Ιάπωνας γιατρός σοκάρει: Ρεκόρ 30ετίας οι θάνατοι εμβολιασμένων για Covid! – Παγκόσμιο πρόβλημα οι παρενέργειες

6
5135

Σύμφωνα με το δρ. Fukushima, η έκταση των παρενεργειών για την υγεία που προκαλούνται από τα εμβόλια mRNA, τελικά έβαλε σε κίνδυνο δισεκατομμύρια αθώους ανθρώπους – Χαρακτηρίζει «ωρολογιακές βόμβες» τους εμβολιασμένους

Ο εξέχων Ιάπωνας επιστήμονας Δρ. Masanori Fukushima προειδοποίησε ότι οι βλάβες που προκαλούνται από τα εμβόλια mRNA του κορωνοϊού COVID-19, αποτελούν πλέον ένα τεράστιο παγκόσμιο πρόβλημα, διαστάσεων «πανδημίας», ενώ τα στοιχεία δείχνουν πως οι θάνατοι που προκλήθηκαν από τα εμβόλια για τον κορωνοϊό έχουν ξεπεράσει αυτούς που προκλήθηκαν από όλα τα άλλα εμβόλια τα τελευταία 30 χρόνια .
O Fukushima είναι πρόεδρος του Κέντρου Μεταφραστικής Πληροφορικής της Έρευνας και επίσης υπηρετεί ως επίτιμος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Κιότο.

Έχει σχεδόν τρεις δεκαετίες εμπειρίας στην έρευνα για τον καρκίνο και την γενική ιατρική περίθαλψη.
Σύμφωνα με το δρ. Fukushima, η έκταση των δυσμενών αποτελεσμάτων για την υγεία που προκαλούνται από τις ενέσεις mRNA, τελικά έβαλε σε κίνδυνο δισεκατομμύρια αθώους ανθρώπους.

Οι θάνατοι που προκλήθηκαν από τα εμβόλια για τον κορωνοϊό έχουν ξεπεράσει αυτούς που προκλήθηκαν από όλα τα άλλα εμβόλια τα τελευταία 30 χρόνια.

Ήδη από τον Μάρτιο του περασμένου έτους, δεδομένα από το Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίων των ΗΠΑ (VAERS) αποκάλυψαν ότι οι θάνατοι που προκλήθηκαν από τα εμβόλια για τον κορωνοϊό COVID-19, έχουν ξεπεράσει αυτούς που προκλήθηκαν από όλα τα άλλα εμβόλια τα τελευταία 30 χρόνια.

Η VAERS κατέγραψε συνολικά 26.059 θανάτους που προκλήθηκαν από τα εμβόλια για τον COVID-19 τους πρώτους 15 μήνες κυκλοφορίας, σχεδόν τρεις φορές μεγαλύτεροι από τους 9.066 ανθρώπους που σκοτώθηκαν από εμβόλια μη COVID-19 τα προηγούμενα 30 χρόνια.

Τα εμβόλια κατά του COVID-19 προκάλεσαν επίσης μόνιμες αναπηρίες σε 48.342 άτομα σε μόλις 15 μήνες, υπερδιπλάσιο από τα 20.096 άτομα που υπέφεραν από μόνιμες αναπηρίες μετά από ένεση με εμβόλια μη CoVID τις τελευταίες τρεις δεκαετίες.

Οι βλάβες που προκαλούνται από τα εμβόλια αποτελούν πλέον παγκόσμια ανησυχία

Με περισσότερα έθνη να έχουν πρόσβαση στα εμβόλια τώρα, είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί ο Fukushima πιστεύει ότι οι βλάβες που προκαλούνται από τα εμβόλια αποτελούν πλέον παγκόσμια ανησυχία.

Ο γιατρός επέκρινε επίσης εκείνους που προωθούν τα εμβόλια mRNA στις μάζες, ιδιαίτερα εκείνους που δεν διαθέτουν τα κατάλληλα ακαδημαϊκά διαπιστευτήρια για να το κάνουν.

Ο Fukushima αναφερόταν προφανώς σε πολιτικούς όπως ο Πρόεδρος Joe Biden, οι οποίοι επιβάλλουν γρήγορα τους εμβολιασμούς παρά τις περιορισμένες γνώσεις για τα εμβόλια.
Η ανάλυση των εμπειρογνωμόνων του Fukushima για τα εμβόλια mRNA και την ανθρώπινη υγεία κυριαρχεί σε ολόκληρη την παγκόσμια ιατρική κοινότητα.

Με βάση την ανάλυσή του, οι αρνητικές συνέπειες για την υγεία από τις λήψεις mRNA είναι ήδη ένα παγκόσμιο ζήτημα.
Τα εμβόλια μπορούν ενδεχομένως να προκαλέσουν ένα κύμα καρδιακών προσβολών, εγκεφαλικών και αιφνιδίων θανάτων.

Οι εμβολιασμένοι άνθρωποι είναι σαν μια ωρολογιακή βόμβα

Ο Daniel Horowitz, ανώτερος συντάκτης στο Blaze, έκανε παρόμοια άποψη σε ένα άρθρο πριν από σχεδόν ένα χρόνο.
«Οι αναφορές για μυοκαρδίτιδα και περικαρδίτιδα είναι τόσο διαδεδομένες τώρα που μόλις τις πρώτες οκτώ εβδομάδες του 2022, βρισκόμαστε ήδη στο 47 τοις εκατό των συνολικών υποβολών VAERS για το 2021.

Υπήρξαν 24.177 αναφορές περικαρδίτιδας [και] μυοκαρδίτιδας που υποβλήθηκαν στο VAERS το 2021
Το 2022, μόλις μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου, υπήρξαν 11.289 αναφορές – που είναι σχεδόν το ήμισυ του συνόλου του περασμένου έτους», έγραψε.

Γιατί;

Ο Horowitz πρότεινε δύο πιθανές εξηγήσεις για την ξαφνική εισροή αναφορών VAERS τους πρώτους δύο μήνες του 2022.
«Είτε περισσότεροι άνθρωποι και γιατροί γνωρίζουν για το VAERS και ξέρουν [πώς] να αναζητούν μυοκαρδίτιδα, είτε υπάρχει μια ωρολογιακή βόμβα με πολλά περισσότερα άτομα τώρα συνειδητοποιώντας ότι έχουν καρδιακά προβλήματα μήνες αργότερα», είπε.

«Είτε έτσι είτε αλλιώς, αυτό σημαίνει ότι οι αρχικές εκτιμήσεις για τον επιπολασμό των κρουσμάτων ήταν απλώς η κορυφή του παγόβουνου και είναι πιθανό να δούμε νεαρές καρδιές κατεστραμμένες για τα επόμενα χρόνια.
Για να μην συμβεί αυτό, ο Fukushima πρόσφερε μια απλή λύση: Να σταματήσει όλα τα προγράμματα εμβολιασμού κατά του COVID-19 σε όλο τον κόσμο.

Ωστόσο, ο Fukushima είπε ότι οι υπηρεσίες δημόσιας υγείας πρέπει πρώτα να αναγνωρίσουν τα προβλήματα που προκαλούνται από τα εμβόλια και να καταστήσουν σαφές ότι αυτά τα ζητήματα αποτελούν άμεση απειλή για τη δημόσια υγεία.

bankingnews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Στις δισεκατομμύρια δόσεις Παγκοσμίως, σε δισεκατομμύρια άτομα, υπήρξαν και αθωα θύματα...

  Προς το παρόν όμως ο πολύ μικρός ΣΧΕΤΙΚΑ αριθμός τους, δεν επιβεβαιώνει τις προβλέψεις για «γενοκτονία», μείωση πληθυσμού και αλλά τρομακτικά.. Είναι σπουδαίο να ακούγεται η αντίθετη, μη «επικρατούσα» άποψη, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως είναι στοιχειοθετημενη ή σωστή. Ακομη και εάν
  τα συγκεκριμένα εμβόλια επιβλήθηκαν με φασιστικό τρόπο.

 2. Τώρα τι να κάνουμε εμείς που εμβολιαστηκαμε;;από ποιον να ζητήσουμε ευθύνες;;από τους γιατρούς που μας έστειλαν;;για να προστατευτούμε;; Από το κράτος που μας απειλούσε να μας κόψει τις συντάξεις ;;και μας εκβίαζε με απολύσεις;;από το φόβο θα πεθάνω γιατί θα κολλήσω;;θα εμβολιαστω να γλυτώσω αλλά θα πεθάνω από το δηλητήριο που δοκιμάστηκε σε λίγους μήνες;; Έχετε απάντηση;;μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.

  • Όλοι γνωρίζουμε ότι το 30% όλων των εμβολίων δεν δουλεύει λόγω ανοσοποιητικού του κάθε ενός. Επειδή πολύ μπουρδολογια έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, καλό θα ήταν να έβλεπες χθες στην ερτ1 σχετικά με το longcovid. Τα μετασυμπτώματα του covid έστω και αν το πέρασες απαλά η ασυμπτωματικα. Μίλησαν γιατροί παθόντες και όλοι έλεγαν το ίδιο. «Γιατί δεν έκανα το εμβόλιο». Το με το ζόρι που λες πολύ το έκαναν γιατί εκτίμησαν την ζωή τους λιγότερο από ένα 100ευρω η από μια απολυση. Ο ϊος αυτός είναι ΑΤΙΜΟΣ.

 3. Δυστυχως γινηκατε κι εσείς θυσία, όπως το είπε ο κος Πρωτοσαλτε για τα καμμένα παιδακια στο τρενο του θανάτου προκειμένου να μάθει η κυβέρνηση από τα λάθη της….

 4. Iερωνυμος Αθηνών. Εδώ το εμβόλιο εκεί ο τάφος διαλέξτε. Ρε τι είχε πει ο πάτερ……

 5. Τι αλλη μ…….α θα ακουσουμε , αυτος εκτος το οτι ειναι αλλος ενας γνωστος αντιεμβολιαστης, οχι μονο του covid. αλλα γενικα, και ετσι να ηταν ρωτω ειναι πολλοι 26000 θανατοι απο εμβολιο στους 2 δις περιπου εμβολιασμενους? Και απο depon το ιδιο θα ηταν, αντε πια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ