί ένας κάτοικος των Δωδεκανήσων βλέποντας τις καταχωρήσεις για το Turkaegean;» διερωτήθηκε ο κ. Τσίπρας και δεσμεύτηκε για την παράταξή του πως «είμαστε πια πιο έμπειροι από ποτέ, πώς αυτά θα γίνουν πράξη. Με τρόπο ασφαλή, με απόλυτη συναίσθηση των συσχετισμών, με ρεαλισμό».

«Ξέρετε ότι δεν είμαστε γόνοι, δεν είμαστε επαγγελματίες της εξουσίας, δεν ανήκουμε σε δυναστείες που για δεκαετίες κυβερνούν τη χώρα. Μας γνωρίσατε, γνωριστήκαμε, στη μάχη. Όταν με τη χώρα χρεοκοπημένη, διαλυμένη, ήμασταν αναγκασμένοι να συμμαζέψουμε το χάος που άφησαν οι προηγούμενοι» ισχυρίστηκε ο κ. Τσίπρας, ενώ με αυτοκριτική διάθεση παραδέχτηκε πως «κάναμε και λάθη, υπηρετώντας όμως μια σωστή πολιτική». «Αλλά αφήσαμε τα δημόσια ταμεία γεμάτα, το χρέος ρυθμισμένο, την Ελλάδα έξω από τα μνημόνια και μέσα στις αγορές με δώδεκα τρίμηνα ανάπτυξης», όπως είπε.

Δίπτυχο του ρεαλισμού

Παράλληλα, απέδωσε στον «Τραμπισμό» το γεγονός «να φτάσει ο κύριος Μητσοτάκης να πει πριν λίγες μέρες ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έφερε τα μνημόνια!» και επιμένοντας στο ρεαλιστικό του σχεδίου του, «το δίπτυχο του ρεαλισμού μας. Ξέρουμε. Μπορούμε» αντέτεινε ο κ. Τσίπρας, επαναλαμβάνοντας πως «δεν θέλουμε μια δεύτερη ευκαιρία, θέλουμε την πρώτη ευκαιρία να κυβερνήσουμε με βάση το πρόγραμμά μας».

Στην Κω σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας, πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για την πρώτη ανοιχτή συγκέντρωση, μετά την ανακοίνωση της διάλυσης της βουλής.
Η ομιλία στην Πλατεία Καζούλη, πραγματοποιήθηκε στις 19:30, όπου  ανακοίνωσε επισήμως την υποψηφιότητά του στα Δωδεκάνησα, προς τιμήν και του Νεκτάριου Σαντορινιού.
Οι υποψήφιοι βουλευτές στα Δωδεκάνησα βρίσκονται στην Κω, για να υποδεχθούν τον πρόεδρο του κόμματος, όπως και τα στελέχη της Τ.Ο και της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, αλλά και το μέλος της Κεντρικής επιτροπής του κόμματος Γιάννης Βουλγαράκης.
Επίσημα το προεκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, λειτουργεί στην πόλη της  Κω, στην είσοδο του ιστορικού κέντρου, επί της Γρηγορίου Ε΄ (στο πρώην Οβελίξ).

109 ΣΧΟΛΙΑ

    • ΜΕ ΦΌΡΑ ΑΛΕΞΑΚΗ ΤΗΣ ΨΕΥΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΪΚΙΣΜΟΎ, ΧΏΣΕ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ....

      ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑΛΑΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΆΣ, ΤΟΝ ΤΡ@ΜΠΟΥΚΟ ΠΟΛΑΚΗ, ΤΟΝ ΦΟΥΚΑΡΑ ΡΑΒΟΎΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΔΗΛΩΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΒΙΛΑΣ ΤΩΝ 450 Μ2 ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΜΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΡΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΊΚΕΣ ΓΙΩΡΓΟΥΛΗ… ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ ΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΠΈΚΤΗΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ…

      • Στην μόνη εκδήλωση που ο ΚΟΨΙΜΙΟΣ δεν έβγαλε ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ...

        Καλά κρυμμένος να μην τον πάρει χαμπάρι κανένα δεξιό μάτι… Πάντα δειλός και καιροσκόπος ο ΤΡΙ@ΡΟΦΟΣ ΚΟΨΙΜΙΟΣ…

      • Αχ βρε Μπάρμα, αποκαλείς ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ όσους συνεργάστηκαν με ΚΑΜΕΝΟ-ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ;

        Οι μαζόχες ψοφάνε για ανωμαλία στην κοινωνία, στην οικονομία και την άμυνα της χωρας. Ακόμη δεν κατάλαβες ότι για τον ΠΑΡΑ γαβγίζουν; Σιγά που ξαφνικά έπιασε ο πόνος για τους υποτακτικούς Έλληνες τον Τσίπρα και τα άνεργα κοπρόσκυλα του ΣφΥΡΙΖΑ…

        • Υψηλά επιτόκια, ακριβή βενζίνη και ακρίβεια!! Ήρθε η ώρα του λαού!!!

        • Μην λες για Καμμενο ,Βαρουφακη ειναι πολλα επιπεδα πανω απο τον ΑΔΩΝΗ και τον γυφτο τον Πλευρη

    • Για αυτό που είπε ο Λιάκος περί μισού Αιγαίου το έκανε μόκο. Γιατί γνωρίζει ότι θα τον ψηφίσουν τα δίποδα ζώα του νησιού. Και αυτά έχουν έλλειψη μυαλού παντελώς.

      • που μίλησε για θαλάσσιο χώρο μόνο μέχρι τα 6 μίλια. Όλα τα άλλα τα χάρισαν Tourkaegean Άχρηστοι Νουδούλες

    • Ο λαός της Κώ μίλησε! ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές για ένα καλύτερο αύριο,για δικαιοσύνη και αξιοκρατία. Όχι αλλα διαπλεκόμενα και διασπάθιση του δημοσίου χρήματος!

  1. Σήμερα τελείως «συμπτωματικά» έγινε κατάθεση για το μεταφορικό ισοδύναμο.

    • Βρε ΑΛΕΚΣΗ ΤΟΥΜΠΑ, πως κατάφερες να θάψεις τον ΒΪΑΣΜΌ ΣΥΝΤΡΌΦΙΣΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ....

      ….ΤΗΣ ΚΟΛΟΜΒΙΑΣ;;;;; Γιατί δεν εφαρμόζεις την ίδια μέθοδο για τον ΜΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΡΝΟΥΜΕ ΓΙΩΡΓΟΥΛΗ…;;;;;

    • ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΑ ΦΡΟΚΑΛΑ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΠΑΡΟΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΏΣΣΑ ΕΞΩ ΓΙΑ ΓΛΎΨΙΜΟ....

      ΟI ΚΟΛΛΗΤΟI ΤΟΥ ΡΑΒΟΥΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΔΙΑΣ… ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΛΟ ΚΡΥΜΜΈΝΟ ΣΤΟ ΒΆΘΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΔΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΗΓΌΡΟΙ…. ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΓΕΝΤΡΩΣΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ…..ΟΛΟΙ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΜΑΖΙ 150, ΟΣΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΏΣΕΩΝ ΚΑΙ 50 ΌΡΘΙΟΙ…

  2. Ένταξη μας επισες.Σπίτι σου.Αλήθεια δεν θέλεις να ψηφίσεις ΝΔ.Αυτόν θα ψηφίσεις;100 φορές καλύτερα ΠΑΣΟΚ

  3. ΕΛΑ, ΕΛΑ ΜΕ ΦΟΡΑ ΑΛΕΞΑΚΗ ΤΗΣ ΨΕΥΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΙΚΙΣΜΟΥ, ΠΕΡΑΣΕ Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ…ακόμα σε περιμένουμε.

    ΕΛΑ ΜΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΑΝΑΠΟΔΗ Κ@ΛΟΤΟΥΜΠΑ ΝΑ ΣΕ ΧΑΡΟΥΜΕ… πήγαινε με βάρκα μέχρι τα θαλασσινά μας σύνορα…. για χάνους και χταπόδια. ΤΑΞΕ ΜΑΣ ΓΕΦΥΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΤΡΟΥΜΙ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΕ ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΔΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟ….

  4. Ο ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠΠΠΑ ΑΛΕΚΣΗΣ ΤΣΙΠρΑΣ, ο ΦΟΡΟ-ΜΠΗΧΤΗΣ έρχεται ΜΕ ΦΟΡΑ.. στον τόπο του εγκλήματος. 24% ΦΠΑ στην ΨΕΡΙΜΟ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΕΚΑΣ...

    ΕΛΑ, ΕΛΑ ΜΕ ΦΟΡΑ ΑΛΕΞΑΚΗ, φέρε μαζί σου τον ΑΝΤΩΝΑΡΟ και τον ΠΟΛΑΚΗ και τον Μ@ΜΕ ΚΑΙ ΔΕΡΝΟΥΜΕ ΓΙΩΡΓΟΥΛΗ… Σου ξέφυγε η ΚΩΣ από το 24% ΦΠΑ που έχωσες στα νησάκια της ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟΥ, ΨΕΡΙΜΟΣ, ΚΑΛΥΜΝΟΣ, ΝΙΣΥΡΟΣ, ΤΗΛΟΣ, ΣΥΜΗ, ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ και θέλεις να επανορθώσεις… Θα συνοδεύεται από τους τοπικούς ΓΙΑΛΑΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΡΔΙΕΣ ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ, τον κάπτεν τον Μνημονιοφόρο και τα λοιπά υπόλοιπα της ΦΡΟΚΑΛΑ λαϊκής, θα επισκεφτεί ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΛΑΘΡΟ ΣΤΟ ΑΜΑΝΙΟΎ για να βγάλει λόγο στους ΛΑΘΡΟ….

  5. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ τους ΓΙΑΛΑΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ με τις ΞΕΧΕΙΛΩΜΕΝΕΣ ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ, τους Ψεύτες Λαϊκιστές με τις ΑΝΑΠΟΔΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ…

    ΑΡΠΑΖΟΥΝ τις ευκαιρίες σαν τον ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠΑ ΑΛΕΚσΗ που βρήκε κελεπούρι, ΒΙΛΑ με 500 Ευρώ στο ΣΟΥΝΙΟ, τον ΠΑΠΑΜΙΚΡΟΥΛΗ με τα δεκάδες σπίτια που τα νοικιάζει σε ΜΚΟ και τον ΡΑΓΚΟΥΣΓΗ που ΑΡΠΑΞΕ ΔΑΝΕΙΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ αφήνοντας έξω δεκάδες δικαιούχους και τον //Μ@ΜΕ ΚΑΙ ΔΕΡΝΟΥΜΕ ΓΙΩΡΓΟΥΛΗ…. Πρέπει να σκεφτώ να γραφτώ στον ΣφΥΡΙΖΑ μπας και αποκτήσω στέγη και κανένα παραλιακό ή Βίλα στο Σούνιο.

  6. ΣΕ ΧΏΡΟ ΙΔΙΩΤΙΚΌ Η ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΊΟΥ;;; ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΘΕΣΗ ΠΑΡΚΑΡΊΣΜΑΤΟΣ Ή ΠΟΙΕΊ ΤΗΝ ΠΆΠΙΑ;?;?;?;?; Πάντα πονηρούληδες οι γιαλατζί αριστεροί με τις ξεχειλομένες δεξιές τσέπες. Στο πόθεν έσχες πως το δηλώνουν βρε οι αθεόφοβοι;;;;

  7. Βρε τι ΚΩΛΥΜΑ είναι αυτό ΤΟΥ χωρίς ΤΣΙΠΠΠΑ ΤΣΙΠρΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ κα τα ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΑ σαν του ΜΑΞΙΜΟΥ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΛΕΦΤΆ ΜΕ ΟΥΡΑ....

    ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΑ ΓΕΡΑ ΣΑΝ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΓΕΛΌΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΡΕΛΑ, ΑΠΕΙΡΑ ΛΕΦΤΑ…. ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ Ο ΠΑΠΠΑΣ, ΣΥΝΑΝΤΑ τους ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ με συναντήσεις ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ, σε ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ και ΚΟΛΟΜΒΙΑ για ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ και Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ σφυρά αδιάφορα δίπλα στον ΚΑΡΑΝΙΚΑ που απολαμβάνει τον μπάφο του και ξεπουλά τώρα που βγήκαν στην φόρα οι κασέτες τους με τον …ΜΑΜΕ και ΔΕΡΝΟΥΜΕ ΓΙΩΡΓΟΥΛΗ….

  8. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΦΟΡΩΝ του ΣφΥΡΙΖΑ-ΚΑΜΕΝΟΥ, ΤΗΣ ΠΑΛΛΟΜΕΝΗΣ ΤΣ@ΥΝΑΣ, του ΠΕ@ΠΑΙΔΕΜΑΤΟΣ,

    ΒΡΕεεεε καλός τον Κωλοτούμπα… «Ο δεξιός ΦΑΣΙΣΤΟ*ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ-Σκοταδόψυχος και όχι ο αριστερός σ…όψυχος»… Φαρμάκι έχει στην ΔΕΞΙΑ του Ψυχή, Φέρνει μαυρίλα θολερή η κάθε του ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ.… ΤΑΖΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΆ ΟΤΙ ΛΑΧΤΑΡΑ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΜΑΣ.

  9. Όλο το ΠΑΣΟΚ στην Κω αυτοί που κατέστρεψαν την Ελλάδα τώρα όλοι ΣΥΡΙΖΑ ξευτηλες μέχρι τέλος ο υποψήφιος βουλευτής και πρώην δήμαρχος και ο έπαρχος που δεν έκαναν τίποτα για την Κω μαζί έλεος και βλέπω και πολλούς από το hot spots

  10. Για τον Τσίπρα γέμισε η πλατεία. Για το νοσοκομείο τα ίδια 30 άτομα κάθε φορά. Για μπουγέλα είμαστε.

  11. οταν φερει της πρεσπες του αιγαιου θελω να σας δω ολους που ειστε τωρα εκει ……………

  12. Ο λαός τής Κώ μίλησε, νίκη τού Σύριζα μέ διαφορά, η επάρατος δεξιά στο χρονοντούλαπο τής ιστορίας. Τα δεξιά τρολλάκια νά καταπιούν την γλώσσα τους , άντε ξεκουμπίδια λεχρίτες.

    • Η Κως δεν θέλει άτομα με τη δική σας νοοτροπία. Μαζέψτε τα μπογαλάκια σας κ πηγαίνετε απέναντι.
      Και όχι δεν εννοώ στη Καλυμνο, καταλαβαίνεις πολύ καλά που εννοώ…

  13. Σας ειχα πει, δειτε τι κοσμος θα ειναι παρων. Κοσμος μιας Α ηλικιας, ξεπερασμενων ιδεων αλλα και οπισθοδρομικης νοοτροπιας. Ενα αυτο.
    Συνεχιζω, δειτε τριγυρω απο το μερος που εγινε η συγκεντρωση…
    Απο την μια η πυλη των εξαρχειων κ απο την αλλη το κτιριο του «ναου».
    Και τα 2 ακομα οπως τα αφησε η κυβερνηση του… 2017 εγινε ο σεισμος, 2019 τελειωσε το τσυριζα κ δεν εγινε τιποτα. Εγινε ο σεισμος κ ουτε καν επισκεφτηκε το νησι.
    Τωρα ομως που βγηκε για ψηφοθηρια μια χαρα σας ηρθε να σας χαϊδεψει τα αυτια και τρεξατε να βγαλετε φωτο μαζι του κ να κυματισετε την σημαια του. Μια ελληνικη σημαια ομως δεν ειδα. Ντροπη να εχω τετοιους συμπατριωτες. Αισχος.

    • Ντροπή αισθανόμαστε εμείς να έχουμε τέτοιους γελοίους συμπατριώτες σαν εσένα . Αλλά δεν φταίτε εσείς, αυτοί οι αγράμματοι πού σας ανέθρεψαν και η ανεπαρκής παιδεία σας σέ συνδιασμό μέ την άρρωστη εγωπάθεια σας καί τόν συμπλεγματικό χαρακτήρα σας σας έφεραν στο τελευταίο σκαλοπάτι. Στάσου στον καθρέφτη σου για 5 λεπτά κι αναλογίσου την κατηφόρα πού έχεις πάρει ….

      • Χαρακτηριζεις χωρις κανενα επιχειρημα.
        Σπαμμαρεις γενικολογιες και ασυναρτησιες.
        Οπως λεει ο Τσουβελας, καλός, καλος…

        Μαλλον θα εισαι απο αυτους που οποιος εχει αντιθετη γνωμη απο το Τσυριζα ειναι φασιστας…
        Μαλλον θα εισαι απο αυτους που «ζηλευουν» τη συμφωνια των Πρεσπων
        Μαλλον θα εισαι και αρκετα ανθελληνας, καταργωντας καθετι ιστορικο που θυμιζει Ελλαδα.
        Σιγουρα παντως εσεις θα μεινετε στην ιστορια για τις Πρεσπες και για τα Μερκελ γκοου χοουμ και τις τρελες κωλοτουμπες…

        Συνεχιζω και ντρεπομαι..

  14. Τι να μας πει ότι διαλύει την παραδοσιακή οικογένεια;;ότι νομιμοποιεί γάμο για τα Σόδομα και τα Γόμορα; Ότι οι υπερήφανοι κλοουν θα υιοθετούν και παιδιά;;αυτά τα ρώτησε; Θα ήθελε τα παιδιά του να μεγαλώνουν με δύο άντρες η δύο γυναίκες;;ας δοκιμάσει να τα στείλει στα Σόδομα και τα Γόμορα..όλα για το ψήφο..

  15. Ήρθε τελικά και μίλησε ο λαοπροβλητος ηγέτης.Τι μας είπε: Το σχέδιο της προοδευτικής διακυβέρνησης.Κυβερνηση ηττημένων και στο βάθος τερατογένεση.Ψηφιζεις ΠΑΣΟΚ,μερα25, και σου βγαίνει Τσίπρας πρωθυπουργός.Τι δεν μας είπε: Για την μείωση του μεταναστευτικού ( εν μέρει εξάλειψη), για την αύξηση του τουρισμού, ελληνοτουρκικά ελέω υποψήφιος παραμεθορίου.Συνεχεια…

  16. Ποια θα είναι η δημοκρατική διακυβέρνηση που ονειρεύεται: πρωθυπουργός αυτός,Α αντιπρόεδρος ο Ανδρουλάκης,Β ο Βαρουφάκης και υπουργός οικονομικών, κυβερνητικός εκπρόσωπος Αντώναρος, εξωτερικών ΓΑΠ, πολιτισμού Μιθριδάτης,δημ.ταξης πολακης, τουρισμού ελέω Ραγκούσης, δικαιοσύνης Παππάς.Σχεδιο οικονομικών ΔΗΜΗΤΡΑ του Βαρουφάκη.Συνεχεια…

  17. Τώρα όσον αφορά ότι η Κως μίλησε και την ανθρωπότητα για της συγκέντρωσης: περίπου 350 καθήμενοι και 150 όρθιοι.Οι γνωστοί ΖΑΙΟΙ του 3%,με τον αποπατο του τοπικού ΠΑΣΟΚ, ευνοούμενοι του γέροντα και ελάχιστοι περίεργοι.Συνεχεια..

  18. μηπως τα κωοδιαπλεκομενα στρατιωτακια ειναι φοβισμενα??????????? μηπως η ΝεοΔικτατορια και η απολυτη προπαγανδα των καναλιων της δεν θελουν καμια αλλη φωνη ν ακουγεται????????? ποσο χαιρομαι να τ ακουω τρομαγμενα να βριζουν κατω απο καθε διαφορετικη φωνη που λεει την λεξη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!!!!!!! ΧΑΧΑΧΑ οσο σας διαβαζω τοσο διασκεδαζω …..περιμενω κι αλλο βρισιμο κι αλλη βαθια διαπλοκη κι αλλη στεβλη προπαγανδα…..ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΡΧΕΤΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

  19. Μόκο ΝΔ,35000 δολοφόνοι στιν πανδημία,100 στα Τέμπη,400.000.000 χρέος στον λαό,40 δις στιν τσέπη,Αϊ σιχτιρ

    • Ξέχασες ότι πυρπολήθηκαν ζωντανοί 101 άνθρωποι στο Μάτι κι ότι δικάζονται Συριζαίοι σύντροφοι του Τσίπρα για διάφορα αδικήματα? Ή απλά το προσπερνάς? Επίσης βλέπω ότι γούσταρες με 1000 τα capital controls και την βεβαιότητα ότι έεεεεεε εεεεεεε εεεεεεερχονται κι άλλοι μετανάστες….

  20. Συμπέρασμα:Η Κως γύρισε την πλάτη στον λαοπροβλητος, γιατί 400 άτομα δεν εκφράζουν την πλειοψηφία του κόσμου.Η Κως έζησε στο πετσί της το μεταναστευτικό και ξέρει ποιος είναι υπεύθυνος.Εζησε τα capital controls και τα κλειστά ξενοδοχεία.Υπομονη και σε 25 μέρες θα το δ

  21. Κλάμα τα φασιστικά..ξύπνησαν χαράματα για να πετάξουν τρικάκια..
    800 Κωοι δημοκράτες καλωσόρισαν τον Αλέξη…

  22. Όσον αφορά πρωτοκλασσατα πρώην ΠΑΣΟΚακια, καλά κάνατε και εμφανιστηκατε για να σας γνωρίσουμε.Κοπροι στο ΠΑΣΟΚ (και κουμμουνια ήταν παρόντα), κοπρόσκυλα στο ΣΥΡΙΖΑ.Ξεχασα και τα Ανελια, την ουρά του ΣΥΡΙΖΑ.Οσο ζυγωνει,μεγαλωνει.Ουστ κ@πρ@σκ@λ@

  23. Ψήφισε γέρο ΨΙΤ ΠΑΣΟΚ και πάρε κυβέρνηση τον Τσίπρα με τον Βαρουφάκη.Αφου μιλάει ο Τσίπρας και ανεβάζεις troll για Μητσοτάκη, γιατί δεν ψηφίζεις κατευθείαν ΣΥΡΙΖΑ;Αντε βλαμμενε γέροντα είδες πράσινες σημαίες και μπερδεύτηκες.Παντως όλοι οι παλιοί σύντροφοι σου ήταν εκεί.Ουστ κ@πρ@σκ@λ@…..

  24. Συμπέρασμα:Η Κως γύρισε την πλάτη στον λαοπροβλητος, γιατί 400 άτομα δεν εκφράζουν την πλειοψηφία του κόσμου.Η Κως έζησε στο πετσί της το μεταναστευτικό και ξέρει ποιος είναι υπεύθυνος.Εζησε τα capital controls και τα κλειστά ξενοδοχεία.Υπομονη και σε 25 μέρες θα το διαπιστώσετε.

    • Να υπογραφεις ως νεοδημοκρατης με παιδοβιαστες ,κλεφτες,βουλευτες να συστηνουν fund να παιρνουν τα σπιτια του κοσμου ,με τις πυρκαγιες που τις σβησανε Ρουμανοι,με τα Τεμπη ,η μαφια να συνεργαζεται με τον Δημητριαδη στο μαξιμου ,παρακολουθησεις και αυτα δεν ειναι τιποτα ειστε οι μεγαλυτεροι απατεωνες και κλεφτες που κυβερνησαν μετα την μεταπολιτευση ακομα και οι παλοιοι νεοδημοκρατες σας αποστρεφονταιγιατι φταξατε ενα ακροδεξιο μορφωμα …για τα σκουπιδια ειστε

  25. Καλα ο……….. με ποιους είναι αλλά λέει εδώ αλλά λέει εκεί τελικά αποφάσισε ρε τελικά τον κατάλαβαν και δεν του έχουν εμπιστοσύνη πουθενά χαχα όσο για τον άλλον που έχει τους Πακι τελικά είναι για δέσιμο με το ΠΑΣΟΚ είναι ?????

  26. Ζαιος της ΔΕΥΑ, Ζαιος ο Θεοδοσης, ολοι αυτοι οι Ζαιοι που οταν το νησι το ελεγε ο αλεξης οτι παιρνει 5 ευρα για να δινει τις πριζες στους λαθρομεταναστες εισβολεις που εχεζαν σε πλατειες και λιμανια ενω εστελνε τα ματ να σπασουν στο ξυλο τους συμπολιτες μας, εκει εκαναν ολοι τουμπεκι. οταν στον σεισμο δεν νοιαστηκε να ερθει ο αχρηστος ανθελληνας ουτε εκει νοιαστηκαν,
    Ομως νοιαζονται τωρα που διαχειριζονται 290 εκατομμυρια ευρω μεσα σε αυτα τα 4 χρονια με εργα το ενα χειροτερο απο τα αλλα
    Στην μασα αριστεροι γιαλαντζι οπως εσεις εισαστε χειροτεροι καρχαριες απο τους παραδοσιακους δεξιους που λοιδωρειτε..
    Ολοι την τσεπη σας νοιαζεστε οπως και τα εκατομμυρια που εφερνε ο Παππας στις σακουλες σκουπιδιων

  27. Στο νησί της κω δεν έχει καμία δυναμη ο ΣΥΡΙΖΑ. Αναμενόμενη η σημερινή προσέλευση. Κρίμα για πρόεδρο δευτερου κόμματος να έχει 300 όλους και όλους από τους οποίους οι 50 ήρθαν από τα κεντρικά ,οι τριάντα είναι της τοπικής, οι 25 είναι της δημοτικής αρχής και οι υπόλοιποι περαστικοί που κοντοστάθηκαν.

    • Για αυτα που λετε εσεις ολοι οι ΖΑΙΟΙ καθως και ο εθνοπροδοτης αρχηγος σου που μας ελεγε ψεκασμενους, εθνικια, γραφικους, ρατσιστες, τομαρια για το χρημα, για ολα αυτα και αλλα τοσα θα σας καταψηφισουμε ψοφιμια πολιτικα που ολους στο νησι τους βριζεται ασυστολως…
      Αλλα σαν τα μουτρα σου ειναι και οσοι διοικουν με τον ΣΥΡΙΖΑ τα ιδια και χειροτερα!!!

  28. ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΔΚΡΑΤΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΝΑ ΔΟΥΝ…ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥΣ…
    ΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙ…ΑΝ ΤΟΛΜΟΥΝ… ΠΆΛΙ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕ …Η ΚΑΠΟΙΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ…

  29. Φαντάζομαι ,μεγάλη απελπισία για τους Συριζαίους αυτή η εμφάνιση.Θα εύχονταν να μην έχει έρθει.Απογοήτευση σκέτη.ΤομεγΛυτερο πρόβλημα στα Δωδεκανησα είναι όταν θα πας ταξίδι να ε εις έκπτωση;Να σου επιστρέψουν κάποια ευρώ;Αλήθεια τώρα;Ποιος το είπε αυτό στον Αλέξη;Από το πρωί μέχρι το βράδυ αυτό μας καίει.Όσο για τους υποψήφιους βουλευτές τους τελείωσε,μόνο για τον Σαντορινιός είπε.Οι υπόλοιποι δεν υπάρχουν γιαυτο άλλωστε θα κατέχει εδώ να πάρει την έδρα .Ακούσατε κάτι φρέσκο κάποια πρόταση;Έχει γίνει χειρότερος από τους φίλους του φασιστες.Μόνο αρνητική κριτική στον αντίπαλο .Ένας κουρασμένος πολιτικός.Τελικά ναι δεν είναι τέλειος ο Μητσοτάκης αλλά δεν υπάρχει άλλη λύση για να μην μπούμε σε περιπέτειες.Από την πρώτη Κυριακή να βγει να πάμε στις δουλειές μας .Θα μας ταλρπωρουν με την αναλογική γιατί;Θα έχει περιπετιες η ΝΔ η η χώρα;Αυτός ήταν ο σκοπός τους.

    • Ο,τι και να ειναι ο Τσιπρας παιδοβιαστες δεν ψηφιζουμε. Ολα τα αντεχει ενας λαος αλλα κατω τα χερια απο τα παιδια μας βρωμιαρηδες της ΝΔ!!!

  30. Αλέξη δεν ήξερες δεν ρώταγες….στο νησί της ΚΩ των ξενοδόχων και του RBNB δεν μιλάνε για παρανομίες και μαύρη εργασία.

  31. Ο Κοψιμιός ούτε ένα χειροκρότημα ούτε καν ένα χαμόγελο….. Στον Μιζοτάκη όμως ….Να οι αγκαλιές να οι χαιρετούρες…
    Ας όψονται οι υπεύθυνοι

  32. Σε μια εποχη που ολοι ετοιμαζονται για το καλοκαιρι, η συγκεντρωση ηταν απροβλεπτα μεγαλη. Μου φαινεται θα εχουμε εκπληξεις!!

  33. Ντραπηκε και η ντροπή, τι κανει στην παραμεθώριο ο μεγαλύτερος κρετίνος που εβγαλε ποτέ η χώρα

  34. Ποιος τα πληρώνει ολα αυτά τα χαζοσόου με γελοιους, μαπετ σοου με τυπάκια για φτυσιμο

  35. Ψηφίστε με και θα σάς πλημμυρίσω πρόσφυγες και θα γίνετε τούρκικη επαρχία

  36. κλαίω απο τα γέλια που διαβάζω τα σχόλια των φοβισμένων νουδούληδων που το μόνο που ξέρουν είναι να βρίζουν

  37. τα σχόλια που διαβάζω δείχνουν μεγάλο πανικό στα στελέχη της ΝΔ στην Κω. Παράκρουση έχουν πάθει βλέποντας την ήττα τους να έρχεται

  38. είδα όλη την ομιλία στο yutube. Φοβερός ο Τσίπρας, άντε και πάλι πρωθυπουργός μπας και μας σώσεις απο τα κλεφτολαμόγια του Μητσοτάκη

  39. Ξεφτίλες μποχαλαράδες μαζευτήκατε εκεί με τους πακιστανούς με τα σημαιάκια ντροπή τουρκόσποροι!

  40. ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ Η ΗΤΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΙΡΑΙΑ Κ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ ΤΟ ΚΥΚΝΕΙΟ ΑΣΜΑ ΕΝΟΣ ΠΙΝΟΚΙΟ ΤΟΝ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΝ ΝΥΧΤΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ ΤΟΥ ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΕΚΕΙ ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ Κ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ Κ ΝΔ ΣΤΙΣ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

  41. Ο Τσιπρας μπορεί κ να είναι συμπαθής τελικά. Αυτό που δεν ξέρει είναι ποιοι είναι όλοι αυτοί που ποζάρουν στη φωτογραφία και λένε ότι είναι αριστεροί! Να χαρώ εγώ τέτοιους αριστερούς με δεξιές τσέπες που έχουν βολευτεί όλοι και έχουν βολέψει και παιδιά. Στην Κω ζούμε!!!Τα ξέρουμε τα λαμογια αυτά!!!!

  42. όλων αυτών των πασόκων που πριν κάποια χρόνια τον απεχθάνονταν, δεν με εξέπληξε.

  43. Για τον Κατρούγκαλο που έφαγε της συντάξεις. Την κάνετε μοκο, δεν σας συμφέρει διαλύσατε τους συνταξιούχους τα νοσοκομεία . Ψεύτες ψεύτες δεν ντρέπεστε να μας κοροϊδεύει μαύρο μαύρο θα φάτε Τουρκο φίλε που θα μιλούσαμε τουρκικα θα το μετανιώσετε πατριώτες

  44. Παλι καλα που εγινε ολο το τσιρκο αυτο και ειδαμε ποια φιδια κολοβα το επαιζαν δημοκρατες και στο τελος ελιωναν στο χειροκροτημα του Αλεξη, ντροπη και μονο ντροπη σας αφου δεν εχετε τσιπα κανενας σας
    Οταν θα σας φτυνουν εσεις θα λετε οτι ψιχαλιζει
    Αρκετους ειδαμε με εκατονταδες χιλιαδες ευρω περιουσιες να το παιζουν αριστεροι της οκας
    Συντροφια χασατε !!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ