Ισπανία: Γονείς κάνουν μήνυση με την υποψία ότι τα παιδιά τους πέθαναν από τα εμβόλια

0
13591

Σύμφωνα με τους τρεις ενάγοντες, ένα από τα αγόρια πέθανε στο σπίτι στον καναπέ, τα άλλα δύο ενώ έπαιζαν ποδόσφαιρο στην αυλή του σχολείου. Οι ισπανικές υγειονομικές αρχές ισχυρίζονται ότι τα αγόρια πέθαναν «φυσικά».

Στην Ισπανία, τρεις ομάδες γονέων προσφεύγουν στα δικαστήρια για τον ξαφνικό θάνατο των παιδιών τους. Κατηγορούν τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού για τους θανάτους!

Αυτό αναφέρει το αυστριακό επιστημονικό και πολιτικό ιστολόγιο TKP επικαλούμενο την ισπανική διαδικτυακή εφημερίδα The Objective .

Σύμφωνα με τους γονείς, τα παιδιά δώδεκα, δεκατριών και δεκατεσσάρων ετών ήταν απολύτως υγιή πριν τον εμβολιασμό και δεν είχαν προηγούμενες ασθένειες. Σύμφωνα με την έκθεση, δύο από τα τρία αγόρια πέθαναν από πάχυνση του καρδιακού μυός (υπερτροφική καρδιοπάθεια). Ο τρίτος πέθανε από καρδιακή αρρυθμία. Όπως αναφέρει η μήνυση, η καρδιά ενός από τα αγόρια που πέθανε ήταν «μεγαλωμένη» και ζύγιζε 480 γραμμάρια αντί για 344 γραμμάρια.

Η καταγγελία, την οποία κατέθεσαν οι γονείς στην εισαγγελία την Πέμπτη, αναφέρεται σε φόνο από βαριά αμέλεια, γενετική χειραγώγηση, απειλές, εξαναγκασμό, διακύβευση της δημόσιας υγείας, εξαπάτηση, παραβίαση της ηθικής ακεραιότητας που προκαλεί βλάβη στην ζωή και κατάχρηση εξουσίας. Απευθύνεται, μεταξύ άλλων, στην Πρόεδρο του Ισπανικού Οργανισμού Φαρμάκων και Προϊόντων Υγείας (AEMPS), Silvia Calzón, και στην Διευθύντρια, María Jesús Lamas, καθώς και σε «κάθε άλλη υπεύθυνη αρχή».

Οι ενάγοντες είπαν στην ισπανική διαδικτυακή εφημερίδα The Objective ότι ήθελαν να αποδοθεί δικαιοσύνη και να συμμετάσχουν και άλλοι γονείς στην αγωγή τους. Μία από τις μητέρες είπε ότι ο γιος της πέθανε ενώ ήταν ξαπλωμένος στον καναπέ του σπιτιού. Στην αρχή νόμιζε ότι είχε αποκοιμηθεί, «αλλά μετά δεν ήθελε να σηκωθεί». Το αγόρι λέγεται ότι είχε εμβολιαστεί με παρτίδα FG7898, για την οποία αναφέρονται ανεπιθύμητες ενέργειες. Τα άλλα δύο αγόρια είχαν εμβολιαστεί με την παρτίδα FG9428 του εμβολίου Pfizer. Πέθαναν επίσης ξαφνικά, ο ένας παίζοντας ποδόσφαιρο και ο άλλος στην αυλή του σχολείου.

Οι γονείς προσπαθούν εδώ και ένα χρόνο να αναγνωριστεί ο εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού ως η αιτία θανάτου των παιδιών τους. Ωστόσο, οι υγειονομικές αρχές αρνούνται τα πάντα και υποστηρίζουν ότι τα αγόρια πέθαναν «φυσικά», πιθανότατα λόγω γενετικού ελαττώματος.

Ένας εκπρόσωπος της ισπανικής ένωσης ανθρωπίνων δικαιωμάτων Asociación Liberum, σχολιάζοντας την υπόθεση, είπε ότι «έχει βαρεθεί με τις αρχές να μας λένε ότι οι άνθρωποι πεθαίνουν τυχαία».

Τα κρούσματα των τριών παιδιών δεν είναι τα μόνα που αναφέρθηκαν στην Ισπανία. Τον Ιούνιο, η εφημερίδα El Diario de Sevilla ανέφερε ότι τουλάχιστον επτά άτομα παραπονέθηκαν στις υγειονομικές αρχές για σοβαρές παρενέργειες που προκλήθηκαν από τον εμβολιασμό. Ένας από τους ενάγοντες ζήτησε πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ ως αποζημίωση επειδή κατέληξε να είναι σχεδόν εντελώς τυφλός και είχε περιορισμένη κινητικότητα στα πόδια του.

el.gr

Περιοδικό δέχτηκε συστάσεις να αφαιρέσει μελέτη που διαπίστωνε ότι όσοι έλαβαν αναμνηστική δόση εμβολίου Covid είχαν περισσότερες πιθανότητες να μολυνθούν απο τον ιό.

Ένα επιστημονικό περιοδικό απορρίπτει ένα αίτημα για ανάκληση μιας μελέτης που διαπίστωσε ότι τα άτομα που έλαβαν αναμνηστικό COVID-19 είχαν περισσότερες πιθανότητες να μολυνθούν απο τον ιό σε σύγκριση με τα άτομα που δεν έλαβαν αναμνηστική δόση. Η μελέτη αναλύοντας στατιστικά από το σύστημα φυλακών της Καλιφόρνια, διαπίστωσε ότι όσοι έλαβαν ένα από τα δισθενή ενισχυτικά είχαν υψηλότερο ποσοστό μόλυνσης από τα άτομα που δεν είχαν λάβει με επιπλέων δόση εμβολίου για τον COVID-19.

Αυτό ίσως εξηγεί γιατί πολλές έρευνες που είναι κατά των εμβολίων δεν βγαίνουν στην δημοσιότητα αφού δέχονται πιέσεις απο ομότιμους που δήθεν επαναξιολογούν τις μελέτες ως μη έγκυρες. Κάθε μελέτη έχει αντίστοιχους συγγραφείς που υποβάλλουν ερωτήσεις και σχόλια. Το περιοδικό Cureus επιβεβαίωσε ότι ένας αντίστοιχος συγγραφέας της μελέτης ζήτησε από το περιοδικό να ανακαλέσει το άρθρο.

“Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο αντίστοιχος συγγραφέας επικοινώνησε μαζί μας με αίτημα ανάκλησης. Ωστόσο, αποφασίσαμε ότι δεν υπάρχει βάση για ανάκληση και επομένως θα παραμείνει δημοσιευμένη”, δήλωσε ο Graham Parker-Finger, διευθυντής του περιοδικού Cureus, είπε στους The Epoch Times μέσω email.

Η μελέτη άρχισε να υποβάλλεται σε αξιολόγηση από ομοτίμους στις 16 Αυγούστου. Η αξιολόγηση από ομοτίμους ολοκληρώθηκε στις 23 Αυγούστου. Η εργασία δημοσιεύτηκε στις 4 Σεπτεμβρίου. Η αξιολόγηση από ομοτίμους έχει γίνει αλλα δεν έχει δημοσιοποιηθεί. Το περιοδικό στην ουσία δέχτηκε συστάσεις για να κατεβάσει μια έρευνα που είχε ήδη κριθεί απο ομότιμους ως μη έγκυρη.

Τα συμπεράσματα της μελέτης.

Οι ερευνητές ανέλυσαν δεδομένα από 33 κρατικές φυλακές από τον Ιανουάριο έως τον Ιούλιο του 2023 για να προσπαθήσουν να αξιολογήσουν την αποτελεσματικότητα των δισθενών εμβολίων, οι οποίες εισήχθησαν το φθινόπωρο του 2022.

Μεταξύ 96.201 κρατουμένων με δεδομένα για τεστ και εμβολιασμό για τον COVID-19, οι ερευνητές εντόπισαν 2.835 περιπτώσεις. Διαπίστωσαν ότι 1.187 από τα κρούσματα ήταν μεταξύ ατόμων που είχαν λάβει δισθενές εμβόλιο, έναντι μόλις 568 περιπτώσεων μεταξύ των μη εμβολιασμένων.

Οι υπόλοιποι ήταν μεταξύ των ανθρώπων που έλαβαν τα μονοσθενή παλιά εμβόλια. Αυτή η ομάδα αποκλείστηκε από περαιτέρω ανάλυση.

Ενώ ο πληθυσμός των δισθενών ληπτών ήταν υψηλότερος από τους μη εμβολιασμένους -36.609 σε σύγκριση με 20.889- το ποσοστό μόλυνσης ήταν ακόμα πιο αυξημένο στην ομάδα με τα δισθενή εμβόλια. ο Αριθμός των λοιμώξεων ήταν σχεδόν διπλάσιος στην ομάδα με τα δισθενή, διαπίστωσαν οι ερευνητές.

Τα ποσοστά μόλυνσης στην ομάδα που έλαβε δισθενή εμβόλια ήταν 3,2 τοις εκατό, έναντι 2,7 τοις εκατό στην ομάδα που δεν τα έλαβε.

«Η ομάδα που εμβολιάστηκε με δισθενή είχε ελαφρώς αλλά στατιστικά σημαντικά υψηλότερο ποσοστό μόλυνσης από την ομάδα που δεν εμβολιάστηκε», έγραψαν ο Δρ Robert Mayes από τις Υπηρεσίες Σωφρονιστικής Υγείας της Καλιφόρνια και οι άλλοι συγγραφείς.

anazitiseis.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ