39 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Aν είναι δυνατόν! άνθρωπος που κανει τετοιο πραγμα ειναι επικινδυνος για την κοινωνια. Η αστυνομία πρεπει να τον βρει. Μηνυση καταθεσατε?

 2. Δυστυχώς υπάρχουν και οι άνθρωποι που δεν έχουν ψυχή και αγάπη μέσα τους…και τους ενοχλούν τα πάντα! Εύχομαι να βρείτε τον ένοχο,και σε μας στο σπίτι μας απ’ έξω ένας μεγαλοξενοδοχος πέρασε με το αυτοκίνητο του γρήγορα και σκότωσε ένα γατάκι της γειτονιάς

  • Ποια τρόφιμα χρυσέ μου! Αλογα διαφορετικών ιδιοκτητών σε διαφορετικά σημεία! Ήμαρτον με τις βλακείες ! Ανθρώπινο χέρι ηταν!

 3. Αν βρεθούν οι ένοχοι που έκαναν αυτό το έγκλημα, η μόνη τιμωρία που τους αξίζει είναι να πάθουν το ίδιο!!Δεν αξίζει να ζουν αυτά τα ανθρωπόμορφα δίποδα τέρατα!!

 4. Ειρήνη μου από εμάς ξεκινάει η ανοχή!!! Δεν βαφτίστηκε.μεγαλοξενοδοχος!!! Έχει ονομα και επίθετο!!! Πές το ακόμα και αν δεν το γράψει το site!!!!

 5. Πάντως βλέπω ασχολείστε έντονα με την δηλητηρίαση των αλόγων, αλλα για την δηλητηρίαση των ανθρώπων μέσω του σωτηρίου μπολιου κάνετε γαργαρες που πεθαίνουν κάθε μέρα νέοι άνθρωποι…. Φιλόζωοι απάνθρωπο…

 6. Ελεεινή ψυχή ποιος μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο ; μακάρι να βρεθεί ο ένοχος μακάρι
  Αδιανόητο ανακατεύτηκα και μόνο που διάβασα την είδηση.

 7. ΑΥΤΟΣ Η ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΑΛΟΓΑ ΑΥΡΙΟ ΠΙΩ ΞΕΡΗ.
  ΝΑ ΒΡΕΘΗ Η ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΓΑΙΤΙ ΕΙΝΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΙΘΗ ΑΥΣΤΙΡΑ

 8. Να κοιτάξετε ποιοι ενοχλούνται από τα άλογα εκεί στο μαρμαρι τινκακι , αυτοί το έκαναν !

 9. Απάντηση σε αυτούς που λένε να προσέξουν τις τροφές οι τα χόρτα που τρώνε τα άλογα.λοιπον όταν οι τροφη ειναι χαλασμένη κατά 60% δεν θα την φάει το άλογο είναι ένα καθαρό ζώο που ξέρει τι να φάει.δευτερο.εαν την φάει θα δείξει κάποια συμπτώματα.οπως. αδιαθεσία.διαρια.κολικο.δεν πεθάνει ακαριαία.εδω οι θάνατοι ήταν ακαριαία..άρα κάτι άλλο συμβαίνει.υπαρχουν αρμόδιοι που θα το ψάξουν.

 10. Το χειροτερο ζώο.. Στον πλανήτη εινσι ο ΆΝΘΡΩΠΟΣ…απληστος,, ασπλαχνος,… Αυτές τις συμπεριφορές δεν τις έχουν τα ζώα…

 11. Όσο πιο πολύ παρέα κάνεις με τα ζωάκια τόσο μεγαλύτερο κίνδυνο διατρέχεις να γίνεις καλύτερος άνθρωπος..
  Αυτοί που πειράζουν τα ζώα προφανώς κάνουν παρέα μόνο με ανθρωποειδή.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ