Πρώην αντιπρόεδρος Pfizer για εμβόλια και covid: Για αυτό λένε ΨΕΜΑΤΑ

2
5172

«Δεν πρόκειται να με μηνύσουν! Θα ήθελα να έχω τέτοια δημοσιογραφική κάλυψη στο δικαστήριο. Θα χάσετε με χίλια».
«Παρασκευάστηκαν για να προκαλέσουν βλάβες να σακατέψουν και να σκοτώσουν».

Αυτή είναι η θέση του διάσημου ανοσολόγου και πρώην αντιπροέδρου της Pfizer, Dr Mike Yeadon, για τα κορωνοεμβόλια που επέβαλαν σε δισεκατομμύρια ανθρώπους ξανά και ξανά κατά την περασμένη τριετία.

Ο ίδιος προειδοποίησε ότι «αντιμετωπίζουμε κάτι πολύ μεγαλύτερο από έναν ιό» και τόνισε πως όλα εκείνα που έχουν χορηγήσει στον κόσμο μέσω των εμβολίων αλλά και οι βλάβες που έχουν αναφερθεί δεν ήταν “τυχαία”.

Στάθηκε επίσης στο γεγονός πως από την αρχή κιόλας της πανδημίας του κορωνοϊού φάνηκε τι ήθελαν να κάνουν, όταν ξαφνικά όλες οι κυβερνήσεις μαζικά στον κόσμο άρχισαν να παίρνουν τα ίδια μέτρα:

«Κι όταν είδα, όχι μόνο τη χώρα μου να επιβάλει καραντίνα, αλλά δεκάδες χώρες να επιβάλουν καραντίνες ταυτόχρονα, θα έλεγα στους ακροατές σας αυτό ήταν απόδειξη και παραμένει απόδειξη μίας υπερεθνικής επιχείρησης. Σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να συμβεί αυτό σε τοπικό επίπεδο ή επίπεδο χώρας, συνεπώς πρέπει να συνέβη σε ανώτερο επίπεδο, είτε στον ΠΟΥ, είτε στο WEF είτε σε άλλο! Δεν γνωρίζω.

Αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι αυτή η πράξη από μόνη της αποδεικνύει χωρίς καμία αμφισβήτηση ότι δεν κυκλοφόρησε απλώς κάποιος ιός και έπειτα όλοι πανικοβλήθηκαν. Όλοι τους έκαναν τα ίδια ανόητα, αναποτελεσματικά πράγματα, κανέναν εκ των οποίων δεν υπήρχαν στα σχέδια έκτακτης ανάγκης καμίας χώρας, επειδή τα έχω διαβάσει όλα.

Έτσι όταν κατηγορούν αυτούς τους ανθρώπους ότι ψεύδονται το κάνω όντας σίγουρος ότι δεν θα με μηνύσουν»:

el.gr

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ποιος να μηνύσει κάποιον γραφικό;Ακόμα με τα εμβόλια ασχοληστε;Έλεος. Τόσα αεροπλάνα πετούν και μας ψεκάζουν.Αυτό είναι θέμα. Μάλιστα έκαναν ερώτηση στη βουλή ο Βορίδης και ο Κουβέλης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ