Δήμος Κω: Αδυναμία και υπονόμευση. Απείχε από το σημερινό Δ.Σ. η Αντιπολίτευση

26
953

Αδυναμία και υπονόμευση. Απείχε από το σημερινό Δ.Σ. η Αντιπολίτευση

 

Την ώρα που η κοινωνία μας διεκδικεί ενωμένη λύσεις στα μεγάλα ζητήματα που την απασχολούν, η αντιπολίτευση στο Δήμο μας απέχει από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου υπονομεύοντας τον ισχυρότερο δημοκρατικό θεσμό της τοπικής κοινωνίας.

Το κάνουν για να εμποδίσουν τη λειτουργία του Δήμου σε κορυφαία θέματα ώστε να μη δοθούν λύσεις, αλλά και να καθυστερήσουν ζητήματα συνδημοτών μας που περιμένουν αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Εκ του αποτελέσματος, δείχνουν ότι δεν έχουν τίποτα χρήσιμο να προσφέρουν και επέλεξαν το δρόμο της φυγής.

Αποτελεί μεγάλη ύβρη στους συνδημότες μας αυτή η στάση και πρώτα από όλους σε αυτούς που τους ψήφισαν.

 

 

Γραφείο Τύπου

 

Νέα Πρόσκληση

Μετά την από 30-5-2022 ματαιωθείσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (με αριθμό πρωτ. πρόσκλησης 12061/25-5-2022), σας προσκαλούμε σε νέα τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (με τηλεδιάσκεψη) στις 6 Ιουνίου 2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 65, 67 και 69 του Ν. 3852/2010 (όπως τροποποιήθηκαν και ισχύουν) και όσα αναφέρονται στην με αριθμό 643/2021 Εγκύκλιο του ΥΠ.ΕΣ. με θέμα «Σύγκληση και λειτουργία των συλλογικών οργάνων των δήμων κατά το διάστημα εφαρμογής των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας» (με αριθμό πρωτ. 69472/24-9-2021 και ΑΔΑ ΨΕ3846ΜΤΛ6-0Ρ5), με τα παρακάτω θέματα στην ημερήσια διάταξη:

 

  1. Λήψη απόφασης για την αξιοποίηση των Θερμών Πηγών (Εμπρός Θέρμης) σύμφωνα με το εδ. β της παρ. 3 του άρθρου 17 του Ν. 4875/2021 (ΦΕΚ 250 Α’/23-12-2021, Εισηγητής: Δήμαρχος, κ. Θεοδόσης Νικηταράς).
  2. Πρόταση για την ονομασία του Πάρκου που θα ανεγερθεί μνημείο για την Γενοκτονία των Ποντίων σε «Πάρκο Ποντιακού Ελληνισμού» (Εισηγήτρια: Αντιδήμαρχος, κα Σεβαστή Βλάχου).
  3. Ορισμός μελών της Επιτροπής Κώων της Διασποράς Δήμου Κω (Εισηγήτρια: Πρόεδρος Δ.Σ., κα Διονυσία Τελλή – Τσιμισίρη).
  4. Λήψη απόφασης για δωρεάν παραχώρηση χρήσης δημοτικού ακινήτου στην ΔΕΥΑΚ για την εκτέλεση του έργου: «Κατασκευή νέας δεξαμενής στη Καρδάμαινα» (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ. Ιωάννης Καλλούδης).
  5. Λήψη απόφασης για την πρόσληψη υδρονομέων άρδευσης Δήμου Κω για το έτος 2022 (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ. Παναγιώτης Αβρίθης).
  6. Έγκριση του σχεδίου του Στρατηγικού Σχεδιασμού του τετραετούς Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου Κω της δημοτικής περιόδου 2019-2023 (Α’ φάση) – (Εισηγήτρια: Αντιδήμαρχος, κα Γεωργία Κασσιώτη).
  7. Γνωμοδότηση για τη λειτουργία παραρτήματος του 1ου Νηπιαγωγείου Ζηπαρίου (Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ. Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Εμμανουήλ Μήτρου).
  8. Λήψη απόφασης για την έγκριση των μόνιμων κυκλοφοριακών παρεμβάσεων που προβλέπονται στη μελέτη: «Κυκλοφοριακές παρεμβάσεις στην πόλη της Κω» (Κόμβοι Τράπεζας Πειραιώς-1ου Γυμνασίου, Α.Μ. 19/2021, Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ. Παναγιώτης Αβρίθης).
  9. Λήψη απόφασης για επιχορηγήσεις Αθλητικών Σωματείων (Εισηγητής: Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΔΟΠΑΒΣ, κ. Παναγιώτης Χατζηχριστοφής).
  10. Λήψη απόφασης για τη μίσθωση ακινήτου για την κάλυψη αναγκών στάθμευσης οχημάτων στην Κοινότητα Αντιμάχειας (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ. Ιωάννης Καλλούδης).
  11. Λήψη απόφασης για την εκποίηση δημοτικής έκτασης, επιφάνειας 77,80 τ.μ. της Κ.Μ. 647 Οικοδομών Κεφάλου, κατόπιν αιτήματος της κας Αϊδωνά–Μαστόρου Διονυσίας (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ. Ιωάννης Καλλούδης).
  12. Λήψη απόφασης για τη μίσθωση ακινήτου για τη στάθμευση οχημάτων στα όρια του ιστορικού κέντρου της πόλης της Κω (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ. Ιωάννης Καλλούδης).
  13. Λήψη απόφασης για την παράταση του με αριθμό πρωτ. 20559/29-8-2019 συμφωνητικού μίσθωσης ακινήτου ιδιοκτησίας του κ. Ευάγγελου Μουζουράκη στην Κοινότητα Καρδάμαινας (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ. Ιωάννης Καλλούδης).
  14. Λήψη απόφασης για τον καθορισμό ανώτατου ορίου των επιτρεπόμενων κατ’ έτος ημερών κίνησης εκτός έδρας αιρετών του Δήμου Κω για το έτος 2022 (Εισηγήτρια: Πρόεδρος Δ.Σ., κα Τελλή – Τσιμισίρη Διονυσία).
  15. Τροποποίηση της απόφασης με αριθμό 11/2022 του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα «Ορισμός μελών (τακτικών και αναπληρωματικών) της Επιτροπής Παραλαβής Υπηρεσιών Δήμου Κω έτους 2022» και ΑΔΑ ΨΟΣΛΩΛΕ-ΧΩ6 (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ. Αλέξανδρος Χρυσόπουλος).
  16. Λήψη απόφασης για την αποδοχή ποσού για την κάλυψη δράσεων πυροπροστασίας (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ. Σταμάτιος Καμπουράκης).
  17. Λήψη απόφασης για την έγκριση μελέτης «εισόδου – εξόδου» οχημάτων της επιχείρησης «Επαγγελματικό εργαστήριο παραγωγής οίνου από σταφύλια & εμφιάλωση αυτού – Οινοποιείο χαμηλής όχλησης», ιδιοκτησίας κ. Αιμίλιου Παπακωνσταντίνου, από την Κ.Μ. 1154 Γαιών Πυλίου σε ανώνυμη κτηματολογική οδό (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ. Παναγιώτης Αβρίθης).
  18. Λήψη απόφασης για την έγκριση μελέτης «εισόδου – εξόδου» οχημάτων της επιχείρησης «Σταθμός Φορτηγών Αυτοκινήτων» από την Κ.Μ. 128 Γαιών Κω – εξοχής στη θέση «Φωκάλια – Πλατύς Ποταμός» της Δημοτικής Ενότητας Κω (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ. Παναγιώτης Αβρίθης).
  19. Γνωμοδότηση επί της Μ.Π.Ε. που αφορά: «Αύξηση Δυναμικότητας από 84 σε 160 κλίνες), λόγω εσωτερικών διαρρυθμίσεων, της υφιστάμενης ξενοδοχειακής μονάδας, με διακριτικό τίτλο «D’ ANDREA LAGGON KOS», κατηγορίας 5*, στην περιοχή “ΕΥΡΙΟΣ ΣΥΚΑΜΙΝΙ”, εντός Κ.Μ. 264 Γαιών ΠΥΛΙΟΥ – Δ.Κ. Πυλίου – Δ.Ε. Δικαίου – Δήμου Κω – Π.Ε. Κω, Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, για λογαριασμό του φορέα «Ξ.Ο.Τ.Ε.Ε.Α. ΠΑΤΟΥΡΗΣ Α.Ε.» (ΠΕΤ 2110632425) (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ. Παναγιώτης Αβρίθης).
  20. Λήψη απόφασης για την εκμίσθωση τμήματος του Τ.Δ. 1105 από την Κ.Μ. 324 Γαιών Κεφάλου, επιφάνειας 48.125 τ.μ. για αγροτική χρήση, με δημοπρασία (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ. Ιωάννης Καλλούδης).
  21. Λήψη απόφασης για την αποδοχή της τιμής μονάδος ακινήτου (Κ.Μ. 1303 Γαιών Αντιμάχειας – ΕΚΤΕΜ Α.Ε.), σύμφωνα με την από 19-10-2021 Έκθεση της Επιτροπής του άρθρου 15 του Ν. 2882/2001 (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ. Παναγιώτης Αβρίθης).
  22. Έγκριση του σχεδίου τροποποίησης της ΑΥΙΜ (Απόφασης Υλοποίησης με Ίδια Μέσα) του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Κω (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ. Ιωάννης Καλλούδης).
  23. Λήψη απόφασης για την παράταση μίσθωσης της αίθουσας που ανήκει στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Αντιμάχειας (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ. Ιωάννης Καλλούδης).
  24. Λήψη απόφασης για την παράταση μίσθωσης ακινήτου με Κ.Μ. 2331 Γαιών Ασφενδιού ιδιοκτησίας Άνθιας και Νικολέτας Καβουκλή (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ. Ιωάννης Καλλούδης).

 

Η Πρόεδρος του Δ.Σ.

 

 

Διονυσία Τελλή – Τσιμισίρη

26 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΓΡΑΦΤΕ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΩΟΙ.ΑΛΟΣ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ.ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΗΤΕΥΣΗ,ΑΛΑ ΣΚΟΡΠΟΧΩΡΙ.ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΓΙΖΕΤΑΙ,ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΚΩΩΝ.

    • Μαθημένος να κρύβεται στο πηγάδι Ο ΤΡΙΏΡΟΦΟΣ ΚΟΨΙΜΙΟΣ ΘΈΛΕΙ ΤΗΛΕΔΙΆΣΚΕΨΗ...

      ΤΕΟΝΤ@Σ@ΚΗ, πόσες φορές θα πρέπει να κολλήσεις ΚΟΒΙ ακόμα για να πάψεις να τρομάζεις στην φυσική παρουσία της αντιπολίτευσης;?;?;?;?;;; Μια ζωή βρε δειλέ θα κρύβεσαι και θα τα κάνεις πάνωσου στην θέαΚΥΡΙΤΣΗ?;?;?;;; ΕΝΑΣ ΆΒΟΥΛΟΣ, ΑΝΙΚΑΝΟΣ, ΑΔΎΝΑΜΟΣ ΚΟΨΙΜΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΊΖΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΌΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΑΡΑΧΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ….. ΠΆΡΕ ΠΟΖΑ ΤΕΟ, το πουλάκι….

    • ΠΑΡΕ ΠΟΖΑ ΤΕΟΝΤ@Σ@ΚΗ, ΤΟ ΠΟΥΛΛΛΑΚΙ.... Στις μύτες των ποδιών σου ΦΡΙΚ...

      Η μόνη του στεναχώρια, έχασε ακόμα μια εμφάνιση για φωτογραφίες….

  2. Αλλιως δε θα απουσιαζαν ολοι της μειοψηφιας. Αυτος φταιει και η τηλεσυνεδριασεις του.

  3. ΠΟΣΟ ΛΙΓΟΙ ΕΙΣΤΕ… Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΑΣ ΦΤΕΕΙ ΤΩΡΑ; ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΚΡΗΤΙΚΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΛΟ ΚΑΝΕΙ …. ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΖΑΛΙΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΚΠΡΩΣΟΠΟΣ… ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ..ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ . ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΤΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ; ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑΑΑΑΑΑ.

  4. ο Κυρίτσης 25 χρόνια στο Δήμο τα ίδια κάνει. Γέρασε και μυαλό δεν έβαλε. Εμείς φταίμε όμως για όλα, τον βγάλαμε 2 φορές δήμαρχο μπας και αλλά αυτός δεν

  5. ΟΙ ΚΟΠΑΝΑΤΖΗΔΕΣ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ . ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΨΑΧΝΟΥΝ

    οι κοπανατζηδες προσπαθουν να πανε πισω το νησι.
    αλλα δε θα τους περασει!! θα ερθουν οι εκλογες και ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ θα τους γειρει τα αυτια.
    οι μισοι απο αυτους θα μεινουν εξω. να πινουν καφε στο ανακαινισμενο συντριβανι!!!

  6. Αρνητης της λογικης & της πραγματικοτητας…
    Κοψιμιε η κοινωνια θελει να ξεμπερδεψει απο τον γελοιο θιασο που χαριζει σε καθημερινη βαση αφθονο γελιο….

  7. ΔΟΣΤΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΓΑΛΑΤΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ 6 ΩΡΑ ΚΑΙ 7 ΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΟΛΟΙΣ ΣΑΣ

  8. ΠATE KAΛΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΟΜΙΜΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΒΟΥΝ ΕΦΤΑΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΞΑΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΑΥΤΗ ?????

  9. Ντροπη για την αντιπολίτευση και μόνο ντροπή. Εγώ δεν είμαι ντόπιος αλλά παρακολουθώ τα δρώμενα στο νησί και είναι σκέτη απογοήτευση η αντιπολίτευση. Αντί ν κάτσουν όλοι μαζί ν βρουν μια λύση βλέπω ένα μίσος και τίποτα άλλο.

  10. Ενας βλακας γραφει συνεχως για τον δημαρχο.Βλακα εισαι ο μονος που εμεινε με τον κυριτση.Το νησι αποφασισε για τα επομενα πεντε χρονια ποιον θελει δημαρχο.

      • ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΟΝΟΝΤΕ,ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΠΡΗΡΟΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΙ ΚΩΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΤΑ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΤΗΝ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ ΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ,ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ,ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ @@ΝΤΕ@@Ι@.ΒΡΕ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΣΛΟΥΛΗΚΙ ΠΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΑΝΑ.ΒΓΕΣ ΒΡΕ ΠΑΡΑΠΕΤΕΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ΞΕΥΤΗΛΙΣΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΠΡΟΣΕΧΕ ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΘΑ ΣΕ ΠΟΛΟΛΛΑΝΕΙ,ΟΠΩΣ ΠΟΛΟΛΛΑΝΕ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ.ΕΙΣΤΕ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ.ΣΑΠΙΕ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΦΗΣΩ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΙ ΕΣΤΙ ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ.

  11. Μπραβο κ Δημαρχε Αλλα……
    Μπραβο κ Δημαρχε για την αναπλαση του παλαιου σταδιου ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ .Μετατρεψατε ενα χερσο χωραφι σε ενα αθλητικο στολιδι της πολης Αλλα το να πηγαινουν μερικα παιδια [χθες 30-5-2022 ηταν δυο παιδια ]και να παιζουν τη νυχτα αναβοντας τους προβολεις σπαταλοντας τεραστιες ποσοτητες ενεργειας αυτη την εποχη που ολος ο κοσμος προσπαθει να εξοικονομηση ενεργεια δεν νομιζω οτι χαρακτηριζεται ως συναιτη και χρηστη διαχειριση .
    Ενας απλος πολιτης με την ελπιδα οτι θα εχω μια απαντηση .

  12. Μα καλά εσείς δεν εκθειάζατε την κυρία Ρούφα πριν μία εβδομάδα όταν σας σιγοντάριζε? Τώρα στρέφεστε εναντίον της; Αποφασίστε τι πιστεύετε και μετά τα λέμε.

  13. Ο δήμαρχος απέχει απολα λάθος τού ή συμβουλή του έχουν ρημάξει τα πάντα ας ξαναπεράσει για ψήφους

    • 😁😁😁😁😁😁χιχιχιχιχι Ανωνυμε δεν πιαστηκε το χερι σου να γραφεις

      Ασε να γραψει και κανενας αλος του κυριτση -Η-εμεινες μονο σου.😪😪😪😪😪😪χαχαχαχαχα

  14. 😁😁😁😁😁😁χιχιχιχιχι Ανωνυμε δεν πιαστηκε το χερι σου να γραφεις

    Ασε να γραψει και κανενας αλος του κυριτση -Η-εμεινες μονο σου.😪😪😪😪😪😪χαχαχαχαχα

  15. Θεοδόση σοβαρεψου. Πότε θα βρεις κτίριο να στεγάσεις το 3ο Γυμνάσιο??? Ένας χρόνος πέρασε και δεν έκαμες τίποτα. Έχουν στριμώχτει τα παιδιά μας σε μια μικρή αυλή, δεν μας φτάνουν οι αίθουσες. Μας υποσχέθηκες ότι η λύση συστέγασης θα είναι προσωρινή, μα εσύ μας κοροϊδεύεις και θες να τους βάλεις στο κεφάλι μας για πάντα. Το κλειστό γυμναστήριο έχει τα χάλια του και εσύ με το ……. θες να δώσεις λεφτά σε συλλόγους και όχι στο σχολείο με τους 700 μαθητές. Έρχονται εκλογές Θεοδόση και η καταγγελία στην εισαγγελία είναι κοντά Θεοδόση μα ακούς???

  16. Μάθαμε από την διευθήντρια του Δημοτικού μας ότι τα παιδιά μας όλα θα πάνε στο 3ο Γυμνάσιο Κω. Μας έπιασε πανικός. Ποιο αυτό το γυμνάσιο με τα προκατ στη μέση της αυλής του άλλου γυμνασίου. Που είναι το θεμα του κτυριου του 3ου γυμνασίου στα θεματα σηζυτησης του δημοτηκού συμβουλίου; Που θα βάλεις τα παιδιά μας δήμαρχε; Δεν χοράνε όλα εκεί μαζί. Ντροπή και μόνο ντροπή. Και μη τιχον παιδί κολλητού σου ή κολλητής σου δήμαρχε κάνει μεταγραφη σε άλλο Γυμνάσιο. Θα σε πάω στα δικαστήρια και θα σε βγάλω σε όλα τα κανάλια. θα ξεσικοθούμε όλοι εναντίον σού.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ