Doctors for Covid Ethics: «Τα εμβόλια mRNA δεν θα λειτουργήσουν ποτέ | Μπορούν να «ξεγελάσουν» τον οργανισμό και να επιτεθούν σε υγιή κύτταρα»

19
3739

Την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε το Διεπιστημονικό Συμπόσιο Covid, των Doctors for Covid Ethics και του UK Column, το οποίο φιλοξένησε ερευνητές που τα τελευταία δύο χρόνια έχουν εκφράσει τις επιστημονικές αντιρρήσεις τους για τα εμβόλια mRNA, καθώς τα κρίνουν αναποτελεσματικά και επικίνδυνα.

Από τους συμμετέχοντες ξεχώρισε ο καθηγητής Sucharit Bhakdi, ομότιμος καθηγητής Ιατρικής Μικροβιολογίας και Ανοσολογίας και πρώην πρόεδρος του Ινστιτούτου Ιατρικής Μικροβιολογίας και Υγιεινής του Πανεπιστημίου Johannes Gutenberg του Μάιντς. Ο δρ Bhakdi ανέλυσε λεπτομερώς τους λόγους για τους οποίους, σύμφωνα με τον ίδιο, τα εμβόλια mRNA δεν θα λειτουργήσουν ποτέ, δηλώνοντας εμφατικά: «Όλα αυτά τα εμβόλια δεν μπορούν να λειτουργήσουν, δεν λειτουργούν και δεν θα λειτουργήσουν ποτέ, επειδή τα αντισώματα βρίσκονται στη λάθος μεριά του τοίχου».

Ο δρ Bhakdi υποστηρίζει πως τα συγκεκριμένα εμβόλια όχι μόνο δεν βοηθούν τον οργανισμό, αλλά μπορούν να τον «ξεγελάσουν» και να επιτεθούν σε υγιή κύτταρα, μέχρι και στα όργανα: «Όταν (το εμβόλιο) εισέλθει στο κυκλοφορικό, πηγαίνει στους λεμφαδένες σας και εισβάλλει στα κύτταρα των λεμφαδένων. Ως αποτέλεσμα, τα κύτταρα των λεμφαδένων και τα κύτταρα που έρχονται σε επαφή με το κυκλοφορικό σύστημα θα δημιουργήσουν την πρωτεΐνη ακίδας. Συνοπτικά, κάθε κύτταρο που τείνει να το κάνει αυτό θα δεχτεί επίθεση από το ανοσοποιητικό σας σύστημα, επειδή το ανοσοποιητικό σας σύστημα γνωρίζει αυτόν τον ιό. Ο ιός σχετίζεται με τους κορωνοϊούς που υπάρχουν από την αρχή της ανθρωπότητας και το ανοσοποιητικό σας σύστημα τους αναγνωρίζει και πρόκειται να καταπολεμήσει αυτά τα κύτταρα…

Επομένως, αυτό που πρέπει να φοβόμαστε ότι θα συμβεί είναι ότι θα υπάρξει μια μαζική επίθεση του ανοσοποιητικού συστήματος σε μυριάδες ιστούς και αγγεία».

Στη συνέχεια, ο δρ Bhakdi ανέλυσε περαιτέρω τις επιπτώσεις των εμβολίων mRNA με τη βοήθεια του παθολόγου Arne Burkhardt, ο οποίος στο παρελθόν ήταν επικεφαλής ιατρός του παθολογικού τμήματος των περιφερειακών κλινικών στο Reutlingen της Γερμανίας. Ο δρ Burkhardt επί τέσσερις μήνες εξέταζε τις σορούς ανθρώπων που απεβίωσαν μετά το εμβόλιο, ώστε να δει έως ποιον βαθμό έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στον θάνατό τους. Ο ίδιος αποκαλύπτει πως στα δείγματα που είχε στη διάθεσή του δεν ήταν πάντα ξεκάθαρο αν οι ασθενείς κατέληξαν λόγω του εμβολίου, όμως σε κάποιες περιπτώσεις παρατήρησε δραστικές αλλαγές στα κύτταρα, τα οποία είχαν δεχτεί επίθεση από τον ίδιο τον οργανισμό.

Εμβαθύνοντας στο θέμα, ο δρ Burkhardt κατέληξε στο συμπέρασμα πως τα εμβόλια mRNA σκοτώνουν πολίτες, προκαλώντας μικροθρομβώσεις, φλεγμονές και αυτοάνοση αντίδραση στα αιμοφόρα αγγεία και στα ζωτικά όργανα του ανθρώπου, σε βραχυχρόνια, μεσοπρόθεσμη και μακροχρόνια βάση.

Τον λόγο, έπειτα, έλαβαν και άλλοι επιστήμονες, όπως οι δρ Michael Palmer, δρ Mike Yeadon και δρ Catherine Austin Fitts, ενώ το συμπόσιο έκλεισε με τον δρα Bhakdi να ζητάει, βουρκωμένος, απ’ όλους τους γιατρούς να μην υποχωρούν και να μην εγκαταλείπουν τα δικαιώματά τους (όσον αφορά στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού), καθώς αυτό θα έχει επιπτώσεις στο μέλλον για τους ίδιους, αλλά και τους απογόνους τους.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε με ελληνικούς υπότιτλους το συνέδριο:

Βίντεο: Social Media ORM Group

Οι αποδείξεις ότι τα εμβόλια σκοτώνουν

Ο Μπαγκντί ανέλυσε περαιτέρω τις επιπτώσεις των εμβολίων mRNA με τη βοήθεια του παθολόγου Άρχε Μπούρχαρντ, ο οποίος ήταν επικεφαλής ιατρός του παθολογικού τμήματος των περιφερειακών κλινικών στο Reutlingen της Γερμανίας και επί τέσσερις μήνες εξέταζε τις σορούς ανθρώπων που απεβίωσαν μετά την ένεση, ώστε να δει έως ποιον βαθμό έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στον θάνατό τους. Ο ίδιος ο παθολόγος εξήγησε πως στα δείγματα δεν ήταν πάντα ξεκάθαρο αν οι ασθενείς κατέληξαν λόγω του εμβολίου, όμως σε κάποιες περιπτώσεις παρατήρησε δραστικές αλλαγές στα κύτταρα, τα οποία είχαν δεχτεί επίθεση από τον ίδιο τον οργανισμό δείχνοντας και τις σχετικές εικόνες από τα ευρήματα.

Εν τέλει ο Μπούρχαρντ κατέληξε στο συμπέρασμα πως τα εμβόλια mRNA σκοτώνουν πολίτες, προκαλώντας μικροθρομβώσεις, φλεγμονές και αυτοάνοση αντίδραση στα αιμοφόρα αγγεία και στα ζωτικά όργανα του ανθρώπου, σε βραχυχρόνια, μεσοπρόθεσμη και μακροχρόνια βάση.

Τον λόγο, έπειτα, έλαβαν και άλλοι επιστήμονες, όπως οι Michael Palmer, Mike Yeadon και Catherine Austin Fitts, οι οποίοι εξέφρασαν επίσης τις αποδεδειγμένες πλέον επιφυλάξεις τους για την αξιοπιστία και την ασφάλεια των πειραματικών εμβολίων.

Δείτε το πρώτο μέρος του ιατρικού συμποσίου, όπου παρουσιάζονται οι αποδείξεις με σχετικά σλάιντ, με ελληνικούς υπότιτλους από το Social Media ORM Group και παρακάτω το βίντεο με τον… βουρκωμένο επίλογο του Σουκαρίτ Μπαγκντί:

Ο καθηγητής Σουκαρίτ Μπαγκντί, ομότιμος καθηγητής Ιατρικής Μικροβιολογίας και Ανοσολογίας και πρώην πρόεδρος του Ινστιτούτου Ιατρικής Μικροβιολογίας και Υγιεινής του Πανεπιστημίου Johannes Gutenberg του Μάιντς ήταν ο κεντρικός ομιλητής του συμποσίου αναλύοντας λεπτομερώς τους λόγους για τους οποίους τα εμβόλια mRNA δεν θα λειτουργήσουν ποτέ για την εξουδετέρωση του ιού: «Όλα αυτά τα εμβόλια δεν μπορούν να λειτουργήσουν, δεν λειτουργούν και δεν θα λειτουργήσουν ποτέ, επειδή τα αντισώματα βρίσκονται στη λάθος μεριά του τοίχου. Όταν το εμβόλιο εισέλθει στο κυκλοφοριακό, πηγαίνει στους λεμφαδένες σας και εισβάλλει στα κύτταρα των λεμφαδένων με αποτέλεσμα τα κύτταρα των λεμφαδένων και τα κύτταρα που έρχονται σε επαφή με το κυκλοφοριακό σύστημα να δημιουργήσουν την πρωτεΐνη ακίδας. Κάθε κύτταρο που τείνει να το κάνει αυτό θα δεχτεί επίθεση από το ανοσοποιητικό σας σύστημα, επειδή το ανοσοποιητικό σας σύστημα γνωρίζει αυτόν τον ιό. Ο ιός σχετίζεται με τους κορωνζϊούς που υπάρχουν από την αρχή της ανθρωπότητας και το ανοσοποιητικό σας σύστημα τους αναγνωρίζει και πρόκειται να καταπολεμήσει αυτά τα κύτταρα… Επομένως, αυτό που πρέπει να φοβόμαστε ότι θα συμβεί είναι ότι θα υπάρξει μια μαζική επίθεση του ανοσοποιητικού συστήματος σε μυριάδες ιστούς και αγγεία».

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αν έχει άδικο ο Μπακτί, μας πήρε στον λαιμό του. Θα πρέπει να δικαστεί για έμμεση ώθηση σε αυτοκτονία.

    Αν έχει δίκιο, μιλάμε για κόλαση επί γης, συντελειακες καταστάσεις και γιατροί, πολιτικοί, ΜΜΕ, φαρμακοβιομηχανίες, ΠΟΥ κλπ. θα πρέπει να καταδικαστούν για το – ιστορικά- μεγαλύτερο έγκλημα κατά της Ανθρωποτητας, αφού δεν θα μιλαμε πια για γενοκτονία, αλλά κανονικό αφανισμό…
    Τα μέχρι στιγμής Ιατρικά και ….Πολιτικά δεδομένα, αφήνουν περιθώρια και για τα ΔΥΟ σενάρια…

    • Σε σοκ ο Πετράκος. Ανατροπή – «Ο Τράγκας ήθελε να εμβολιαστεί»

      …Σε σοκ είναι σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ του κόμματος του, Γρηγόρης Πετράκος που είχε δηλώσει ότι «δεν έχει δει κανέναν να πεθαίνει από κορωνοϊό».

      Και μάλιστα ο Γρηγόρης Πετράκος έπεσε από τα σύννεφα όταν άκουσε ότι ο Γιώργος Τράγκας ήθελε να εμβολιαστεί, καθώς ο ίδιος έχει δηλώσει ανοιχτά ότι δεν πρόκειται να το κάνει.

      Σημειώνεται ότι ο Γρηγόρης Πετράκος, που κατά τ’ άλλα είναι λαλίστατος στο facebook, δεν έχει ανεβάσει ακόμα τίποτα, ούτε για τη διασωλήνωση, αλλά ούτε για τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα.

  2. Πανδημία καρδιοπαθειών σε αθλητές: Σοκ με τον Π.Ζιελίσνκι της Νάπολι - Τέλος η καριέρα του Κ.Αγουέρο - Τι συμβαίνει;

    Πανδημία καρδιοπαθειών σε αθλητές: Σοκ με τον Π.Ζιελίσνκι της Νάπολι – Τέλος η καριέρα του Κ.Αγουέρο – Τι συμβαίνει;
    https://www.pronews.gr/athlitismos/diethnes-podosfairo/1041207_pandimia-kardiopatheion-se-athlites-sok-me-ton-pzielisnki

    • ΡΕ ΔΕΝ ΜΑς ΠΑΡΑΤΑΤΕ ΠΟΥ ΓΙΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ …ΑΡΟΛΟΓΗΤΕ. ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΟΣΟΙ ΠΕΘΑΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΩ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ.

      • ΕΙΝΑΙ 4-3 ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΛΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕΣΗΛΙΚΕΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ

        • Γράψε με στοιχεία αυτά που γνωρίζεις. Διαφορετικά μόκο.

  3. Δηλαδή αυτός προτείνει το Astra και το Jonson.Κάντε αυτά αν τον πιστεύετε.Κανείς όμως για να μην μπερδεύεστε δεν είπε όχι στα εμβόλια.

  4. «επί τέσσερις μήνες εξέταζε τις σορούς ανθρώπων που απεβίωσαν μετά την ένεση, ώστε να δει έως ποιον βαθμό έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στον θάνατό τους. Ο ίδιος ο παθολόγος εξήγησε πως στα δείγματα δεν ήταν πάντα ξεκάθαρο αν οι ασθενείς κατέληξαν λόγω του εμβολίου»

    Επι 4 μήνες έψαχνε και δεν βρήκε ΚΑΝΕΝΑ ξεκάθαρο δεδομένο υπαιτιότητας των εμβολίων. Όλα τα αλλα είναι υποθέσεις και θεωρίες συνομωσίας. Η επιστήμη εκφράζεται μέσω σκληρών δεδομένων και αποδείξεων όχι προσωπικών απόψεων

  5. Οι ιόλογοι στον κόσμο φαντάζομαι θα είναι μερικές δεκάδες χιλιάδες αν δεν είναι εκατοντάδες ,αν βγουνε και ορισμένοι γιατροί και πουν ότι τα εμβόλια είναι θανατηφόρα ποιους θα πιστέψουμε τους δεκάδες οι τις χιλιάδες γνώμες-απόψεις επιστημόνων ;!!δηλαδη τι έπρεπε να γίνει να μην προωθήσει καμία χώρα το εμβόλιο και να είχαμε x10 περισσότερους θανάτους και x10 περισοτερες εισαγωγές στις μεθ στον κόσμο !!!ηρεμα ρωτάω …

  6. Ποιοι είναι πάλι αυτοί;Ποτέ έγινε είπαμε αυτό ξέρετε;Ακολουθητε τους ομότιμους καθηγητές σε κάποιο ΙΕΚ και όχι τους καθηγητές πανεπιστημίων.Λαμπρά.

  7. ΧουντοΤσιριμοκο δύο νέα παιδιά 25 και 35 χρόνων από ανακοπή, πενηντάρηδες χρόνιοι καρκινοπαθείς που δεν ήταν τελευταίου σταδίου κι έφυγαν από ανακοπή, ηλικιωμένοι κοτσονάτοι που μετά το εμβόλιο πήραν την κάτω βόλτα, όπως κι αυτοί που έφυγαν από παθολογικά αίτια. Γνωστός συμπολίτης μας που έμεινε φυτό από τον Ιούνιο και είναι από νοσοκομείο σε νοσοκομείο, και διάφορα άλλα που θα αποκαλυφθούν μόλις ανοίξει όλη η βεντάλια

  8. Νατα μας.Διπλα μας στην Κύπρο έχουν ενεργοποιηθεί στρατόπεδα συγκέντρωσης ανθρώπων με covid,και το αστείο μες στο εγκληματικό αυτό γεγονός είναι πως θα βάζουν ανθρώπους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ