Πρόστιμα: Δείτε πόσα 300άρια έπεσαν στην περιοχή μας για παραβάσεις των μέτρων επιδημιολογικού συναγερμού

16
13031

Περισσότεροι από 2.300 έλεγχοι διενεργήθηκαν στην περιοχή μας το προηγούμενο τριήμερο από τις κατά τόπους αστυνομικές υπηρεσίες, για την τήρηση των μέτρων αποφυγής και διάδοσης του κορωνοϊού, και βεβαιώθηκαν συνολικά 51 παραβάσεις!
Πιο συγκεκριμένα, την περασμένη Κυριακή 6 Δεκεμβρίου στο Νότιο Αιγαίο διενεργήθηκαν 779 έλεγχοι όπου και εντοπίστηκαν δύο άτομα στο νότιο και δύο στο Βόρειο συγκρότημα της Δωδεκανήσου να μην φορούν μάσκες, και 16 άτομα να κινούνται άσκοπα εκ των οποίων 8 στην Β΄ Διεύθυνση Αστυνομίας Δωδεκανήσου, 5 στις Κυκλάδες και τρεις στην Α΄ Διεύθυνση Αστυνομίας Δωδεκανήσου.
Παρόμοιοι έλεγχοι, οι οποίοι έφθασαν του 794 πραγματοποιήθηκαν και την επόμενη ημέρα (Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου) και βεβαιώθηκαν έξι παραβάσεις για μη χρήση μάσκας (3 στις Κυκλάδες, δύο στο νότιο συγκρότημα και μία στο βόρειο συγκρότημα της Δωδεκανήσου), καθώς και έξι παραβάσεις για περιορισμό κίνησης εκ των οποίων τρεις στις Κυκλάδες και τρεις στη Β΄ Διεύθυνση Αστυνομίας Δωδεκανήσου.
Τέλος προχθές (8 Δεκεμβρίου) σε 756 ελέγχους που έγιναν σε όλο το Νότιο Αιγαίο από υπηρεσίες της αστυνομίας βεβαιώθηκαν μία παράβαση στην Α΄ Διεύθυνση Αστυνομίας Δωδεκανήσου και δύο στη Β΄ Διεύθυνση Αστυνομίας Δωδεκανήσου για μη χρήση μάσκας, αλλά και 16 παραβάσεις για άσκοπες μετακινήσεις, από τις οποίες οι 7 καταγράφηκαν στο βόρειο συγκρότημα της Δωδεκανήσου, έξι στο νότιο συγκρότημα της Δωδεκανήσου και τρεις στις Κυκλάδες.
Σε όλες τις περιπτώσεις οι παραβάτες κλήθηκαν να πληρώσουν το αντίστοιχο χρηματικό πρόστιμο των 300 ευρώ.
Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση για την προστασία της δημόσιας υγείας.

16 ΣΧΟΛΙΑ

    • Πρόστιμα εκεί που διασκέδαζαν οι ίδιοι χωρίς μάσκες στα club και στις καφετέρειες δίπλα

      που την τελευταία μέρα γινόταν ο χαμός και αναρτούσαν φωτό στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

    • Καραβανά ξέρεις αν έγινε ιχνηλάτιση των κρουσμάτων στον στρατό στην Κω?

      Πως κόλλησαν τα φανταράκια και τους είχαν κλεισμένους σαν αιχμαλώτους με φαγητό παραδοτέο όπως στα κοτέτσια?Μήπως έδειξε η ιχνηλάτιση ότι η διασπορά έγινε από ένστολους???μας δουλεύει ότι δεν δεν έχουμε κρούσματα η Πολιτκή Προστασία,αλλά θα έπρεπε να τιμωρούνται οι ‘δραστηριότητες’ εκτός καθήκοντος..αν θες να γίνω πιο σαφής εννοώ τα ‘μαζέματα’..ξέρεις εσύ ατιμούλικο τι εννοώ.Επ΄ώμουουου :Άρμ.Τυρόγαλο,πόσα κρούσματα είχε ανάμεσα στους κληρωτούς?Μούγκα τραγέλαφε!!!!!

  1. ποιοι ελεγχοι??….περπατημα με μασκα στο σαγονι, ομιλια στο κινητο με κατεβασμενη μασκα, καφε και τσιγαρο σε δημοσιο χωρο ή εξω απο δηθεν take away, καταστηματα καφε ή φαγητου με υπαλληλους να εχουν την μασκα στο προγουλι…τα περιπολικα σταθμευμενα σε διαφορα σημεια και οι αστυνομικοι μεσα με τα κινητα στο χερι…και η κοροιδια παει συννεφο

  2. άντε βρε ζωντόβολα ……το εμβόλιο θα σας σώσει……. μας έχουνε κάνει πειραματόζωα και εσείς σαν τα γαϊδουράκια μαλώνετε μεταξύ σας………….η κλεισούρα φταίει….. η καραντίνα τον μαρτιο θα λήξη……μέχρι τότε ψωμί και ελιά………ξυπνάτε……

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ