O 19χρονος Ρώσος φοιτητής βρισκόταν στην Ελλάδα στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus – Η Αστυνομία παίρνει καταθέσεις από συμφοιτητές και καθηγητές
Σκηνές σοκ εκτυλίχθηκαν το πρωί στην Πανεπιστημιούπολη στου Ζωγράφου, όταν φύλακας του ιδρύματος εντόπισε το άψυχο σώμα ενός 19χρονου Ρώσου φοιτητή, κρεμασμένο από δέντρο στο περιβάλλον του πανεπιστημίου. Ο φοιτητής βρισκόταν στην Ελλάδα στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του protothema.gr, ο φύλακας έκανε την ανατριχιαστική ανακάλυψη στις 7 το πρωί και αμέσως ειδοποίησε τις Αρχές. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, προκειμένου να απομακρύνουν τη σορό του νεαρού φοιτητή και να ξεκινήσουν τις πρώτες έρευνες για τα αίτια της τραγωδίας.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει αναστάτωση στην πανεπιστημιακή κοινότητα, ενώ οι αστυνομικές Αρχές διερευνούν τις συνθήκες πίσω από την τραγωδία. Μέχρι στιγμής, τα κίνητρα της πράξης του φοιτητή παραμένουν αδιευκρίνιστα.
Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, με τις Αρχές να λαμβάνουν καταθέσεις από συμφοιτητές και καθηγητές του εκλιπόντος, καθώς και να εξετάζουν υλικό από κάμερες ασφαλείας, προκειμένου να ρίξουν φως στην υπόθεση.
Απίστευτο βίντεο: Φάλαινες προστάτευσαν δύτη από επίθεση λευκοπτέρυγου καρχαρία στον Μαυρίκιο