Συνεχής η ρίψη ογκωδών, επίπλων, μπάζων κλπ., στην περιοχή της Αγίας Τριάδας στην Κω

11
11904
Συνεχής είναι η ρίψη ογκωδών, επίπλων, μπάζων κλπ., στην περιοχή της Αγίας Τριάδας στην Κω. Κάποιοι φαίνεται πως συστηματικά και σε ώρες που δεν κυκλοφορεί πολύς κόσμος, επιλέγουν να μεταφέρουν σε συγκεκριμένο σημείο της περιοχής απορρίμματα διαφόρων ειδών, εκμηδενίζοντας ουσιαστικά την προσπάθεια της υπηρεσίας καθαριότητας, η οποία με το λιγοστό προσωπικό που διαθέτει -μιας και ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει οι 8μηνίτες συμβασιούχοι- πραγματοποιεί ανελλιπώς πλυσίματα και καθαρισμούς σε διάφορα σημεία του νησιού μας.
Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι της περιοχής αλλά και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Σταμάτης Καμπουράκης, όπου αμφότεροι τονίζουν πως υπάρχει φόβος για τη δημόσια υγεία αλλά και για πυρκαγιά και είναι μία πράξη που φανερώνει έλλειψη παιδείας και σεβασμού. Παράλληλα ο κ.Καμπουράκης ανέφερε πως πλέον έχει ειδοποιηθεί για τη συγκεκριμένη κατάσταση και η Ελληνική Αστυνομία.

Πηγη: https://www.kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να χρησιμοποιήσετε κύριε Καμπουρακη ,τις κάμερες από τα σπίτια της περιοχής ,να βρείτε τους παραβάτες ,κ να βάλετε το προβλεπόμενο πρόστιμο ,αν το κάνετε αυτό κ δεν αδιαφορήσετε ,τότε από φόβο δεν θα το ξανά κάνει κανείς !!!!!

  2. Μόλις καθαρίζουν αυτό το σημείο την επόμενη έχει ακόμα περισσότερα! Είναι ανεύθυνοι αυτοί που τα πετάνε… να μπούν πρόστιμα γιατί να μην μπουν? πώς θα συμμορφωθεί ένας παραβάτης? χαϊδεύοντας τα αυτιά του?

  3. Ναι και τώρα ίδρωσε το αυτί των τριτοκοσμικών νεοβάρβαρων ρωμιών. Δεν θα κοιμηθούν το βράδυ από το άγχος τους. Μετά χλευάζουν τους γύφτους, ενώ αυτοί είναι χειρότεροι.

  4. Κ.Καμπουρακη σας είπα και ενώπιος ενωπίω βάλτε τους όρους, τους κανόνες.
    Θέστε συγκεκριμένες μέρες που θα περνάτε από το κάθε χωριό.Θεστε την συχνοτητα.Θέστε τα σημεία.Απο κει και πέρα όποιος δεν συμμορφωθεί πρόστιμο.
    Επίσης πότε θα μάθει ο κόσμος την διαλογή?
    Ότι για ανακυκλώσιμα ,όπως κλαδέματα κι όχι μόνο, πρέπει να ειδοποιήσει την κ.Τσαμπουνιαρη?
    Συνεννοηθείτε Δήμος και αγαπητή Αποστολία κι ενημερώστε.

  5. Πρώτα.Δεν μπορεί ο Δήμος να ορίσει ένα μέρος ,ένα κτήμα να μεταφέρονται εκεί όλα τα ογκώδη και από εκεί να τα περνούν φορτηγά του δήμου;Μετά κτυπά αλύπητα τους παράνομους που δεν το κάνουν.Δευτερο ποτέ θα δώσετε κάδους και θα ορίσετε σταθερό πρόγραμμα αποκομιδής των σκουπιδιών να ξέρει ο κόσμος και να μην μαντεύει ποτέ θα περάσει σκουπιδιάρικο.Τελος αληθεύει ότι για να πάρει κάδο καποιος πρέπει να περάσει απο επιτροπή αν σας ψήφισε;Όπως κάνετε και στον ανθόκηπο για να πάρει κανένα φυτό που σε τελική το πετάτε στο τέλος;

  6. το ίδιο ακριβώς συμβαίνη στο λαγουδι στον κεντρικό δρόμο απέναντι από το σχολείο τόνοι τα σκουπίδια κάθε λογής όλοι γύρω από την περιοχή του ασφενδιου έχουν βρη το μέρος αυτό σκουπιδότοπο μόλις βράδιαση ερχοντε οι κλούβες και αδειάζουν ντροπή περνάνε όλοι οι ξένοι από εκεί και τα βγάζουν φωτό.

  7. Ρε νούμερα οι εργολάβοι που πληρώνονται για την δουλειά που το βρήκαν να τα πετάνε όπου βρούνε.έιναι τρελλό πληρώνονται και μέσα στη πληρωμή είναι και η αποκομιδή και τα γουστάρουν έξω. οι ιδιοκτήτες που τους πληρώνουν συμφωνούν. άρα το πρόστιμο πρέπει να το φάνε αυτοί να στρωσουν

  8. Παραιτησου καμπουρακη μας έχεις κάψει. Δεν καταλαβαίνω όταν ζητάμε την παραίτηση Γεωργιάδη για την κατάσταση του νοσοκομείου γιατί να μην ζητήσουμε την παραίτηση καμπουρακη για την ελεεινή κατάσταση της καθαριότητας στο νησί μας? Και προσωπικό πήρατε 76 άτομα άνω των 56 ετών από το πρόγραμμα του οαεδ. Τώρα αν δεν ξέρετε να τους αξιοποιήσετε άλλο καπέλο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ