Εμβόλια mRNA: Ταξίδι προς το σκοτάδι | Σουκαρίτ Μπαγκτί: Προσέξτε και ειδικά τα παιδιά σας!

1
10087

Σουκαρίτ Μπαγκτί: Προσέξτε και ειδικά τα παιδιά σας!

Κάθε μέρα που περνάει, ο κατάλογος των ανθρώπων που υφίστανται τις τραγικές συνέπειες και τις παρενέργειες από τα εμβόλια mRNA της COVID-19 μεγαλώνει. Κάθε μέρα που περνάει, ο κατάλογος των ανθρώπων που φεύγουν «ξαφνικά» μεγαλώνει και η αυξανόμενη υπερβάλλουσα θνησιμότητα θερίζει.

Κάθε μέρα που περνάει, ο ιατρικός κόσμος και οι λοιποί ειδικοί συνεχίζουν να βρίσκεται σε μια ιδιότυπη επιστημονική χειμερία νάρκη και σε ένα πρωτόφαντο σιωπητήριο, λες και τους «μάτιασε» ο διάσημος «εμβολιοπώλης» και μέγας «φιλάνθρωπος» Μπιλ Γκέιτς.
Επιπλέον, ένα ακόμη τραγικό που επίσης συμβαίνει είναι ότι οι συστημικές πένες και τα πληρωμένα μικρόφωνα και κονσόλες συνεχίζουν να επιμένουν να τηρούν μια θεατρινίστικη στάση, μια παράλογη εκμισθωμένη ανοχή και μια νεφελώδη θέση και τοποθέτηση για όλα όσα έχουν σχέση με τις ζωές των ανθρώπων που συνεχίζουν να φεύγουν «αιφνιδίως» σε αυξανόμενους ρυθμούς.

Και αυτό, παρά το γεγονός ότι φεύγουν «ξαφνικά» συνάδελφοί τους, παιδιά, μέλη των δικών τους οικογενειών και πάει λέγοντας,
Κάθε φορά που διαβάζω, βλέπω ή ακούω για κάποιον «ξαφνικό» θάνατο, με συνταράζουν οι κλισέ, οι ψυχρότατες και οι απάνθρωπες δημοσιογραφικές και νεκρικές φράσεις του τύπου: Για τα αίτια που αφορούν τον ξαφνικό θάνατο του «τάδε» δημοσιογράφου ή του «δείνα» τηλεοπτικού παραγωγού, κλπ, θα γίνει ιατροδικαστική έρευνα και θα «δείξει η νεκροψία-νεκροτομή», τα ευρήματα της οποίας ποτέ φυσικά και «συμπτωματικά» δεν δημοσιεύονται.

Δυστυχώς, η κατάσταση με τα «εμβόλια» είναι αποτροπιαστική και ανθρωποκτονική. Μόνον τα ανά τον κόσμο εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης λένε και γράφουν την φρικτή και θανατηφόρα αλήθεια. Μόνον οι εναλλακτικές πηγές ενημέρωσης μας λένε το τι πράγματι συμβαίνει με τις χωρίς τις πάγιες κλινικές έρευνες, τις χωρίς οριστική έγκριση και τις αγνώστου γόμωσης ενέσεις του Γκέιτς. Μόνον οι έντιμοι, οι ακέραιοι και οι γιατροί δημόσιοι λειτουργοί ανοίγουν το στόμα τους και μας λένε την αλήθεια και μόνον από αυτούς μπορούμε να γνωρίζουμε το τι τωόντι συμβαίνει με τις ανθρώπινες ζωές.

Για το τι εννοώ, διαβάστε: Ο διάσημος ιατρός Δρ. Ryan Cole είπε ότι «τα εμβόλια mRNA της Pfizer και Moderna προκαλούν μυοκαρδίτιδα, “φουσκώνουν” την καρδιά» και «προκαλούν τους θανάτους νέων, παιδιών και εφήβων». Ο παγκοσμίου φήμης ανοσολόγος Δρ. Mike Yeadon και πρώην αντιπρόεδρος Pfizer τόνισε κατηγορηματικά «να μη χορηγούνται τα εμβόλια στις εγκύους, σε υγιείς νέους και παιδιά». Ο Δρ. James Thorp έκανε την στατιστική παρατήρηση: «Μετά τους εμβολιασμούς κατά της Covid-19 οι αποβολές αυξήθηκαν κατά 5.800%».

Ο Καθηγητής Στέλιος Λουκίδης δήλωσε ότι είναι άγνωστες οι παρενέργειες της 4ης δόσης και «δεν ξέρουμε τι περιέχουν τα εμβόλια». Ο καρδιολόγος Αργύρης Νταλιάνης είπε ότι στην ΕΕ, από τότε που ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί έως τον Νοέμβριο του 2022, «έχουμε αύξηση θανάτων παιδιών από 5-15 ετών σε 552%». Ο Δρ. Peter McCullough μίλησε ευθέως και ξεκάθαρα, λέγοντας πως «τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού είναι ένα φαρμακευτικό προϊόν που προκαλεί μαζικό θάνατο», θυμίζοντας τα λόγια του μακαριστού ιατρικού λειτουργού Δρα Βλαντίμιρ Ζελένκο ότι «με τα εμβόλια μειώνουν τον παγκόσμιο πληθυσμό».

Σιγά-σιγά έχουν αρχίσει να βγαίνουν σχετικές ειδήσεις και από επίσημες κυβερνητικές αρχές, πηγές και οργανισμούς, αν και αυτές οι πληροφορίες δημοσιεύονται σποραδικά και τραβηγμένα με το ειδικό δημοσιογραφικό και λαξευμένο «τσιγκέλι», όπως είναι, λόγου χάρη: Ο Οργανισμός Υγείας στην Αυστραλία (NSW) παραδέχθηκε ότι ήταν «πολλαπλά εμβολιασμένοι όλες οι νοσηλείες για COVID 19» και επίσης και η Αμερικανική Καρδιολογική Εταιρεία που έγραψε ότι υπάρχει «κίνδυνος μυοκαρδίτιδας από τα εμβόλια τεχνολογίας mRNA».

Εντούτοις, η γύμνια της θανατηφόρας αλήθειας ημέρα με την ημέρα αποκαλύπτεται όλο και περισσότερο. Αν και βεβαίως ακόμα κρύβουν την φρικτή πραγματικότητα με μέγιστη επιμέλεια και μεγάλη δημοσιογραφική τέχνη τα συστημικά Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, οι σχετικές αποκαλύψεις παραταύτα συνεχίζονται. Οι δικαστικές, νομοθετικές και οι λοιπές πιέσεις προς τις Αρχές Υγείας φέρνουν κάποια σοβαρά αποτελέσματα που έχουν σχέση με το φονικό αφήγημα περί της δήθεν ή τάχα «πανδημίας».

Για πρώτη φορά τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) των ΗΠΑ έδωσαν στη δημοσιότητα συγκεντρωτικά στοιχεία που αφορούν τις παρενέργειες των εμβολίων mRNA για τον Covid 19, κατόπιν συνεχών αιτήσεων δικηγόρων, βάσει του νόμου περί ελευθερίας στην πληροφόρηση. Τα στοιχεία αυτά μιλούν από μόνα τους: Τα 2/3 των ανεπιθύμητων παρενεργειών αφορούν μυοκαρδίτιδες και περικαρδίτιδες, οι οποίες είναι στατιστικά 5,5 φορές πάνω από ότι ήταν τα έτη 2009 έως και το 2020.

Σε επιστημονική μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Clinical Research in Cardiology, το επίσημο περιοδικό της Γερμανικής Καρδιολογικής Εταιρείας, έχουν καταγραφεί λεπτομερείς ιατρικές αναφορές σε αυτοψίες που πραγματοποιήθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Χαϊδελβέργης το 2021, μέσα από τις οποίες αποδείχθηκε και επιστημονικά ότι «πολλοί ξαφνικοί θάνατοι οφείλονταν στο εμβόλιο κατά της covid 19.. αν και δεν υπήρχαν προϋπάρχουσες ασθένειες».

Ακόμη, η εν λόγω γερμανική επιστημονική μελέτη έκανε λόγο για «εκρηκτική αύξηση των θανάτων μετά το 2021, όταν ξεκίνησαν οι μαζικοί εμβολιασμοί κατά Covid 19», ενώ οι νεκροψίες έδειξαν ότι «ο εμβολιασμός με Pfizer και Moderna για τον Covid 19 προκάλεσαν θανατηφόρες μυοκαρδίτιδες». Αν και προσκλήθηκαν, η Moderna και η Pfizer δεν απάντησαν σε αιτήματα για σχολιασμό σε αυτά τα θανατηφόρα επιστημονικά ευρήματα. Αλλά και τι θα έλεγαν ή τι θα υποστήριζαν;

Ο παγκοσμίου κύρους καρδιολόγος Aseem Malhotra, ο οποίος κατά τον πρώτο καιρό της εμβολιαστικής διαδικασίας υποστήριξε με μεγάλη θέρμη τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, εμφανίστηκε στο κανάλι BBC και εξήγησε με επιστημονική βάση ερευνών και με ιατρικής φύσης επιχειρήματα ότι η αύξηση της υπερβάλλουσας γενικής θνησιμότητας δεν οφείλεται στις στατίνες, αλλά στα χημικά σκευάσματα. Ή όπως ο ίδιος είπε ορθά και κοφτά: «Τα εμβόλια προκαλούν καρδιολογικά προβλήματα και πρέπει να διακοπούν άμεσα διεθνώς».

Η μάχη για την θανατηφόρα αλήθεια συνεχίζεται όλο και πιο εντατικά, έτσι όπως συμβαίνει εκ παραλλήλου και με τους αυξανόμενα αιφνίδιους θανάτους. Ο Γερμανός καθηγητής Στέφαν Χόμπουργκ, πρώην διευθυντής του Ινστιτούτου Δημόσιων Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο του Ανόβερου, έγραψε κατά λέξη στο Χ: «Από τότε που ξεκίνησε ο εμβολιασμός στις αρχές του 2021, «αιφνίδιοι και απροσδόκητοι» θάνατοι έχουν εκραγεί. Αυτό φαίνεται από τα νέα στοιχεία RBV των 72 εκατομμυρίων ασφαλισμένων».

Ενώ η εφημερίδα Daily Mail έγραψε χαρακτηριστικά ότι «Η Pfizer μαζί με το Twitter “φίμωναν” γιατρούς που επέκριναν το εμβόλιό της», ο Δρ. Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης, Καθηγητής Επιδημιολογίας, είπε κατά λέξη: «Οφείλουν να ζητήσουν συγγνώμη! Όλος ο επιστημονικός κόσμος θα έπρεπε να διερευνά τους ξαφνικούς θανάτους». Επίσης, και η αρθρογράφος της έγκριτης Telegraph, Allison Pearson αναφέρει: «Το πραγματικό σκάνδαλο με το εμβόλιο Covid αναδεικνύεται: Οι νέοι και υγιείς, δεν έπρεπε να κάνουν το εμβόλιο».

Η μάχη υπέρ της θανατηφόρας αλήθειας περί των αγνώστου ταυτότητας και περιεχομένου ενέσεων συνεχίζει να δίνεται με πάρα πολύ μεγάλη δυσκολία. Λόγου χάρη, ενώ η Public Health Scotland της Σκωτίας παρουσίασε στοιχεία με σημαντική αύξηση των νεογνικών θανάτων (κατά τον πρώτο μήνα ζωής) το 2021, στη συνέχεια αρνήθηκε να διερευνήσει εάν αυτοί οι θάνατοι σχετίζεται με το εμβόλιο.

Υπάρχουν επίσης και εκείνες οι ελεύθερες φωνές, συνειδήσεις και οργανώσεις, όπως οι Patriots USA, που έφτασαν στο σημείο να ετοιμάσουν και να δημοσιεύσουν μια ταινία-ντοκουμέντο με τίτλο «Εμβόλια θανάτου: Ιστορίες παιδιών που σκοτώθηκαν από ενέσεις Covid». Οι ίδιοι τόνισαν χαρακτηριστικά: «Αυτή είναι η ταινία που θα θέλαμε να μην χρειαστεί να κάνουμε. Αλλά αυτή είναι μια ταινία που όλοι πρέπει να δουν».

Στις ΗΠΑ, στις 14 Νοεμβρίου 2023, για παράδειγμα, ένα υγιέστατο μωράκι πέθανε μετά το εμβόλιο. Το 15 μηνών κοριτσάκι, η Melody R. Palombi, σύμφωνα με την αναφορά του News12 Westchester, χωρίς να παρουσιάζει σημάδια προβλημάτων υγείας, απλώς «σταμάτησε να αναπνέει και υπέστη καρδιακή ανακοπή». Το μωράκι υπέστη ηπατική και νεφρική ανεπάρκεια και καρδιακή ανακοπή, σύμφωνα με νοσοκομειακά αρχεία.
Ο οργανισμός Children’s Health Defence, υπό τον Ρόμπερτ Κένεντι Τζ., έχει ανακοινώσει ότι η Pfizer πραγματοποιεί πειράματα σε ορφανά παιδιά ηλικίας έξι μηνών για να δοκιμάσει το εμβόλιο Covid-19 και αυτό σύμφωνα με καταγγελίες από προσωπικότητες και μέλη του κοινοβουλίου και της γερουσίας στην Πολωνία το 2021. Σε σχετική περιφερειακή διάσκεψη που διοργανώθηκε τέθηκαν πολλά ερωτήματα όπως: «Γιατί επιτρέπεται στην Pfizer να κάνει κλινικές δοκιμές σε βρέφη με ένα προϊόν που δεν έχει ολοκληρώσει κλινικές δοκιμές και είναι και νέας τεχνολογίας;».

Ήδη από το 2020, ο υποψήφιος για το προεδρικό χρίσμα των ΗΠΑ Robert F. Kennedy Jr. έχει απευθύνει το δικό του ξεκάθαρο μήνυμα προς την παγκόσμια κοινότητα, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για τα εμβόλια mRNA: «Αποφύγετε τους εμβολιασμούς πάση θυσία και με κάθε κόστος.. Θέλετε να γίνεται ένα γενετικά μεταλλαγμένο ζόμπι; Ή ένα “ζωντανό” ρομπότ; Είναι επιλογή σας. Εγώ προσωπικά δεν το θέλω.. Τα εμβόλια νέας τεχνολογίας αντιπροσωπεύουν ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας».

Συνεχίζει να παραμένει ιστορικός ο λόγος-προειδοποίηση του Robert F. Kennedy, Jr στο Βερολίνο, στις 29 Αυγούστου 2020, όπου τόνισε: «Δεν θα πάρετε την ελευθερία μας, δεν θα δηλητηριάσετε τα παιδιά μας». Στη ίδια γραμμή και ο Δρ Peter McCullough, ο όποιος σε ομιλία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τόνισε ότι «κανείς δεν πρέπει να κάνει άλλο εμβόλιο, τα εμβόλια δεν είναι ασφαλή για ανθρώπινη χρήση». Με τον καθηγητή Ιατρικής Ι. Κουντουρά να λέει ότι η Κυβέρνηση της Ν.Δ. έκανε «διασπορά ψευδών ειδήσεων» σε σχέση με τα εμβόλια».

Πάρα πολλές αλήθειες ιατρικές «βόμβες» έχει ρίξει ο παγκοσμίου φήμης ιολόγος Σουκαρίτ Μπαγκτί. Θα κάνω στη συνέχεια μια σταχυολόγηση κάποιων εν των λεγομένων του σε σχέση με τα εμβόλια, τους εμβολιασμένους και τις επιπτώσεις τους. Στις 20 Ιουνίου 2023, Δρ. Σ. Μπαγκτί τόνισε (Focus FM): «Αυτό σημαίνει ότι το γονιδίωμά σας έχει αλλοιωθεί, γιατί δεν έχετε μόνο το δικό σας DNA, αλλά και το DNA βακτηρίων, όπως το Escerichia Coli. Ειδικά εσείς που εμβολιαστήκατε με πολλές δόσεις, εύχομαι ο Θεός να σας βοηθήσει».

Και διευκρινίζει ο Δρ. Μπαγκντί: «Τα ξένα γονίδια εξακολουθούν να εντοπίζονται στον οργανισμό και ενάμισι χρόνο μετά τον εμβολιασμό και, καθώς είναι χρωμοσώματα, δεν καταστρέφονται.. Έχετε τροποποιηθεί γενετικά οι εμβολιασμένοι. Ειδικά αν εμβολιάσετε τα παιδιά σας, θα έχετε πολύ μεγάλο πρόβλημα μακράς διαρκείας.. Είναι τρομακτικό αυτό που σας λέω. Οι αρμόδιες Αρχές στη χώρα σας πρέπει να ξεσηκωθούν και να σταματήσουν να ακούν στον ΠΟΥ».

Ο Δρ. Σουκαρίτ Μπαγκτί είχε μιλήσει στον Focus FM και τον Ιούνιο του 2022. Ανάμεσα στα άλλα ο ίδιος είχε τονίσει: «Τα mRNA εμβόλια είναι θανατηφόρα και επικίνδυνα.. Για μένα είναι ξεκάθαρο. Οι άνθρωποι που πεθαίνουν ξαφνικά, πεθαίνουν εξαιτίας του εμβολίου.. Τα προβλήματα συμβαίνουν πολύ περισσότερο στα νεαρά άτομα, εξαιτίας του ότι είναι περισσότερο δραστήρια. Ακριβώς γι΄ αυτό, νέοι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, πεθαίνουν.. Όλα τα κλασσικά εμβόλια θα αντικατασταθούν με εμβόλια βασισμένα στην τεχνολογία mRNA».

Ο Σ. Μπαγκτί είχε ακόμη πει και το εξής τρομακτικό: «Η κρίση με τον κορονοϊό προκλήθηκε για να αποπροσανατολίσει τον κόσμο από το κακό που έρχεται.. Προγραμματίζουν όλα τα υπόλοιπα εμβόλια, να βασίζονται στην τεχνολογία mRNA. Ήδη έχει αντικατασταθεί το εμβόλιο της γρίπης. Όλα τα κλασσικά εμβόλια θα αντικατασταθούν και κανείς δε γνωρίζει τίποτα γι΄ αυτό». Ναι, οι Φρανκενστάιν-Γκέιτς θα πουλάνε σκευάσματα mRNA αγνώστου ταυτότητας και ενέσεις-ΑΤΙΑ χωρίς τις προβλεπόμενες δεκαετείς κλινικές έρευνες, κλπ!

Προσθέστε στα ανωτέρω και αυτά που είχε επίσης αναφέρει ο Σ. Μπαγκτί τον Σεπτέμβριο του 2022 στον Focus FM: «Τα εμβόλια mRNA κατά Covid-19 προκαλούν διάβρωση εγκεφάλου, παράνοια και απώλεια ευφυΐας.. Τα άτομα που έχουν κάνει ενισχυτικές δόσεις εμβολίων, μεταβάλλονται. Δεν έχουν πια μνήμη, γίνονται παρανοϊκά, χάνουν την ευφυΐα τους, την ενσυναίσθησή τους, τη θέλησή τους, γίνονται παθητικά λόγω της διάβρωσης των εγκεφαλικών αγγείων, κλπ».

Ο Σ. Μπαγκτί έχει υπογραμμίσει με κόκκινο χρώμα πως «ό,τι έχει σχέση με mRNA σκευάσματα και εμπλέκονται και τα γονίδια, θα σκοτώνει ανθρώπους εσαεί. Είναι θανάσιμα επικίνδυνο να εκχύεις ξένα γονίδια στο σώμα σου»! Ο ίδιος έχει αποκαλύψει ότι οι φαρμακευτικές εταιρείες σχεδιάζουν εδώ και καιρό και «με ύπουλο τρόπο να εμβολιάσουν τους πάντες με mRNA τεχνολογίας σκευάσματα, τα οποία θα πάρουν αδειοδότηση χωρίς κανένα τεστ»!

Εν κατακλείδι και συμπερασματικά, ναι, εκεί είμαστε ή βρισκόμαστε ως παγκόσμια και τοπική κοινωνία σήμερα: Να πάμε να εμβολιάσουμε τα παιδιά μας με γονιδιακά τροποποιημένα εμβόλια-ΑΤΙΑ τύπου mRNA, στα οποία δεν θα έχουν γίνει ούτε οι βασικές κλινικές έρευνες ούτε και οι υποχρεωτικοί φαρμακευτικοί έλεγχοι. Και ας αφήσουμε έξω και το γεγονός ότι πολλά παιδικά εμβόλια έχουν αναπτυχθεί με χρήση κυτταρικών σειρών εμβρύων, κλπ. Τον λόγο και την τελική ευθύνη την έχουν τώρα μόνον οι γονείς. Οι γονείς!

facebook.com/profile.php?id=100000270536476
ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ, PhD
Διεθνολόγος Καθηγητής, Συγγραφέας
Πρώην Βουλευτής Φθιώτιδας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δεν ξέρω τι ισχύει και τι όχι από όλα αυτά..
    Πάντα το πρώτο θύμα σε ανάλογες καταστάσεις ειναι η Αλήθεια.

    Αν όμως αναλογιστεί κανείς, πως το «ΚΑΚΟ» έχει επικρατήσει Παγκοσμίως, πως πολλοί «ηγέτες» της Εποχής μας, είναι συνειδητά ανήθικοι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ κατά της Ανθρωπότητας,
    (Mitsotakis εντός) , πως ΟΛΑ, ΟΛΑ, ΟΛΑ, ΟΛΑ γίνονται για το Χρήμα και την Εξουσία πάνω στους άλλους, θεωρώ πως είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΙΘΑΝΟΝ οι φιμωμένοι Επιστήμονες, όπως ο γλυκύτατος Μπαγκντί να έχουν δίκιο…..

    Αν και… μη μεταλλαγμένος (no vaccinated), έχω επίγνωση πως μπορεί κι εγώ να φύγω «ξαφνικά».

    Ο Θεός μεθ’ ημών …

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ