Στάθης Χριστοφιλογιάννης (εργαζόμενος Δήμου Κω): Μας κοροϊδεύουν με τα ΜΑΠ και το γάλα | «Δεν ζητάω συγνώμη αυτή τη φορά για όσα θα πω…» | Συγκέντρωση υπογραφών για δικαστική διεκδίκηση

64
19516

Επανέρχεται οξύτερος στο θέμα της μη διάθεσης των Μέσων Ατομικής Προστασίας (Μ.Α.Π.) και γάλακτος στους εργαζόμενους του Δήμου από την δημοτική αρχή παρά τις κατά καιρούς υποσχέσεις και προθεσμίες που δίνονται για την ικανοποίηση του δίκαιου αιτήματός τους μιας και αφορά την υγεία και την ασφάλειά τους.

Ο ίδιος κάνει λόγο πλέον για «κοροϊδία» μιας και η τελευταία προθεσμία που τους είχαν δώσει για την καταβολή τους ήταν «αρχές Αυγούστου και φτάνουμε τέλη Σεπτέμβρη χωρίς να έχει γίνει τίποτα».

Καταφέρεται με σκληρή γλώσσα επίσης και για το σωματείο των εργαζομένων, το οποίο «δεν διεκδικεί με κινητοποιήσεις» -όπως έκανε στο παρελθόν επί προεδρίας του αείμνηστου Ηρακλή Παχωπού- για να μην δυσαρεστήσει -όπως αναφέρει- τη δημοτική αρχή.

Δεν μπορεί η δημοτική αρχή -τονίζει- «να δίνει τόσα λεφτά σε εργολάβους και να μην δίνει αυτά που δικαιούνται, σύμφωνα με το νόμο, οι εργαζόμενοι και να εργάζονται σε βαριές εργασίες αποκομιδής χωρίς φόρμες εργασίας και με τα σπορτέξ».

Όπως αναφέρει, κανονικά, θα έπρεπε εκτός από αγωνιστικές κινητοποιήσεις να είχαν ήδη προχωρήσει σε δικαστική διεκδίκηση, όπως έκαναν σωματεία εργαζομένων άλλων δήμων που δικαιώθηκαν.

Μάλιστα, ο ίδιος -έπειτα από προτροπή συναδέλφων σωματείων εργαζομένων άλλων δήμων- συγκεντρώνει υπογραφές εργαζομένων ώστε να προχωρήσει η δικαστική διεκδίκηση από το δικηγορικό γραφείο το οποίο είχε δικαιώσει την προσφυγή τους.

Υπενθυμίζεται ότι η τελευταία φορά που δόθηκαν Μ.Α.Π. και γάλα στους εργαζομένους του Δήμου Κω ήταν τον Οκτώβριο του 2019.

Η μόνη παράταξη που στάθηκε δίπλα στο δίκαιο αίτημά τους αναδεικνύοντάς το, έπειτα από προσωπική επαφή και ενδιαφέρον, ήταν η παράταξη «Όραμα και δράση» της κυρίας Ιωάννας Ρούφα.

Τέλος, δηλώνει χαρακτηριστικά ότι δεν ζητάει εκ των προτέρων «συγνώμη» για όσους τυχόν θίγονται -όπως έκανε την προηγούμενη φορά στην συνέντευξή του στις 28/12/2021 -ώστε να μην εκληφθεί η ευγένειά του ως αδυναμία, καθώς όλα αυτά που λέει «είναι πέρα για πέρα αλήθεια».

 

64 ΣΧΟΛΙΑ

    • μαζεψτα και βρες αλη δουλεια,να δεις πως δουλεύουν,και όχι να μας δουλευεις ,και ζητάς,όταν αλοι εργαζομενοι προσωρινοι δεν παίρνουν τίποτα,και εσύ να παίρνεις μηνιάτικα,ενσιμα,πενθημερα.Αντε παραιτησου να δούμε που θα βρεις δουλεια

    • Ρε παλικάρι θα σου πω κάτι που δεν το γνωρίζουν πάρα πολλοί. Μετά τον απογαλακτισμο από την μαμά μας ΤΕΡΜΑ το γάλα. Είναι ένα από τα τρία άσπρα δηλητήρια που έχουμε στα σπίτια. ΖΑΧΑΡΙ – ΑΛΑΤΙ – ΓΑΛΑ. Δεν θα σου εξηγήσω το τί και πώς. Η παλιά κουλτούρα το «πώς θα μεγαλώσει το παιδί μου» είναι εγκληματικά λάθος. Τινάζει όλο το ανοσοποιητικό του παιδιού στον αέρα. Γι’αυτό ένας ακόμα λόγος που έχουν αυξηθεί τα νοσήματα στα παιδιά. Άσε που εφόσον πληρώνεσαι κάνεις εσύ κουμάντο για να το αγοράσεις. Όλοι εμείς που κατουρησ@με? Στο πηγαδι? Τι παραπάνω έχετε εσείς?

      • Γράφεται κάποιοι σχολιάζετε ειρωνικά για το γάλα το δικαιούμαστε γιατί να μην το πάρουμε σε λεφτά εσείς αν το δικαιουσασταν δε θα το διαικδικουσατε; μόκο ότι είναι να πάρουμε με το νόμο που δικαιούμαστε θα τα πάρουμε είτε σας αρέσει είτε όχι απ’τη στιγμή που δεν έχουμε πάρει παπούτσια ασφαλείας γιλέκα γάντια όχι αυτά που μας δίνουν τα ψεύτικα δεν έπρεπε να βγαίνει κανένας για δουλειά σας αρέσει η δε σας αρέσει το σωματείο είναι το χειρότερο που είχε ποτέ ο εργαζόμενος μετάταξη ….. από ποιόν άραγε; μετάταξη και …….μία χαρά υπηρεσίες στα μέτρα τους ταξιδακια ……. άλλα κι άλλα αν βγάζανε υπηρεσίες κυκλικά να δούμε ποιος θα ήταν γλυψιμο στο φουλ ////// σωματείο ώρα 0 αν θελαν όλα θα τα ελειναν αλλά συμφέροντα εσείς οι ξεμπαρκοι μην σχολιάζετε εδώ μέσα άμα δε ξέρετε ελάτε στη σκουπιδιαρα ελάτε να σκουπίζετε τους δρόμους και μετά να δούμε αν θα απαιτείται τα δικαιώματα σάς

        • Αυτό και αν είναι θρασσος.Δεν ντρέπεσαι να λες ότι το γάλα,τα γιλεκα,τα παπούτσια και ότι αλά @@@@τα δικαιούστε τα ζητάτε σε λευτα;;;;;;;Ποιοι είστε εσείς που το απαιτείτε αυτο;Αντι να δουλεύετε,μας δουλεύετε.Ε που ήτανε οι καινουργοι τσιφλικαδες.Αντε ρε να δουλέψετε σε αλη δουλεια,και χωρίς καθισιό,να σφίξουν λίγο τα @@@@@σας.Καλα σας έλεγε ο κυριτσης κοπροσκυλα και τεμπέληδες.Μεγαλο δίκιο είχε.Φυγετε από τον δήμο,σας αρέσει δεν σας αρέσει.Ε που ήτανε οι τσιφλικαδες.

    • Εάν ρε φιλε δεν σου αρέσει ο δήμος παραιτησου. με το να λες τα ίδια και τα ίδια.ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

  1. Μια κούτα γαλα εβαπορέ, μας τα χετε πρήξει τα άντερα..θες το κανονικό ή light, να μην παχυνετε νουνού η βλαχας ?? Τιυ lidl σου κάνει η θες το ακριβό.. .

  2. Το προτείνω στον Δήμο.. Να τους περνάει ένα τεστ.. Μήπως θενε γαλοπούλα και για τα χριστιυγεννα… Ευτυχώς που δεν σας έδινε και αυτό… Ο Δήμος, αλλιώς θα χάτε καλομάθει και θα το ζητούσατε

    • Μη Μήλας για τους δημοτικούς υπαλλήλους.περησοτερη είναι οι δημοτική συμβουλή παρά αυτοί .

  3. σύντροφε μόλις αρχίσετε να δουλεύετε θα πάρετε τα πάντα
    όσο «δουλεύετε» όπως σας βλέπουμε όλοι, καλύτερα να μην σας δώσουν τιποτα

  4. Άκουσε Στάθη,όταν ζητάς αυτά που δικαιουσε,θα τα πάρουν όλοι οι εργαζόμενοι,αλα???? κάποιους όταν τους βλέπει πολύς κόσμος να τεμπελιαζουνε.Δεν θα περιμένουν τους νεοπορσλαμβανοντες να κάνουν και την δικη τους δουλεια;;;;Συνενοηθηκαμε;;;;οι πονηραδες αλου,και όχι σε τούτη την δημοτική αρχή που πάσχει για τους εργαζομενους και για ολόκληρο νησί.ΓΚΕ,ΓΚΕ

  5. Τι θα πει δεν θα πεις συγνώμη;δηλαδή την προηγούμενη φορά ζήτησες συγνωμη και τώρα την παίρνεις πίσω;Δώσε μας να καταλάβουμε τι εννοείς.Μην μας μπερδεύεις αλο ρε φιλε.Αυτα τα πράγματα τα κάνουν στην ψησταριά όταν ψήνουν μπιφτέκια.

  6. Τι θα γίνει ρε Στάθη,κάθε τρεις και λίγο θα λες το ίδιο πραγνα;Μας έδωσε το λόγο του η δημοτική αρχή ότι δικαιομαστε θα το πάρουμε και με το παραπάνω.Εσυ με ποιο δικαίωμα βγάνεις και χωρίς να σου πούμε τίποτα να μιλάς;Πρώτα θα ρωτάς τους υπόλοιπους συναδέλφους και μετά θα μιλάς.

  7. Στάθη πρειπει να ντρεπομαστε οι εργαζομενοι.Θα σου το πω απλά.Θυμισου οταν ο κυριτσης μας αποκαλούσε κοπροσκυλα και ταμπεληδες.Εκει δεν σε είδα να βγεις να πεις κάτι;;;;;Αυτό είναι να για να ντρεπεσαι μονο εσυ.Τωρα που έχουμε δήμαρχο και είναι πάνω από τα προβληματα μας,βγαίνεις να πεις για τα ΜΑΠ και το γάλα,στο οποίο θέμα ο δημος παει συμφωνα με το νομους του κράτους.Τι θέλεις τους βρωμοσυριζαιους που πούλησαν την Ελλάδα μας.Μην γίνεσαι αλο ρεζιλι.

  8. που θα γίνει η τελετή για την κηδεία της Μεγαλειότατης,ο Δήμος Κω θα ευχαριστήσει τα ανάκτορα για τις προσπάθειες του να επιστραφούν τα κλεμμένα Ελγίνεια Μάρμαρα, όνειρο πολλών ημεδαπών.
    Μετά θα προσφέρει στους παριστάμενους tea with Milk απ το καθυστερούμενο των δημοτικών υπαλλήλων καθώς και βουτήματα.

  9. ΑΦΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΜΕ 5ΘΗΜΕΡΟ ΚΑΙ ΑΔΕΙΕΣ..ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ…

    • Επιδόματα δεν υπάρχουν από το 2011. Καταργήθηκαν και δώρο Χριστουγέννων και δώρο Πάσχα και επίδομα αδείας και έξοδα κίνησης και ρουχισμός. Κάποια καλώς! Αλλά τα δώρα καλά θα ήταν να επανέλθουν, αφού αυξήσεις δεν παίζουν χρόνια τώρα και μισθολογικά έχουν πέσει πολύ οι υπάλληλοι. Δεν είναι όλοι κοπρόσκυλα, κάποιοι δουλεύουν διπλά για να καλύψουν και την δουλειά των κοπρόσκυλων..

  10. σας πω οτι αυτα που ζητατε…αλλοι δεν τα παιρνουν..μια ζωη..ουτε καν..ρουχα παπουτσια.και οχι μονο μια η δυο σαιζον..

  11. Ειπε θα ψηφισει Ρουφα κ ερχεται γι αυτο να τα ζητησει απο κει.ας παει να δουμε

  12. ΑΚΟΥ ΣΤΑΘΗ ΟΤΑΝ ΣΥΝΟΜΙΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΥΣΗ,ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ,ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΥΤΙΛΙΖΕΣΑΙ.

  13. Στάθη καλλίτερα να μασάς παρά να μιλάς η μάλλον καλύτερα να ψάλλεις παρά να γκρινιάζεις.φιλικωτατα συνάδελφος.

  14. Βγηκαν οι κλακαδοροι του Δημου να επιτεθουν σε ανθρωπο της καθαριοτητας που τρωει τοξικα χαλανε την υγεια τους μας ξεβρωμιζουν ενω την ιδια ωρα τα τεμπελοσκυλα της διοικησης αραζουν….αν εισαστε αντρες ρε πειτε οτι λεει ψεματα οτι δεν ισχυει οχι να τον απειλειτε ρεμαλια του ////// αλλα αυτοι εισαστε το φασισταριο του Θεοδοση σε πληρη δραση τραβα παραιτησου Θεοδοση εχεις γινει περιγελος με τους κλακαδορους σου αντε αρκετα σε ανεχτηκαμε κυριε τιποτα

    • Ενώ εσύ βρε τουμπερλέκι δεν είσαι κλακαδόρος,ενός ξεδιαντροπου πρωην απερχομενου που ρεζιλεψε το νησί πανελλαδικά και παγκόσμια.Μην παίρνεις ληγμένα γιατί σε δέκα μήνες ο νικηταρας θα σε στείλει τελείως σε ψυχιατρείο.Κλακαδορε του γλυκού νερού.Να μου πεις από συριζαιους αυτου του είδους τι να περιμένει κανεις.

      • Εσϋ κύριε ΤΙΠΟΤΑ…..δεν έχεις ψυχοθεραπευτεί για τις εμμονές σου!!
        Εσύ κύριε των ΤΙΠΟΤΑ ΝΥΝ….να δείς τι σου έρχεται…
        Πάντως αγόρασε καλού κακού…. ρομπίτσα άσπρη που δένει πίσω…
        ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΟ ΛΕΩ….ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ!

  15. Ένα μέλος του Δ.Σ .Σωματείου εργαζομένων εκφράζει την επαναστατική αριστερά που κρύβεται Άραγε;; Στηρίζει τα συμφέροντα των εργαζομένων η τα συμφέροντα Δήμου Κω όπου βρίσκεται και συγγενικο πρόσωπο με τον κ. Νικηταρα!

  16. Ε ΡΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΑ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΠΟΣΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΚΛΕΦΤΙΚΑ!! ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΔΕ ΘΕΛΑΤΕ? ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ!!

    • Εσύ κοιμάσαι μάλλον…….2017-18-19 έχασαν οι εργαζόμενοι αρκετά από ΜΑΠ και γάλα,επί δημαρχίας του και μέχρι το 2019 έχαναν τις νυχτερινές υπερωρίες τον Ιανουάριο κάθε έτους. Η αγανάκτηση των εργαζομένων δεν είναι για γέλια,εσύ κάνεις ένα σχόλιο να περάσει η ώρα σου, εδώ μιλάμε για χρήματα, 350-500 ευρώ τον χρόνο.

  17. Τι έγινε βρε κολοτουμπες πάλι;Εσείς οι ίδιοι που βρίζετε τους εργαζομενους πρην ΤΕΙ χρόνια δεν βρίζατε τον Κυριτση που είναι αυστηρός μαζί τους;Ποσό ξεφτηλα πια κουβαλάτε;Ο δήμαρχος εινσι τέλειος και φταίνε όλοι και όλα τα άλλα έτσι;Περνετε μισθο γιαυτα που λέτε η απλά από βλακεία έχετε κολλήσει;Όσο για τους εργαζομενους να πάνε στους δικηγόρους που έκαναν αγώνα να μας φορτώσουν τον πιο άσχετο δήμαρχο που είχε ποτέ το νησί.Τέλος που να περισευουν λεφτά από τον Νικηταρά ρε παιδιά να σας δώσει;Έχει να πληρώνει 15 συμβούλους που έχει προσλάβει και συνεχίζει….ναι αλλά είναι καλό παιδί θα μου πητε.Ασχετα που μόλις φύγει από το δήμο δεν υα του λένε καλημέρα με τη λασπη που έριξε σε οικογένειες προεκλογικά.

  18. επαναστατες χωρις αιτια… τιποτα δεν ειπαν για το καθισιο κατω απο τα δεντρα. ουτε 10% δεν δουλευουν.. μονο ζητουν…

  19. ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΓΙΑ ΤΟΥς ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

  20. λογια πολλα και λιγη δουλεια δυστυχως!!!!! λιγοι δουλευουν οι υπολοιποι καθονταιιιιιιιιιι

  21. Αυτή είναι η εργατική δημοκρατία! Όταν δικαίως η αδίκως ένας εργαζόμενος αντιδρά ΄΄πέφτουν΄΄ επάνω του όχι οι υπεύθυνοι αλλά οι ίδιοι εργαζόμενοι συνάδελφοί του.
    Αυτό θα πει εργατικός αυτοματισμός! Μπράβο στους εργαζομένους που για τα ατομικά τους μικροσυμφέροντα ΄΄ ξεπουλάνε ΄΄ τον συνάδελφό τους.

  22. Καλησπέρα, πρέπει να τα παίρνουν αυτοί που δουλεύουν έξω και όχι κάποιοι άλλοι. Επίσης αφήστε της παρατάξεις απ’ έξω ΑΝ τα δικαιούται κάποιος να τα παίρνει. Σε είδος όχι σε χρήμα.

  23. όταν οι συνδικαλιστές, είναι σε πλήρη ταύτιση με το Δήμαρχο, δημιουργείται πεδίο συνδιαλλαγής και διαπλοκής !!!
    Το πελατειακό σύστημα καλά κρατεί !!!

  24. Το θέμα αυτό είναι πολύ σοβαρό και θα κληθούν επόπτης εργασίας επί του θέματος θα τιμωρηθούν αυστηρά οι υπεύθυνοι διότι δεν είναι μια και δυο μέρες είναι εδώ και 5 χρόνια αυτή η υπόθεση μας κρατάνε το στόμα κλειστό από τα γραφεία και μας απειλούν πως θα μας βάλουν στα χειρότερα πόστα αν μιλήσουμε και πούμε ……….τα έχουν κάνει πλακάκια …………..!!! Θα κινηθούμε δικαστικά για όλα ακόμα και για τα γάντια που δεν μας δίνουν και πρέπει να αγοράζουμε από την τσέπη μας

  25. Ποιασατε και ψηφίσατε τους ………… τι περιμένετε πήγαν σε γραφεία έκαναν μετατάξεις πήραν της άδειες τα ρεπό τους και την έκαναν λουιδες !!! ////////////////////////όλοι του δημου

  26. Σταθη ..μην παρασυρεσαι απο οραματα..οραματα θα μεινουν..μεινε σταθερος στην Δημοτικη ΑΡΧΗ ΑΥΤΗ

    ΤΟ μονο που εχεις ειναι να κερδισεις….πιστεψε με…μην περιμενεις αποτ ους πρωην η τους μελλοντικους γαλατα..και αλλα

  27. Ντροπή και μόνο Ντροπή νιώθω με τέτοιους συναδέλφους. Ας μάθουμε πρώτα να δουλεύουμε τις ώρες που πρέπει και μετά να διεκδικούμε. Επίσης σημαντικό να δοθούν αυτά που τους αναλογούν στους συναδέλφους σε είδος και όχι σε χρήματα να δούμε αν θα φωνάζουν.

    • Ας εβγαινες κι εσύ να μιλήσεις γιατι κρύβεστε όλοι πουλημένοι διπρόσωποι και κρύβεστε οι συνάδελφοι του;;; Που κλέβετε βενζίνες κολοβαρατε και μπριζωσατε μόνο το Στάθη;;;! Σας καλύπτουν………. σε όλα τώρα να βάλει μυαλό ίσως με αχαριστους και να σταματήσουν στην υπηρεσία να πολεμούν άτομα που πραγματικά αξίζουν και εκτιμούν μια δουλίτσα που τους δόθηκε και δουλεύουν και τρώνε και πόλεμο και πάλι δεν μιλούν έτσι ;;;;;; Και μιλάτε εσείς;;; 2:00 να σκολατε ρεσιλια αχάριστοι και 3:00…. αφού κάθεστε όλη μέρα και περίμενετε βρε από γυναίκες δουλειά και ζητάτε και τα ρέστα ;;;

  28. Τα λεφτά όλα τα παίρνουν σε μισθούς ο Νικηταρας και οι σύμβουλοι του που κάνουν βόλτες και δεν δίνουν σημασία στα προβλήματα των πολιτών.
    Υπομονή μέχρι του χρόνου .

  29. Η μεγαλύτερη ανιθικοτητα είναι να ασκεί κάποιος ένα επαγγέλμα το οποίο δεν γνωρίζει!!!!!!

    Διατάζουν τύπακια σε θέσεις που δεν έχουν δουλέψει ποτέ! Εργαζόμενοι που δεν δουλεύουν ποτέ τεμπέληδες ενώ αναζητουν το γάλα και τα ρούχα! Εργαζόμενοι από προσλήψεις οι οποίοι έχουν γίνει φαντάσματα οπότε βρώμα ο τόπος εφόσον δεν υπάρχουν χέρια ψήφος να υπάρχει! Την πληρώνει ο 1 στους 80! Έτσι καταντά μια υπηρεσία γενικότερα όταν κάποιοι δεν ξέρουν να διοικούν! Απλά τα πράγματα 1+1=2!

  30. Που είναι ο ……….;; Τεμπέληδες χαραμοφάηδες ρουφιάνοι που περιμένετε από γυναικες να σας βγάλουν δουλειά;; Που ένας ///ακας την πληρώνει πάντα εκεί ανάμεσα σας και Άντι να εκτιμάτε τον θαβετε κιόλας για να καλύπτετε την τεμπελιά σας!!!!! Στην υπηρεσία φταίνε που σας καλύπτουν όλοι παρότι κοπριζετε όλη μέρα!! Βρωμεσε ο τοπος τα κτίρια τα γήπεδα οι δρόμοι!!! Όσο για τη διοίκηση πρέπει να ναι αυστηροί και ίσοι προς όλους ειδάλλως περνούν την κατιούσα οι υπηρεσίες χωρίς λόγο. Για βλακείες. Αυτό επειδή ο δήμαρχος σας είναι γατονι θα μεριμνήσει να’ βάλει τα κατάλληλα άτομα στις κατάλληλες θέσεις για να μη γίνονται αυτά που γίνονται!!! Γιατί ακουγεστε και σε άλλα μέρη της Ελλάδας λεπτομερώς κύριοι και κυρίες αρμοδιοι-ες για ετούτα δω το χάλια! Ευελπιστούμε να αλλάξει συντόμως ο δήμαρχος σας όλη αυτήν την κατάσταση κατατασσοντας τα κατάλληλα άτομα στις σωστές θέσεις γιατί τα κυρακατινιστικα δεν οδηγούν πουθενά. Όταν διοικούμε κοιτάμε τη δουλειά μας και δουλεύουμε!! Δεν ασχολούμαστε με άλλα νταλλων!!!

  31. Ολοι εσείς που βγάζετε χολή για του εργαζόμενους του Δήμου ένα θα σας πω.
    Όταν θα σταματήσουν να μαζεύουν τα Σκουπίδια σας και τις βρωμιές σας εκεί να σας δω τη θα πείτε, με ποιον θα τα βάλετε τότε;;; σε ποιον θα κάνετε τα Ψευτό παράπονα σας;;;; δεν φταίει κανείς οι Εργαζόμενοι του Δήμου Φταίνε που ακόμα δεν έχουν Ξεκινήσει τις Απεργίες να βρομήσετε.
    Εδώ και τώρα Απεργία να σας φάνε τα Σκουλήκια γιατί Αυτό σας Αξίζει…

  32. Που είναι οι υπόλοιποι που βρίζουν προϊσταμένους και δήμαρχο ??? Γιατί κρύφτηκαν ??? Κάτω από δέντρο θα ξεχάστηκαν !!

    Κοπρόσκυλα και ρουφιάνους καλύπτουν οι υπηρεσίες και στα κλεψιμια και σε όλα και αδικούν άτομα που δουλεύουν πραγματικά τα οποία είναι λιγοστά ..ορίστε λοιπόν τα αποτελέσματα!!! ………….. ! Ας τα δουν μήπως και επιτέλους εκτιμήσουν αυτον τον έναν είτε είναι ένα κοριτσάκι είτε ένας ταλαίπωρος που παλεύει και προσπαθεί για το μεροκάματο να σταματήσουν επιτέλους να του φορτώνουν κι άλλα η να τον αδικούν καλύπτοντας αχάριστους που ζητάνε και τα ρέστα ενώ δεν έχουν δουλέψει ποτέ!! Κουτσομποληδες …….. και δεν είναι μόνο ότι είναι κουτσομποληδες είναι ακόμα πιο επικίνδυνοι γιατί λένε ψεύτικα κουτσομπολιά!!!!

  33. Καλητεροι στη Καθαριότητα οι μαύροι που ήρθανε στο χοτ και κράζετε οτι βρώμανε κιόλας τροπή πιο καθαροί αυτοί από εσας 🤫🤮 ,🤮

  34. Αν ο Δήμαρχος σας είναι τόσο καλός γιατί φοβάται την μήνυση που του έρχεται και Απειλεί τους Εργαζομένους;; να μην κάνουν τπτ;; γιατί φοβάται τόσο πολύ;;; εφόσον έχει δίκιο;;; Στο Δικαστήριο θα δούμε πόσο μάγκας είναι τελικά που γράφει στα του Νόμους του Κράτους κάνοντας ότι θέλει;;; Άντε να δούμε πόσο Μάγκας θα είναι τότε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ