ΘΛΙΨΗ: «Έφυγε» απόψε ο Χρήστος Κουλούρας

6
4270

Μεγάλη θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου ενός πολύ αγαπητού συμπολίτη μας, του Χρήστου Κουλούρα, σε ηλικία 86 ετών (απεβίωσε απόψε στο νοσοκομείο Κω από παθολογικά αίτια).

Ο Χρήστος Κουλούρας διετέλεσε για χρόνια προϊστάμενος των διοικητικών και οικονομικών υπηρεσιών του Δήμου Κω. Η προσφορά του στον δήμο Κω τα χρόνια της αναπτυξιακής του πορείας ήταν πολύ μεγάλη.

Άνθρωπος ιδιαίτερα αγαπητός, ευρυμαθής, καλλιεργημένος, ευγενικός και προσηνής.

Εξαιρετικός οικογενειάρχης, σύζυγος της Νηπιαγωγού Ρούλας Κουλούρας, πατέρας δύο πολύ αξιόλογων κοριτσιών.

Το τελευταίο αντίο θα είναι αύριο στις 2μμ στον ΙΝ των Αγίων Πάντων Κω

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του.

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έφυγε ένας βαθύς γνώστης και σεμνός εργάτης της τοπικής μας αυτοδιοίκησης με αδαμάντινο χαρακτήρα.Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

    • Σας ευχαριστούμε θερμά κύριε Χατζηβασιλείου!
      Η υπηρέτηση της τοπικής αυτοδιοίκησης και η εξυπηρέτηση όλων, χωρίς εξαιρέσεις,των δημοτών(ιδιαιτέρως των αδυνάτων) ήταν ο σκοπός και το πάθος της ζωής του.
      Μιρέλλα Χρήστου Κουλούρα

  2. Εκφράζω την βαθύτατη λύπη μου για το θάνατο του καλού συμπατριώτη μας Χρήστου Κουλούρα!! Βίωσα κι έγινα κοινωνός των προτερημάτων και ικανοτήτων του για πολλά χρόνια, ως ανθρώπου και ως προϊσταμένου των διοικητικών και οικονομικών υπηρεσιών του Δήμου της Κω κι ως δασκάλου μου! Δεν θα μπορούσα να ανταποκριθώ στα καθήκοντα μου ως διοικητικού διευθυντή του Πνευματικού Κέντρου του δήμου μας και να αντιμετωπίσω τα τόσα προβλήματα της γραφειοκρατίας χωρίς την άοκνη και αδιάλειπτη βοήθεια και στήριξη του, όποτε κι αν του τη ζήτησα!! Ο δήμος και οι δημοτικές αρχές της Κω του οφείλουν πολλά, γιατί με τη γνώση, τη μεθοδικότητα, την υπομονή και την επιμονή του, έβρισκε λύση σε πάρα πολλά διοικητικά, οικονομικά και νομικά ζητήματα, που πολλές φορές ήταν ανυπέρβλητα! Πιστεύω και προτείνω ο δήμος Κω να τον τιμήσει όπως αξίζει στον εκλιπόντα σεμνό ευπατρίδη! Αιωνία του μνήμη! Τα ολόψυχα συλλυπητήρια μου στην προσφιλή οικογένεια του!!
    Μηνάς Γ. Χατζηαντωνίου
    τ.Διευθυντής Πνευματικού Κέντρου Δήμου Κω
    Υπεύθυνος των ΔΡ.Ε.Π.ΠΟ «ΦΑΙΝΑΡΕΤΗ»

    • Αγαπητέ μας Μήνα σε ευχαριστούμε θερμά, κατάφερες με αυτά τα λίγα λόγια να σκιαγραφήσεις εξαιρετικά τον χαρακτήρα του και την προσφορά του! Ευτυχώς κάποιοι άνθρωποι που τον έζησαν από κοντά βγαίνουν και μιλούν για εκείνον χωρίς φόβο και πάθος. Όσο για τις τιμές…
      Μιρέλλα Χρήστου Κουλούρα

      • Οι τιμές βγαίνουν από τα κατάβαθα της ψυχής των δημοτών της πόλης μας, που τον γνώρισαν.Θα μείνει αξέχαστος!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ