Κάτι συμβαίνει με το αίμα των ανθρώπων!!! Εφιαλτική αύξηση 522% διαταραχών στην Βρετανία!

2
5469

Καταγγέλλουν το εμβόλιο για τον COVID… Θα γίνει έρευνα και για την Ελλάδα;;;

To πρώην στέλεχος της Blackrock (αμερικανική πολυεθνική εταιρεία διαχείρισης επενδύσεων με έδρα την Νέα Υόρκη) και γκουρού των hedge fund, Edward Dowd αναφέρει πως υπάρχυν ανησυχητικά δεδομένα που δείχνουν αύξηση των ασθενειών που σχετίζονται με το αίμα και πρέπει να αντιμετωπιστούν από την ιατρική κοινότητα και τις ρυθμιστικές αρχές.

Όπως τονίζει:

«Αν κάποιος ρίξει μια ματιά στις αιματολογικές (διαταραχές) οι οποίες αφορούν στο αίμα, στις αιματολογικές διαταραχές κάθε είδους, υπάρχει αύξηση 522%!!!!!

Επομένως, κάτι συμβαίνει στο Ηνωμένο Βασίλειο και στο σύστημα αναπηριών τους όπου οι αιματολογικές διαταραχές εκτοξεύτηκαν!!!!

Κι όλοι μας γνωρίζουμε τι συμβαίνει με το εμβόλιο… Υπάρχουν πολλά προβλήματα με το αίμα. Δημιουργεί μια πρωτεΐνη-ακίδα και καταστρέφει το αίμα πολλών ατόμων δυστυχώς.

Φταίει η παγκόσμια υπερθέρμανση; Είναι κάτι στο σύστημα υδροδότησής τους; Ή είναι ένα πρόγραμμα μαζικού εμβολιασμού που ξεκίνησε το 2021;»

Δείτε το βίντεο:

el.gr

H New York Times και το CDC τωρα παραδεχονται οτι …

1

..Οι θεωριες συνωμοσιας οτι οι θανατοι δεν ηταν αληθινοι και οτι υπερεβαλαν στην πληροφορια τους …ηταν αληθινες !!!

Δηλαδη οι “ψεκασμενοι” ειχαν δικιο …Κυριε Μητσοτακη !!… Υπερεβαλλαν στους θανατους οπως και εσεις και ολοι στην κομπινα για να οδηγησουν το κοινο σε φοβο ετσι ωστε να επιλεξει να ρισκαρει με δικη του ευθυνη ..(οπως το εχετε σχεδιασει νομικα) να κανουν το πειραματικο εμβολιο !!…

Μενει πλεον να αποδειχθει οτι το πειραματικο εμβολιο κοστιζει σε ζωες πολυ παραπανω απο οτι ο αορατος εχθρος για να ερθει η δικαιοσυνη σε ενα απο τα μεγαλυτερα εγκληματα της ανθρωποτητας που συμμετειχαν παρα πολυς κοσμος ..ειτε γνωριζοντας ειτε απο ηλιθιοτητα και αφελεια !….

Θα το αφησουν να συμβει;..Οχι βεβαια …θα φερουν τα πανω κατω να μην γινει γνωστο ..! Ειναι στο χερι τους να το κρυψουν για παντα ..αυτο εχει να κανει με την συνειδηση σου σαν ανθρωπος και την ηθικη σου ευθυνη για τους νεκρους συγγενεις σου …και αυτους που εφυγαν ηδη αλλα και για αυτους που θα συνεχισουν να φευγουν μεσα στα χρονια !

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καταστρεψαμε τα πάντα, για το κέρδος..
    Από εδώ και πέρα μόνο σκοτάδια μέχρι το…τέλος…!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ