Π. Αβρίθης: Η εμμονική στάση του δείχνει ότι παίζονται πολλά | Οι Καλύμνιοι θα κλαίνε αν μάθουν το κόστος | Με το ζόρι άνθρωπε μου γάμος δεν γίνεται

25
17022

25 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτό ξαναπες το….παίζονται πολλά…..εδώ και καιρό βέβαια,απλά τώρα εσύ αλλού αρμενίζεις και ο νοών νοήτο …..σα δεν ντρέπεσαι

  2. Εάν είναι έτσι όπως τα λες κύριε αβριθη,και οι καλυμνιοι ψηφοφοροι θα γυρίσουμε την πλάτη στον περιφερειαρχη.Δεν μας ξέρουν καλά.Τι πήγαν να κοροϊδέψουν τους κότες,τα βρήκαν ζόρικα και τώρα θα τα βάλουν με εμάς,με το φόβο ότι θα μας τα χρεωνουν χρυσαφι τα σκουπίδια;Χατζημαρκο εισαι η καταστροφή των νησιών.

  3. Παναγιώτη μια ερώτηση.Με την συμπεριφορά χατζημαρκου,επαρχου,ναβροζιδη,κρητικου,που θέλουν το κακό του τόπου σου,θα υποστηριζες ξανα την νέα δημοκρατία;Γιατι στο νησί τους καθιβριζουν.Στα καφενεία οι ίδιοι νεοδημοκρατες τους βριζουν.

      • ΠΡΌΣ ΥΠΕΡΑΙΒ Τ ΕΣΚ…..΄΄ΥΠΕΡΈΒΗ ΤΆ ΕΣΚΑΜΜΈΝΑ΄΄-΄΄ΥΠΕΡΒΑΊΝΩ ΤΆ ΕΣΚΑΜΜΈΝΑ΄΄ …ΟΠΌΤΕ ΑΥΤΟ ΙΣΧΎΕΙ ΓΙΆ ΣΈΝΑ ΑΦΟΎ ΠΆΣ ΝΆ ΄΄ΑΡΧΑ΄Ι’ΣΕΙΣ» Κ ΔΈΝ ΈΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΑΛΛΑ ΟΎΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΕ.ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ…

  4. Να μην παρασύρουν την ΝΔ στο πάτω του ΧΥΤΑ!!!!
    Εκεί οδηγούν οι κινήσεις του και τα γιουσουφάκια του σιωπούν!!!Αυτοί θέλουν να μας κάνουν ένα απέραντο σκουπιδότοπο!!! Βρες κ.Αβρίθη τι θα στοίχιζε η δεματοποίηση και αποθήκευση στους Καλύμνιους και τι η μεταφορά στον ΧΥΤΑ ΚΩ!!Ανακοίνωσετο για να επιληφθούν οι αρμόδιοι!!!!

  5. Έχουμε τονίσει ότι σκουπίδια και νερό θα είναι το τελευταίο (μεγάλο) μέλι των αιρετών. Τώρα για το αν θα γίνει γάμος ή όχι, νομίζω ότι ξέρετε όλοι την απάντηση. Με τις ευλογίες και του μεγάλου εκ Ρηγίλλης ορμώμενου. Τώρα εσείς, δεν έχω καταλάβει αν υποστηρίζεται ακόμα την Ν.Δ ή όχι….

  6. Παναγιώτη άνοιξε τους τα μάτια γιατί βλέπουν μόνο το τυράκι και όχι την φάκα. Τι έχει να πει τώρα ο ΦΟΔΣΑ!!!

  7. Παναγιώτη η πολλή παρέα μετ τον Καϊσερλή σου εμφανίζει τα συμπτώματα …
    Να ξέρεις ότι ο «ΙΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟΣ»

  8. Ο κ. Αβρίθης δεν είναι μέλος του Ομίλου ? Να βγάλει ο Όμιλος ανακοίνωση και να ανοίξει τα μάτια των Καλυμνίων που κοιμούνται όρθιοι και δεν κατάλαβαν ακόμα τι τους έρχεται.

  9. τις εγκαταστασεις της SEGEN !!! την αιθουσα αφιξεων και αναχωρησεων για το BLU STAR ΑΠΟ ΤΟΝ σεισμο του 2017 δεν υπαρχει!!!τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια!!!και πηραν 1.000.000 ευρω επιχορηγηση το 2020 για να φτιαξουν μελετες και μαστερ πλαν για το λιμανι!!!!ΕΡΓΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ!!!!
    ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ.

  10. Δεν είναι τυχαίο που πρόεδρος είναι ο ίδιος ο περιφερειαρχης και εκλεγμένος και ο δήμαρχος καλυμνου στη φοδσα. τα μιλησανεεεεε τα συμφωνησανεεεεε πιο εμμονικοι πεθαίνεις…….

  11. Δεν θα ξανακατεβουμε στις εκλογές οπότε μπορούμε να κάνουμε και μερικές μαγικές στον Χατζημαρκο , λέω εγώ. Παράλληλα πάει το λιμάνι της Κεφάλου πατριώτη πάει.

  12. ΠΟΛΥ ΤΟ ΜΕΛΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΤΟΝ ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΙΑ ΤΟΝ ΡΟΔΙΤΗ

  13. Μήπως είστε ο τελευταίος που πρέπει να μιλά για εμμονές ;Μια δίκη σας εμμονή και των υπολοίπων δικηγόρων μας οδηγισε σε αυτή την κατάσταση στο νησί.Να έχουμε δήμαρχο τον Νικηταρά.

  14. Είστε όλοι μαζί η καταστραφή αυτού του νησιού προσωποποιημένη!

    Εσεις δεν βγάλατε αυτόν τον Περιφερειάρχη? Είναι τυχαίο που πήρε ακριβως το ποσοστό της παράταξης του Νικηταρα? Ο ένας στήριξε τον άλλο. Μόνο που ο πιο μάγκας την είχε στημένη στην γωνία και περίμενε τον άλλον. Όπως ξεφτίλισε τον Καμπουράκη στη Ρόδο, με την πληρωμένη λάσπη που εξαπόλυσε εναντίον του, έτσι ήρθε η σειρά του σημερινού Δημάρχου, που σκέφτηκε να αντιδράσει λίγο πρίν προσεγγίσουν τα σκουπιδόπλοια το λιμάνι! Κώοι είστε αξιοι της μοίρας σας. Δεν θέλατε τον κακό Κυρίτση, γιατί δεν τα είχε καλά με τον Περιφερειάρχη που στηρίξατε με 70%! Φάτε τώρα! Περιμένετε να έρθει ο Ν.Π νέος δήμαρχος να σας σώσει! Όσο για την Νέα Δημοκρατία, θα τρίβει τα μάτια της από τα ποσοστά που θα χάσει στα Δωδεκάνησα και όλα θα έχουν Ονοματεπώνυμο! Αυτό του Περιφερειάρχη του μάγκα, της καρδιάς τους, του οποίου το 70% λιμπίζονται! Συνεχίστε να κάνετε ότι κοιμάστε και κρατήστε ομπρέλα στο φτύσιμο! Δεν είναι τίποτα. 4 χρόνια ακόμα θα περάσουν. Με μπόλικους μετανάστες, σκουπίδια και ελάχιστο νερό!

  15. το θεμα ειναι εμεις πως θα αποτρεψουμε τα σκουπιδια οταν ερθουν γιατι θα ερθουν! το χοτ σποτ το φαγαμε αμασητο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ