Απέραντη θλίψη: «Έφυγε» σήμερα το πρωί ο Νικόλας Ζερβός – Ένας επίσης σημαντικός αυτοδιοικητικός της Κεφάλου και του νησιού μας

13
13567

Απέραντη θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου του αγαπητού συμπολίτη μας Νικόλα Ζερβού, Προέδρου της ΑΝΕΜ και Γραμματέα του Δημοτικού συμβουλίου Κω.

Ο Νικόλας Ζερβός νοσηλευόταν εδώ και αρκετές ημέρες έπειτα από επιπλοκές που του προκάλεσε ο covid19 αρχικά στο νοσοκομείο της Κω και την τελευταία εβδομάδα σε νοσοκομείο της Κρήτης, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα το πρωί, σε ηλικία 59 ετών.

Ένας γνήσιος αυτοδιοικητικός από τα νεανικά του χρόνια. Διετέλεσε Πρόεδρος της Κοινότητας Κεφάλου τη δεκαετία του ’90 και στην συνέχεια Δημοτικός σύμβουλος και στέλεχος της Δημ. αρχής Ηρακλειδών επί δημαρχίας Θ. Βαρκά.

Διετέλεσε επίσης Δημοτικός σύμβουλος στον ενιαίο Δήμο Κω και Πρόεδρος της ΑΝΕΜ επί δημαρχίας Καϊσερλη, όπως και με τη σημερινή δημοτική αρχή. Είχε εκλεγεί επίσης Γραμματέας του Δημοτικού συμβουλίου Κω.

Εξαιρετικός άνθρωπος, σύζυγος και οικογενειάρχης πατέρας δύο κοριτσιών.

Άνθρωπος ευγενικός, καλοσυνάτος, μετριοπαθής και χαμηλών τόνων με ιδιαίτερη προσφορά στα κοινά του τόπου του, της αγαπημένης του Κεφάλου (είχε γράψει μάλιστα κι έναν συγκινητικό επικήδειο τελευταία για τον αείμνηστο Σωτήρη Μαραγκό), αλλά και του νησιού ολόκληρου.

Καλό ταξίδι αγαπητέ μας Νικόλα, ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην αγαπητή οικογένειά του και σε όλους τους δικούς του ανθρώπους.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο Νικόλας της Γερασιμενας.Ο Νικόλας του Νικαγορα.Ο Νικολας ο πρόεδρος. Ο Νικολας της Ειρήνης του Σισου!
    Είναι δύσκολο αυτή την ώρα να περιγράψω με λόγια πόση γλυκύτητα και καλοσύνη μπορεί να έχει μέσα του ένας άνθρωπος. Η ευγένεια και το πάντα χαμογελαστό σου πρόσωπο ήταν βάλσαμο και θετική ενέργεια για όλους εμάς τους γύρω σου.
    Ο χώρος της αυτοδιοίκησης , που υπηρετησες όλα αυτά τα χρόνια, είναι χώρος προσφοράς αλλά και συγκρούσεων με πολλές αντιπαλοτητες. Καταφερνες με μοναδικό τρόπο να χειρίζεσαι προβλήματα χωρίς να αφήνεις την παραμικρή σκιά που να επηρεάζει τη σχέση σου με τους συνδημοτες.
    Η παρέα, το καφενείο, τα γλεντια, οι γάμοι, θα ειναι σίγουρα πιο φτωχά.
    Η έλλειψη σου μεγάλη, τεράστια, αβάσταχτη.
    Πόση θλίψη άραγε όταν δεν υπάρχει απάντηση!
    Δεν έχω άλλο τρόπο να σου πω ένα γεια! Θα μας λείψεις, θα μου λείψεις Νικόλα!
    Στο καλό!

  2. Τι να γράψω τούτες τις ώρες!!!Μονο θλίψη!Νικο μου,να είσαι παντα καλα από εκεί που θα είσαι.Θερμα συλλυπητηρια στην οικογένεια σου!Ειμαι υπερήφανος που υπήρξαμε συνάδελφοι!

  3. Και κάτι ακόμα.. Προς τους » επιστήμονες » γιατί τους, βαρεθήκαμε, …. Επιπλοκές δεν δημιουργεί ο covid, αλλά το.. Εμβολιο

    • Με αυτά που γράφεις είσαι ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ. Να προσέχεις τι γράφεις. Ο ΘΕΟΣ να ανάπαυση την ψυχή του.

  4. Καλό ταξείδι αγαπητέ Νικόλα.Κουραγιο στην οικογένειά σου.Μεγαλο το κενό για όλους μας.

  5. Τι να πει κανείς!!Θα τον θυμόμαστε πάντα!!Εξαιρετικός άνθρωπος,γεμάτος καλοσύνη και αγάπη για όλο τον κόσμο.Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.Καλό παράδεισο αγαπητέ μου φίλε!!!

  6. Διαβάζω … θα παραστεί αντιπροσωπεία του ΔΣ του δήμου μας , της ΑΝΕΜ , της κοινότητας Κεφαλου …. στην νεκρόσυμο ακουλουθία .. Θα επιδοθούν ψηφίσματα στην οικογένεια … Σκέφτομαι ποια θα ήταν η γνώμη του εκλιπόντος αν θα μπορούσε να την εκφράσει … Καταλήγω λοιπόν …. Ο Νικολας αν μπορούσε θα μας έλεγε να μείνουμε στις ανακοινώσεις και μόνο … Συγουρα θα ήθελε να καταφέρει ένα πλήγμα στον covid ,που του στέρησε τα πάντα τόσο πρόωρα και αυτό δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το σπάσιμο της αλυσίδας μετάδοσης του. Δίχως άλλο δε αυτό που θα ήθελε θα ήταν να μην βάλει σε κίνδυνο κανένα συμπολίτη του , ποσό δε μάλλον την οικογένεια του.. Συγουρα θα ήθελε να μας πει προσέχετε !!! Του χρόνου στο μνημόσυνο του που οι συνθήκες θα το επιτρέπουν ας παραβρεθούμε όλοι να τον τιμήσουμε ..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ