Για πολιτική σπέκουλα σε θέματα υγείας κάνει λόγο ο Ηλίας Χρυσόπουλος με αφορμή το περιστατικό με τον εμφραγματία ασθενή

33
8365
Με αφορμή το περιστατικό που έκανε το γύρο του διαδικτύου με την μεταφορά εμφραγματία από το νοσοκομείο Κω στο ΠΑΓΝΗ , ο υποδιοικητής του νοσοκομείου Κω Ηλίας Χρυσόπουλος σε τηλεφωνική επικοινωνία με το kostv επισημαίνει πως η διαχείριση του ασθενούς έγινε τηρώντας όλο το  πρωτόκολλο και  σώθηκε η ζωή του, χάρη στη  συντονισμένη συνεργασία του εφημερεύοντα γιατρού του νοσοκομείου Κω με τον καρδιολόγο  κ.Βλάχο  με τους αντίστοιχους καρδιολόγους του νοσοκομείου ΠΑΓΝΗ και του ΕΚΑΒ. Το περιστατικό ήταν κρίσιμο και δεν θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί στην Κω, έπρεπε να διακομιστεί, επισήμανε ο κ.Χρυσόπουλος ο οποίος υπογράμμισε πως θα αντιμετωπιζόταν με τον ίδιο τρόπο όποιος γιατρός και αν εφημέρευε.
Αναφερθείς στα όσα κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και στα όσα η αντιπολίτευση επισήμανε για το συγκεκριμένο θέμα, ο κ. Χρυσόπουλος έκανε λόγο για πολιτική σπέκουλα σε θέματα υγείας, από όποια παράταξη και αν έρχεται, την στιγμή που θα έπρεπε να συγχαρούν το ιατρικό προσωπικό  που κατάφεραν να σώσουν τον ασθενή.
Ο κ. Χρυσόπουλος επισήμανε πως δρομολογείται η εκ νέου μόνιμη πρόσληψη του καρδιολόγου  κ.Τσετίν στο ΕΣΥ, ενώ αναφέρθηκε στην παθολογική κλινική,  λέγοντας πως τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβρη θα έρθουν στην Κω, 4-5 παθολόγοι (από έναν μήνα έκαστος), μέχρι να γίνει η ταυτόχρονη προκήρυξη και των 4 θέσεων παθολόγων, ώστε να επιλυθεί ένα διαχρονικό αίτημα του νησιού .

πηγη: https://www.kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

33 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλά , αυτός μπορεί να λέει ότι θέλει…Γιατί επιμένετε να τον αποκαλείται υποδιοικητή ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!!μέλος του ΔΣ είναι… Να πληροφορείται σωστά το κόσμο!

  2. τελικά θα τον κάνετε διευθυντή γιαυτό θα γυρίσει??? γτ από ότι θυμάμαι έβγαινε με πάνω που δεν άντεχε άλλο αλλά σας έλεγε ότι θα μείνει μόνο αν τον κάνετε διευθυντή. (ενώ στο νοσοκομείο υπάρχει διευθυντής στην καρδιολογικη κλινική. )

  3. Να είμαστε σοβαροί!’Οσο και αν θέλει να υποστηρίζει κάποιος το σπίτι του & τη θέση του! Δεν είναι δυνατόν το υπερ-τουριστικο νησί του πατέρα της ιατρικής Ιπποκράτη, να έχει τόσες έλλειψης!!!
    Οι όποιοι ιθύνοντες να ενσκυψουν πανω στο τόσο ευαίσθητο πρόβλημα του τόπου!
    Η ακριτική Κω του Ιπποκράτη δεν αξίζει τέτοια αντιμετώπιση!
    Δεν χρειάζονται καινούργια κτίρια, άδεια από γιατρούς & νοσοκόμους!!!

    • Αυτοι αμως διώχνουν τους γιατρους. Επι των ημερών τους άδειασε το Νοσοκομείο! Τυχαίο?

      Να παραιτηθεί! Αφου είναι ανικανη όλη η Διοικηση!

  4. Να παραιτηθεί η διοίκηση προτού πεθάνει όλη η Κως. Εξαιτίας της διοίκησης που πληρώνεται κιόλας ήδη ξεκίνησαν να πεθαίνουν άνθρωποι από τη Νίσυρο

    • Το ψάρι ως γνωστο βρωμάει απο το κεφάλι! Δεν υπαρχει αμφιβολία!Εδω μιλάμε για καρχαρίες!

  5. .. υποδιοικητές υπάρχουν ΜΟΝΟ σε νοσοκομεία άνω των 399 κλινών! Ο λαλίστατος « κύριος « είναι μέλος του διοικητικού συμβουλειου ! Παριστάνει τον διοικητή λόγω του ότι ο διοικητής είναι ανύπαρκτος!!!επισης και οι δυο είναι ΑΣΧΕΤΟΙ!!! Σας παρακαλώ στο έξεις μην το λησμονείτε.

    • Εξω οι ασχετοι ! Κατα το γνωστόν εξω οι Κλέφτες έξω Λωποδύτες, του αμνηστου Ηλιόπουλου!

  6. ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΕΛΙΚΑ!! ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ! ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΜΣΕ ΧΡΟΝΟ ΝΤΕ ΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ! ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΑΧΡΙΣΤΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ Κ@ΛΟΚΡΑΤΟΣ

  7. Πρώτον, δεν γνωρίζει ο κύριος τι θα έκανα εάν ήμουν εκεί αφού δεν μίλησε ποτέ μαζί μου . Το πιθανότερο δεν θα αναγκαζόταν το περιστατικό αυτό να διακομιστεί, ιδίως μέσα στη νύχτα και θα μπορούσε ισως να παραμείνει για νοσηλεία και στο νοσοκομείο λαμβάνοντας κανονική  καρδιολογική εκτίμηση και φροντίδα και όχι εξ αποστάσεως, όπως και σε άλλες αντίστοιχες περιπτωσεις στο παρελθόν , ακόμα και όταν δεν εφημερευα. Δευτερον, η ασφάλεια του περιστατικού παρουσία γυναικολόγου δεν ήταν  εξασφαλισμένη αφού εάν έκανε για παράδειγμα ανακοπή, δεν θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί από τον γυναικολόγο φυσικά. Τρίτον εάν μου είχε χορηγηθεί η άδεια που όφειλαν να μου εξασφαλίσουν , θα είχα ήδη επιστρέψει στο νοσοκομείο και δεν θα σας άφηναν ουσιαστικά χωρίς καρδιολογο. Αντί αυτού με εξανάγκασαν να βγω σε γονική άδεια και να αφήσουν ακάλυπτο το νοσοκομειο τουλάχιστον  μέχρι  τον Οκτώβριο. Δυστυχώς για μια ακόμη φορά η διοικητική ανεπάρκεια καλύπτεται από την κατάχρηση ευσυνειδησίας που γίνεται απέναντι σε ιατρούς και πλασάρεται ως «φυσιολογικές συνθηκες».

  8. Τελικο συμπερασμα. Αυτη η κυβερνηση διαλυει καθημερινα το ΕΣΥ.
    Τα Δ.Σ. ειναι μαριονετες, κομματοσκυλα διορισμενα, χωρις καμμια σχεση με την δημοσια υγεια.
    Και συ λαε βασανισμενε!!!

  9. Η πιο άχρηστη διοίκηση ever! Πώς καταντήσατε έτσι το νοσοκομείο? Χειρότερο απο ποτέ και παρόλα αυτά είναι απορίας αξιον γιατί μένετε στην θέση σας. Είναι γλυκό το μέλι και τυχερός φαίνεται όποιος κρατάει την κουτάλα. Και το θέμα είναι το εξής αφου δηλώνετε οτι κατέχετε θέσεις αμισθι γιατι κάθεστε? Μην το παίζετε σωτήρες! Η άχρηστία και η απληστία θα σας καταστρέψει. Εμεις έχουμε τουλάχιστον το Θεό να εναποθέσουμε τις ελπίδες μας. Εσεις να δω τι ψυχή θα παραδώσετε!

  10. Δηλαδή διώξατε το καρδιολόγο για να φέρετε....ε τα σεντόνια και τις δηθεν καταλήψεις στο πεζοδρομιο???

    Είναι δυνατόν να μας συμβαίνουν όλα αυτά? Τι σκοπους εξυπηρετείτε! Τι αηδίες είναι αυτές που λέτε και κυρίως κάνετε! Πολάκης που σας χρειάζετε να σας ξεσαβουριάσει..

  11. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΔΙΝΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Η ΑΛΛΗ ΓΙΑΤΡΟΣ ? ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ…ΒΕΣΠΑ?

  12. Και ασε τα κομματικα φιρμανια λες και απευθυνεσαι σε ….κες….ολοι ξερουμε πολυ καλα οτι το νοσοκομειο ειναι ενα χαλι και ακομα ποιο χαλια εσεις και αυτοι που σας δωσανε τις θεσεις αυτες μαζι με τον διευθυντη καλα θα κανεις να καλοπιανεις τους Κωους και να αφησεις τα πολιτικα …ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΠΕΚΟΥΛΕΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ …

  13. ΜΑ ΠΟΣΗ ΑΗΔΙΑ ΠΙΑ!!!! ΕΛΕΟΣ!!! ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ!! ΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ!! ΠΟΣΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΘΑ ΑΚΟΎΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ???? ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ!!! ΦΤΑΝΕΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ!! ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ ΜΗΔΕΝ!!

  14. ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕ ΜΙΛΑ Ο ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ? Η Ο ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ, Η ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟ.

  15. Να απαραίτηθείται Κύριε Χρυσόπουλε και όλη η διοίκηση του νοσοκομείου !!! Τόσα χρόνια δεν έχετε καταφέρει τίποτα καλό παρά μόνο τη διάλυση του !!!
    Δεν έχετε το δικαίωμα να κλείσετε το νοσοκομείο του νησιού !!!!
    Δεν έχετε το δικαίωμα να μας αφήσετε στο έλεος του θεού!!
    Δεν έχετε το δικαίωμα να αποφασίζεται για τη ζωή μας !!!!
    ΤΗ ΛΈΞΗ ΦΙΛΌΤΙΜΟ ΤΗΝ ΞΈΡΕΤΕ ???ΕΥΑΙΣΘΗΣΊΑ ??
    ΕΥΘΙΞΙΑ ??
    ΜΕ ΤΌΣΑ ΠΟΥ ΈΧΟΥΝΕ ΓΊΝΕΙ… ΠΟΥ ΕΣΕΊΣ ΈΧΕΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΕΙ ΘΑ ΈΠΡΕΠΕ ΉΔΗ ΝΑ ΈΧΕΤΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΊ !!!!

  16. Λυπηρό ο κ. Βλάχος να συνδιαλέγεται με δήθεν υποδιοικητές που το μόνο τους προσόν είναι το περισσό θράσος και οι κομματικές πλάτες.Συγχαρητήρια στην τωρινή διοίκηση που καταβάλλει κάθε προσπάθεια να τον διώξει γιατί είναι συγκροτημένος,καταρτισμένος και συνεπής σε λόγια και πράξεις,χαρακτηριστικά που τους ξενίζουν.Προτιμούν να αντιμετωπίζουν ανισόρροπους ψυχικά κ ανεπαρκείς επιστημονικά.Δεν υπάρχει ελπίδα, οι τύποι είναι εξπέρ στη διαστρέβλωση της πραγματικότητας και σε επικοινωνιακά στημένα σκηνικά.Παραμονή της άφιξης Άδωνη εμφάνισαν παθολόγο καρδιολόγο,βγήκαν με ύφος στα κανάλια να υποστηρίξουν το θεάρεστο έργο του.Ο καρδιολόγος έμεινε για μια εβδομάδα,πήρε το ‘σεντόνι’ του και αποχώρησε για να γυρίσει με μπλοκάκι προσεχώς και με δέλεαρ τη διευθυντική θέση που τόσο λαχταρούσε,ο παθολόγος δούλεψε όσο άντεξε,κατέρρευσε ψυχικά και σωματικά και εκδιώχθηκε.Μελλοντικά ενδεχομένως θα ξαναγυρίσει ως σωτήρας σε μια δύσκολη στιγμή παραμονές άφιξης κάποιου υπουργού.Σε ένα διαλυμένο νοσοκομείο με τέτοια διοίκηση, όσες θέσεις και να προκηρύξετε ταυτόχρονα θα βγαίνουν άγονες.

    • Αυτά όλα τα σωστά που αναφέρεται γιατί δεν τα λέγατε πριν φύγει ο Καρδιολόγος ? Αφού είναι γνωστά σε όλους τους συναδέλφους σας. Όλοι είναι αγανακτισμένοι με την διοίκηση??
      Γιατί δεν μιλάτε όλοι??

  17. Ζηλέψαμε την τοπική και την κεντρική κομματική σας επιτυχία και κάνουμε σπάτουλα εναντίον σας. Σε λίγο θα αρχίσουν τα γιουχαρισματα όπως στον Μητσοτάκη στην Αθήνα σε όλη την διοίκηση του νοσοκομείου. Αλήθεια τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ ποίοι είναι? Γιουχααααα

  18. Γιατί δεν κάνετε τη χάρη στον κωακό λαό να παραιτηθείτε; Μια υπηρεσιακή διοίκηση έστω και με ελάχιστη σοβαρότητα και υπευθυνότητα καλύτερα θα τα πάει! Βέβαια κάποιους καλούς λόγους θα έχετε για να επιμένετε γαντζωμένοι στις θέσεις σας και μάλλον δεν είναι ότι θέλετε να μας σώσετε… Καμία ιδέα κανείς;

    • Είναι πολλά τα λεφτά…. Άρη…..
      Εχουν βουτήξει όχι μόνο το δάκτυλο στο μέλι αλλά και τα δύο χέρια και τρώνε !!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ