Τιμητική εκδήλωση των επαναλαμβανόμενων επισκεπτών με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

2
6524


Ο Δήμος Κω, τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, με τριήμερο εκδηλώσεων
Οι εκδηλώσεις γίνονται με πρωτοβουλία του Δήμου Κω και του Γραφείου Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης και ξεκινούν σήμερα Δευτέρα 26 Σεπτέμβρη με τιμητική εκδήλωση για τους επαναλαμβανόμενους επισκέπτες του νησιού, στο θεατράκι Καρδάμαινας.
Οι «επαναλαμβανόμενοι» αυτοί επισκέπτες αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές του νησιού μας. Έρχονται στην Κω, κάθε χρόνο επί σειρά ετών, μένουν πολλές φορές στο ίδιο κατάλυμα που για εκείνους είναι το δεύτερο σπίτι τους. Οι άνθρωποι αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές στη τιμητική εκδήλωση που διοργανώθηκε από το Γραφείο Τουριστικής Προβολής Κω, προκειμένου να τιμήσουν τους ανθρώπους αυτούς που επί σειρά ετών αποδεικνύουν εμπράκτως τη στήριξη τους στον τόπο και τους ανθρώπους του.
Την εκδήλωση πλαισιώνει καλλιτεχνικά η Φιλαρμονική Ορχήστρα Ηρακλειδών, και το Λύκειο Ελληνλίδων Καρδάμαινας, που απέσπασε το πιο θερμό χειροκρότημα!
Το παρόν μεταξύ άλλων, έδωσαν η αντιδήμαρχος τουρισμού πολιτισμού Σέβη Βλάχου, ο αντιδήμαρχος Αλέξανδρος Χρυσοπουλος, ο πρόεδρος της κοινότητας Νίκος Πόγιας, ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της ΑΝΕΜ Νίκος Χατζηνικολάου και αρκετός κόσμος που αψήφισε το κρύο και βρέθηκε στην τιμητική εκδήλωση. Χαιρετισμό απηύθυναν οι αντιδήμαρχοι Σέβη Βλάχου, Αλέξανδρος Χρυσοπουλος και ο πρόεδρος της κοινότητας Νίκος Πόγιας, οι οποίοι αμέσως μετά έδωσαν στους επαναλαμβανόμενους επισκέπτες μας, αναμνηστικά δώρα και τον τιμητικό τίτλο » πολίτες της Κω».
Συνολικά τιμήθηκαν εκατό ζευγάρια από Αγγλία, Ολλανδία, Γερμανία και Τουρκία.
Στις 27 Σεπτέμβρη θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη «Λευκή νύχτα» με τη συνεργασία του εμπορικού συλλόγου Κω με πολλά happenings που θα διανθίσουν την ημέρα και θα δώσουν την ευκαιρία για μια ευχάριστη βραδιά και στις 28 Σεπτεμβρίου μια επιστημονική εκδήλωση με τον Ιπποκράτη και τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού.

πηγή: https://www.kostv.gr/nea/tourismos/17507-vravefsi-epanalamvanomenon-touriston

2 ΣΧΟΛΙΑ

  • Οι κυράτσες βγήκαν για ψώνια!!! …και οι κυράτσοι μιλούσαν για το όπιο της μπάλας φουμάροντας με κάτι καμινέτα περιμένοντας τις γοργόνες αξεσουάρ να ολοκληρώσουν την ματαιοδοξία της λευκής νύχτας, της μαύρης Παρασκευής και της μουσταρδί αμερικανο…αριάς.
   Φτάνει με την κατανάλωση ζαγάρια!!
   Φτάνει με το φαίνεσθαι και την δηθενιά.
   Από έξω κούκλες κι από μέσα πανούκλες !!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ