Ιωάννα Ρούφα: «Είναι από εκείνες τις φορές που ντρέπομαι, εγώ που μιλάω για τις παρανομίες σας και δεν ντρέπονται εκείνοι που τις διαπράττουν»

22
1095

Ιωάννα Ρούφα: «Είναι από εκείνες τις φορές που ντρέπομαι, εγώ που μιλάω για τις παρανομίες σας και δεν ντρέπονται εκείνοι που τις διαπράττουν».

Για το πόσο κρυπτογραφικός είναι -πόσα και τι κρύβει -ο προϋπολογισμός του δήμου αναρωτήθηκε η επικεφαλής του οράματος κατά την ψήφιση της τριμηνιαίας έκθεσης του προϋπολογισμού στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο.

Αναφέρθηκε:

– στην ετεροχρονισμένη και παράτυπη νομιμοποίηση αναθέσεων όπως αυτή στην εφημερίδα καθημερινή που τώρα ζητά τις 10.000 χιλιάδες ευρώ που χωρίς καμιά διαδικασία ο κος Σιφάκης είχε συμφωνήσει για τη δήθεν τουριστική προβολή.

-στις εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε απευθείας αναθέσεις και συνοπτικούς διαγωνισμούς που δεν δημοσιεύθηκαν ποτέ και πουθενά.

– στην ακάθεκτη επιμονή του κου Κυρίτση να μοιράζει σε ημέτερους το δημοτικό χρήμα «ακόμα και σε κάποιους που κάθονται στα ακριβοπληρωμένα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου».

– στη νομοθεσία που προβλέπει την κλήρωση από μητρώο επιχειρήσεων στην περίπτωση των απευθείας αναθέσεων για ευνόητους λόγους διαφάνειας, ισονομίας και ισοπολιτείας.

– στην ανάπτυξη με κοινωνική ανταποδοτικότητα…

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΡΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΗΣΟΥ ΚΩ

22 ΣΧΟΛΙΑ

    • Λόγω τέλους εποχής έχουμε και ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΡΩΤΟΣΈΛΙΔΩΝ χθες τον ΈΜΠΕΙΡΟΤΈΧΝΗ ΛΙΜΕΝΟΛΌΓΟ, σήμερα ΛΎΣΣΑ και ΜΙΖΈΡΙΑ από το σΟύΡΑΜΑ

      Ένας εύκολος τρόπος για να ακούγεται κάποιος, γράφεις δύο αράδες και κάνεις θόρυβο σαν ξεγάνωτος τενεκές…

      • ΟΙ ΚΩΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΤΩΝ ΚΩΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ.ΑΣ ΣΙ ΧΤΙΡ ΚΟΠΡΟΣΛΥΛΟ,ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ.ΣΙΧΑΜΕΝΕ.

      • ΞΕΓΑΝΩΤΟΙ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΤΕ ΟΣΟΙ ΤΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

  1. Άλλα κι άλλα, ΆΡΕΣ ΜΑΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ από τα ΜΙΖΕΡΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΟΥ ΣΟΥΡΑΜΑΤΟΣ

    Βάλτε μαρή την κεφάλα σας στο δροσερό νερό της πηγής του Πυλιού μπας και ηρεμήσει λιγάκι που χοχλάζει από μίσος και κακία για όλους και για όλα.

    • Νομίζεις ότι κάτι μας λές; Ωραία. είπες μαρή. είπες υπολοιπα. είπες… κάτι για αυτά τα στοιχεία που βγάζει η Ιωάννα έχεις να πεις;

    • δωσε εξηγησεις στους κωους πολιτες,που πληρωνουν τον δημο,και εσυ τα μοιραζεις στους κολητους σου.Δεν ντρεπεσαι ρε αθεοφοβε,γιαυτο σε ψηφισε ο κοσμος.ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΙ…………………..

    • ΚΟΥΙΖ : Με τι κουρεύουν την κεφάλα τους στην σουρωμένη κομπανία και γιατί δεν χρησιμοποιούν χτένα;;;;;;;;

      Θα έλεγε κάποιος χλοοκοπτικό αλλά υπάρχει και η ψαλίδα που κουρεύουν τα γίδια… Οι χτένες για καλλιτεχνικό χτένισμα τους τέλειωσαν, τις χρησιμοποιούν για οδοντογλυφίδες… στις κουφάλες.

      • Τι υπονοείς μαϊμού του Κυρίτση; Μπορεί να είμαστε ακούρευτοι και αχτένιστοι αλλά η αρχηγός μας έχει μυαλόοοοοο¿¿¿¿

        Πρόσεξε τι φόρεμα φοράει;;; Τιγρέ μέρα παρά μέρα οπότε βγάλει ανακοίνωση και θα σας κάνει όλους μια μπουκιά.

    • Μην μου πείτε ότι δεν μοιάζει στον Κολοκοτρώνη χωρίς την περικεφαλαία;

      Ύφος και σηκωμένο δάχτυλο σαν τον ΓΈΡΟ του Μοριά … Ξεαβάλησε κυρά μου

      • Ακου Μεμετακο λιγα με τον ΓΕΡΟ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ γιατι χωρις αυτον ακομα θα φορουσες φερετζε στο αδειο κεφαλι σου αντε ηλιθιε που τα εχεις κανει ολα σαν την σκατοφατσα σου….ΑΛΑΝΙ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ.

        • Και όμως, ότι και να λες τσοπανάκι η σαλεμένη μοιάζει με τον Κολοκοτρώνη...

          Για πήγαινε να μετρήσεις πόσα τζαμιά είχε η Τριπολιτσά και σε ποιο ποσοστό ήσαν οι Τούρκοι και οι Αρβανίτες και μετά μιλάμε για τα νησιά που ήταν 95% Ελλάδα…

    • ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΤΡΑΙΝΑΚΙΑ.ΓΙΑΥΤΟ ΣΙΩΠΟΥΝ.ΑΚΟΥ 11 ΤΡΑΙΝΑΚΙΑ ΟΙ ΚΥΡΙΤΣΟΦΑΓΟΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ,ΚΑΙ Η ΡΟΔΟΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩ.ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΣΑΚΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΙΝΑΚΙΩΝ.ΥΠΟΜΟΝΗ.

  2. πολυ σωστη η ΡΟΥΦΑ. να γινει μητρωο και να δινονται τα εργα σε ολους τους επαγγελαματιες και οχι να να μοιραζεστε μεταξυ σας .

  3. Λιγη αυτοκτιτικη δεν βλαπτει.Ο κοσμος σας εστηλε εκι που εισαστε γιατι εμαθε απο πρωτο χερι τι κουμασια εισασταν .Ποια ειναι η προταση σας?Δεν γυρνας γυρω σου,κοιτα πισω σου,εχουν φυγει ολοι.Σε ποιους απευθηνεσαι?Νομιζεις οτι θα εισαι υποψηφια ξανα?Απλα σε εχουν εκει για να κανεις κουτες κατηγοριες μεχρι τις εκλογες.μετα θα πας σπιτι σου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ