«Ουρολόγος Λ. Κούλης: Φεύγω λιγάκι πικραμένος | Ορατό το ενδεχόμενο αποχώρησης και του Καρδιολόγου από το Νοσοκομείο Κω…

60
3145
«Φεύγω λιγάκι πικραμένος. Η μόνη στήριξη και βοήθεια που είχα, ήταν από τον κ. Νεκτάριο Γεωργαντή, ο οποίος από την πρώτη στιγμή πιστεύω ότι κατάλαβε τι κάνουμε εδώ»
«Το Νοσοκομείο προκήρυξε θέση Ακτινολόγου, Παθολόγου, αλλά όχι τη θέση του Ουρολόγου. Από τα τοπικά ΜΜΕ έμαθα ότι έρχεται καινούργιος Ουρολόγος και μάλιστα σε βαθμό Διευθυντού»
«Δεν ισχύει ότι δεν πληρώ τις προϋποθέσεις. Είχε βγει θέση Διευθυντή Ουρολόγου στη Λέρο και κατέθεσα τα χαρτιά μου. Ήρθα τρίτος. Οποιοσδήποτε θέλει, μπορεί να χτυπήσει τη θέση. Σε Νοσοκομείο της Πελοποννήσου ήρθα πρώτος»
«Δεν μπορώ εγώ να μείνω ως Επικουρικός εδώ, με τις υποσχέσεις του κ. Χρυσόπουλου ότι, κάποια μέρα θα γίνω μόνιμος ενώ υπάρχει μόνιμη θέση σε άλλα Νοσοκομεία»
«Η πρώτη διουρηθρική αφαίρεση προστάτη έγινε πριν τρία χρόνια στο Νοσοκομείο Κω, για πρώτη φορά στο νησί»
«Πήρα πολύ ευγνωμοσύνη από τους πολίτες για τις υπηρεσίες που προσέφερα, καθώς ήμουν μόνος, πράγμα δύσκολο. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που με εμπιστευτήκανε, καθώς και όλη την ομάδα του Χειρουργείου και τον κ. Καρτέρη του Ουρολογικού. Βγάζαμε τα χειρουργεία χωρίς τα εξειδικευμένα μηχανήματα που περιμένουμε να μας έρθουν»

Ανέλαβε υπηρεσία στο Νοσοκομείο Κω, ως Επικουρικός Ουρολόγος, τον Οκτώβρη του 2017. Ο λόγος για τον Ουρολόγο Λάζαρο Κούλη, ο οποίος αποχωρεί από την Κω και αναλαμβάνει τη θέση του Επιμελητή Α στο Νοσοκομείο Τρικάλων.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον «Σ» ο γιατρός, εκφράζει την πικρία του, διότι, όπως αναφέρει, δεν ισχύει η δήλωση του μέλους της διοίκησης του Νοσοκομείου Ηλία Χρυσόπουλου ότι,  δεν πληρούσε τα τυπικά προσόντα για να μονιμοποιηθεί σε καλύτερη θέση, αφού – εκτός άλλων δύο περιπτώσεων – έχει προσληφθεί από το Νοσοκομείο Τρικάλων στη θέση του Επιμελητή Α. Αναφέρει επίσης ότι, δεν προκηρύχθηκε η θέση του Ουρολόγου από το Νοσοκομείο μας. Αντ’ αυτού, έγινε μετακίνηση άλλου Ουρολόγου πριν ανοιχθεί η θέση σε προκήρυξη.

Επίσης, τονίζει πως, σε συνάντησή του με τον Διοικητή και τον κ. Χρυσόπουλο, ο κ. Χρυσόπουλος του είπε ότι, δεν ήταν ενήμερος ότι ήθελε να μείνει στο Νοσοκομείο της Κω και γι αυτό κίνησε τη διαδικασία της μετακίνησης του καινούργιου Ουρολόγου. «Από την προηγούμενη Διοίκηση, από τον κ. Νεκτάριο Γεωργαντή, ήξεραν ότι εγώ ήθελα να παραμείνω στο Νοσοκομείο της Κω» δηλώνει.

Σημαντικά είναι δε και τα στοιχεία που μας έδωσε, τα οποία αφορούν στη λειτουργία του Ουρολογικού τμήματος κατά τη διάρκεια της θητείας του. Ήτοι, από το 2017 έχουν περάσει από τα Εξωτερικά Ιατρεία 5.302 άτομα και έχει κάνει 1.206 εισαγωγές και πολλά χειρουργεία.

Αξίζει να αναφέρουμε πως, κάτω από δύσκολες συνθήκες όπως χαρακτηριστικά σημειώνει ο γιατρός, έγινε για πρώτη φορά στο Νοσοκομείο μας, προ τριετίας περίπου, η πρώτη διουρηθρική αφαίρεση προστάτη και ακόμα πως, οι υπέρηχοι για τη βιοψία του προστάτη, όλα αυτά τα χρόνια γίνονταν σε συνεννόηση με τους Γυναικολόγους στον δικό τους υπέρηχο λόγω έλλειψης του μηχανήματος στο Ουρολογικό τμήμα.

Τέλος, δηλώνει ότι φεύγει λίγο πικραμένος, πως, η μόνη στήριξη που είχε ήταν από  τον προηγούμενο διοικητή Νεκτάριο Γεωργαντή,  καθώς και από τον κόσμο τον οποίο ευχαριστεί μέσα από την καρδιά του για την εμπιστοσύνη που του έδειξε, καθώς  η σημερινή Διοίκηση «δεν έχει γνώση του έργου που προσφέρουμε στο Νοσοκομείο», όπως λέει χαρακτηριστικά.

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Ερ: Κατ’ αρχάς κύριε Κούλη, θυμίστε μας πότε αναλάβατε εργασία στο Νοσοκομείο Κω και σε ποια θέση.

Λ.Κ.: Ανέλαβα στις 3 Οκτωβρίου του 2017, δηλαδή, παρά τρεις μήνες πέντε χρόνια, ως Επικουρικός Ουρολόγος, ο μοναδικός Ουρολόγος.

Ερ: Το γνωρίζουμε αυτό. Πείτε μου, για ποιο λόγο αποχωρείτε από το Νοσοκομείο μας; Δεν είστε ικανοποιημένος από τη λειτουργία του; Με λίγα λόγια, τι σας έχει ενοχλήσει;

Λ.Κ.: Δεν προκηρύχθηκε η θέση του Ουρολόγου. Έγινε μετακίνηση άλλου συναδέλφου πριν ανοιχθεί η θέση σε προκήρυξη. .

Ερ: Εξηγήστε μας τι ακριβώς σημαίνει αυτό που λέτε.

Λ.Κ.: Στην προκήρυξη μπορεί να καταθέσει ο οποιοσδήποτε τα χαρτιά του για να πάρει μια θέση στο Νοσοκομείο, από Επιμελητής Β, Επιμελητής Α, βαθμό Διευθυντή και Επικουρικός. Η μετακίνηση γιατρού όμως, γίνεται χωρίς να προκηρυχθεί η θέση.

Ερ: Εκτιμώ ότι θα είχατε κάνει συζήτηση για το θέμα με τη διοίκηση. Ποια ήταν η εξήγηση που σας έδωσαν;

Λ.Κ.: Ο κ. Χρυσόπουλος μου είπε ότι, απλά δεν ήταν ενήμερος ότι εγώ ήθελα να μείνω στο Νοσοκομείο της Κω και γι αυτό κίνησε τη διαδικασία της μετακίνησης του καινούργιου Ουρολόγου. Έτσι μου είπε αυτολεξεί με παρόντα τον διοικητή κ. Βασιλειάδη.

Ερ: Επειδή έχω λίγο μπερδευτεί, πείτε μου, αυτή η συζήτηση πότε έγινε;

Λ.Κ.: Την μετατροπή της θέσης το Νοσοκομείο την έκανε πριν ένα χρόνο και κάτι. Το πότε ακριβώς έδωσε έγκριση το Υπουργείο, δεν το ξέρω. Να σας πω ότι, το Νοσοκομείο προκήρυξε θέση Ακτινολόγου, Παθολόγου, αλλά όχι τη θέση του Ουρολόγου. Από τα τοπικά ΜΜΕ έμαθα ότι έρχεται καινούργιος Ουρολόγος και μάλιστα σε βαθμό Διευθυντή. Εάν ρωτήσετε τον κ. Χρυσόπουλο, θα σας πει ότι, δεν ήξερε ότι εγώ ήθελα να μείνω, κάτι που δεν ισχύει. Από την προηγούμενη Διοίκηση, από τον κ. Νεκτάριο Γεωργαντή, ήξεραν ότι εγώ ήθελα να παραμείνω στο Νοσοκομείο της Κω.

Ερ: Αν θυμάμαι καλά, ο κ. Χρυσόπουλος σε συνέντευξή του στον «Σ», είχε πει ότι, σας είχε ζητήσει να παραμείνετε στη θέση σας, ως επικουρικός διότι δεν είχατε τα τυπικά προσόντα για άλλη θέση –  και είχατε αρνηθεί.

Λ.Κ: Συγνώμη που σας διακόπτω, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Θα το ξαναπώ για μια ακόμα φορά. Είχε βγει θέση Διευθυντή Ουρολόγου στη Λέρο και κατέθεσα τα χαρτιά μου. Ήρθα τρίτος. Δεν ισχύει ότι δεν πληρώ τις προϋποθέσεις. Οποιοσδήποτε θέλει, μπορεί να χτυπήσει τη θέση. Σε νοσοκομείο της Πελοποννήσου, ήρθα πρώτος.

Ερ: Είναι, λοιπόν, οριστικό το ότι φεύγετε από το Νοσοκομείο Κω.

Λ.Κ.: Δεν μπορώ εγώ να μείνω ως Επικουρικός εδώ, με τις υποσχέσεις του κ. Χρυσόπουλου ότι, κάποια μέρα θα γίνω μόνιμος ενώ υπάρχει μόνιμη θέση σε άλλα Νοσοκομεία.

Ερ: Σε ποιο Νοσοκομείο θα πάτε κύριε Κούλη και σε ποια θέση;

Λ.Κ.: Στο Νοσοκομείο Τρικάλων και θα υπηρετώ ως Επιμελητής Α.

Ερ: Ομολογώ ότι, ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί δεν καταφέρατε να γίνετε Επιμελητής Α στο Νοσοκομείο Κω.

Λ.Κ: Δεν κατέθεσα τα χαρτιά μου για το Νοσοκομείο Κω επειδή δεν προκηρύχθηκε η θέση.

Ερ: Ο κ. Χρυσόπουλος, πριν από περίπου ενάμιση χρόνο, μας είχε πει ότι, είχε προκηρυχθεί η θέση του Ουρολόγου, αλλά επειδή δεν υπήρξε ανταπόκριση, είχε ζητήσει τη συνδρομή των ιδιωτών για απασχόληση με μπλοκάκι. Προφανώς αυτό δεν προχώρησε και έτσι επιλέχθηκε η λύση της μετακίνησης.

Λ.Κ.: Η θέση του ουρολόγου δεν προκηρύχθηκε ποτέ και μπορώ να βρω τις παλιότερες προκηρύξεις. Κρατάω χαμηλούς τόνους διότι πίστευα ότι κάτι θα έκαναν για εμένα. Εκτός του ότι δεν έγιναν ενέργειες για την μονιμότητά μου, ψεύδονται εις βάρους μου με αβάσιμες δηλώσεις ότι δεν ήθελα να μείνω εδώ.

Πήρα δύο θέσεις πρώτος σε δύο κεντρικά νοσοκομεία της Ελλάδος. Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι δεν πληρώ τα κριτήρια; Απλά δεν μου δόθηκε η ευκαιρία με την προκήρυξη.

Ερ: Με λίγα λόγια, αυτό που λέτε είναι ότι, η Διοίκηση δεν ήθελε να παραμείνετε στη θέση σας;

Λ.Κ.: Αυτό δεν μπορώ να το γνωρίζω. Η Διοίκηση ήξερε το έργο που έχω κάνει και το τι έχω προσφέρει σαν γιατρός στην Κω, τα χειρουργεία, τις εξετάσεις… Δεν ξέρω γιατί έκανε αυτό το πράγμα.

Ερ: Κύριε Κούλη, μπορείτε να μου δώσετε συγκεκριμένα στοιχεία του έργου σας;

Λ.Κ.: Από το 2017 έχουν περάσει από τα Εξωτερικά Ιατρεία 5.302 άτομα και έχω κάνει 1.206 εισαγωγές. Αυτά είναι στοιχεία τα οποία μπορείτε να βρείτε και από το Γραφείο Κίνησης. Τα χειρουργεία δεν τα έχω βγάλει ακόμα. Θα πρέπει να μου δώσετε λίγο χρόνο.

Ερ: Υποθέτω ότι θα είναι πολλά… Πώς σχολιάζετε το γεγονός ότι έχουν παραγγελθεί καινούργια μηχανήματα για το Ουρολογικό τμήμα;

Λ.Κ.: Έχουν ήδη ξεκινήσει τα εξειδικευμένα χειρουργεία. Έχω ήδη παραγγείλει από την προηγούμενη Διοίκηση το μηχάνημα. Η πρώτη διουρηθρική αφαίρεση προστάτη έγινε πριν τρία χρόνια στο Νοσοκομείο Κω, για πρώτη φορά στο νησί.

Ερ: Άρα, τι είδους μηχανήματα παραγγέλθηκαν;

Λ.Κ.: Δεν γνωρίζω. Ίσως τα πιο νέα από αυτά που είχα παραγγείλει. Με τα πιο νέα μηχανήματα κινείσαι πιο εύκολα και δεν έχεις τόσο φόβο ότι θα γίνει κάποιο λάθος. Ενώ εμείς δουλεύαμε και πολεμούσαμε με αυτά που είχαμε σε συνθήκες λίγο περίεργες. Το καινούργιο μηχάνημα, πρέπει να είναι κάποιος υπέρηχος. Μέχρι τώρα, οι υπέρηχοι για τη βιοψία προστάτη γίνονταν σε συνεννόηση με τους Γυναικολόγους στον δικό τους υπέρηχο, το πρόγραμμα του οποίου ήταν γυναικολογικό. Εγώ έπρεπε να μάθω να ελίσσομαι και να τον χειρίζομαι. Εμείς, ό,τι μπορούσαμε να κάνουμε και ό,τι μπορούσαμε να δώσουμε, το δώσαμε με την ψυχή μας.

Ερ: Νομίζω ότι, ουδείς το αμφισβητεί. Κάνατε λόγο όμως, για «περίεργες» συνθήκες.  Συμφωνείτε με αυτά που ακούγονται και καταγγέλλονται περί τοξικού κλίματος;

Κ.Λ.: Δεν θα έλεγα τοξικό. Λίγο εχθρικό μπορεί να ‘ναι μεταξύ κάποιων συναδέλφων, αν και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί.

Ερ: Κύριε Κούλη, μετά από όσα είπατε, έχω την αίσθηση ότι φεύγετε από την Κω λίγο πικραμένος.

Λ.Κ.: Ναι, φεύγω λιγάκι πικραμένος. Η μόνη στήριξη και βοήθεια που είχα πάρα πολύ, ήταν από τον κ. Νεκτάριο Γεωργαντή, ο οποίος από την πρώτη στιγμή πιστεύω ότι κατάλαβε τι κάνουμε εδώ. Έχω την εντύπωση ότι, η καινούργια Διοίκηση δεν γνωρίζει το έργο που έχουμε κάνει. Δεν κατάλαβαν ποτέ. Όχι μόνο εγώ, αλλά και οι Ορθοπεδικοί και οι Χειρουργοί.

Ερ: Λέτε δηλαδή ότι, η Διοίκηση δεν έχει γνώση του έργου που παράγεται στο Νοσοκομείο.

Λ.Κ.: Το λέω μετά βεβαιότητας. Η Διοίκηση δεν έχει γνώση του έργου που προσφέρουμε στο Νοσοκομείο. Να σας πω ότι, πήρα πολύ ευγνωμοσύνη από τους πολίτες για τις υπηρεσίες που προσέφερα, καθώς ήμουν μόνος, πράγμα δύσκολο. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που με εμπιστευτήκανε,  καθώς και όλη την ομάδα του Χειρουργείου και τον κ. Καρτέρη του Ουρολογικού. Βγάζαμε τα χειρουργεία χωρίς τα εξειδικευμένα μηχανήματα που περιμένουμε να μας έρθουν.

Ερ: Από καρδιάς σας εύχομαι τα καλύτερα.

Λ.Κ.: Σας ευχαριστώ πολύ. Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στο νοσηλευτή Καρτέρη Περικλή, όπου ανέλαβε το μεγάλο βάρος για την λειτουργία και δημιουργία του ιατρείου. Τους προϊστάμενους του χειρουργικού τομέα, την προϊσταμένη του χειρουργείου και όλη την ομάδα του χειρουργείου και αναισθησιολογικού.

Τον κ. Πλαγγέτη Μηνά, προϊστάμενο αξονικού και την κα Έλενα Τίτκοβα πρώην ακτινολόγο όπου με την βοήθεια τους κάναμε πρωτοπόρες επεμβατικές μεθόδους.

Του γιατρούς και νοσηλευτές στο Γενικό Νοσοκομείο Κω και τον λαό της Κω όπου με εμπιστεύτηκε.

 πηγη: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τον άμεσο κίνδυνο να μείνει η Καρδιολογική κλινική με έναν μόνο ιατρό ειδικότητας λόγω αποχώρησης του δεύτερου, εξαιτίας μη ανεύρεσης κατοικίας ,επισημαίνει η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κω και Διευθύντρια του ΚΥ του Νοσοκομείου Μαρία Φρατζάκη σε δηλώσεις της στην ΕΡΤ Ν. Αιγαίου.

ρεπορτάζ: Πίτσα Βερβέρογλου

Το πρόβλημα φέρεται να είναι σε γνώση της διοίκησης σύμφωνα με πληροφορίες μας, ωστόσο εδώ και μέρες ο ιατρός υποχρεώθηκε να διαμείνει σε ξενοδοχείο ενώ η οικογένεια του μετακόμισε στη πόλη καταγωγής της καθώς η αναζήτηση κατοικίας δεν είχε αποτέλεσμα .

Ακόμα και η προσωρινή διαμονή σε Ξενοδοχείο στην οποία κατέφυγε ο Καρδιολόγος δεν ευδοκίμησε καθώς ο Ξενοδόχος επικαλέστηκε τη ανάγκη παραχώρησης των δωματίων, λόγω ζήτησης από το πρακτορείο, υποχρεώνοντας τον ιατρό να φιλοξενηθεί σε άλλο Ξενοδοχείο αποθηκεύοντας αλλού την οικοσκευή της οικογένειας.

«Σε αυτές τις ειδικές περιπτώσεις όπου συνάδελφοι έρχονται να καλύψουν πάγιες και βασικές και διαρκείς ανάγκες της δημόσιας υγείας θα έπρεπε να δίνονται διαμερίσματα αξιοπρεπή, ιδιαίτερα όταν μετακομίζουν οικογένειες» υπογράμμισε η κ Φρατζάκη, εκφράζοντας την αγωνία και τον προβληματισμό της για το ενδεχόμενο να μείνει και πάλι  η καρδιολογική με έναν ιατρό.

Εν τω μεταξύ,  η διοίκηση του Ιδρύματος αρνείται να πληρώσει τις δεδουλευμένες εφημερίες προηγούμενων  μηνών, σε γιατρούς του Νοσοκομείου Κω, λόγω μη επάρκειας προϋπολογισμού, όπως υποστηρίζει, σύμφωνα με δηλώσεις υγειονομικών του Ιδρύματος στην ΕΡΤ Ν. Αιγαίου.

Το ύψος των εφημεριών οι οποίες πραγματοποιήθηκαν  πριν από τον Δεκέμβριο του 2021,ξεπερνούν τις 11.000 ευρώ, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες μας, ενώ στο αίτημα των ιατρών να τις πληρωθούν άμεσα για να καλύψουν τις τρέχουσες ανάγκες διαμονής τους ο διοικητής παρότρυνε τους αιτούντες να προσφύγουν σε δικηγόρο.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου η προκήρυξη θέσεων για τη πρόσληψη των δυο Παθολόγων μετατίθεται για τον Σεπτέμβριο.

Στην εξαγγελία αυτή θυμίζουμε, είχε προχωρήσει η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Θ. Πλεύρης και Μ. Γκάγκα εδώ και μήνες από τη Κω και με τα νέα δεδομένα  ο διορισμός μόνιμου προσωπικού δεν φαίνεται να  είναι εφικτός ούτε μέχρι την άνοιξη του 2023.

 

Πηγή: http://www.stathmosnet.gr/koinonia/item/10377-orato-to-endexomeno-apoxorisis-tou-kardiologou-apo-to-nosokomeio-logo-mi-eyresis-katoikias

60 ΣΧΟΛΙΑ

    • Αυτοί είσαστε !!!
      ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ ΣΑΣ ΑΞΊΖΕΙ !!
      Ένας ξεπουλημένος σε ΟΛΑ τα επίπεδα τουριστικός απόπατος.
      Το χρήμα του τουρισμού ,
      σας έχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ αλλοτριώσει.
      Η σεζόν , της σεζόν, την σεζόν Ωωωωω σεζόν !!!!!

    • Να γνωρίσουμε και εμείς περί του κυρίου. Γιατί πώς θα σχηματίσουμε μια εικόνα αν δεν γνωρίζουμε? Θυμάμαι διοικητές νοσοκομείων που ήταν (εκτός σιγουρα από κοματικούς) ήταν υπέργηροι ή είχαν βουλκανιζατέρ. Ας μας ενημερώσει κάποιος.

    • Γιατί δε γίνεται; Με αυτούς τους ξεφτιλισμένους που ψηφίζεις τόσα χρόνια, τι περιμένεις;

  1. Το θέμα είναι να έχουμε γιατρό.Τώρα αν εινσι κολλητός η όχι του Νεκτάριου,του τοποθετημένου από το ΣΥΡΙΖΑ,δεν ενδιαφέρει κανέναν.Ίσα ίσα να φεύγουν πι κοματαρχες και να έρχονται γιατροί .

  2. Εκτιμούσα και εκτιμώ σοβαρούς πολιτικούς ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων,βρίσκεσαι απέναντι σε ογκώδη οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα όπως … στην πολιτική σου γιατί έχει πολιτικό κόστος και τελείωσες!!

  3. Μόλις τελείωσες τη σχολή σου; Συγχαρηλλυπητήρια!

  4. Ο νοσηλευτης του ιατρείου ο κ.Καρτερης Περικλής ενας εξαιρετικός νέος άνθρωπος που βοήθησε όσο κανένας άλλος να εξελιχθεί το Ουρολογικο Ιατρείο είναι επίσης πολύ κρίμα που θα φύγει σύντομα απο το νησί μας σύμφωνα με τα όσα δήλωσε .Είμαστε άξιοι της μοίρας μας ..Γιατρός και νοσηλευτής φεύγουν γιατί τ είμαστε ανάξιοι να κρατήσουμε τέτοιους ανθρώπους στο νησί μας!

  5. ΟΣΟΙ ΚΑΝΟΥ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΤΟΣ ΝΟΣΟΚ ΞΗΛΩΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΞΩ ΟΥΤΕ ΑΠΟΔΗΞΗ ΕΣΕΙΣ ΔΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΦΤΟΥ ΣΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

    • Πεστα βρε ντοπιε,λέω κι εγώ τόσες δεκαετίες κανείς Κώος δεν βλέπει ή δεν ξέρει το εσωτερικό πρόβλημα? άιντε με τα κοπροσκυλα που μαζεύτηκαν εκεί μέσα!

    • Ναι ζητάνε και άλλα χρηματοδότηση αντί για γιατρούς Δε φτάνουν τα λεφτά για τη βόλτα τους μέσα στο νοσοκομείο η διοίκηση τι κάνει τόσα χρόνια και διοχνει τους καλούς γιατρούς ποιοι τους διοχνουν τελικά

  6. Νοσοκομείο.
    O κ.Χρυσόπουλος έπραξε νόμιμα ,δεν μπορούσε να μην δόση την θέση αυτή με βάση του νόμου, γιατί ο οργανισμό του νοσοκομείου είχε κενή οργανική θέση.
    Δεν καταλαμβάνω γιατί γίνεται τόσο πολύ φασαρία.

    • Την κενή οργανική θέση φιλε μου την δημιούργησε το νοσοκομειο και ο υποτιθέμενος διοικητης για τον Κύριο Κούλη ο οποίος εργάστηκε σκληρά με τον νοσηλευτή του να κα ουμ ένα αξιοπρεπές ιατρειο και χειρουργεια.

  7. Έχει καταντήσει αηδία πια, να φεύγουν συνέχεια οι γιατροί και οι καθηγητές λόγω μη εύρεσης κατοικίας από τον τόπο που καλούνται να υπηρετήσουν λόγω τουρισμού. Ντροπή στην τοπική κοινωνία, ας μείνουμε με τους τουρίστες να μάθουν στα παιδιά μας γράμματα και να μας γιατρέψουν. Όλα για την τσέπη μας, καταντησαμε παραδοπιστοι! Έχουμε τεράστια ευθύνη για τη διάλυση του κοινωνικού ιστού.

  8. Να φεύγουν όλοι να έρχονται οι ιδιώτες από την Αθήνα να μας πιάνουν τον κ%λ… Καλά μας κάνουν όμως και τους βγάζω το καπέλο . Αυτοί είμαστε . Υγεία στο νησί της Κω ανύπαρκτη . Από γιατρούς να πιάσω , από μηχανήματα ; Όλα μιας άλλης εποχής και τα πληρώνουμε και χρυσάφι …

  9. Η καταστροφή του νοσοκομειου εχει τις υπογραφές του γνωστού και μη εξαιρετέου Βουλευτη , του επίσης γνωστου διθεσίτη και του Αρχηγού της κομπανιας Χατζηροδιτη Περιφερειαρχη.

  10. Ωραία διώξτε τον ουρολόγο διώξτε και τον καλό καρδιολόγο να μας μείνει ο αγάς που όλοι ξέρουν το ρόλο του και ότι άλλο κουβαλάτε εδώ πέρα…

  11. ΛΟΙΠΟΝ ΚΩΟΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο Κος ΚΟΥΛΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΩ ΑΛΛΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕ ΕΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΑΛΛΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΦΤΙΑΧΤΑ, ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο…… ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΝΕΙ Ο ……. ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΕΡΦΙΟΣΕΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑς ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΙΚΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΑΕΙ ΑΘΗΝΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ;; Κε ΚΟΥΛΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΩ ΗΣΟΥΝΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ, ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ,

    • Είσαι βαθειά νυχτωμένος μάστορα τα πράγματα δεν είναι έτσι οπός τα ξέρεις και δύστυχος δεν θα μάθουμε και ποτέ

    • Αποκάλυψη.Δηλαδή οι άλλοι γιατροί είναι της πλάκας;Αλήθεια γιατί δεν μας το έλεγες τόσο καιρό.Όλη η σαβούρα είναι στο νοσοκομείο και ο καλός έφυγε να μην ξεχωρίζει.Ωραιος.

      • Ποιοι γιατροι ρε θειο με τη λευκανση που το παιζεις γυναικα ανωμαλε δηθεν Μιραντα. Εχει γιατρους το νοσοκομειο; Να πας να σε γιατρεψουν απο τον καλο στον εγκεφαλο. Τι; Οχι;

    • ΚΩΕ, ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΠΟΙΟΣ
      ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΟΥΡΟΡΝΙΘΙ ΕΙΣΑΙ!! ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ.
      ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΛΕΦΤΑ!!
      ΟΣΟ Ο ΛΑΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ, ΤΟΣΟ ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ!!

  12. Ολοι τελειωμενοι ειναι πλεον.ο διοικητης στον κοσμο του,περιμενει μεχρι να φυγει,κ δεν τον ενδιαφερει τιποτα πια τωρα.προσωπικο αλλα χαλια οπως ηταν παλια,κ οι γιατροι νιπτουν τας χειρας των.

  13. ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ///////////// ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ? ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΤΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΒΓΑΖΑΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΗΛΙΘΙΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΟΤΑΝ ΕΤΑΖΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!!ΑΠΥΘΜ4ΕΝΗ ΞΕΥΤΙΛΑ!!

  14. ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ? ΚΥΡΙΕ ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΣΑΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΟΤΑΝ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΑΓΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ? ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΒΓΑΖΑΤΕ ΓΕΛΟΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΝΑ ΤΑΖΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!! ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΞΕΥΤΙΛΑ!!!!!!

  15. Υπαρχουν Ανθρωποι ( ευτυχως μονο ενας *ανώνυμος*,), που υποστηριζει τους αποτυχημενους της διοικησης του νοσοκομειου???? Αληθεια δεν ξερετε τι ………… Θα τρεξουν παλι οι κολητοι……….. να ξελασπωσουν????

  16. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ. ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ! ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!!
    ΚΥΡΙΕ ΒΟΥΛΕΥΤΑ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΘΑ ΦΑΣ ΜΑΥΡΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΣΟΥ! *ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΠΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΑΔΑ ΣΟΥ ΘΑ ΠΑΣ*…….

  17. Φεύγει σε περίοδο φοβερών ελλείψεων ένας εξαιρετικός γιατρός που με ανεπαρκέσταστο εξοπλισμό πολεμούσε να εκτελέσει το έργο του και μένουν οι ανεπαρκέσταστοι…………και……….. πού ελέω κόμματος κάνουν κουμάντο, άσχετοι όντες αλλά και επικίνδυνοι για τό νησί μας . Σας ευχαριστούμε κ. Κούλη καί συγνώμη που διοικούν το νοσοκομείο μας ανίκανοι.

  18. Κυριε εχετε δυο επιλογες.
    Ή θα κανετε μηνυση για τα ψεματα που μπορει να λεει ο γιατρος ή θα παραιτηθείτε να μας απαλάξετε απο την παρουσια σας γιατι ειστε πολυ λιγος…
    Γιατι ομως πιστευω πως δεν θα κανετε τιποτα απο τα 2; ισως γιατι γνωριζομαστε ολοι σε αυτο το νησακι…κσι γιατι τιποτα δεν ξεχνιετε οσο και αν κουκουλωνεται….

  19. ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.. ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ ΘΑΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ…ΘΑ ΣΑΣ ΘΥΜΗΣΩ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΧΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ…ΕΔΩ Ο ΠΑΠΑΣ ΕΚΕΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ…. ? ΟΕΟ? ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ…ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΕΙ Η ΚΛΙΚΑ ΤΩΝ ΚΟΛΗΤΩΝ ΣΟΥ!

  20. Ο ΕΝΑΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ. ΞΥΠΝΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ…
    ΑΝΑΡΩΤΗΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ Ο Δ…………. ΚΑΙ ΠΗΓΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ?? ΜΑΘΕ ΘΕΟΔΟΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΔΗΜΑΡΧΟ…ΔΙΩΞΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ Κ8ΝΤΑ ΣΟΥ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ

  21. Για ποιον λογο παραιτηθηκε και αλλαξε τελειως υπηρεσια ο οικονομικος διευθυντης του δημου και πηγε στην επιθεωρηση εργασιας ως υπαλληλος?? Τι καταλαβε και τρομαξε??? Ελεος….. Ως ποτε θα επικρατουν ……………σε αυτον τον τοπο?????????

  22. Παραιτηθειτε και εξαφανιστειτε ,,,,,,,,,,,,,,και σια…
    Ποιος κάνει κουμάντο.,,,.?
    Α ρε Θεοδόση κρίμα…
    Θα σε φάνε και είσαι καλός άνθρωπος. Κρίμα
    Ρώτα να σου πούνε ,,,,,,,,,,,, Ρωτα όσο είναι νωρίς και μην ακούς την ομάδα των νομικών…

  23. ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΣ !! ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ, ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ……. ΜΙΑ ΠΑΣΟΚ,ΜΙΑ ΣΥΡΙΖΑ, ΤΩΡΑ ΝΔ ΚΑΙ ΓΛΥΦΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑ….
    ΘΑ ΦΑΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΑ…ΚΟΝΤΟΣ ΩΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΎΙΑ!
    ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ……..

  24. Μου είπε η πρώην καρδιολόγος του Νοσοκομείου κω μια φορά στον Πανορμίτη Σύμης που την είδα και την ευχαρίστησα..ότι όλοι θα φύγουν ,κάπου 7 χρόνια πριν.
    Σ όλα τα νοσοκομεία ακούς ελληνικά.
    Σπουδάζουν με θυσίες τα παιδιά και μόλις πάρουν πτυχίο φεύγουν.
    Σε νοσοκομείο στην πόλη που μένει η Παπαρίζου μου είπαν κατά λέξη,’σιγά μην κλείσουμε εμείς την πόρτα..’
    Το μεγάλο πρόβλημα είναι που κρύβουν πολλά όλοι,απ τα περιστατικά,απ τις πλύσεις στομάχου που διαλύουν την προσπάθεια .τον κονβιντ,τα σοβαρά δυστυχήματα..κ.λ.π.ξερετε τι γίνεται εκεί μέσα; πράγματα ..αλλά δυστυχώς υπάρχουν εξπέρ με αποστολή να κάνουν το άσπρο … μαύρο
    Αλλά γιατί τέτοια κοροϊδία όταν ήταν εδώ ο Άριστος..

  25. Ναι ζητάνε και άλλα χρηματοδότηση αντί για γιατρούς Δε φτάνουν τα λεφτά για τη βόλτα τους μέσα στο νοσοκομείο η διοίκηση τι κάνει τόσα χρόνια και διοχνει τους καλούς γιατρούς ποιοι τους διοχνουν τελικά

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ