Άγνωστοι του έκαναν το παρκαρισμένο αυτοκίνητο «καλοκαιρινό» | Αναγκάστηκε να τοποθετήσει κάμερες

22
7201


Χαρίκλεια Χριστοφή

Δυστυχώς, συνέβη κι αυτός.

Ο συμπολίτης μας κ. Γιώργος Βασιλάκης έχει κατατεθειμένες τις πινακίδες για το παλαιό του όχημα και το οποίο είχε παρκάρει σε ιδιωτικό του χώρο δίπλα στα καταλύματά του.

Άγνωστοι δράστες όμως -«κυνηγοί χαλκού», όπως εκτιμά ο ίδιος- του έκαναν το αυτοκίνητο «καλοκαιρινό¨, λεηλατώντας το κυριολεκτικά αφού έσπασαν με πέτρες τα τζάμια.

Όπως μας λέει πλέον ο ίδιος αναγκάστηκε να τοποθετήσει κάμερες για να μην επαναληφθεί το ίδιο φαινόμενο είτε σε άλλο όχημα, είτε σε εξοπλισμό των επιχειρήσεων του, μιας και παλαιότερα του είχαν αφαιρέσει μια ασήκωτη ψησταριά πεντάμετρη…

22 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το συγκεκριμένο αμάξι είναι πάνω από 3 χρόνια χωρίς πινακίδες παρατημένο δίπλα στο καδο σκουπιδιών μπροστά απο το ξενοδοχείο του. Κάθε χρόνο όλο και κατι χαλαγε, λαστιχα, φανάρια, τζάμια.συνήθως ρετσι γινεται στα εγκατελειμενα.κλπ. Μετα προφανώς για να μην λερωνει τη «φάτσα» μετακίνησε στο διπλανό χώρο της Αβικω… Το τελευταίο χρόνο μέρα με τη μερα γινεται ολο και πιό ερείπιο με αποτέλεσμα αυτη τη κατάσταση.
    Στο χώρο πάνε διάφοροι, ούτε κάτι νέο μας λέει, ούτε σημερινό φαινομενο η φθορά στο αμαξι αυτό είναι. Στη δήλωση ακινησίας που το έχει δηλώσει, σε χώρο του η στο δρόμο;

  2. Να μεριμνήσει ο Δήμος να χρεώσει τον ιδιώτη για την μεταφορά του αυτοκινήτου. Δεν μπορεί καθένας μας να παρατάει τα πράγματα του όπου θέλει.

    • Αν έπρεπε να μεριμνήσει ο εδώ και δέκα χρόνια Δήμος είναι να φυλάξει την ίδια του την περιουσία

      που την λεηλάτησαν ,σπάζοντας πόρτες, λουκέτα διάφοροι ,να έσωζε το σπάνιο αρχείο που ήταν παρατημένο εκεί και παρά τις ικεσίες συμπολιτών μας ,η αδιαφορία στοίχησε στον απλό Δημότη..
      Η κακεντρέχεια να συγκρίνει κάποιος την ζημιά που επέφερε το παρκάρισμα ενός οχήματος με τους τόνους ξύλων και σιδερικών που χρησιμοποιούσε ο εκάστοτε Δήμος για τις προεκλογικές συγκεντρώσεις, δείχνει την κατάντια μας.
      Υπάρχουν ρεπορτάζ ,υπάρχουν καταγγελίες, υπάρχει αυτοψία της Δημοτικής Αστυνομίας..
      υπάρχουν βίντεο.

    • Πάτε καλά κύριε?έχετε επισκεφθεί κάποιον ειδικό να σας κοιτάξει? μένετε στο Νησί?

      Δεν σας πείραξε που γκρέμισαν το κτίριο, που έκαψαν τα γραφεία που ‘δούλευαν’ οι γονείς σου, που έκλεψαν περιουσία του Δήμου και ακόμα το παραβιάζουν ,που γκρέμισαν δοκάρια ,στέγες επιδεικτικά ,δεν σας πείραξαν που έκαναν τσαντίρια οι γύφτοι και έψηναν σκαντζόχορους που ‘ψάρεψαν’ απέναντι στις καλαμιές, δεν σας πείραξε που σήμερα είχαν στήσει ξόβεργες και έπιαναν πουλιά υπο εξαφάνιση ,το παράνομο κυνήγι με καραμπίνες μεσημέρι, δεν σας πείραξε η αληταρία που γυρίζει βίντεο τσόντες ,που μαζεύονται και καταναλώνουν τα πιο σκληρά ποτά/τα ναρκωτικά ,δεν σας πείραξε η κακοποίηση γατιών από μαστούρηδες ανήλικους .τα γκράφιτι σ όλη την περιοχή αλλά σας πείραξε που έβαλε ο άνθρωπος το αμάξι του??/

  3. Κατά τα άλλα φωνάζουν δικαιωσηνη!!!!!Τους γνωρίζει η αστυνομία αλλά δεν κάνουν τίποτα για να μην τους αγριεύουν!!!Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται. Βρε κάντε χοτ σποτ και για αυτούς να τος έχουν κλειδωμένος Μέσα!!!!!

  4. Κουίζ…ποδοσφαιρική ομάδα της Ιταλίας!!
    Έχετε δύο βοήθειες: α) Η ομάδα είναι στην πρωτεύουσα της Ιταλίας, β) Δεν είναι η Λάτσιο.
    Απάντηση: ;

  5. ήταν καλυμμένο από νέφος καπνιάς,που προκάλεσαν κάποια άτομα, χωρίς να τους μοιάζουν οι περιπατητές,οι αθλούμενοι, γνωστά αυτά όπως και η ατιμωρησία που προέρχεται από διαφθορά και ημερήσιο ύπνο των αρχών.

  6. Καλα οι γνωστοί άγνωστοι τα περνούν.Ποιοι τα δέχονται όμως;Γιατί δεν τους ψάχνουν ποτέ;

  7. Την Κυριακή στον υδροβιότοπο στο Ψαλίδι, ένα αυτοκίνητο μπορντό χρώμα με δύο γνωστούς άγνωστους

    έβγαλαν αλουμινόπορτες και παράθυρα από ένα ξενοδοχείο, γέμισαν το αμάξι που ήταν ΙΧ για να μην κινεί υποψίες, μέρα -μεσημέρι ,αγνοώντας όλους που ήταν εκεί με τα παιδάκια τους για βόλτα.
    Τι ψάχνουμε να βρούμε σ αυτήν την χώρα?Είμαστε το μόνο μέρος που είναι στάσιμο..
    16 περιπολικά στο λιμάνι, καλογυαλισμένα ,απαστράπτοντα και άλλα 3-4 σε βουλκανιζατέρ….μόνο για τους τύπους.

    • Από την Κυριακή, το λες την Πέμπτη το βράδυ στην aegeanews ; Τηλέφωνο την αστυνομία πήρες την ώρα που γινόταν αυτό; Μήπως φταίμε κι εμείς που δεν ενημερώνουμε έγκαιρα; Αριθμό αυτοκινήτου, μάρκα, χρώμα και τηλέφωνο άμεσα, μήπως και προλάβουμε κάτι.Τωρα να ζητάμε ευθύνη, χωρίς να το γνωρίζουν οι αρμόδιες αρχές… άστο καλύτερα….

      • Κύριε μου ,πας καλά;που ξέρεις ότι δεν πήρα;να ξέρεις το συγκεκριμένο όχημα κάθε φορά που βγαίνει για βόλτα ότι ψάχνει αυλές, σπίτια, κήπους και δρόμους…. Σίγουρα το γνωρίζουν αυτοί που πρέπει και σίγουρα έπρεπε να ήταν στην φυλακή, αλλά οι νόμοι βλέπεις είναι υπέρ των μειονοτήτων ….

  8. ……Γιωργη οπως τα λες!!
    Ειναι οι γνωστοι αγνωστοι μας!
    Απλα και επ αυτοφωρω να τους πιασουν θα τους αφησουν ξανα!

  9. …..Και με τις καμερες δεν θα βρεις το δικιο σου ποτε !!
    Ζουληξε το να τελειωνει φιλαρακι !

  10. Είναι γνωστοί άγνωστοι μαζί με αλλοδαπούς κλέβουν και πουλάνε και η αστυνομία κοιμάται και δεν τους κάνει καν έλεγχο στο δρόμο όταν τους βλέπει το βραδυ

    • μην χαλάς..ολόρθιοι κοιμούνται κάποιοι σχολιαστές.. συναγωνίζονται τις διωκτικές αρχές..και θα ερώτηση.. γιατί η επίσημη πολιτεία αρνείται να ενημερώσει τον Κωακό λαό πόσοι λάθρο βγαίνουν;πόσοι βγήκαν χθές; Προχθές;ειδικά τις μέρες χωρίς φεγγάρι… γιατί;;;;;;ατα
      Σιγά μην ακουμπήσουν τους αιωνίως επιδοτούμενους, αυτοί κάθε μέρα προσπαθούν να ενσωματωθούν με την π….. και λαμιγιά…
      Πόσα παιδιά ημεδαπών θα περάσουν Χριστούγεννα με ελεημοσύνη και πόσα με επιδόματα;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ