Βέλγιο-Δρ. Kristiaan Deckers (GZA): Οι ασθενείς που έχουμε στη ΜΕΘ είναι σχεδόν όλοι εμβολιασμένοι

7
622

Οι ασθενείς που έχουμε στο ΜΕΘ είναι στην πραγματικότητα όλοι εμβολιασμένοι”

Δρ. Kristiann Deckers

Για όσους πίστευαν ότι οι μονάδες εντατικής θεραπείας είναι πλέον γεμάτες από ανεμβολίαστους: αυτό δεν ισχύει πλέον, αναφέρει το βελγικό περιφερειακό τηλεοπτικό κανάλι ATV.

«Βλέπουμε αυτήν τη στιγμή μια μεγάλη πλειονότητα των λεγόμενων μεταεμβολιαστικών λοιμώξεων», δήλωσε ο Kristiaan Deckers, επικεφαλής ιατρός του Gasthuiszusters στην Αμβέρσα (GZA). «Είναι διαφορετικό από πριν από μερικές εβδομάδες, όταν στην πραγματικότητα είχαμε την πλειονότητα των ανθρώπων που δεν είχαν εμβολιαστεί στη ΜΕΘ».

«Αυτή τη στιγμή, αυτό δεν ισχύει πλέον», συνέχισε ο Deckers. «Οι ασθενείς που έχουμε τώρα στην εντατική στο GZA – το έλεγξα χθες – έχουν στην πραγματικότητα όλοι εμβολιαστεί».

Δρ Jo Leysen

Η μέση ηλικία των ατόμων με «επαναστατικές λοιμώξεις» στο GZA είναι μεταξύ 55 και 60 ετών.

Σε άλλα μέρη του Βελγίου υπάρχουν επίσης κυρίως άτομα που έχουν εμβολιαστεί στο νοσοκομείο. «Οι ασθενείς που έρχονται είναι ολοένα και πιο εμβολιασμένοι ασθενείς», δήλωσε ο Jo Leysen, διευθυντής του General Hospital Turnhout, στο περιφερειακό κανάλι RTV.

«Ξέρω ότι μερικές φορές οι άνθρωποι ακούν άλλες φωνές, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των ασθενών που νοσηλεύουμε τώρα είναι εμβολιασμένοι άνθρωποι».

ΠΗΓΗ 1

ΠΗΓΗ 2
https://atv.be/nieuws/gza-ziekenhuizen-laten-geen-bedden-meer-permanent-vrij-voor-covid-patienten-128526

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εμείς εδώ κύριε Κριστιάν ότι απορίες είχαμε περί εμβολίου τις έλυσε η εγκύκλιος της ιεράς συνόδου στις 25 Ιουλίου.

  2. Πως στην Γερμανία η συντριπτική πλειοψηφία που καταλήγει στο Νοσοκομείο κλπ., είναι εμβολιασμένοι, αλλά στα ΜΜΕ φτάνει το ακριβώς αντίθετο..
    Στην….δημοκρατική Ελλάδα με τα – παραδειγματικώς! – ανεξάρτητα μίντια, τι να συμβαίνει άραγε;;
    Τέλος πάντων, θα δείξει…
    Μέχρι τότε, τεράστια προσοχή ΟΛΟΙ. Κι όχι φασισμός ανάμεσα μας, είμαστε φοβισμένοι και οι μεν και οι δεν, θα συνεχίσουμε να «τσακωνόμαστε» για το ποιός είναι….πιο πολύ;;

    • που εργάζεται σε ΜΕΘ με πληροφορεί για το αντίθετο. Δηλαδή ότι η συντριπτική πλειοψηφία στις ΜΕΘ είναι ανεμβολίαστοι και ότι όσοι είναι εμβολιασμένοι στις ΜΕΘ είχαν προβλήματα υγείας.

      • Ρε φίλε, αυτά μου είπε, αυτά μετέφερα. Αν είναι βλητο άκρας συνωμοσιολογιας, δεν φταίω εγώ. Και ναι, στα γερμανικά μου το είπε. Τα μιλώ άπταιστα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ