Ψυχοκτόνοι! Αμερικανίδα ψυχίατρος: βρισκόμαστε στη μέση μιας επανάστασης των φύλων και την οδηγούν τα «παιδιά μινώταυροι»!

0
130

Σύμφωνα με μια Αμερικανίδα ψυχίατρο, μια επανάσταση του φύλου βρίσκεται σε εξέλιξη χάρη στα «παιδιά μινώταυρους»

Το χαρακτηριστικό των ιδεαλιστών είναι να ακολουθούν τη λογική τους μέχρι το τέλος, μέχρι την τρέλα. Η Diane Ehrensaft είναι ψυχίατρος και διευθύνει την υπηρεσία ψυχικής υγείας παιδιών και εφήβων στο Benioff Hospital του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια στο Σαν Φρανσίσκο, ένα μεγάλο και γνωστό ίδρυμα. Σύμφωνα με αυτήν, «βρισκόμαστε στη μέση μιας επανάστασης των φύλων και είναι τα παιδιά που την οδηγούν». Ανοίγουν το δρόμο προς νέες μορφές φύλου, «υβρίδια φύλου», «μινώταυροι του φύλου», παιδιά που ταυτίζονται ως μισό αγόρι και μισό κορίτσι. Και για εκείνη, «είναι υπέροχο να βλέπεις».

Μια ιατρική ειδικότητα που έχει σχεδιαστεί για να φέρει την επανάσταση του φύλου

Συγγραφέας ενός κλασικού βιβλίου LGBTQ, Gender Born, Gender Made, η Diane Ehrensaft είναι ακτιβίστρια. Ειδικεύεται στην παιδοψυχοθεραπεία, στην υποστήριξη γονέων και παιδιών σε οικογένειες που παράγονται με οποιαδήποτε μέθοδο υποβοηθούμενης γονιμοποίησης και στη θετική φροντίδα του φύλου για τρανς άτομα και όλα τα άτομα των οποίων η ταυτότητα φύλου δεν αντιστοιχεί απαραίτητα ή όχι πάντα στο φύλο που έχει οριστεί σε αυτούς κατά τη γέννηση. Ο ΠΟΥ εγκολπώνει στην ”gender affirmative care”/ «καταφατική φροντίδα του φύλου» όλες τις κοινωνικές, ψυχολογικές, συμπεριφορικές και ιατρικές παρεμβάσεις που έχουν σχεδιαστεί για να υποστηρίξουν και να επιβεβαιώσουν την ταυτότητα φύλου ενός ατόμου όταν έρχεται σε σύγκρουση με το φύλο γέννησής του. Είναι επομένως μια ιατρική «ειδικότητα» της οποίας ο ρητός σκοπός είναι να επιφέρει την επανάσταση του φύλου και να βοηθήσει τον «ασθενή» να αρνηθεί τη βιολογική του πραγματικότητα.

Υβριδικά παιδιά, Prius ή μινώταυροι

Σε ένα κείμενο με τίτλο «Δημιουργικά παιδιά που χτίζουν το φύλο στον 21ο αιώνα», η Diane Ehrensaft αφηγείται την εμπειρία της με «δημιουργικά παιδιά» στο φύλο, όπως το εξάχρονο αγόρι που μπήκε στο γραφείο της λέγοντας: «Είμαι μια Prius (όπως η Toyota), ένα υβρίδιο, αγόρι μπροστά, κορίτσι πίσω», ή η συνομιλία του με ένα άλλο επτάχρονο παιδί που του απέδειξε ότι υπάρχουν «μινώταυροι του φύλου». Ωστόσο, αναφέρει άλλες μορφές ταυτότητας φύλου στα παιδιά ασθενείς της, «φύλο ανάλογα με την εποχή» ή «φύλο ανάλογα με τον τόπο». Όλα με τη μέγιστη σοβαρότητα. Μας ζητείται να δεχτούμε αυτή την «επιστήμη» σαν καλό ψωμί. Η κ. Ehrensaft πιστεύει επίσης ότι «η επανάσταση των τρανσέξουαλ είναι η συνέχεια του φεμινιστικού κινήματος της δεκαετίας του εξήντα». Και εκεί, λέει μια ιστορική αλήθεια: εμείς αποφασίζουμε το φύλο μας σήμερα όπως η Μποβουάρ ή ο Μπάτλερ αποφάσισαν πώς ήθελαν να ονομάσουν γυναίκα τότε. Η επανάσταση του ουράνιου τόξου, ως προς το φύλο, τη φυλή ή το κλίμα, είναι μια άρνηση της πραγματικότητας υπέρ του συναισθήματος, μια γιγάντια ανατροπή της ζωής στο σύνολό της από έναν υπαρξισμό που εφαρμόζεται σε όλα.

Kάποιοι γνωστοί άγνωστοι επιμένουν στη σεξουαλική αγωγή στα σχολεία από ειδήμονες. Εθελοτυφλώντας και πλεοναστικά υποκρινόμενοι ότι αγνοούν τις ” αγαθές προθέσεις” του Κοσμοσώτηρα Π.Ο.Υ και την κυρίαρχη γραμμή σε αυτούς τους κύκλους και τις ντιρεκτίβες που υπηρετούν.

Ψυχοκτόνοι…ευλογούν την ΕΕ ενώ ξέρουν ότι η ΕΕ είναι το αντιχριστιανικό σιδηρούν παραπέτασμα. Δεν γνωρίζουν την αποχριστιανοποίηση της Ευρώπης, δεν ξέρουν ότι στην Ευρώπη γίνεται αλλαγή χρήσης ναών λόγω της θρησκευτικής κρίσης και μετατρέπουν τους ναούς τους σε πολυκαταστήματα, ξενοδοχεία, μπαρ, ρεστοράν, κλειστές αγορές και στο Άμστερνταμ μετέβαλαν ναό ως και σε τζαμί με την ονομασία Al-Fatiha;

Το τι σεξουαλική αγωγή και πρότυπα θέλουν να δώσουν κράτη που υπόκεινται σ΄αιχμαλωσία νου όπως η Ελλάδα στα παιδιά φαίνεται και από την επίσκεψη Κασσελάκη σε σχολείο. Πρώτη του προτεραιότητα στην αμερικανόφερτη ατζέντα η σεξουαλική αλλοτρίωση, αποπροσανατολισμός κι εκφυλισμός των παιδιών. Απόλυτος στόχος τα παιδιά. Μαθαίνω θα πάει και Κύπρο. Ας μην απωλέσουν την ευκαιρία ας τον καλέσουν λοιπόν κι εκεί στα σχολεία οι Αμερικανοσυμπαθούντες. Η σεξουαλική καθοδήγα τώρα και στην Κύπρο..

dimpenews.com

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ