Κυδωνιά Τρακόσσα: Σε ποια ακριβώς επικοινωνία και συνεργασία με τους γονείς αναφέρεται ο κ. Δήμαρχος; Γιατί 1,5 μήνα τώρα δεν απαντά στις κλήσεις μας

65
5755
Σε ποια ακριβώς επικοινωνία και συνεργασία με τους γονείς αναφέρεται ο κ. Δήμαρχος; Γιατί ενάμισι μήνα τώρα δεν απαντά στις κλήσεις μας. Και όταν γονείς τον επισκέφτηκαν πρόσφατα χωρίς ραντεβού αντιμετωπίστηκαν με ειρωνεία, ενώ ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής μας είπε ότι δεν είναι μόνο τα δικά μας παιδιά!!!
Σε συνάντηση μας ζητήσατε να προτείνουμε κτίριο. Το έκανε η Διευθύντρια του σχολείου για εμάς. Μας είπατε ότι μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχουμε μεταφερθεί στο καινούργιο σχολείο μας. Λάθος μας που δεν ζητήσαμε να μας διευκρινίσετε το έτος!!!
Πότε ήρθατε όλοι εσείς οι αρμόδιοι στο σχολείο να εκτιμήσετε την κατάσταση;;; Όταν χρόνια τώρα παρακαλούμε για στέγαστρα και τα παιδιά μας είναι εκτεθειμένα στον ήλιο και στη βροχή; Όταν εκπαιδευτικοί και μαθητές δύο ειδικών σχολείων χρησιμοποιούν τρεις τουαλέτες και μάλιστα εξωτερικές;;; Όταν οι εκπαιδευτικοί αναγκάστηκαν να χωρίσουν αίθουσες με κουρτίνες και να στριμώχνονται τα παιδιά μας σε ελάχιστα τετραγωνικά;;; Για ποια ασφάλεια τους μπορούμε να μιλήσουμε;;; Και για ποια εκπαίδευση;;;
Δεν έχουμε λόγια πια!!!
Ευχαριστούμε μόνο τους εκπαιδευτικούς αυτού του σχολείου,που παρά τις τόσες δυσκολίες εργάζονται με αγάπη για τα παιδιά μας!!!
Τρακόσσα Κυδωνιά
μητέρα μαθητή του ΕΕΕΕΚ ΚΩ!
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

65 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ρε Δήμαρχε μας λες και ψέματα κατάμουτρα. Χτες στο δημοτικό συμβούλιο δεν σε ακούσαμε όλη η Κως να λες ότι το χειρίζεσαι και έχεις επικοινωνία με τους γονείς; Τώρα σε ξεγύμνωσαν οι γονείς. Πόσο ψεύτης είσαι; Δεν ντρέπεσαι; Τέτοια ξεφτίλα δεν σου την είχα. Σε βλέπω στο βίντεο τώρα στον Δηρας να λες με τη φυσικότητα του επαγγελματία ψευταρα ότι είσαι σε επικοινωνία με γονείς. Χαχαχα!!! Βρε φτιάξε τα σχολεία και άσε τα ψέματα γιατί ψηφαλακι δε θα ξαναδείς. Είμαστε πολλοί γονείς εναντίον σου από πολλά σχολεία. Τι νομίζεις ότι δε συζητάμε αυτά που καμεις και λες;

  2. Δημαρχε δεν νομιζω να μας ειπες κι εμας, τους γονεις του 1ου γυμνασιου, ψεματα? Η αιθουσα Παληκαρίδη να την αφήσεις άδεια να κάνουμε εμεις μαθημα εκει και το 3ο γυμνασιο να το πεταξεις στην αυλή στα προκατ. Γιατι τώρα ανησυχησα μηπως μας ειπες και εμάς ψεματα και μας φορτώσεις το 3ο γυμνασιο στο κτιριο ΜΑΣ κατακρεουργόντας μας. ΑΡΚΕΤΑ – αρκετα – ΑΡΚΕΤΑ.

    • ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΚΑΜΙΑ ΠΟΖΑ…,ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΕ ΑΛΟΙ.ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΛΕΝΕ.ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟ-Η-

  3. Πολιτισμός δημαρχε δεν ειναι να ονειρευσαι κολυμβητήρια αλλά να εξασφαλίσεις και στο τελευταιο παιδάκι αυτού του νησιου του οποιου είσαι δημαρχος να έχει ίσες ευκαιρίες μαθησης και διδασκαλίας με το κάθε παιδί του καλύτερου δημοσιου σχολέιου αυτής της χώρας. Ξέρω ότι νομίζεις ότι τα γηπεδα και τα κολυμβητηρια θα σου εξασφαλίσουν πολλους ψήφους, αλλά όταν για να κάνεις όλα αυτά, αφηνεις παιδια και μαλιστα παιδια ΑΜΕΑ χωρίς φροντιδα μπορει να εισαι δημαρχος ξανα αλλα ΑΝΘΡΩΠΟΣ δεν θα εισαι. ΔΗΜΑΡΧΕ σκεψου την υστεροφημία σου, σκεψου τι έργα θελεις να αφήσεις, σκέψου πώς θελεις να σε θυμουνται οι νεες γενιες που τώρα είναι στα νηπειαγωγεια και στα Δημοτικά καθώς μεγαλωνουν και βλέπουν τα χάλια που εσυ και οι προηγούμενοι εχετε δημιουργησει. Φροντισε τα σχολειά δημαρχε, τα σχολειά πάνω από όλα, η ΠΑΙΔΕΙΑ δημαρχε.

  4. ΚΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΘΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ. ΜΙΛΑΜΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. «ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ». ΔΗΜΑΡΧΕ ΘΑ ΓΕΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ Κ.Ε.Δ.Ε. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΒΕΒΑΙΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΔΕΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΣΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΜΕΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΕΣΕΙ «ΓΙΑ ΚΑΦΕ».

  5. Κυρίτση , ο νυν και τα στελέχη του σου κάνουν με τις πράξεις τους τρελλή πασα, μην την χάσεις ….ειναι για γκόλ!!!

  6. Απο φετος που θα εφαρμοστει η αξιολογηση των εκπαιδευτικων θα λυθουν ολα αυτα τα προβληματα.

  7. Κυρία Κυδώνια να ξέρετε ότι το ίδιο χαλί επικρατεί σε πολλά σχολεία …αιτήματα διευθυντών στα αζήτητα και η σχολική επιτροπή να σφυρίζει κλέφτικα ….

  8. οτι να και να κανετε,την @@@@τα του νικηταρα θα φατε παλι.Βγαινει η καθε ….και αμολαει οτι της κατεβει,μηπως και κανει κατι για το απερχομενο……Δημαρχεια δεν ξαναβλεπετε στον αιωνα τον απαντα.Σκ@@ληκαντε@ες του φακιστα.ΕΜΜΜΜ ΟΤΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.οουυυυ να μου χαθειτε.

    • Ξεχειλιζει η αγαπη σου!!!!
      Η ενοτητα που διατυμπανιζετε ….
      Και εις ανωτερα σε σενα και στους ομοιους σου!!!

  9. Οι προηγουνενοι αφησαν χιλιαδες εκκρεμοτητες. Τι να πρωτοδει ο δημαρχος. Ενα παρατημενο για πεντε χρονια νησι οπου και να κοιταξεις, προβληματα θα δεις.. ομως για ειρωνειες δεν νομιζω.. κυρια τρακοσα ποια σουγραψε το κειμενο? Για ειρωνειες μονο ο πρωην εχει το χαρισμα…

    • Αν θελήσετε διάλογο αγαπητέ γονέα πολύ ευχαρίστως…
      Η ανωνυμία δν σας αντιπροσωπεύει!!! Μια επίσκεψη στον χώρο του σχολείου κ μια συζήτηση μαζί μας ίσως να κ να αναθεωρήσετε το σχόλιο σας!
      Θα διαπιστώσετε κ μόνος/η σας ότι δν χρειάστηκε να μου γράψει κάποια το κείμενο καθώς κ την υποψία «κάποιου» όπως εσείς ισχυρίζεστε!!!
      Στην διάθεση σας λοιπόν…
      Καλή Παναγιά!!!
      Κυδωνιά…

    • Αν θελήσετε διάλογο αγαπητέ γονέα πολύ ευχαρίστως…
      Η ανωνυμία δν σας αντιπροσωπεύει!!! Μια επίσκεψη στον χώρο του σχολείου κ μια συζήτηση μαζί μας ίσως να κ να αναθεωρήσετε το σχόλιο σας!
      Θα διαπιστώσετε κ μόνος/η σας ότι δν χρειάστηκε να μου γράψει κάποια το κείμενο καθώς κ την υποψία «κάποιου» όπως εσείς ισχυρίζεστε!!!
      Στην διάθεση σας λοιπόν…
      Καλή Παναγιά!!!
      Κυδωνιά…

      • Κυρια κυδωνια εγω εγραψα για το παρατημενο νησι 5 χρονια. Και γω πολιτης αυτου του νησιου ειμαι και εζησα την αδιαφορια την αλαζονεια την εκδικητικοτητα, την ειρωνια και την απουσια απο παντου, της προηγουμενης δημοτικης αρχης. Οπου τους ακουμπησετε βρωμανε!!! Σε αντιθεση με την νεα δημοτικη αρχη, που κινητοποιηθηκε, δουλευει και κανει τεραστια προσπαθεια να αναταξει το νησι.οσο για την ειρωνια δεν πιστευω οτι εγινε απο τον δημαρχο, γιατι σεβεται τους πολιτες και απεχει παρασαγκας απο τον πρωην σε θεματα επαφης με τους πολιτες. Θελω να μας πεις αν σας ειρωνευτηκε ο δημαρχος. Γιατι η λασπη και τα υπονοουμενα με βαζουν σε υποψιες, οτι εισαι ενεργουμενο των πρωην.

        • ΤΑ ΊΔΙΑ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΡΙΤΙΚΗ. ΧΑΧΑ ΤΙ ΧΑΛΙ ΘΕΕ ΜΟΥ! ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΟΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΜΠΡΑΒΟ Κ. ΤΡΑΚΟΣΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ. ΟΛΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΡΥΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ. ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΘΑΡΡΕΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.

    • Μια του ψεφτη δύο του ψεφτη ,στο τέλος δεν μπορεί να κρυφτεί κάνεις από τον πραγματικό του χαρακτήρα .Η συνήθεια βλέπεις .

  10. Ντροπή και μόνο ντροπή κύριε Δήμαρχε. Αυτοί οι γονείς είναι ήρωες και δεν τους αξίζει αυτή η αντιμετώπιση.

  11. Το παραλήρημα της δεύτερης μέρας της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου του Κου Δημάρχου θα το ανεβάσετε;
    Σαν δε ντρέπεται …τόσο σημαντικά θέματα έχει το νησί κι αυτός το χαβά του….κρίμα και τον ψήφισα κιόλας.

  12. Η ανικανότητα, το ψέμα και η απάτη περίσσεψαν δυστυχώς και από αυτή τη δημοτική αρχή. Σήμερα κοιτάζει το δέντρο (νέο νοσοκομείο) και αφήνει στο έλεος του Θεού το δάσος (το υπάρχον νοσοκομείο, που εγκαταλείπεται στην τύχη του) και τόσα άλλα επείγοντα και αναγκαία που θα μπορούσαν να επιλυθούν με τη δυναμική παρέμβαση του δήμου. Λίγη αυτοκριτική για τον δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους δεν βλάφτει!

  13. Δήμαρχε αστα αυτά.Πότε θα στείλεις να βγάλουν την ελιά να τη πάρεις να την φυτέψεις;Μόνο γιαυτο είσαι ικανός εδώ και δυο χρόνια και 2 μήνες.

  14. O Λουδοβικος του Ασφενδιου τελικα εκτος ατο ψευτης..ειναι και γυμνος…
    Ο αλλος παλι κανει εντατικα μαθηματικα..γιατι αποδειχτηκε…μπουφος…
    Καποιοι ας προσεχαν την επιλογη τους….

  15. Πόσο ωραία τα λες ,πως είπες τον Δήμαρχο?? Η μάλλον αυτό το ότι μιλάει με την φυσικότητα ,του επαγγελματία ψεφταρα , θα προσθέσω κ δεν ντρέπονται, σου μιλάνε σε κοροϊδεύουν σαν να είναι το ποιο φυσικό πράγμα στον κόσμο .

  16. Ψήφισα Κυρίτση…… απογοήτευση…… ψήφισα Νικηταρά…..μια απ’ τα ίδια….. χρειαζόμαστε μια νέα παράταξη….μακριά από το παλαιό σάπιο ΠΑΣΟΚ……. είμαστε μια μικρογραφία της χώρας των προηγούμενων δεκαετιών…… προκλήσεις…. αδιαφορία και το χειρότερο….αλλαζονια….μόνο και μόνο γιατί ξέρουν ότι θα συνεχίσουμε να τους ψηφίζουμε……

    • Είναι δύσκολο να απαλλαγή αυτός ο τόπος από την οικογενειοκρατία. Καραμανλίδες, Παπανδρεϊκοί, Μητσοτακικοί και δεν συμμαζεύεται. Είναι δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο, αρκεί να θελήσει ο προδομένος λαός.

  17. Εδω και 1,5 χρόνια επιστολές των διευθυντών των δυο σχολείων μας προς την σχολική επιτροπή του Δήμου για σοβαρά θέματα συντηρήσεων …χωρίς να έχει υλοποιηθεί τίποτα …τρέχει ο σύλλογος και πιέζει τους προέδρους και τους λοιπούς για να κάνουν τα αυτονόητα και αυτοί μας λένε τα δικά τους ….ντροπή σας !

    • 5 χρονια απραξιας του πρωην ολα ρημαξαν. Ευτυχως ο κοσμος τον εστειλε στο σπιτι του. Τωρα τα νεα παιδια δουλευουν γιατι αγαπουν το νησι!!!

  18. Κυρία τριακόσσα και λιγάκι λέτε ……..με ψέματα και υπεκφυγές ρίχνουν ο ένα στις ευθύνες στον άλλο …..πριν έφταιγε ο Κυριτσης ,τωρα φταινε οι υπαλληλοι ,αύριο θα φταίει η ασύμμετρη απειλή ….θρασσος μεγάλο που μας έχει εξοργίσει όλους!!

  19. Η διαφορά του με τον Κυρίτση είναι ότι δεν φοράνε παντελόνια είναι το πανεπιστήμιο της ψευτιάς ενώ ο Κυρίτσης στο έλεγε κατάμουτρα δεν γίνεται και τέλος αυτό πιστεύω είναι και το πιο σωστό το να εξαφανιζεσαι εσύ και το πλήθος του συμβουλίου σου ούτε τηλέφωνα ούτε τίποτα να μην δέχεσαι καλύτερα να παρετηθηται και να πάτε στου …….το εστιατόριο για βρουβες …

  20. Κυρια τρακοσσα, γνωριζεται οτι ο δημαρχος δεχεται πεντε κλησεις στο λεπτο? Σε αντιθεση με τον πρωην που ειχε κλεισει τις πορτες του δημου, και επρεπε να προσπαθεις μηνες να τον δεις, ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ, ανοιξε τις πορτες του δημου στους πολιτες. Με σεβασμο και ευγενεια, και οχι με ειρωνιες!!! Και μεις εδω ζουμε και ειδαμε την τεραστια διαφορα. Τωρα αν εσυ ανηκεις στην αλλη πλευρα και ριχνεις λασπη, δυστυχως αντιγραφεις τις πρακτικες του πρωην, που ο λαος με 63% τον εβαλε στο περιθωριο!!!

    • Εσυ απο ποια πορτα μπαινοβγαινεις;;;;
      Σα δεν ντρεπεστε!!!!
      Υποτιματε το μυαλο των Κωων!!!
      Και εμεις εδωζουμε και ΟΛΑ τα βλεπουμε….

    • Δεν είναι όλοι κομματόσκυλα σαν εσένα ξέρεις. Κάποιοι απλώς ενδιαφέρονται για τα παιδιά τους και δεν έχουν πολιτική σκοπιμότητα. Εσένα σου θίξανε τον δήμαρχο και επιτίθεσαι στη γυναίκα? Την βλέπουμε την ευγένεια σου και αν χαρακτηρίζει και τον δήμαρχο που ψήφισες έχε υπόψη ότι με αυτό το ύφος σύντομα θα βρεθεί και κάποιος άλλος στο περιθώριο…

    • Δηλαδή όταν κάποιος μιλάει αρνητικά για τον Δήμαρχο πρέπει να ανήκει στην άλλη πλευρά;;; Είναι λάθος να στοχοποιουμε την μητέρα, που αν μη τι άλλο έχει το παιδί της σε αυτό το σχολείο και σίγουρα γνωρίζει από πρώτο χέρι τις απάνθρωπες συνθήκες διαβίωσης των μαθητών, όπως και ο ίδιος ο Δήμαρχος μας ανέφερε σχετικά στο Δημοτικό συμβούλιο.

      • Ειναι το συστημα Καισερλη αυτο τοσα χρονια.Εμεις απο εδω οι καλοι και δημοκρατες και απο την αλλη οι κακοι και φασιστες.(Εχεις ακουσει για πρωην ΠΑΣΟΚ και νυν ΣΥριζα;Ακριβως αυτο.)

  21. Εδώ και χρόνια όλα τα σχολεία έχουν προβλημΤα,τώρα τα θυμάστε όλα και βγενετε και φωνάζετε,

    • Κι επειδή έχουν χρόνια πρόβλημα όλα τα σχολεία δεν πρέπει να μιλάει ο κόσμος για να λυθούν κάποτε ρε ραγιά?

    • Πότε ακριβώς δηλαδή πρέπει να βγούμε; Και λέτε να είναι η πρώτη φορά που μιλάμε για τα προβλήματα του σχολείου μας;;; Η υπομονή κάποια στιγμή φτάνει στα όρια της, ειδικά όταν τίθενται θέματα ασφάλειας!! Οι αρμόδιοι γνωρίζουν τα προβλήματα, όπως και ότι αίθουσες για τους καινούργιους μαθητές δεν υπάρχουν. ..

  22. Ναι βοδια τωρα σε 2 χρονια θελετε να σας τα φτιαξει ολα ο Νικηταρας βρε ισα χαμουρες μποχαλοι που απο οπου σας πιασουν βρωματε κωλοτουμπες!!!

  23. Προς τον σχολιαστή.. Ψευταρας... ΑΡΚΕΤΆ... τα σχολεία ειναι πολιτισμός

    Τα σχόλια σου αγαπητέ ένα και μοναδικέ αναγνώστη είναι απλά Παραληρηματα Μίσους..
    Όσο γιαυτό που θέλει να στείλει τα βίντεο στον Αντ… στείλε ΠΡΏΤΑ του δικού σου με τα κατεβασμένα … Και μετά πήγαινε κουρευτου μπάμια.. Φυριτσικο υπολειμα

  24. Απαιτεις απο τον βαρωνο-κομη-λορδο την ΑΥ Θεοδόσιο τον αλάνθαστο να σας απαντησει στο τηλεφωνο; Και αυτο παλι με τις ειρωνιες τι ειναι; Μα ειναι δυνατον ο Θεοδόσιος να ειρωνευεται; Αποκλειεται! Αλλος ειχε το ελλατωμα της ειρωνιας, ο Θεοδοσιος ποτε! Α ρε βρεμενη σανιδα που τους χρειαζεται Οχι ομως σε αυτους τους ανικανους αλλα στην τριαδα που εκανε οτι αθεμιτο περνουσε σπο το διεστραμμανο μυαλο τους για να τους βγαλουν. Και εννοω τους ΠΑΥΛΙΔΗ, ΚΑΪΣΕΡΛΗ, ΚΑΜΑΤΕΡΟ. Αυτοι οι τρεις Μαθουσαλιξ υπονομευαν, υπονομευουν και οσο ζουν θα υπονομευουν το μελλον της Κω.

  25. Γιατί πρέπει ντε και καλά η κ. Τρακοσσα να υποκινείται από την αντιπολίτευση; Αποκλείεται δηλαδή απλά και μόνο να εκφράζει την αγανάκτηση και την αγωνία όλων των γονέων του σχολείου; Ο ίδιος ο Δήμαρχος στο Δημοτικό συμβούλιο παραδέχτηκε ότι οι μαθητές του ειδικού σχολείου διαβιούν κάτω από απάνθρωπες συνθήκες. Όσο για την ειρωνεία μπορούν να απαντήσουν οι μητέρες που τον συνάντησαν. Τα ψέματα εύκολα μπορούν να αποδειχθούν. Το ζητούμενο όμως είναι όλοι εμείς τι κάνουμε για αυτά τα παιδιά;;;;

  26. Η κυρια κυδωνια εχει δικιο. Ολοι οσοι κανουν παραπονα εχουν δικιο. Ο ενας για σχολειο, ο αλλος για λακκουβες, ο αλλος για λαμπες. Το νησι ηταν παρατημενο πεντε χρονια και ξεχαρβαλλωθηκε. Η νεα δημοτικη αρχη κανει τεραστιες προσπαθειες και σιγα σιγα ανασυντασσει τα κακως κειμενα. Λιγη υπομονη. Αλλωστε ο νεος δημαρχος, ακουει, μιλα με τους πολιτες, κανενας πια δεν φοβαται τον δημαρχο του. Ο καθε πολιτης βγαινει και αναρτα το παραπονο του. Δημοκρατια εχουμε.

  27. Ο πρωην αφησε κοπρια μπολικη. Και τωρα οι καινουργιοι κανουν τον ηρακλη να την καθαρισουν.

    • Και οι επόμενοι θα καθαρίζουν τον κόπρο τον δικό σας. Και Σόι πάει το βασίλειο τσοπανε, ε τσοπανε.

  28. Ναι καλά, το μάθαμε το παραμύθι. Οι άλλοι θα καθαρίζουν την βρωμιά τη δική σας και οι μεθεπομενοι τη βρωμιά των προηγούμενων. Γι’αυτό δε βλέπομε προκοπή.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ